Last news in Fakti

19 Декември, 2022 07:33 3 634 11

17 признака да разбереш, че у теб се крие стара мома

  • стара мома

Изследване на Банчо Банов, Финансов експерт

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

1. Ти си заможна, или родителите са поне средна класа. Добър пример за подражание, но си свикнала с изобилие и охолство. Чакаш богат принц който ще те дръпне над това ниво което си. Оставането там е грешка. А къде ще се хващаш с някое бедно момче, нищо че те обича – какъв стандарт ще ти даде?

2. Като следствие от (1) караш джипа на баща си – фукаш се. Добре де нали тогава ще искаш бъдещият кавалер да бъде с едно ниво над теб, за да се влюбиш? Той със самосвал, багер или автобус да дойде на среща?

3. Редовно ходиш на маникюр и фризьор. Не пипваш домашна работа – най-много чинията в съдомиялната.

4. В компания – гледаш да блеснеш с придобивки, които не са ти по джоба, но се изплащат – част от теб, част от родителите ти. Мобилен телефон за 3000 лв.,аксесоари като обищи от злато и т.н.

5. Много обичаш да се караш с мъжете и да ги поставяш на мястото им (познай кой от тях ще те покани на среща). За теб те са нисши същества, недостатъчно еволюирали, които заслюжават да се върнат в дупката, от която излезли.

6. В същата плоскост обаче обичаш да ги надхитряш те да платят някоя и друга солидна сметчица. Например на мъжа му казваш, тия заведения са гадни и го водиш “на една ннормална симпатична кръчма“ – това се оказва Ресторант „Виктория“ в ЛОВЕН ПАРК. Където той олеква поне със 100 лв.

7. Като следствие от 3 – не караш ски и не плуваш – Къде ще си топиш косата?!

8. Ходенето в парка – само ако има куче да се извежда..

9. Приятелките, с които си дружиш са мъжкарани, до една карат коли, правите си екскурзийки до Одрин, до Истанбул – само две жени в кола. Защо ли? Мъже не ви трябват, дублират ви дейностите.

10. Баба ти (и дядо ти) са стари и за такива като теб са само географско понятие нищо, че сте в един град. Отбиваш се веднъж на година или две, оставяш един натурален сок със сухи пасти кутия и – айде че бързам. Ама това – да им измиеш прозорците в кухнята, да пуснеш в хола прахосмукачка? Та нали тати пуска у вас, вместо теб, както остава за бабини – ще се оправят. Някакси.

11. Много си вдъхновена че работиш на две работи. През седмицата една, втората събота, отскачаш някоя и неделя. Да де ама на запад има поговорка Two jobs-no sex.

12.На фейсбука имаш на видно място снимка на яхта. Сама. Демек, яхтаджията е долу и демек, когато някой ще ти скача, да ти скача от борда на яхта. Неговата.


13. Не стига това, ами си се отделила от родителите да живееш с богата приятелка. Тя не ти иска наем…абе ще плащаш някоя режийна и ще се оправите. Имате в жилището и куче и котка. На един етап даже не ти се търси гадже при тез мили животни.

14. Приятелката ти е мъжкарана и не ѝ трябва гадже.

15. В един момент осъзнаваш, че повечето от жените в твоя кръг са мъжкарани и не им трябват гаджета.

16 Търсиш (когато изобщо търсиш) гадже, все едно по каталог, все едно не за един а за три живота. И се чудиш що не върви. А едно време по соц, хората ставаха гаджета и се женеха – на шега. Ходят месец. два, ако не върви .- разделят се. Ако обаче върви, ако има трески за дялане се издялват и бракът върви.

17. Разговора като излезете с кавалер не върви, не се прочела 1 - 2 книги, не си се научела да го слушаш, прекъсваш го и т.н Мислиш, че изказванията му трябва да са като в „Тик-ток“ клипчетата – по минута и половина..


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Млад пръч...

    24 2 Отговор
    ...стара мома лющеше...
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 2 Отговор
    ИНДИВИДУАЛНО е
  • 4 Тити

    23 4 Отговор
    То описание е за 80% от жените във България а останалите 20 търсят чичко паричко
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 плюс минус

    15 7 Отговор
    Мъж да коментира плюсовете и минусите на старите моми!?
    Греши в 18 от 17-те точки.
    Всяка стара мома е индивидуална по своему.
  • 7 Хихи

    12 14 Отговор
    Това е коментар на някой обиден мъж, който иска, но...
  • 8 Летописец

    15 5 Отговор
    Много добре написано !
  • 9 баба

    5 8 Отговор
    О, я стига! Старата мома е благословия за един юноша, дкойто не смее да си поиска от съученичките.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ...

    2 2 Отговор
    Стара мома(стар ерген) - човек разочарован от хората, заобиколен от животинки, странящ от идиоти.