Тема: Украйна

24 Септември, 2022 08:00 16 622 134

Кремъл ни чу!

  • украйна-
  • русия-
  • кипър-
  • руснаци-
  • мобилизация

За любовта към Русия трябва да се плати много висока цена

Кремъл ни чу! - 1
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

На 21 септември Cyprus Daily News публикува статия със заглавие „Всички в Русия! Всички на фронта!“. В статията се разказва за голям брой руски граждани, живеещи в Република Кипър, които публично подкрепят войната на Русия срещу Украйна. Започналата в Русия мобилизация на населението беше приета благосклонно от мнозинството от тези хора. Затова Cyprus Daily News се обърна към Министерството на отбраната на Руската федерация с предложение да разшири действието на указа на Путин за мобилизацията във всички страни по света, където живеят руски патриоти, които подкрепят войната срещу Украйна.

Редакторите на Cyprus Daily News предложиха на руското Министерство на отбраната съдействие за откриване и изпращане на фронта на руски патриоти, живеещи в Кипър.

Още новини от Украйна

Стана ясно, че Министерството на външните работи на Руската федерация и Министерството на отбраната на Руската федерация издадоха съвместна заповед № 732 от 19 септември 2022 г. за провеждане на мобилизационни дейности на територията на дипломатическите мисии и консулските служби на Русия да се мобилизират руски граждани, живеещи в чужбина!!!

Ура другари!!!

Заповедта задължава от 22 септември 2022 г., всички организации на сънародниците в чужбина да предоставят информация за подлежащите на мобилизация руски граждани. Сега на мнозина трябва да стане ясно защо Кремъл създаде организации на сънародници в чужбина. Те са създадени не за популяризиране на руската култура в чужбина и защита на сънародниците, а за контрол на руската диаспора и шпионаж. Всеки, който е сътрудничил с подобни организации, трябва да съжалява.

И ви предупредихме.

Тази заповед също така изисква сътрудничество с миграционните власти на приемащите държави за издирване и екстрадиране на руснаци, подлежащи на мобилизация. И най-важното, тази заповед предписва да се организира екстрадирането на граждани, подлежащи на мобилизация, в Русия за военна служба.

Патриоти, родината ви чака! Родината ще изпрати самолети за вас. Пригответе се за фронта. Кажете сбогом на семействата, няма да ги видите отново.

Ти обичаш Русия. Лошо ти беше да живееш в Кипър и в други цивилизовани страни. Постоянно сте критикували Европейския съюз и САЩ. Винаги сте се възхищавали на Русия и сте оправдавали престъпленията на Путин.

Сега трябва да се радвате, че Русия ви приема и ви изпраща на войната, която вие така горещо одобрихте и приветствахте.

За любовта към Русия трябва да се плати много висока цена. Сега ще платиш тази цена. Напред към окопите!!!

Cyprus Daily News многократно писа, че руската диаспора в Република Кипър е петата колона на Кремъл, която представлява заплаха за сигурността и стабилността на нашата държава. Дадоха се конкретни примери за враждебна, дестабилизираща, деструктивна дейност на организации на руски сънародници, руски компании и отделни руснаци по отношение на Република Кипър.

В същото време изданието призова кипърските власти да обърнат внимание на тази опасност и да предприемат необходимите действия за премахване на руската заплаха вътре в страната. Cyprus Daily News многократно е подчертавало спешната необходимост да прочисти кипърския остров от широка и многобройна мрежа от руски агенти на влияние и агенти на руските специални служби. Дали са предприети някакви мерки от властите в страната в тази посока, не се знае.

„Но, както често се случва, помощта идва от неочакван източник. Освен това не можехме да си представим, че Путин ще ни помогне да изчистим нашия остров от значителен брой руски агенти с неговата мобилизация“, пише Cyprus Daily News. „Той чу нашия призив да разширим указа за мобилизация в целия свят и сега всички руснаци мъже от 18 до 65 години от целия свят трябва да отидат на война и да станат тор за украинските ниви“, допълва изданието.

Браво Путин, не спирай. Живейте по-нататък.

Голям брой руски патриоти живеят в Република Кипър. Активно участваха в масови прояви в подкрепа на Русия, Путин, войната, убийствата на украинци, военните престъпления на руските войници. Сега техният любим диктатор и убиец Путин иска те също да участват във войната, която те така шумно подкрепят. Той иска те да умрат за него във война, за която приветстват.

Cyprus Daily News напълно подкрепя съвместната заповед на Министерството на външните работи на Руската федерация и Министерството на отбраната на Руската федерация N 732 от 19 септември 2022 г. и е готова да окаже всякакво съдействие за нейното изпълнение с цел „предотвратяване граждани на Руската федерация, живеещи в чужбина, от избягване на призовката за мобилизация във въоръжените сили на Руската федерация“.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 212 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 хапете

    83 124 Отговор
    се по задниците че ще признае северен кипър нали хахаха
  • 3 Митко

    257 35 Отговор
    Браво, хайде сега и други държави да последват Кипър.

    Коментиран от #71

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анонимен

    141 219 Отговор
    Отвратителен колаж. Подигравка с Отечествената война.

    Коментиран от #20, #130

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Това е по тъпо и от

    124 191 Отговор
    филмите на Зеленски
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 чудно

    219 108 Отговор
    шо за овча глава може да е русофил ?

    Коментиран от #16

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хахаха много смешно

    106 144 Отговор
    Ако Русия признае севернокипърската турска република, на кипърския дейли нюз, ще им стане още по весело!

    Коментиран от #47

  • 14 а стига с тия глупости

    171 122 Отговор
    Бе тия защо не напишат една статия как 7 милиона украинци избягаха от Украйна в началото на войната . И 1/3 от тях са мъже подлежащи на мобилизация . Обаче Запада в това число и ние ги прие като нормални бежанци . Никой не каза че са дезертьори .

    Коментиран от #93

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 овчи

    83 71 Отговор

    До коментар #10 от "чудно":

    Също като да си с кравешка за да си кравофил.

    Коментиран от #109, #131

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Българин

    209 99 Отговор
    За съжаление у нас петата колона на Москва не е от етнически руснаци а от национални предатели и българофоби, които от 150 години обслужват руските интереси!

    Коментиран от #74

  • 19 Левски

    91 40 Отговор
    За тежката пропаганда няма почивен ден!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Рошко

    130 98 Отговор
    Какво означава в днешно време цивилизованс страна, там където могат да ти отнемат детето за един шамар ли, или че не си приел че дрогирани ексхибицуонисти гейове и лесбийки могат да се разкарват пред двора ти и деца ти безотговорно и после кой ми,,, в гащите. Путин ви е виновен ердоган ви е виновен вече почти всяко трето дете в Европа не знае кой е баща му това ли ви е цивилизацията. Да ма извинявате ама животните са по човечни от хората

    Коментиран от #42, #75, #122, #129

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 всеки ден ни заливат с помия

    87 71 Отговор
    Поразително е до каква степен човек може да си загуби акъла и да се лови на голи пропагандни куки. Дори така може да контрира глада и студа до известна степен. Но ако зимата се случи студена, топлината на украинската пропаганда може да не стигне да стопля украинския народ.

    Коментиран от #90

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Шабан

    62 79 Отговор
    Ако това действително е станало, тоест на писано в Cyprus Deily, което е много съмнително(преведено) говори за едно нещо! Тъпота, простота и свърхекзалтирана представа за себе си от кипърците. Просто лъсва с целият си блясък двойният аршин на тези маниакопитеци. Защото от една страна ламтят за парите на чужденците когато, същите си купуват жилища или работят за кипърската икономика. А от друга страна гледат как да ги изгонят така че, имотите да си останат за тях, демек безвъзмездно. Май ще последват мизерията на българите да станат от Швейцария на Балканите, тоалетната на Европа и най-бедната страна на ЕС-то. Но те едва ли са толкова тъпи, по-вероятно е статията да е манипулативна.
  • 26 Рубладжийче

    146 44 Отговор
    Най-удобно е да се обича Русия от разстояние. Вижте всички наши русофили колко много я обичат. Но никой от тях не е изпратил детето си да учи или работи в Русия.

    Коментиран от #72, #82

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 а когато сняг забръска .....

    60 69 Отговор
    На Еленски тежката му техника замина в двата юруша. И сега иска още танкове. Танковете обаче не извират от земята. Американските сенатори говорят, че войната ще се води до последния украинец, а не до последния натовски танк.

    Коментиран от #92

  • 29 Чоко

    76 24 Отговор
    Браво г- н Петко осигури 70 войника за фронта след като освободи от задълженията им руските дипломати от България. А този неблагодарник Путлер не я пуска газта и не я пуска. В президентството се чудят дали да не отзоват и останалите в посолството та белким оня в Кремъл оцени жеста.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Не си много точен

    30 6 Отговор

    До коментар #24 от "Гледайте да не ви чуе някой друг":

    Написал си в минало време все още е имало английски военни бази
    Точно то е че те все още ги има и в този момент
  • 33 Васил

    87 33 Отговор
    Айде и Възеаждане и Радев да заминават за фронта нали и те подкрепят Путлер как то и другарката Нинова от БZП

    Коментиран от #62

  • 34 Как

    13 23 Отговор

    До коментар #22 от "Проф. Витанов":

    Ти гладува и стой на студено.Аз съм на парно и газ ми осигуриха че и ще платят половина за да не ми е висока сметката.Добре че ревахте за газ.
  • 35 бай Иван

    50 62 Отговор
    Вече явно, и който гледа реално на нещата, и не споделя кокаиновите фантазии на зеления потник, ще бъде обвиняван в русофилство. Тежка ви е диагнозата сорос......и мамини и най амбициозните ще я научат по трудния начин!
  • 36 де са патриотите от украина

    80 40 Отговор
    През ранната пролет на тази година след указа на президента Зеленски, задължаващ всички мъже в Украйна на възраст от 18 до 60г.да не напускат страната, стотици хиляди украински мъже на тази възраст се озоваха в европейски държави, вкл.в България. Защо не са останали да бранят родината си, престъпвайки указа на президента си, това си е тяхна работа. Но за Европа всички те са бежанци, най-вече в очите на обичните ни медии, които и дума не обелиха за факта, че тези "мъже"са зарязали родината си в критичен за нея момент... Сега обаче, когато иде реч за руски мъже, крясъкът на ятата мисирки е невъобразим! Те не били бежанци, а "бегълци" от Путин, осъждащи войната, като че ли украинците, избягали в Европа, са я приветствали и изгаряли от любов към президента си Зеленски...

    Коментиран от #97

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 А този призив

    53 32 Отговор
    отнася ли се и за родните путлераци? Да? Аааа, днес в 14,00 на Централна гара, Копейкин е организирал подписка за набиране на интербригадисти. Първи са Костя и Цончо. В смисъл първи са се записали, а последни ще заминат.... Когато свърши войната...
  • 41 Искаме

    54 30 Отговор
    Екстрадиране на всички подлежащи на мобилизация украински мъже в чужбина.

    Коментиран от #52

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 а какво рече урсуса

    57 53 Отговор
    Каква е истината: Ако Украйна спре да се бие – край на една фашистка хунта, ако Русия продължава да бъде застрашена с унищожение от колективния Запад – край на човечеството.

    Като гледам, у нас това не го разбират патриотите кравофили.
  • 45 Керът

    36 24 Отговор

    До коментар #22 от "Проф. Витанов":

    Сбъркал си ника, професор Вучков си, като ти чета велемъдростите.... 🤣🤣🤣🤣🤣
    30 дивизии, с какво ще ги облече и нахрани? За обувките - ясно, пет влака гумени ботуши, а от резерва карабина Мосин... 😂🤣🤣😂🤣🤣
  • 46 Керчо

    13 1 Отговор

    До коментар #42 от "Керът":

    Бааа,крий са той?Може и жена му го драмони,затва не знай кво приказва тук.
  • 47 Смешно е

    48 34 Отговор

    До коментар #13 от "Хахаха много смешно":

    Кой го интересува какви републики ще признае путлер? Ботоксовото джудже вече е никой.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Статията е за рушляците бе, ушанко

    42 23 Отговор

    До коментар #41 от "Искаме":

    Като има статия за украинците, тогава сподели мъдрото си мнение...
  • 53 АУУУУУ

    27 31 Отговор

    До коментар #48 от "БАУУУ":

    ЗЕЛЕНСКИ ИСКА САМО ОРЪЖИЕ....... И КАТО ГО ПОЛУЧИ.........ДЖАВЕЛИН .....БУММММ И В РУСКИЯ ТАНК СТАВА МНОООГО ГОРЕЩО..... ТАКА ЧЕ НИЕ МОЖЕМ ДА ДАДЕМ СТАРОТО СИ ОРЪЖИЕ ....... И УКРАЙНА ЩЕ НИЕ Е БЕЗГРАНИЧНО БЛАГОДАРНА !!!!!

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 БАУУУУ

    27 17 Отговор

    До коментар #53 от "АУУУУУ":

    Това на Playstation - а ли го виде ? Кокорчо , ако се стигне до война , първи ще се скатаеш в някоя колиба . С металотърсач не могат те намери .
  • 56 12340

    13 7 Отговор
    брей!
    коброво-отровно писание,
    машалла!
  • 57 Понеже е некадърен и не може

    17 13 Отговор
    да спре кражбита на олигархичната паплач, въвлича хората във война. Това е истината. За тях и за съответните му на Запада обикновените хора са само месо за кланицата. Поредният нещастник от поредицата нещастници.
  • 58 Керът

    42 31 Отговор

    До коментар #48 от "БАУУУ":

    Аз не съм украинец, а българин и това е начинът ми да се боря с тежко индоктринираните и продаващи се за копейки предатели! Затова сме тук, за да си отвоюваме татковината от безродното ви ватническо малцинство!
  • 59 Пловдив

    46 32 Отговор
    Предлагам да дойдат да съберат и нашите отворковци русо и путинофили и да ги пратят и тях на фронта, та дори и за месец!Сигурен съм, че тези които се завърнат след това(със жълто на гащите), ще заобичат и ЕС и САЩ!
  • 60 какво става с контранастъплението

    34 29 Отговор
    Зеленски напълни до дупка с войници болниците в Одеса, Николаев и Харков .
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Правилно

    45 21 Отговор
    Защо бе, така трябва! Като започне 3та световна на НАТО с Русия и ние ще мобилизираме ВСИЧКИ българи в чужбина! Те какво си мислят? Че ще стоят на топличко в Англия и САЩ, а ние ще умираме за техните идеи ли? Ааа не. Стане ли война и ние правим мобилизация на чужденците българи, да се почувстват българи и те. Пък и да докажат колко много обичат НАТО. Да лежат в един окоп с любимите им американски и немски приятели. Правилно. Така се прави. А който не отиде, черен печат в паспорта. А сега де?

    Коментиран от #120, #132

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 да помислим малко

    36 32 Отговор
    Дори Русия да е решила да мобилизира рускути граждани, които живеят в чужбина и подлежат на мобилизация, как ще го направи принудително? Точно никак, защото законите на Русия и указите на нейния президент нямат екстериториалност и руснаците в чужбина се подчиняват на законите на държавата, в която живеят. Русия се управлява от умни хора, които са доказали, че уважават законността и се ръководят от нея, затова е повече от ясно, че тази статия е израз на русофобска пропаганда, която няма нищо общо с реалността. Тя цели да всее страх сред подкрепящите Русия, но постига само отвращение в разумните хора.

    Коментиран от #98, #127

  • 66 Aлфа Bълкът

    43 6 Отговор
    И избягалите турци от Турция, гласуваха масово за Ердоган и го натресоха на комшиите. С гласовете от чужбина Ердоган стана президент. Това е много интересен феномен, повечето хора напуснали своята родина заради мизерията, липсата на свобода, условия за живот, потисничество, таящи дори омраза към родната си държава, като избягат от нея след време се превръщат в най-големите патриоти.
    Ама тъй е като се наяде бълхата излиза на челото!

    Коментиран от #73

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 един друг

    28 18 Отговор

    До коментар #26 от "Рубладжийче":

    Ти пък, те руското ръководство изпраща децата и жените да учат и живеят в Европа и САЩ, пък искаш някой от нашите рубладжии да отиде в Мордор.
  • 73 Шабан

    21 5 Отговор

    До коментар #66 от "Aлфа Bълкът":

    Точно обратното е! Най-големите противници на Ердоган и в Турция и в чужбина са именно хората излезли и видели други модели на държавност. Може би не знаеш но, точно европейската част на Турция заедно с Истанбул са най-големите опоненти на партията на Ердоган. За това и там инвестициите са най-малко.

    Коментиран от #107

  • 74 Има има

    32 22 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Има и доста рашистки разведки у нас.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Александър

    37 17 Отговор
    Да, сега съм в Созопол и тук има доста резервисти, дано и те да се приберат в Русия, а не да ми стоят в "неприятелска" страна!!!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ураааас

    36 22 Отговор
    Да изпратим и нашите българи, които подкрепят войната на фронта. Дерзайте другари. Аз ще ги транспортирам безплатно до границата.
  • 79 Абе,умници

    35 14 Отговор
    Я да поплачем на собствените си мъки и проблеми, които са в изобилие! Някак много удобно ставам и лягам с едно и също -война, Путин, Украйна! Оставете тези страни да се оправят с постсъветското си наследство а вие пишете и още по-важно справяйте се така отдадено и решавайте нашите си проблеми!
  • 80 хоу хоу хоу

    25 9 Отговор
    браво на гърците 😄😄😄😄😄
  • 81 Тъпо

    15 7 Отговор

    До коментар #37 от "Хайде сега...":

    А такива като тебе ,рожби на афгански и бангладешки бежанци ,какво да ги правиме?Марш в Анадола и по- надолу .
  • 82 Ха ха

    26 18 Отговор

    До коментар #26 от "Рубладжийче":

    Гърците- храни куче да те лае.Сротици хиляди бяха у нас по време на военната диктатура.Не помня да сме ги гонили да се борят в Родината си.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Повечето

    19 23 Отговор
    Рушляци и работещи в запада обичат путя ,защото знаят че няма да станат западняци ,а ще си останат роби

    Коментиран от #88

  • 86 Просто човек

    11 5 Отговор
    Мало.умници!!!
  • 87 1010

    20 25 Отговор
    Руснаците сам за закопаха. И продължават все по-надлу. Жалко за европа, тия сега ще плъзнат навсякъде бягайки от войната. А те не са свикнали на живот в условията на демокрация и правов ред. Трябваше още преди месец да забранят влизането на Руснаци в ЕС.
  • 88 Рони

    6 1 Отговор

    До коментар #85 от "Повечето":

    Не си ок. Нали знаеш?
  • 89 Оня

    27 18 Отговор
    И тук и пълно с pycopoби , да се разшири мобилизацията и да ги пращаме при бай Ботокс
  • 90 Всеки час

    23 24 Отговор

    До коментар #23 от "всеки ден ни заливат с помия":

    Руските войници нямат зимни униформи. Логистика никаква. Повсеместна корупция. Как ще издържи тази нещастна армия.
  • 91 зоро

    15 9 Отговор
    докато не се каже истината такава каквато е няма да се оправи света...а тя е че и комунизма и нацизма са създадени от тези дето създадоха християнството и мюсулманството (който не вярва да прочете корана и стария завет - едно към едно са ) и там пише само за тези ,които са виновниците за всички световни проблеми от 2000 г насам и които най много пискат че са неоправдани но същевременно държат уж федерлния резерв а реално той е частен
  • 92 Така де

    22 24 Отговор

    До коментар #28 от "а когато сняг забръска .....":

    Няма значение. Важно е Русия да бъде победена.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Алжирец

    15 20 Отговор

    До коментар #61 от "филпинец":

    Нашите са всички, които с нетърпение очакват разгрома на матушка Русия.
  • 96 Иванов

    24 28 Отговор
    Две мнения няма Путин е агресор и трябва да бъде отблъснат от цялата територия на Украйна то така всеки който има мераци и ще почне да завзема територии не може така,има си червени линии които са международно приети и признати,точка,ако ли не,война до дупка с нашественика до победа.
  • 97 Тук

    25 20 Отговор

    До коментар #36 от "де са патриотите от украина":

    В грешка си-много украинци изведоха семействата си и се върнаха от Европа да защитават страната си, и то без да бъдат търсени, за да им връщат призовка. Върнаха се да изпълнят дълга си. Когато заминаваха те бяха от страната на губещите, но нещата се промениха . Господ да им е на помощ да изгонят агресора
  • 98 Още малко да помислим

    17 16 Отговор

    До коментар #65 от "да помислим малко":

    Руските граждани избягали в чужбина ще бъдат осъдени задочно за дезертьорство, ФСБ ще започнат да тормозят роднините им, които са в РФ. Както беше казано руските организации в чужбина ще съдействат за откриване на дезертьорите и в крайна сметка "навичок" има за всички. След като се случат няколко нещастни случаи наборниците сами ще почнат да се прибират от чужбина.
  • 99 Диамантената ръка

    18 11 Отговор
    Докараха я дотам, че почнаха вече и откровено да им се подиграват...

    Коментиран от #117

  • 100 Цинизъм

    27 22 Отговор
    Уважаема г-жо, твоя сарказъм никак не е удачен още повече, че на теб също трябва да ти се зададе въпрос: ти уважаема с българско име намираш ли се за патриотка плацикайки се под кипърското слънце, когато родината ти тъне в мизерия, а народът ти морно накуцва към светлото бъдеще. Хилиш се в лицето на руските граждани, но не знаеш ли, че техните бащи и дядовци дълги години купуваха произведения брак от твоите, само и само да ни подкрепят. Продавали са ни петрол и суровини за жълти стотинки, за да компенсират пословичния мързел на предците ти. Мързеливи и
    неблагодарни, предците ни са създали, отгледали и възпиталк такива като теб - нахални, безпардонни и цинични. Това е оценката за твоята статия - цинична. Срамувам се, че си от моя народ.

    Коментиран от #102, #108

  • 101 Зорба гъркът

    12 10 Отговор
    ясно! така ще се отърват по-лесно от руснаците.

    Коментиран от #114

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Aлфа Bълкът

    6 5 Отговор

    До коментар #73 от "Шабан":

    Е тук защо големите журналисти писаха, че Ердоган станал президент с гласовете от чужбина?

    Коментиран от #113

  • 108 Какво се пенявиш, ма

    15 15 Отговор

    До коментар #100 от "Цинизъм":

    Писала е госпожата за начинанието. Кремълци са го харесали. Тук ще пишем да ви считат за мобилизацията и вас- всички руски дръжки. Извозването от нас.
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 ПУТИН

    9 4 Отговор
    Чуй това,от теб зависи да пренопишеш съдбата на света.Щом искаш да си герой,постъпи геройски и спаси света,не го унищожавай.
  • 111 расПУТИН

    17 10 Отговор
    Какво сте тръгнали да ..мрънкате за пета и шеста колони в Кипър?! Да заминават...та да се опчисти Кипър от руснаците... После ще дойдат..маврите!!! Мда... такива ми ти работи!!!! Те са цивилизовани люде..и носители на вековна ислямска култура. Хайде ..наслука!
  • 112 Българин

    25 16 Отговор
    Абе много я мразите Русия, ама ще се хапете за з.дниците.

    Коментиран от #134

  • 113 И наименованието

    5 6 Отговор

    До коментар #107 от "Aлфа Bълкът":

    Поколения турци на Запада са гласували за Ердоган, някой ако твърди обратното то не пътувал или живял и не контактувал с тези хора, за да твърди някакви свои измишльотини тук
  • 114 Ара

    17 13 Отговор

    До коментар #101 от "Зорба гъркът":

    Ами ние как да се отървем от руснаците в България? Всеки един от тях подкрепя войната в
    Украйна!
  • 115 мислещ

    14 10 Отговор
    Да си го чуват Путин още 100 год. да доведе Росия до любимото на бръмбара място.А за бг дупедавците да отворим пряк коридор до Новосибирск при чукчите.
  • 116 Антифашист

    15 12 Отговор
    Факти ударихте пак дъното
  • 117 Антифашист

    15 12 Отговор

    До коментар #99 от "Диамантената ръка":

    Само гледай да не я докарат дотам да се чудиш къде да се криеш от натовската мобилизация, да не станешНаТор по заповед наДеменцията отвъдОкеана
  • 118 Много

    4 10 Отговор
    Джендар има за чистене и в България искам мобилизация и да ме въоражът

    Коментиран от #121

  • 119 изгубена в превода

    7 7 Отговор
    Лош,ужасен превод с автоматична преводачка.
  • 120 Тодор Правешки

    15 9 Отговор

    До коментар #63 от "Правилно":

    Хахаха. Браво петолъчника, разсмя ме. 😀 В ЕС паспорт не ти трябва, пътуваш с лична карта, а на нея черен печат не се слага! Второ - за момента само Рассия и Сърбия са врагове на България, така че да, ако някоя от тях ни нападне, ще бъда в окопа със съюзници- гърци, турци, румънци, американци, англичани и т.н. Понял 😀
  • 121 Българин

    10 2 Отговор

    До коментар #118 от "Много":

    Това ще стане само ако братята ти сърби и руснаци нападнат България, оли!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 БРАВО

    11 15 Отговор
    Антируска пропаганда с автоматично поставени плюсове,за да се изпълни спуснатата поръчката.
  • 124 Бозаджия

    4 7 Отговор
    Отдавна не бях пил боза! Благодаря на "автора"!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 руски емигрант

    1 3 Отговор

    До коментар #65 от "да помислим малко":

    помисли и прочети за Борджийте В руските лаборатори се произвежда достатачно
    количество Новичок с подобрено качество.

    Коментиран от #128

  • 128 за вас има

    0 1 Отговор

    До коментар #127 от "руски емигрант":

    сосичок 😄
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 За терористичната война

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    в Украйна ли говориш
  • 131 Също като

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "овчи":

    да си с пут.ешка глава и да си путинофил
  • 132 А ти с миризливите

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "Правилно":

    руска партенки ли искаш да си в окопа
  • 133 Гледам

    0 0 Отговор
    Гудков, готов ли си?
  • 134 Руснак

    1 0 Отговор

    До коментар #112 от "Българин":

    Русия трябва да изчезне!