13 Ноември, 2022 16:00 89 187 125

"Френската банка каза": издаде ли се Борисов, откъде има тази информация?

  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • герб

В края на октомври главният прокурор пося нови надежди, че развръзката скоро ще дойде. Колегите са на приключване, каза той. Да вярваме ли?

"Френската банка каза": издаде ли се Борисов, откъде има тази информация? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Борисов не се притеснява от разследването на снимките с пачките и кюлчетата. Защото "френската банка каза", че едната банкнота не е истинска. Откъде Борисов има тази информация? Споделя ли някой следствени тайни с него?

Коментар от Петър Чолаков:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изглежда по-добре осведомен от главния прокурор Иван Гешев за хода на разследването на материалите с пачките, кюлчетата и пистолета от резиденция "Бояна". Ако има основания за такова предположение, може да се заключи, че някой в българската прокуратура се чувства задължен да докладва на бившия министър-председател.

Проблемът

Критиците на лидера на ГЕРБ твърдят, че въпросните материали са направени в неговата стая в резиденцията и са автентични. Пред бТВ обаче Борисов изтъкна, че не се притеснява от проверката на прокуратурата. "Френската банка" каза, че едната банкнота на снимките не е истинска, заяви лидерът на ГЕРБ и посочи като "източник" на тази информация интервюто на главния прокурор Гешев пред Полина Паунова от "Капитал" от октомври 2022.

Има обаче поне един проблем. Пред "Капитал" г-н Гешев (който иначе много предпазливо коментира казуса и подчерта, че не е наблюдаващ прокурор по него) не споменава националността на банката. Откъде тогава Борисов има тази информация? Споделят ли от прокуратурата следствени тайни с него? Ако отговорът е утвърдителен, това би подкрепило тезата, че хора в съдебната система обслужват ГЕРБ.

Вероятно мнозина ще кажат, че изобщо не биха се изненадали, ако се окаже, че българската Темида изпълнява политически поръчки. В продължение на години общественото доверие в прокуратурата е ужасяващо ниско. Ала това не означава, че трябва да свикнем с тревожната ситуация. А ако се окаже, че лидерът на ГЕРБ се е саморазобличил - това би било гръмогласно доказателство за политическите зависимости на съдебната власт. Затова г-н Борисов трябва час по-скоро да каже кой и на какво основание го е информирал за заключението на "френската банка".

В очакване на развръзката

Главният прокурор също дължи обяснение. Обяснение дължат и подчинените му - тези, които непосредствено правят проверката на скандалните материали от резиденция "Бояна". Проверка, която продължава да се протака. Още преди месеци Иван Гешев увери евродепутатите, че скоро ще има резултати по случая. Но и до днес такива няма.

В края на октомври главният прокурор пося нови надежди, че развръзката скоро ще дойде. Колегите са на приключване, каза той. Да вярваме ли?

Според мен резултатите от проверката ще бъдат оповестени тогава, когато е най-изгодно за г-н Гешев и неговите политически приятели. Ако е вярна хипотезата, че ГЕРБ и ДПС са инсталирали главния прокурор на неговия пост, няма как да има основания да се смята, че договорката между тях се е развалила. Поне за момента те навярно продължават да са си взаимно полезни и изгодни.

Дали все пак "френската връзка" няма да вземе нечия глава? В развито демократично общество лапсусът на Борисов би хвърлил него и главния прокурор в бурни води. В България по традиция най-вероятно (ако изобщо се стигне дотам) ще бъдат пожертвани поредните пионки, а едрите риби ще си продължат постарому.

*****

Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 312 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 винету свиркаджията

    363 67 Отговор
    крадец първенец.
  • 2 БИБИТКО

    363 66 Отговор
    ИМАМ СИ КАСКЕТ , ТОЙ МЕ ПАЗИ В СТУД И ПЕК........!
  • 3 ЕС фен

    368 72 Отговор
    Да не забравяме, че Баце е дребен крадец на коли, назначен от мутрите за охрана на бай Тошо,
    издигнат от Дедо и направен генерал от Доган, построил патока на Путин,
    кътащ пачки и кюлчета в чекмеджета.

    Коментиран от #43, #69, #116

  • 4 соса

    384 66 Отговор
    в нормална държава тоя и шайката му отдавна щяха да търкат наровете в пандиза и да им се отнеме имуществото. В БГто тоя се кара на журналистите и ги пита дали не ги е срам.... щото и те нямат такива чекмеджета като него сигурно....

    Коментиран от #7, #98

  • 5 буци тулупчев

    199 46 Отговор
    Обърках се бе , не беше френска , така ми се е сторило , май го чух по махалата да се приказва .
  • 6 Ива

    271 54 Отговор
    Ако прокурора мафиот на мутрата и същият не бъде въведени в ЦСЗ държавата никога няма да тръгне напред !

    Коментиран от #96

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Саса

    291 40 Отговор
    Още преди години, френският посланик в прав текст каза, че българската правосъдна система е гнила ябълка.. Лошото е, че тя все по- гнила става .
    Не се ли оправи съдебната система, която сега очевадно служи само на двете партии ( ДПС и ГЕРБ), тогава ще затъваме все повече в блатото.. Вижте например, Румъния, които бяха по- зле от нас си оправиха правосъдието, вкараха куп политици в затвора и днес са два пъти по добре от нас...

    Коментиран от #76

  • 9 До кога ще ни навирате Физиономия та на

    251 44 Отговор
    Борисов!! От разследването на Гешевтурата, всички знаят Резултата!! Борисов е Невинен!!! Нали той е"Шефе" на ГЕШЕВ!!
  • 10 Минаващ

    293 53 Отговор
    Срам българи да ви манипулира един пожарникар и обикновен доказан крадец на коли въведен от оригархията да управлява ! Мислете и гласувайте !

    Коментиран от #36

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Българка

    246 47 Отговор
    Борисов и свитата от ДС са взели на ръчно управление каскетурата. Гешев се обръща с "шефе" към Борисов. Така че не е изненада, че Гешев по-скоро е адвокат на мафията и Борисов, отколкото държавен главен обвинител. И Гешев и Борисов са за разследване на десетки престъпления и за затвор.

    Коментиран от #115, #118

  • 13 🎃🎃🎃

    183 44 Отговор
    ТАКА СИ ГОВОРЯ ЩОТО СЪМ ПРО.З, АМА ТВА НЕ МИ ПРЕЧИ ДА СЪМ КРАД ЛИВ!
  • 14 Корумпирано Правосъдие!!!

    225 50 Отговор
    Целият процес срещу Борисов е умишлено компрометиран, за да се проточи с години и да мине давност!!! Затова пък скалъпеният процес срещу Иванчева и Петрова беше много бързо натъкмен на 3 инстанции.

    Коментиран от #42, #44, #99

  • 15 Гост

    167 43 Отговор
    бойчееее, много краднеш бе, бацееее....

    Коментиран от #86

  • 16 Хасковски каунь

    130 43 Отговор
    Работи се за спасяването МУ. И от Козяк го потвърдиха. Знамго от форума.
  • 17 Мнение

    161 36 Отговор
    В съдебната система са се вкопали хора от ДС и всичко е гнилоч.
  • 18 ИСТИНА Е

    195 54 Отговор
    Боко трябва да е осъден на 1000 год. Затвор за убийството на държава и народ

    Коментиран от #111

  • 19 Гост

    130 39 Отговор
    Бай ви гешо мафиозо, обслужва само два интереса - на бою мошенгията и дуаня! Слуга на мафията!!!
  • 20 12340

    124 37 Отговор
    ден до пладне!
    ...утре ще излезе у някоя мисирска ТВ,
    ще се изреже,че иска нова конституция ..и....
    ...булю,.булю,.булю,.булю,....
    ....всичко ще бъде забряено.
  • 21 Бай Яни

    74 149 Отговор
    Защо все още занимавате хората с простотии. Само слепците и глупците вяеват на тази измишльотена с шкавчето и пачките. 2654

    Коментиран от #23, #110

  • 22 Виктор Ангелов

    169 33 Отговор
    Добре бе хора,дайте да ги натиснем малко тея тъпунгери,на всичкине ясно че са една мафия.Колко ще търпим още?!

    Коментиран от #25

  • 23 а се не баламаснай с нас

    116 28 Отговор

    До коментар #21 от "Бай Яни":

    Ааааа и Буци , он си го каза , знам я Мата Хари и това е аранжировка , бемек е факт , не го отрича , само дето той няма нищо общо с това , че в спалнята му се случват разни работи .
  • 24 Анализатор

    133 41 Отговор
    Това значи само едно, че Борисов е част от престъпна група за търговия с фалшиви банкноти...
    Просто и ясно, какво има да го мислят.
    Да образуват дело за фалшификация на пари и търговия с тях.

    Коментиран от #28

  • 25 особеност

    55 17 Отговор

    До коментар #22 от "Виктор Ангелов":

    Нас търпението ни свършва след нас самите .
  • 26 Народа

    71 141 Отговор
    Сре бе боклуци,за Иванчева ревете при положение,че я хванаха на центъра на София с 70 хиляди евро,а тука ни занимавате с една скалъпена история.Искате да осъдят Борисов заради някакви изфабрикувани снимки на ,които даже той не присъства.То е ясно,че са му отчитали милярди ,но това с кюлчетата си е скалъпена история и това личи от космоса.Цялата работа беше да го свалят от власт за да могат Прокопиевци,Бобоковци, Божковци заграбват държавата

    Коментиран от #37, #51

  • 27 ЕДГАР КЕЙСИ

    61 90 Отговор
    КАКВО ЛОШО ИМА ЧЕ БОЙКО ИМА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ...... ЧЕ ЕДНА ОТ БАНКНОТИТЕ Е ФАЛШИВА....... И ТОЗИ БАЛОН НА ....... ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , КАКТО И С ...... "ДНЕВНИКА Е ПОДПРАВЕН" СЕ ...... СПУКА ....... ФАКТ !

    Коментиран от #48

  • 28 гешев

    97 29 Отговор

    До коментар #24 от "Анализатор":

    Да де , ама и това лопа , само една банкнота била фалшива , другите на стойност около два милиона си били у ред .
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    66 43 Отговор
    1."Борисов не се притеснява от разследването на снимките с пачките и кюлчетата....." ГРЕШКА, не са снимки, а видео-клип.
    2....ай стига с това чекмедже, от 10-15 чекмеджета показани във видеоклипа, баш това се отвори...По-нескопосана манипулация не може да се измисли!!!
    3. Нeщaтa нe ca ce прoмeнили oт врeмe oнo...
    .............................
    "кaтo Гo дeбнeхa, зa дa улoвят нeщo oт думитe Му, зa кoeтo дa Гo oбвинят." /Лукa 11:54/
  • 30 Тома

    115 44 Отговор
    Много ясно е че съд прокуратура полиция и медии обслужват тиквата и герб.Вчера Венелин Петков много ясно каза кой е нареждал какво да се говори в БТВ.А и да не забравяме как каскета вика на тиквата шефе
  • 31 Чекмеджан ефенди

    87 30 Отговор
    И вие гласувахте за него.
  • 32 случаен

    89 39 Отговор
    значи тулупа признава,за автентичноста на наличието на пари в шкафчето а и на фалшиви такива,от къде има фалшиви пари

    Коментиран от #89

  • 33 Дааа

    74 8 Отговор
    То в БГ кое не е фалшиво и кое не е обвързано с политиката?
    Тук даже и най малкия бизнес не може да оцелее без връзки с политиците.
    Трябва промяна,но не като тази дето я искат от ДБ и ПП.
    Тези дето ни ги въртят в списъците по изборно време , предполагам,че са на щат в различни служби/български и чужди/
    Тук сега е както е било в Османската империя преди 200 години,
    не платиш ли ,,умираш,,
  • 34 Анонимен

    70 58 Отговор
    Нормално е.И този инфантил Кирчо щеше да да ходи пеша на работа,но му се ослади власта.НСО-та,нови коли,пълен медиен конфорт-мисирките му обръщат супер много внимание и не му задават нито един неудобен въпрос.Уреваха всичко да сложат комунистическата пияница за шеф КПКОМПИ.Искат да сменят главния прокурор за да могат да си крадат на воля,а тука някакви платени тролове се възмущават,че Гешев покровителства Борисов!

    Коментиран от #39, #121

  • 35 Хари

    73 17 Отговор
    Защо не спомена дрона на Радев или вече са комбина
  • 36 Немезида

    68 63 Отговор

    До коментар #10 от "Минаващ":

    Друго си е да ни манипулират уж харварди, прокурорчето и ченгето на Живков, и бойкикевчето... Ех, колко са поЧетени. Не знам кой краде, но знам, че преди 2 години хляба беше 0.89 лв., бензина 2.00 лв., ток, вода, храни, лекарства и т.н. бяха 2-3 пъти по-евтини. Кокорестите увеличиха пенсиите с 6-7%, а цените с 60-70%. Затова предпочитам Борисов пред умнокрасивитета и харвардите. Реално от тяхното управление спечелиха само обвиняемите олигарси, които отърваха съд, затвор и конфискация със закриването на спец. съдилищата. Няма как да ме убедят платените трООлООве, протестъри и жълтопаветници, че живота сега е по-добър.
  • 37 кво ти пука

    18 33 Отговор

    До коментар #26 от "Народа":

    Ако нямаш интерес,кво ти пука кво ще стане с Бойко,гледай си кефа,гледай си сеира.
  • 38 ФакЪт

    88 6 Отговор
    От където и да погледнеш тази случка, само тръпки могат да те побият!! Ако е манипулация-до къде стига падението на политиците ни!?! Ако е истина-до къде проказата е обхванала Държавата ни? Само до Прокуратурата? Цялата Правосъдна Система? Или се е загнездила в цялото ни общество?
  • 39 Хляб и зрелища

    55 13 Отговор

    До коментар #34 от "Анонимен":

    За народа,то с Бойко и без Бойко,все пенсиите и заплатите ,са ниски,няма мърдане,от Евроатлантизма,и Еврото ще приемем и Слави ще послушаме,да го вкарват да се свършва,да идва следващият,ама много готини другари от Герб са на ясла в общини,минестерства,тва е проблема,ще се наложи без Бойко да поработят.Ужас.
  • 40 Бай Ставри

    68 16 Отговор
    Баце сега този който ти е набутал фалшивата банкнота трябва да се накаже.Как може от цяло чекмедже с евро да открадне от падишаха 500 евро.Срамота.
  • 41 Пак

    59 10 Отговор
    мушенгии ! Ще му даде някой фалшива банкнота ? Изфабрикували са му я за чужбина да го чистят.
  • 42 Анте Антев

    52 68 Отговор

    До коментар #14 от "Корумпирано Правосъдие!!!":

    Бойкикев ти ли си? Значи иванчева хваната с белязани 70 000 евро е невинна, а Борисов без доказателства, само по твои твърдения и фалшиви снимки на шкафчета и кюлчета е виновен???? Браво, това ли значи реформа на съдебната система? Ааааа, забравих ти искаш поста на главен прокурор, а обвиняемите олигарси да отърват кауша.

    Коментиран от #46

  • 43 Защо в чекмедже?

    68 6 Отговор

    До коментар #3 от "ЕС фен":

    Не може ли в банка, френска, италианска, американска, на кайманите? Абе, чудя се, къде са парите на България, дето ги окрадаха в прехода? Няма ли някоя западна партньорска служба, па да каже, тук са у нас в еди коя си банка, елате вземете си ги, и халал да са на народа ви..

    Коментиран от #45, #50, #63

  • 44 безпартиен

    30 9 Отговор

    До коментар #14 от "Корумпирано Правосъдие!!!":

    Ако това на Иванчева с трите инстанции се точи няколко години,то какво да кажем за един подобен с присъда глоба от 10 /десет/ лева минал за 6 месеца на три инстанции?
  • 45 Ха ха

    51 6 Отговор

    До коментар #43 от "Защо в чекмедже?":

    Да,така и парите на Абрамович и другите руски олигарси ще ги върнат в Русия.Така и афганистанският народ ,и либийският,и иракският чакат парите на бившите си лидери.Блажени са верующите.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Некой си

    84 25 Отговор
    Българите са мишки.Тиквомутрата отдавна трябваше да е храна за червеите,Каскета също,заедно с циганина от село Дръндар.Тук всички са войводи,ама по кръчмите.Докато простия народ търпи такива изедници,ще си влачи хомота.

    Коментиран от #68

  • 48 Ха ха

    52 23 Отговор

    До коментар #27 от "ЕДГАР КЕЙСИ":

    Много е лошо даже.Боко излиза че е шеф и на печатница за фалшиви евра.Да го разследват и ФБР и Европол.
  • 49 Паралиев

    40 41 Отговор
    Това ли ни е най-големия въпрос?
    Тези мишоци след него нямат ли кюлчета и стана ли живота ни по-добър след Борисов??
  • 50 ЕС фен

    55 17 Отговор

    До коментар #43 от "Защо в чекмедже?":

    Защото идват в сакове от магистралите. В банките задават много въпроси.
  • 51 ЕС фен

    54 34 Отговор

    До коментар #26 от "Народа":

    На Иванчева полицаите подхвърлиха парите.
  • 52 Болярин

    34 28 Отговор
    "С трици, маймуни тръгнали да ловят!" Ами некадърниците един компромат не могат да скалъпят, иначе са с очаквания ! Да, ама те, овцете отдавна станаха вълци ... Така че аматьорчетата още много ще лаят месечината, т.е. "доброжелателите" на Бойко, ще си стоят с пръст в уста, а той ще им се пресмива !!!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Българин

    21 46 Отговор
    ЖЛКО ЗА ХОРАТА ОТ ТОА НЯМА ОТТЪРВАНЕ АМА ПОДОБРЕ ОТ КИРО ЛЪЖЕЦА-КРАДЕЦА....
  • 55 Одит

    18 50 Отговор
    “Френска …..” е пословично понятие а не конкретно! Да сте гледали фолма “Френска връзка”?
    Бойко има умни помощници и се хванахте на въдиците им! Ха ха ха!
  • 56 Поправи се

    63 17 Отговор
    Да вкарат Тиквата ,чекмедже бандит за разпростаняване на фалшива валута ,а не кметицата на Младост опандизена от мафията му !!!!!!
  • 57 Врачанин

    37 28 Отговор
    Ако всички от охраната на Борисов и жените които са идвали минаха на детектора на лъжата , щеше да са знае кой е снимал и ако има Мата Хари , коя е тя ?Просто и ефективно. Борисов отрича и почти му вярвам , но горчивия вкус в устата остава. И може би точно това е целта.До се разколебаят избирателите на ГЕРБ. За това и се бави резултата от изследването.
  • 58 Попов

    58 17 Отговор
    Ето къде потънаха 23,4 млн. за „Хемус” – строител на Бойко вдигна 5-звезден хотел във Велинград
  • 59 дной

    63 19 Отговор
    Няма значение какво казва мутрата крадлива. Всичко е лъжа от устата му.
  • 60 Важното

    22 35 Отговор
    Е че предметите са подхвърлени

    Коментиран от #64

  • 61 оххх, и вие сте

    18 26 Отговор
    Той просто перифразира, израза, станал почти като нарицателно при разследване " френска връзка". Употребява се дори при обикновен разговор.
    Голяма история стана.
  • 62 Криско

    18 42 Отговор
    Не е важно от къде има информация. Важното е че е скалъпен компромат срещу него.
  • 63 ЧИЧО СТАМАТ ШУМКОВ

    28 9 Отговор

    До коментар #43 от "Защо в чекмедже?":

    За такива пари няма френски,.италиански,,американски и др банки .ИМА ,КАЙМАНСКИ,, БАНКИ.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 59 Отговор
    Вижда се ясно че мафията не желае Борисов. А народа го иска и затова гласува за Герб. Слава на Бойко Борисов.
  • 66 Анонимен

    22 50 Отговор
    Бойко не е прост като иванчева. София не е провинцията. Ако се вдигнат и ще подкрепят Борисов. Народа си го харесват Борисов. И дума и сравнение не може да има между спец ченгето бойко и иванчева. Провинцията ви храни и престанете. Молят ви. Бойко за дребни кражни ги уволняваше, а вие го изкарахте...
  • 67 Ха ха ха ха ха ха ха

    26 15 Отговор
    Важното е бошкоф да го дyxa.
  • 68 Гражданин

    42 6 Отговор

    До коментар #47 от "Некой си":

    Само олово лекува олигархията.
  • 69 Гост3

    21 12 Отговор

    До коментар #3 от "ЕС фен":

    Мда.пък комунягите крадци на едро,та още не можем да съ опрайм!
  • 70 ЛОРА КРУМОВА -ТАНКА

    18 35 Отговор
    Е, И? ФРЕНСКА ИЛИ АНГЛИЙСКА, ВАЖНОТО Е, ЧЕ БАНКНОТАТА Е ФАЛШИВА, КАКТО И ПОСТАНОВКАТА!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 А НИЕ МУ ПЛАЩАМЕ ПАРАПЕТИТЕ

    19 20 Отговор
    НЕ Е ВАЖНО ЧЕ КИРО СЕ ДЪРЖИ ЗА ПАРАПЕТА СРЕЩУ 12 000 ЛВ. НА МЕСЕЦ , А Е ВАЖНО КОЙ ФРЕНСКИ ФОТОГРАФ Е СНИМАЛ?
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Лея13

    24 48 Отговор
    Егати елементарният пасквил! Стига вече с тези измишльотини - пачки,мачки, кюлчета и други бла,бла тъпотии!Додяхте зверски на народа с тая смешно скалъпена тъпня!Едно че няма капка истина в съшита с бели конци инсценировка.Тоя трябва да е мало умен, че вместо да си инсталира сейф,ще си държи авоарите в горното чекмедже на нощното шкафче.Цялата работа е стръв за шарани и немалко налапаха въдицата.Друго- защо е толкова осъдително някой да има евра и злато в шкафа си,щом през годините е бил освен в политиката, също така и човек със собствен бизнес.Цялата тази история е жалка и пошла.Опитвате да правите хората на балъци.Марш в дупката!
  • 75 Елеонор Митрошматков

    46 12 Отговор
    Боко е пътник и го знае , както знае за френската банка

    Коментиран от #119

  • 76 Оня

    39 6 Отговор

    До коментар #8 от "Саса":

    За ГЕРБ и ДПС е ясно , ама що забрави за БСП !?! Та нали всички са отрочета на партията-майка
  • 77 ????

    42 11 Отговор
    Добре де, БАНКНОТАТА била "фалшива", а онзи ГОЛИЯТ от СНИМКАТА ФАЛШИВ ли е?!?!?! А, СНИМКАТА ФАЛШИВА ли е???? И, защо ЧАК сега, банкнотата е "фалшива"?!?!?! А Мата Хари, КОЯ е?!?!?! ЗАЩО ОХРАНАТА в деня на СНИМКИТЕ, НЕ ЗНАЕ НИЩО, никой НЕ ВИДЯЛ и ЧУЛ НИЩО????????
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 А1А1А1

    29 12 Отговор
    Боко–Тиквата, става Боко–Френския!
  • 80 Дааа....

    35 13 Отговор
    И още колко пъти трябва да го гледаме Бойко по телевизията и да го слушаме , че да ни стане ясно , що за лъжец е ?! МАНИПУЛАТОР и МОШЕННИК на дребно ,но с пълни чекмеджета.

    Коментиран от #108

  • 81 мдааа... и що за въпрос

    23 9 Отговор
    Ами бай Баце си е знаел, че има флашименто... той само с това се занимава!!!
  • 82 наивник

    23 7 Отговор
    Какво каза френската банка за кюлчетата злато? Фалшиви ли са или не?
  • 83 мухаха

    15 27 Отговор
    И без банката да казва-то ясно че е фалшификация-снимка за баламурници!
  • 84 МИХАЙЛОВ

    31 10 Отговор
    ...ЗНАЧИ НА БЪЛГАРСКАТА
    ПРОКУРАТУРА И БЕШЕ НУЖНО
    ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ВРЕМЕ
    ЗА ДА НАЗНАЧИ И ИЗВЪРШИ
    ЕКСПЕРТИЗА НА БАНКНОТИТЕ
    В ЧЕКМЕДЖЕТО НА БОКО...
    ...И ТАЯ ЕКСПЕРТИЗА
    Е ИЗВЪРШЕНА
    ВЪВ ФРЕНСКА БАНКА...
    ...И ТАЯ ФРЕНСКА БАНКА
    УСТАНОВИЛА,
    ЧЕ САМО ЕДНА ОТ БАНКНОТИТЕ
    Е ФАЛШИВА...
    ...А ДРУГИТЕ БАНКНОТИ
    ТЕ КАКВИ СА???
    ...А КАКВО ПРЕДВИЖДА
    НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС
    ЗА ПРИТЕЖАВАНЕ, СЪХРАНЕНИЕ,
    УКРИВАНЕ И СЪДЕЙСТВИЕ
    ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ И ПОЛЗВАНЕ
    НА ФАЛШИВИ БАНКНОТИ???
    ...АМИ СЕГА НА ЛИЦЕТО
    БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
    ДА МУ ПОВДИГНАТ
    ТРИ ОБВИНЕНИЯ - СЪОТВЕТНО
    - ЗА НЕЗАКОННО
    ПРИДОБИВАНЕ, СЪХРАНЕНИЕ,
    УКРИВАНЕ И ПОЛЗВАНЕ
    КАКТО НА ИСТИНСКИ БАНКНОТИ,
    ТАКА И НА ФАЛШИВИ
    И ЗА СЪУЧАСТИЕ
    В ПРАНЕ НА ПАРИ...
    ...ПЛЮС ОЩЕ -
    ЗА УЧАСТИЕ И РЪКОВОДСТВО
    НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА,
    ЗА ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО
    И ЗА ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ
    НА РАЗСЛЕДВАНЕТО
    И НА ПРАВОСЪДИЕТО...
    ...А ОЩЕ КОЛКО ГОДИНИ
    ЩЕ СА НУЖНИ НА ПРОКУРАТУРАТА
    ЗА ДА ПРИЕМЕ И РАЗГЛЕДА
    СВИДЕТЕЛСКИТЕ ПОКАЗАНИЯ
    НА ВАСИЛ БОЖКОВ???

    Коментиран от #94, #97

  • 85 ти ли бе

    23 7 Отговор
    само една е фалшива пара?!А другите значи са ОК! А,де! ..

    Коментиран от #120

  • 86 така е

    9 3 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    като Ленле.пенчьова влаче....
  • 87 боко е ПОСМЕШИЩЕТО НА ЕВРОПА , ЗЕЛЕНСКИ

    22 13 Отговор
    БИЛ КОМИК , А БОЙКО КАКЪВ Е ? И ДВАМАТА СА НА ЕДНО НИВО ПРЕСТЪПНИЦИ .................... БОКЛУЦИ !
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 ИДЕ МИ НА УМ ДУМАТА ...............

    7 6 Отговор
    ДЕТО СВЪРШВА НА .....ДУР - НЕ ЗНАМ ЗАЩО КАТО ГЛЕДАМ СНИМКИТЕ !

    Коментиран от #93

  • 91 боцко

    14 8 Отговор
    Какво се хванахте за тези Пачки, ако не ви харесват Бат Боци има и други!!!
  • 92 ХаХа

    7 2 Отговор
    Колко пачки искате да ви изпрати Чапо от САЩ
  • 93 отгатнах ли

    7 1 Отговор

    До коментар #90 от "ИДЕ МИ НА УМ ДУМАТА ...............":

    Кажете си смело, че думичката, която се върти в ума ви е......тя е
    "сладур"
  • 94 Другите

    11 12 Отговор

    До коментар #84 от "МИХАЙЛОВ":

    Банкноти са на Черепа и другите поръчители. Тези които направиха компромата ще бъдат съдени
  • 95 анонимен

    9 10 Отговор
    Това показва ,че този който е искал да го натопи е сложил фалшиви банкноти! Всичко е един фарс!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Смотан старец (ЦИГАНИН)

    8 8 Отговор

    До коментар #84 от "МИХАЙЛОВ":

    Бравус дядовата само че прост народ слаба държава ТОИ НАИСТИНА МОЖЕ НЯМА КАК ДА СИ НАИ УМНИЯ БЪЛГАРИН НА СВЕТА СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ ПОКЛОН ПРЕД БАЩА МУ КРУМ БОЖКОВ УЧИТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА ДА ЖИВЕЕ ВАСИЛ БОЖКОВ НАИ УМНИЯ БЪЛГАРИН НА СВЕТА СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ
  • 98 Ехо

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "соса":

    Що си толкова наивен. Този е начинаеш, спрямо западните политици. Даже ПП му скриха топката и Боко още им завижда за далаверите. В САЩ си имат закон, да се облагодятелстват на воля. На кратко аматьор, но добър въжеиграч, 12 г. угажда и на САЩ и на Русия. За това сутрин говори едно, а вечер коренно противоположното.
  • 99 На Иванчева нито една телевизия

    22 8 Отговор

    До коментар #14 от "Корумпирано Правосъдие!!!":

    не направи интервю. Но бТВ тази вечер направиха дълбок поклон пред някого. Водещият на 120 минути разби всичките ми вярвания, че е добър журналист и разпита надълго и нашироко "бизнесмена", подал сигнала срещу кметицата, дръзнала да рита срещу "матрицата"! Това е то. И да зовете за гласуване, и да зовете за протести, полза няма. Тези, които трябва да свалим от власт во веки веков, държат здраво в ръцете си всички видове власти и само нещо по-страшно и от covid19 може да ги откъсне от властта. Затова беж далече извън България в търсене на по-добър живот и правова държава. А "бизнесмените" ще си търсят кадри от Пакистан, Афганистан, изобщо -стан. Като предварително и на български език ще трябва да ги научат.
  • 100 Трифон зарезан

    18 0 Отговор
    Не питай какво ще направи държавата за теб, нищо. За депутатите всичко. За обикновените хора хурката. Властта опиянява и покварява. Пари 💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸💰
  • 101 хехехе

    14 4 Отговор
    Ваклин ще пее като вакло агънце някой ден ама ай да видим кога
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 А може и да не е френската банка

    7 5 Отговор
    Интересно защо тук цитират само този ляв вестник DW? Дали защото в България битува мита за Германия? Всъщност всичко хубаво идва от Америка и странно защо едва след като мине през Германия в България го виждат.

    Коментиран от #104

  • 104 пей пер клик брато

    9 2 Отговор

    До коментар #103 от "А може и да не е френската банка":

    "Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло."
    Някои се издържат като пишат нарочно несправедливо за да възпламеняват читателите и да поощряват коментарите.
  • 105 Да си вържа гащите...!

    8 3 Отговор
    ,,Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на Българската редакция и на Дойче Веле като цяло...."
  • 106 емо 73 канар

    27 6 Отговор
    Хем прост, хем и нагъл. Всички при бай Ставри. Крадеца от Банкя, щял да оправя държавата, а гладният прокурор щял да бори престъпноста.

    Боже, слез и си прибери версиите, моля те.

    Коментиран от #112

  • 107 Истината е,

    11 21 Отговор
    Че Кирил Петков и Асен Василев за 6 месеца откраднаха един милиард и половина! Година и половина слушаме и гледане разправиите с Борисов,а народа е оставен на самотек. Цени и инфлация са убийствени,хора загиват по пътищата,мигранти заляха България,а на тия Борисов им е в устата. Хич не ми пука за Черепа,,Баневи и Арабаджиеви. При Борисов държавата вървеше добре и народа живееше спокойно-факт!
  • 108 Иван Зашев

    6 1 Отговор

    До коментар #80 от "Дааа....":

    Пълна е главата ти с бръмбари !!!
  • 109 Шопа

    3 14 Отговор
    Вас като ви съдят, не си ли следите делото? Там е приложено, и адвоката му, го информира! Егати глупавия довод,
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Ппп

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНА Е":

    Споко бе умнико, свитата на простото Киро ще те реанимира така, че ще живееш вечно-на снимка разбира се. Ей про Ст народ. Ей сляп народ. Кеф за Киро и банда.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Янков

    4 3 Отговор
    Даже ментетаа са му пробутали :)
  • 114 байгън с колелото

    12 4 Отговор
    Едната банкнота,а другите пачки гербераската сталинка го прикрива ЗАТВОР за Мутрата
  • 115 Хахаха

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Защо ли си мисля, че свитата от ДС е при Мунчо?
  • 116 Ти да видиш

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ЕС фен":

    Татуирай си го на челото и си го гледай всяка сутрин и вечер, че може и да забравиш.
  • 117 Таня

    5 6 Отговор
    В немската преса побликуваха статии,които доказват тезата за ,постановка,.Четете ,преди да пишете.
  • 118 браво

    4 6 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    ТОВА Е ТАКА! АМА ДА СА КОМПЛЕКТ В ЕДНА КИЛИЯ С КИРО ИСТИНАТА КОКОРЧО И ВСИЧКИ ОТ БАНДАТА НА П.П. ДЕТО НИ ПРИЧИНИХА ТОЗИ ЖИВОТ ,КОЙТО ЖИВЕЕМ В МОМЕНТА И ДА СИ ГИ МЕРЯТ КОЙ Е ПО КРАДЛИВ И ПО ГОЛЕМ БОРЕЦ С КОРУПЦИЯТА И ЗАДКУЛИСИЕТО ТОВА ГО ЗАУЧИХМЕ НАИЗУСТ ОТ МЕДИИТЕ НИ И ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ ОТ ХОРА ДЕТО НЯМАТ В ГЛАВИТЕ НИКОЙ- ЦИТАТ ОТ ДАНЧО МЕНТАТА В ПАРЛАМЕНТА НИ...
  • 119 ТОЗИ

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Елеонор Митрошматков":

    ДА АМА АКО ГО ТИКНАТ В ЗАТВОР
    ЩЕ Е НУЖНО ДА СТРОЯТ НОВИ ЗАТВОРИ ЩОТО НЯМА ДА СТИГНЕ НАСТОЯЩИЯТ ЛЕГЛОВИЯТ ФОНД
  • 120 Зеленски

    1 1 Отговор

    До коментар #85 от "ти ли бе":

    Имаш логика на овца
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Гарван Гарванов

    2 0 Отговор
    Една била фалшива, а другите?
  • 123 Чичовци

    3 0 Отговор
    И първолаците с български корени знаят,че Ив.Гешев"ГЕШО-ПЛЕШО"е токсичен продукт на токсичните възпроизводства на ДС,като ДПС,Герб-сдс,бсп-бкп и не на последно място по важност НДСВ.Показано,Проверено и ДОКАЗАНО с факти!.
  • 124 МУСА КЕСЕДЖИЯ

    2 0 Отговор
    БАЙ СТАВРИ ГО НЯМА ВЕЧЕ.НАВЪРШИЛ Е ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ И НЕ МУ ПОЗВОЛИХА ДА РАБОТИ ПОВЕЧЕ,ТАКА,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСЯТ БЪРЗО НОВИ ВАРИАНТИ...
  • 125 Вожда

    3 0 Отговор
    Я френската банка да ми каже кой се е осмелил да ме мине с фалшива банкнота!