Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 13:00 7 971 60

Подпали се троянският кон на Истанбулската конвенция

  • божидар чеков-
  • троянски кон-
  • истанбулска конвенция

От всички инвестиции на Джордж Сорос срещу християнските традиции, най-предпочитаната е тази, която отрича семейните ценности в името на правата и на удоволствията без граници.

Подпали се троянският кон на Истанбулската конвенция - 1
Снимка: Фейсбук/ Б.Чеков
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Внезапно, както стават пътнотранспортните произшествия. В късния следобед на 10-ти февруари едно Peugeot 3008 с трима мъже сменя безпричинно посоката, в която се движи и се блъска челно с кола Renault Mégane, пътуваща по насрещната лента. Двама от пътниците пътуващи в Пежото са в достатъчно добро състояние, за да избягат преди полицията да дойде на местопроизшествието. Шофьорът причинил катастрофата е известният хуморист Пиер Палмад. Той е в безсъзнание и е откаран в болница. По-късно бегълците са издирени и индентифицирани. И двамата са емигранти. Единият е 33- годишен тунизиец, другият 34-годишен мароканец. Пострадалите в ударената кола са сирийски кюрди. Добре интегрирани, работещи и спазващи правилата емигранти. Шофьорът Юксел Якут е 40-годишен. Прекарал 10 дневна кома, той е подложен на поредни операции, без гаранция, че някога ще проходи. Синът му е 6-годишен, бил е на задната седалка, тежко наранен в главата. Челюстта му е на трохи и не се знае дали някога ще проговори. Третата жертва е млада жена, която следствие на удара ражда мъртво 7 месечно бебе, но остава жива. Следователите се колебаят дали да окачествят загубата на бебето като убийство, в зависимост кога точно е настъпила смъртта. За огромната част на френското общество, убийството е факт и изисква за причинителят Пиер Палмад най-тежкото възможно наказание.
Какво накара французите, които гледат с неприязън на емигрантите, да вземат безрезервно страната на пострадалите кюрди? Във Франция, както навсякъде има два свята. Първият е на хората, които стават рано,за да изкарват с труд насъщния и вторият е светът на артистите, интелектуалците и творците. Те спят до късно, заети вечер с различни мероприятия, които понякога приключват със забавления на „закрити врата“. Катастрофата от 10-ти февруари отвори широко „вратата“ към една реалност, която средствата за масова информация знаеха, но криеха. В кръвта на Пиер Палмад беше намерен коктейл от кокаин смесен с наркотични добавки, които позволява на участниците в секс-купони да издържат дни и нощи в неописуема еуфория. До този момент се гледаше с пренебрежение към сексуалния живот на „меките китки“. Дори с разбиране и снизхождение. Все едно, че се касае за „секса на Ангелите“. Оказа се обаче, че става дума за секса на Дявола, защото от него се умира.
Борбата за равнопоставеност между „женствените мъже“ и останалите се увенчава с успех в Съединените щати на 26 юни 2015 година, като в американската конституция се вписват еднополовите бракове. Както всяка победа, тази постигната срещу полицейско насилие демонстрирано в бар на „Гей общество“ край Ню Йорк през 1969 година, заслужава уважение. Така бе родена идеята за демонстрациите „Gay Pide" в името на „Честта на Гейовете“ - мъже и жени. От всички инвестиции на Джордж Сорос срещу християнските традиции, най-предпочитаната е тази, която отрича семейните ценности в името на правата и на удоволствията без граници. Американската история, нрави и традиции обаче са коренно различни от европейските. „Истанбулската конвенция“ без да държи сметка за разликите между Щатите и Европа, както и тези между Източната и Западната част на стария континент се позовава слепешката на „прогресивното“ американско законодателство.
Защо Конвенцията се казва Истанбулска, след като Турция отказа да я подпише е мистерия. Друга мистерия е опита зад параграфа за "Правата на жените", тихомълком да се присламчи и защитата на "Женствените мъже". Тази хитрост е посрещната в страните от Източна Европа като посегателство към тяхното достойнство. Тук е грешката на "богатите" държави, които дават ултиматуми на по-бедните, без да взимат под внимание, че най-голямото богатство на бедните е тяхното достойнство. Един от проблемите за оповестяване на истината е присъствието на множество „гейове“ в международните представителства и институции. Американците, убедени в необходимостта да натрапят на съюзниците си тяхната концепция за отношение към „Меките китки“, изпратиха един дипломат Дейвид Персман, познат и признат като „Женствен мъж“, в най-бранещата християнските традиции страна - Унгария.
Каквито и документи да пишат и подписват политици и технократи те са само на хартия. Най-важното е между редовете, а от него по-важно няма! Как се прави секс без любов, без взаимност и привлекателност? Пергамент, хартия или лозунг са кухи форми. Съдържанието липсва. „Липсата“ обаче е двигател на пазарната икономика. Славословието се опитва да скрие проблемът. А той е „Пенисът“? Това е ключът, който позволява на разнополовите хора да се привличат взаимно и да изпитват удоволствие. Да се сплотяват и да създават деца. Да се радват на внуци и правнуци. В средите на „Меките китки“ този логичен процес е невъзможен. Дървото им няма нито листа, нито корени. Изсъхнало е по рождение или е последствие на някакво събитие. Остава стремежа към сексуалното задоволяване, което в повечето случаи е въображаемо и недостижимо. Търсенето обаче създава предлагането. Американските лаборатории разполагат с медикаменти, които позволяват на „пениса“ да се вкочаняса без необходимата естествена възбуда. И „съпругите“ или „любовниците“ да му се радват цели дни и нощи. Този начин на сношаване се казва „Chemical Sex" и намира приложение в Щатите, след това в Англия, във Франция, вероятно и другаде. Списъкът на субстанциите е дълъг колкото таблицата на Менделеев. Основата на всичко е кокаинът. Как се осъществява връзката между търсещите и предлагащите „Chemical Sex"? Много лесно – чрез специализирани сайтове. Търсещите мъжка компания за вечер-две предлагат на млади закъсали финансово мъже секс-преживяване срещу заплащане.
Така постъпва хумориста Пиер Палмад. Неговият случай не е изолиран. Тази извратена практика обяснява подкрепата на активистите от ЛГБТ на безразборната африканска емиграция. С растящия наплив на бездомници тоновете кокаин заловени в Хавър и Ротердам също достигат рекордни нива. Тези които не са заловени са извън статистиката. Точно като нелегалните емигранти. Благоразположението на „меките китки“ към тях подкопава многовековната ценностна система на европейците. Търпението на нормалните хора, на тези които стават рано и създават семейства започна да се изчерпва. Отвращението към сексуалните практики на разюздани медийни величия, като хумориста Палмад изпреварва Съдебната присъда и изисква от магистратите наркозависимият секс престъпник да бъде зад решетките час по скоро. Къде да бъде затворен един „обратен“ престъпник е актуален проблем и във Франция, в Англия,и в останалите развити европейски демокрации. В крилото на мъжете, или в това на жените? В първия случай затворниците обезателно ще го подложат на колективно изнасилване, докато при жените, без бой няма да му се размине.
Следствие на жестоката катастрофа френското общество осъмна пред безжалостното огледало на действителността. По първите страници на вестницитe се появи думата Décadence – упадък, която сама по себе си е ужасяваща! С нея се слага край както на лицемерието, така и на затварянето на очи пред токсичната идеология за правата на „гейовете“.
Дойде време да се каже и защити единствената спасителна за обществото истина: Детето има за майка - жена и за баща - мъж!
Не само специалисти по история знаят, че с извращаване на сексуалните практики започва упадъка на империите! Така е било с древна Гърция и Рим. От сега нататък всичко зависи от нас!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 151 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-накрая

    198 8 Отговор
    прочетох Свестна Статия в тоз сайт

    Коментиран от #7

  • 2 Адам Хилтън

    155 7 Отговор
    Конституцията на България, както на повечето държави гарантира "човешките права" на всички.... човеци. Вече "специалните хора" които не се смятат за човеци, държавата какво им е длъжна - те сами се лишават от права, като се правят на извънземни! Ако искат повече права от тези които им дава конституцията, значи искат привилегии а не права!

    Коментиран от #8

  • 3 Кумуниста

    103 11 Отговор
    На всички демократи и евроатлантици в България честито.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Спокоен

    73 11 Отговор
    Истинският мъж не се вълнува от чуждата сексуалност. Това е занимание за комплексари.
  • 6 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА ,ДЕПРЕСИЯ 2015ГОДИНА

    7 69 Отговор
    Е ЗАТОВА КАЗВАМ ЧЕ ЗА УПАДЪКА НА БЪЛГАРИЯ СА ВИНОВНИ БЪЛГАРКИТЕ ЖЕНИ,ГРИНГО БИЛ МНОГО ГОЛЯМ ПИЧ ,ЗА ТЪЙ Е ТАКА ПОЛОЖЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ,Е ТО ТОВА СИ Е БЪЛГАРКАТА СИ Е ГАДНА ЖЕНА ,И СИ Е ЗА ЧЕШАНЕ,220 ВОЛТА ПРЕЗ ТЯЛОТО И ПОД НОЖА БЪЛГАРКАТА,И БЕЗ ДРУГО СИ Е СМАХНАТА ,ДЕФЕКТНА,СБЪРКАНА,БЕЗПОЛЕЗНА,
    ОЛИГОФРЕН,КА ЗАРАДИ ТЪЙ СВЕТА СЕ СМЕЕ В ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ,ЗАРАДИ БЪЛГАРКИТЕ ТЕ ДОПУСНАХА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ,ТЕ СА ПРОТИВНИ ГНУСНИ РОДООТСТЪПНИЦКИ ЖЕНИ ,И ГАДНИ ЖЕНИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА,И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ЕДНА РАСА ДЕФЕКТНА ГРИНГО ПИСЕЩА СЕ ЗА ИНДИВИДУАЛНА УЖ ,А СИ Е ОСЕМ ФАЗОВА ЛУННА И МОДЕЛИРАНА ,220 ВОЛТОВА

    Коментиран от #12, #19, #20, #29, #30

  • 7 Дори

    11 88 Отговор

    До коментар #1 от "Най-накрая":

    ... без да иска, автора посочва една основополагаща ценност на западните демокрации, а именно КРИТИКАТА в тях към всичко нередно. И посочва, че я има. Независимо от останалите опорки, които се опитва да пробутва. Оценките му за това кои са "ценностите" и дали те са "качествени" е друга тема, там си личи, към коя група автори принадлежи: същите, които ни обясняват какви хубави били руЗЗките ценности.

    Коментиран от #39, #44

  • 8 Индиана

    108 3 Отговор

    До коментар #2 от "Адам Хилтън":

    В Канада вече има много случаи на родители които са възпрепятствали децата си да сменят пола си и са осъдени. Явно това е вишата форма на демокрация и евроатлантизъм.
  • 9 Пич

    124 3 Отговор
    Леле..... тенджерата наистина е гръмнала !!! Вижда се , че всички мразят джендърите , но купените медии чуруликаха в хора на щастието , от пълното падение на хомотата , женски мъже , и мъжки жени !!! Обаче , най изтрещялите мозъци , като френските , да се възмутят , значи , че края на извратеняците се задава !!!
  • 10 Браво

    106 3 Отговор
    за всичко написано! Най-после някой призна, че царят им е гол.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 БОЗА

    79 3 Отговор
    Най-важни са последните две изречения:

    "Не само специалисти по история знаят, че с извращаване на сексуалните практики започва упадъка на империите! Така е било с древна Гърция и Рим. От сега нататък всичко зависи от нас!"

    Евро ТКЗСто се е засилило по нанадолнището с бързият влак...и в основата е всичко от статията...и,за всичко това естествено са "виновни" Путин и Орбан-че.дават отпор...;-Х


    Този коментар изразява личното мнение на автора.То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ(Баклава и Халва)

    Коментиран от #16

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 умен

    6 92 Отговор
    От един частен случай във Франция отидохме в щатите после в Турция и нататък спрях да чета. Такава алабалистика е възможна само на рус.филите. А въпросът защо истанбулската конвенция е се казва така е показател за ниска грамотност и невъзможност да се работи с интернет или интернета е цензуриран, нещо характерно за рузия.
  • 16 умен

    9 83 Отговор

    До коментар #13 от "БОЗА":

    Последната империя в света е руската(виж какво означава империя). Нейния владетел се разведе и спи с жена по-млада от дъщерите му и ходи из пущинака гол до кръста придружен от мъж в униформа(шойгу). Това последното е толкова гейско, че няма накъде повече. В този ред на мисли съм съгласен с последните две изречения от статията.
  • 17 адаша

    80 2 Отговор
    На аерогарата се срещат двама познати. Пристигащия пита заминаващия на къде ще пътува. Заминаващия му отговаря- " След девети септември чедирдесет и четвърта година да си п...раст в България беше срамно и обидно. След 10. 10. 89г. стана модерно, в днешни времена направо е престижно. Аз емигрирам, защото може да го направят задължително..."

    Коментиран от #60

  • 18 Белязан

    25 1 Отговор

    До коментар #4 от "Белязаният":

    Си с тъпотия ! Голяма !
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ХАХАХА

    23 1 Отговор

    До коментар #6 от "ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА ,ДЕПРЕСИЯ 2015ГОДИНА":

    ЖАЛЪККОМПЛЕКСИРАНМЪЖСИТИ.

    Коментиран от #22

  • 21 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА,АЗ СЪМ ОЛИГОФРЕНКА

    2 32 Отговор

    До коментар #19 от "Тизе":

    БЪЛГАРКАТА Е ГНУСНА ПРОТИВНА ОЛИГОФРЕН,КА И САМО ОТ ЧЕШАНЕ РАЗБИРА,АЗ ПЪК СИ ИМАМ ЖЕНСКО ТЯЛО СЪЩНОСТ И ДУША И ТЕ ПИТАТ ЗА МЕН ПОСТЕПЕННО ВСЕКИ ДЕН,ДОКАТО СКОЧА ПРЕД ВЛАКА И УМРА,АМА НЕ МИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ АЗ СЪМ ДЪЛГОКОСА РАЗКЕЛИФЕНЧЕНА КИЛИМЯВКА И УМОПОБЪРКАНА ОЛИГОФРЕН,КА В ДЕПРЕСИЯ ,НО ПЪК ПРИ ТОВА И САМОУБИЙСТВЕНА,,,,,
  • 22 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    1 20 Отговор

    До коментар #20 от "ХАХАХА":

    ПРАВА СИ СКЪПА ТАКА Е ,И СЕ РАДВАМ ЧЕ СЪМ ДЪЛГОКОСА БИЙТЪЛКА ,ОЛИГОФРЕН,КА
  • 23 Тюрлю гювеч

    25 10 Отговор
    Една лъжа в статия ми е достатъчна, за да спра да я чета. Турция не е отказала да подпише Истанбулската конвенция. Подписала я е на 11 май 2011 година. Наскоро Ердоган заяви, че Турция ще оттегли подписа си от тази конвенция.
  • 24 Оракулът от Каспичан

    9 42 Отговор
    Този "другар" да не се прави на "дръж ми шапката",че не помни едно време как "другарите" си бъркаха по дупките,та се наложи партията да предприема "строги мерки" срещу гейовете във всички сфери на тогавашното "морално социалистическо общество".Големият актьор Георги Парцалев,самият той хомосексуалист,при подобна "акция" в Сатиричният театър,беше изтърсил знаменитата фраза "що се занимавате с дупетията на хората,нямате ли си друга работа!".Дали ни харесва или не,но тези "обратни хора" са дори във власта и не само в "гейЕвропа",както се опитват да пропагандират подобни на чеков егземпляри.Родната номенклатура е развъдник на прочути гейове като другарят лилов и кристиян вигенин напимер.В ссср и сегашна русия "меките китки" във власта също са представени обилно,като за никого в русия не е тайна,че путин е "на другият бряг".

    Коментиран от #26, #27, #49

  • 25 Бай Дън 🌈-ясалия

    33 1 Отговор
    Скоро моите нежни протежете Кирчо, Асенчо, Ристьо, Бойко и Хаджигенов, ще ви обяснят подробно за половете и ще трябва да си изберете поне един различен от "мъж" - "жена" от 139-те, който да ме устройва!

    Коментиран от #34

  • 26 Другарете

    8 40 Отговор

    До коментар #24 от "Оракулът от Каспичан":

    ... лъжат като омазани за това какви "ценности" изповядват. Едно време Хонекер и Брежнев се млатеха уста в уста, а нашия се опитваше да им подражава. РуЗЗофилите, поне отворете гугъл и вижте снимки, като не знаете друго.

    Коментиран от #31

  • 27 Глей ся.....

    26 4 Отговор

    До коментар #24 от "Оракулът от Каспичан":

    О цялата тази просташка дитирамба не разбрахме - гей ли си , или не си гей ?! Е.....?!

    Коментиран от #35, #51

  • 28 Българка

    32 3 Отговор
    Такаа, коментарите 6, 12, 14..са караница между "меки китки".
    По същество: Първо, защо точно сега се раздухва този дебат? Отговора е ясен , защото идват избори и противниците и тези "ЗА" стягат редиците. Гледах и по телевизията бяха поканили хора по същата тема (смяна на лични документи, ако изненадващо се събудиш със съзнанието, че си от друг пол). Там адвокатката на ЛГБТИ загуби тотално, нищо че говореше много. Просто опонента и беше нормален и подготвен човек. Темата ще бъде дъвкана още много, защото могат да се извлекат политически дивиденти. Това е същото като правата и свободите на българските мюсюлмани, никой не ги тормози, но важното е да има политици уж да ги пазят. След изборите , ако ДБ и ПП не се класират в 10% (което очаквам), темата ще изчезне.

    Коментиран от #32, #36

  • 29 Неграмотноста

    16 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА ,ДЕПРЕСИЯ 2015ГОДИНА":

    Понякога се дължи на моторна психика.

    Коментиран от #33

  • 30 Толкова много ли

    23 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА ,ДЕПРЕСИЯ 2015ГОДИНА":

    Си зле по граматика, че пишеш само с главни букви. Не си мисли, че съм го прочел.
  • 31 Оракулът от Каспичан

    6 21 Отговор

    До коментар #26 от "Другарете":

    А,какви езици си пускаха!Той и бай тошо,като посрещаше брежнев,като го награби все едно е мара малеева.
  • 32 Ха,ха,ха Българко

    11 2 Отговор

    До коментар #28 от "Българка":

    Твоята китка каква е ?
  • 33 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    4 13 Отговор

    До коментар #29 от "Неграмотноста":

    НЕ МИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ АЗ СЪМ ДЪЛГОКОСА УМОПОБЪРКАНА ОЛИГОФРЕН КА В ДЕПРЕСИЯ,,РАЗКЕЛИФЕНЧЕНА КИЛИМЯВКА,,АЗ БАВНОРАЗВИТА БРАЗИЛКА С БРАЗИЛСКА ГРАМАТИКА,,,,
  • 34 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА

    2 11 Отговор

    До коментар #25 от "Бай Дън 🌈-ясалия":

    ОНО КОСАТА МИ Е ДЪЛГА БИЙТЪЛС НА 150 ДЕНА Е,,,,,ОТ РАСТЕЖА СИ,,,,
  • 35 Оракулът от Каспичан

    7 18 Отговор

    До коментар #27 от "Глей ся.....":

    "Просташка" е за такива "обратни" русофили като теб,а иначе е съвсем вярна и нямаш аргументи с които да я обориш.От истината боли.

    Коментиран от #41

  • 36 ЗЕЛЕНА БЪЛГАРКА АЗ СЪМ ОЛИГОФРЕНКА

    2 14 Отговор

    До коментар #28 от "Българка":

    АЗ СЪМ ДЪЛГОКОСА ОЛИГОФРЕН КА В ДЕПРЕСИЯ ЖЕНСТВЕНА СЪМ ,,ОЛИГОФРЕН КА БЪЛГАРКА ДА СЕ НАРИЧАМ ГОЛЯМА СКРЪБ Е ЗА МЕНЕ УРААААА,,,,,
  • 37 Симпатяги

    10 1 Отговор
    Този човек на снимката ми напомня лицето на писателката Здравка Евтимова. Тя е симпатяга и двамата са симпатяги.
  • 38 Анонимен

    33 2 Отговор
    Брей, не вярвах, че във Факти може да се появи такава статия! Поздравления!
  • 39 Иво

    18 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дори":

    Дори ! Ах какво нежно, нежно женственоГендар име ! Сигурно си нежен софиискиТранс
  • 40 Протестиращ

    15 3 Отговор
    Меките китки са изостанали средновековни субекти, които искат да се противопоставят на науката и прогреса!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ШЕФЕ,

    2 11 Отговор
    И КВА Е ПОУКАТА
    ВСИЧКИ ШОФЬОРИ ХВАНАТИ В БЕГЕ
    С НАРКОТИЦИ ...СА „МЕКИ КИТКИ”,Я👍
  • 44 Сам Боха

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Дори":

    Простак!
  • 45 случаен

    8 1 Отговор

    До коментар #4 от "Белязаният":

    говори за след работата,не само си белязан а и тъп
  • 46 ЕКСПЕРТ

    26 5 Отговор
    Западняшкия свят няма нужда от хора , а от говеда. За да си прави гаргара. Българите все още са със акъла си и не са зомбирани. Поне повечето. Кой разбрал - разбрал. Другите - да потъват.

    Коментиран от #47

  • 47 Мдаа

    5 16 Отговор

    До коментар #46 от "ЕКСПЕРТ":

    Точно защото не са зомбирани не искат руЗЗкия свят и съпътстващите го "екстри". Който разбрал, разбрал. Останалите да нвеждат врат в хомота на "асвабадителите".
  • 48 1111

    11 0 Отговор
    На тролея "Зелена българка" ще препоръчам екзорсисзъм. Бесноватите ги познавам от километър.;)
  • 49 Баро

    5 1 Отговор

    До коментар #24 от "Оракулът от Каспичан":

    А ти на кой бряг си Жреца на гъ ..ца.И моля те не ми казвай,че от 3дин път нищо няма.
  • 50 Ранърса

    3 2 Отговор
    Батка,я ги центря всичките и женски мъже и мъжки жени.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Я"жмуя

    12 0 Отговор
    А е много просто,ако могат двама да си направят бебе и да се износи и роди нормално това бебе от ТЯХ а не от ТРЕТИ човек ,нека се радват да ама не става !! Каквото и да ти присадят/отрежат , направят , нарисуват , каквито и хапове да взимаш ТИ като не можеш не можеш .Медицината не е ГОСПОД !! И когато видя бивша жена на война с пушка тогава ще си говорим ,до тогава НИКЪВ ГЮВЕЧ на тези
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Не мога да повярвам!

    7 0 Отговор
    че "Факти" публикува неманипулативна статия. Има надежда. Браво!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 а всъщност

    2 0 Отговор
    виагрените "мъже" от четвърти пол ли са....... щото стана много сложно вече........ с тези пиШман сексолози....... нещо докарахме нещата до хапчета, интереси, и дерибейщина отявлена.......
  • 57 Темерут

    2 0 Отговор
    Изненадваща статия като за тази медия. Палачинката ли ще обръщаме?
  • 58 вижда

    1 0 Отговор
    се светлина в мрака на безметежната пропаганда!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Между

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "адаша":

    брокер и купувач на къща. Продавачът обяснява на брокера, че иска да си продаде къщата защото в съседната са се заселили двама гейове. Брокерът му отговаря - значи ще искаме по-висока цена. Класата на квартала се повишила...