23 Декември, 2020

Пандемия ли е русофилията за народа ни, както твърди Иво Инджев?


Пандемия ли е русофилията за народа ни, както твърди Иво Инджев?
Да
24% (1353)
Не
67% (3775)
Не ме вълнува
9% (515)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рагнар

    90 48 Отговор
    Без Русия и България нямаше да я има .Русия спасява два пъти българия.от турско и от фашистко робство.

    Коментиран от #2, #5, #8, #14, #26, #113, #130, #137, #143, #166

  • 2 Загар

    20 44 Отговор

    До коментар #1 от "Рагнар":

    Без Русия и катък немаше да има....

    Коментиран от #77, #168

  • 3 Мохамед

    94 26 Отговор
    Русофилството в България е нещо нормално от време оно, но държанките на хамериката като Инджев е нещо ненормално, затова и са такива кресливи, защото усещат че са нежелани и времето им изтича на такива като Инджев.

    Коментиран от #19

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    72 27 Отговор
    да живеят БЪЛГАРИЯ и
    РУСИЯ

    Коментиран от #160

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГруЮ

    80 20 Отговор
    Инджев е з@дник, но той това си го знае. Достатъчно е да се види физиономията му за да се разчетат дълбоките терзания, които го гризат отвътре.

    Коментиран от #28

  • 8 Русофоб БГ

    32 82 Отговор

    До коментар #1 от "Рагнар":

    Два пъти Русия "освобождава" България, само за да я пороби за своя сметка! 45 години налагаше със диктатура измислени комунистически ценности , и така в много страни по цял свят! Русия върна България във средновековието, където тя още е, с едно население което е все още крепосно селячество! Русия зароби и затри десетки държави в света, и доведе воните в тях!

    Коментиран от #15, #40, #48, #122, #169

  • 9 Вечно Жив

    14 51 Отговор
    Паметник за великия демократ Михаил Сергеевич Горбачов - да живее вечно!!!
  • 10 ха ха ха

    55 13 Отговор
    Кой е тоя Индже?
  • 11 итория

    24 63 Отговор
    Русия, открадна и унищожи българската средновековна история от османските архиви! Русия унищожи първата Българска държава, пороби и унищожи Велики Преслав, по късно унищожи и пороби Волжска България, и игори нейната история и я прекръсти на Татрстан, от там научи македонците да ни наричат татари - РУСИ Е ЗЛО!

    Коментиран от #123

  • 12 ВЗРОЖДЕНЦИ

    24 61 Отговор
    НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕР ВЪЗРОЖДЕНЕЦ НЕ Е МОЛИЛ РУСИЯ ДА ОСВОБОЖДАВА БЪЛГАРИЯ, НИТО ЕДНО ТАКОВА ПИСМЕНО СВИДЕТЕЛСТВО НЯМА! РУСИЯ НИКОЙ НЕ Я Е КАРАЛ ДА "ОСВОБОЖДАВО" БЪЛГАРИЯ! ТЯ ПРОСТО ГО ПРАВИ ЗА ДА ЗАВОЮВА ПРОЛИВИТЕ И БАЛКАНИТЕ!

    Коментиран от #114

  • 13 NikNay

    52 10 Отговор
    Натиснах."не ме вълнува " , защото наистина не ме вълнува мнението на платени политически проститутки по каквато и да е тема.
  • 14 Истината за

    25 53 Отговор

    До коментар #1 от "Рагнар":

    Русия два пъти поробва България, а сега е умряла от яд и отмъстителност, че България не е под руски ботуш! Свърши се цял свят ви разбра ПРОСТОТИЯТА И ДИВОТИЯТА НА РЕВОЛЮЦИИТЕ ВИ И НА НАРОДНИТЕ ВИ СЪДИЛИЩА - РАЗСТРЕЛЯЛИ ЦАРСКАТА ВИ ФАМИЛИЯ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА И ХИЛЯДИ ОТ НАЙ-УМНИТЕ РУСКИ НАРОДНИ ЧЕДА ПРЕЗ СТАЛИНИЗМА!!!
  • 15 NikNay

    63 19 Отговор

    До коментар #8 от "Русофоб БГ":

    Я да видим сега къде се намираме 30 години след "освобождението "ни от Русия и под "демократичното "крило на ЕС и САЩ .

    Коментиран от #17, #42, #89, #98

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ИСТИНАТА

    16 31 Отговор

    До коментар #15 от "NikNay":

    Намираме се с двойно по високи заплати за 10 години, в Европейския съяюз и Нато, много по-сигурни уверени и работещи! Да има корупция и не правилно работеща съдебна система, НО - ГИ ИМА! В НРБ И СССР ТАКИВА НЕЩА НЯМАШЕ ИЗОБЩО, САМО ПАРТИЯТА РАЗДАВАШЕ ПРИСЪДИТЕ В ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА ! НО С ТРОЛ КАТО ТЕБЕ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ОБЩУВАМ! ОТПИСВАМ ТЕ ...

    Коментиран от #29, #30, #135

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Кирлив Американец

    52 15 Отговор
    Какво го слушате този клоун той не е нищо повече от поредния продажен бай Ганьо!!!!
  • 21 Чочо

    14 41 Отговор
    Не мисля че българите са кой знае какви русофили,иначе би трябвало да са пълни лузъри.Бедата е че сме силно корумпирали,а руската страна се възползва именно от корупцията.
    Помня,след мача Хърватска русия,целия квартал се поздравяваше с победата на Хърватска
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 РУСОФИЛИСТИК

    15 32 Отговор
    ВОДКА И СЪЛЗИ Е ЖИВОТА МИ
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Сър Пичук

    21 40 Отговор
    Русофилията е насаждана изкуствено от комунистите по време на тоталитаризма по всякакъв възможен начин, включително и чрез изкривяване на историята и премълчаване на ред факти.
    То не бяха писма със съветски другарчета, то не бяха филми, книги и телевизия, то не бяха изказвания, че "...дружбата с братския съветски съюз е нужна като слънцето и водата за всяко живо същество", то не бяха "братски" прегръдки и целувки на вождовете.
    При едно безпристрастно написване на историята русофилите ще намалеят десет пъти.
  • 26 темелко

    16 32 Отговор

    До коментар #1 от "Рагнар":

    Я кажи кога в Б-я е имало фашистко робство.
  • 27 НАЙ ГОЛЯМАТА

    18 45 Отговор
    ЧУМА Е РУСИЯ И РУСИЛОФИЛИСТИЦИТЕ!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Сандо

    39 9 Отговор

    До коментар #17 от "ИСТИНАТА":

    Нещо не си наред!Преди 89-та нямаше и за пропагандатор да те вземат.Ивоинджевщината явно е заразителна,той поне си осигури заможен живот.

    Коментиран от #83

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 big

    45 4 Отговор
    Аз не знам този човечец откъде се пръкна такъв русофоб? На времето, за да заема позициите на които е бил е трябвало да бъде "комунист", а една значителна част от журналистите бяха част от ДС. Оставам с впечатлението, че той е платен русофоб, като една значителна част от управляващия елит начело с Боко!
  • 32 Митко

    9 35 Отговор
    За има няма една седмица научих толкова полезни неща и сега ще посрещна новата 2021г. като нов човек. Научих, че всеки уважаващ себе си човек е русофил и всеки русофил има "исконното право" да се самоотъждествява с народа.
    Той говори и решава от името на народа! Неговата "мъдрост" е "народна мъдрост", неговото мнение е "народно", сиреч меродавно! Това е остатъчен атавизъм отпреди 75 години, когато 500 души се измъкнаха изпод шумата, самоотъждествиха с народа и с помоща на съветската армия убиваха и съдеха от негово име.
    Русофила винаги е жертва или на "поробители" или на системата, като самия той никога не е виновен за НИЩО!
    Него все или са го "клали" или "изедници" са му "смукали кръвта". Турция е съседна нам държава, с която е нормално да се стремим да поддържаме добри съседски взаимоотношения, ама Бойко Борисов е "ибрикчия", щото се среща с Ердоган. Путин и той се среща, ама не е ибрикчия, неговото е "дипломация", щото е мого велик и иска да им пробута руска газ! Русофила най-обича и уважава Левски и Ботев. На 5 ракии може да изрецитира "Жив и той, жив е там на Балкана...".... и спира до тук, щот тва по нататък не го е запомнил. Много го боли, че "краварите и Сорос" искат да му вземат "робството" и да му "сменят историята", от която той е запомнил само, че "братушките са наши двойни освободители". Сега "краварите" изкараха и Ботев соросоид... Защитава МОЧА, щото Русия ни е "освободила от турско робство", а тва МОЧА нали все пак е руски паметник...

    Коментиран от #39, #64, #75

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Продължение

    12 34 Отговор
    Америка е лоша! "Краварите" са избили индианците и бомбардираха София. Америка разпалва войни в цял свят. Русия и тя разпалва, ама нейните войни са винаги освободителни. Америка все още принадлежи на индианците, обаче Крим си е исконно руска територия. И докато Западните империалисти превземат, то Русия просто си "разширява териториите". От коренни жители обитавали някога Русия има племена, от които са останали по 200-300 души в наши дни, но за тях никой не плаче, като за "американските индианци", щото Русия е в пълното си право да си разширява територията за сметка на техните земи. Англия е още по-лоша, щото Чърчил искал да сади картофи на мястото на България, ама Сталин не му разрешил. Ако не беше "човеколябивия" Сталин да спре бомбардировките и да тропне с крак на Чърчил, сега София щеше да е картофено поле! Русофилът е задължително соц носталгик. Едно време кво време беше.... Септември беше май.... живота песен. Най го е яд за хубавото безплатно соц. образование, обаче в 5 реда прави 10 правописни грешки. Смята се за подтиснат, щото при сегашната "демокрация" взима само 500 лева заплата, въпреки "блестящите" си знания, умения и грамотност! По соца е бил шофИор и си е живял много добре. Не, не, той бензин и нафта не е крал, просто му е било много хубаво със 120 лева заплата и "всичко си е имал". Това, че неграмотен не му пречи да се чувства "недооценен" и за капак няма и от къде да крадне, което не само адски го комплексира, но го прави и агресивен. Съ
  • 35 ГруЮ

    33 4 Отговор

    До коментар #28 от "А ти си прост":

    Я, всички @умнокрасиви са напълзяли в защита на Инджев! Естествено и само - с “високоинтелигентни” прилагателни. Щото аргументи и мозък за повече- няма.
  • 36 Продължение 2

    11 26 Отговор
    Същият претендира за "европейска заплата", но иска България да напусне ЕС и НАТО, щото тия заплати ще дойдат от дружбата ни с "братска" Русия. Ще изнасяме пак буркани с домати за "братушките" и икономиката ще цъфти! А пък Америка ги е яд, щото руската икономика е във възход, а американците имат "външен дълг". Разликата между външен дълг и бюджетен дефицит е НЕВЪЗМОЖНО да бъде обяснена на тая порода - убедих се след няколко опита.
    Русия може да не произвежда коли, може да има един единствен самолетоносач, който се самозапали, танкове дето се чупят на Червения площад по време на парад, обаче това изобщо не и пречи да бъде най-силна и най-велика! ДОКАЗАТЕЛСТВО - ако не беше така, Тръмп щеше да ги нападне и да им вземе природните ресурси! Ааа, видиш ли ти?! Представата му за руска култура се свежда до факта, че когато Америка още не била държава, в Русия вече били построили Болшой театър. По време на спор не спорете с факти от руската преса - русофила руски "не понимает". Неговите твърдения винаги са плод на ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА. Първо ще ви обясни, че СССР не се е разпаднал заради калпавата си икономика като ви цитира думите на Путин, че разпадането на СССР е най-голямата политическа катастрофа за света през ХХ век. Ще ви каже, че за това е виновен предателя Горбачов, който Путин е нарекъл "велик разрушител". После съвсем спокойно ще ви обясни, като пак цитира Путин, че Русия е "освободила от съветски диктат страните от Източна Европа"?!
    Белене пак трябва да го
  • 37 Продължение 3

    12 27 Отговор
    Белене пак трябва да го отворим и да набутаме там всичките дето "докараха демокрацията" барабар с "народните изедници". БСП е единствената "честна партия". Русофила е заклет "православен българин". Той стъпва в църква по Великден и не е отварял Библия в живота си. Запада открай време е заклет враг на православието. Мечтата на саксонци, католици и кравари е да го затрият, а мисията на Путин и дълг на всеки русофил е ревностно го пази. Опазването от руска страна се състои в мумификацията на светци като Ленин и приклонението пред техните мощи, а в България е "древен" ритуал от времето на "Балкантурист", в който се играе хоро в ледени води задължително с "православна носия", цървули и минимум на кило ракия. Хората се делят на два вида - "нормални" и русофоби. Русофобията е необяснимо явление, защото Русия е мощна, страшна и непобедима, та как да не я обича човек? И никой няма право да се страхува от нея, въпреки че тя "плаши" света със свръх модерни оръжия. Русия трябва САМО да се обича, щото ако не я обичате и ви хрумне да водите изгодна вам политика, да влизате в НАТО и т.н., тя ще ви прати една ракета и ..... Ако Русия ни нападне, за това ще сме си виновни ние, защото ни е хрумнало да не я обичаме и значи сме предатели! Никой "истински българин" няма да вдигне пушка срещу Русия! Всеки патрЕот я обича повече от България, щото ако не беше тя, щяхме да ходим с фесове и шалвари! За една седмица научих толкова много, направо помъдрях!
  • 38 Един

    32 5 Отговор
    Сега е необходимо човек да е русофоб, както навремето е било членството в БКП !!! Този е абсолютен безсрамник!
  • 39 Сър Пичук

    5 15 Отговор

    До коментар #32 от "Митко":

    Браво Митко!
  • 40 9ве8с87ф87

    30 4 Отговор

    До коментар #8 от "Русофоб БГ":

    Под "измислени комунистически ценности" предполагам визираш, безплатно мед. обслужване, безплатно обучение, осигурен поминък, безлихвени кредити, пенсионирането на 55-годишните мъже, безплатни карти за санаториуми, развито селско стопанство, енергетика........
    Това, американските мекерета сте предатели и ще бъдете съдени все някога!

    Коментиран от #50

  • 41 АБВ

    6 23 Отговор
    В случая е много прав!
  • 42 АБВ

    7 20 Отговор

    До коментар #15 от "NikNay":

    Тя тая бъркотия в държавата пак е от там. Кой създаде мутрите и олигарсите? През цялот време се опитва само да пречи и да ни опъва назад.Точно това искат чрез неуспех и разочарование в населението да ни придърпат пак към тях....
  • 43 abc

    37 4 Отговор
    Тоя Инджев отвсякъде го гонят пък той седнал още мнения да изказва
    Да му имам нагластта
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 МИНД ЖЕф

    34 5 Отговор
    ТОЗИ КОГА ГОВОРИ ТОВА КОЕТО МИСЛИ , КОГАТО БЕШЕ ДОНОСНИК АГЕНТ НА ДС ИЛИ КОГАТО Е ДОНОСНИК НА ЦРУ ??????????????? БОК ЛУК !!!
  • 46 Аз40

    33 3 Отговор
    Този да говори за русофилия е като риба да плува в пясък. Всички знаем, че Инджев е бил в Държавна Сигурност. Всичко което говори са ....!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Черен Петър

    27 3 Отговор

    До коментар #8 от "Русофоб БГ":

    Само едно нещо ще ти кажа, драги русофобе! Ако я нямаше Русия, сега щеше да носиш фес вместо шапка! Щеше да говориш на турски вместо български, а на крехка детска възраст щеше да бъдеш подложен на сюнет! Всичко това може и в обратен ред, но при всички случаи нямаше да си това, което си мислиш, а то е че си - българин!
  • 49 коментар

    25 3 Отговор
    На Иво Инджев като се наведе за да свърши някоя належаща физическа работа (не само да си седи на топличко и си пише и дръкка глупости), веднага могат да се забележат стърчащите зелени задокеански банкноти в областта на неговия глутеус максимус.
  • 50 Сър Пичук

    4 16 Отговор

    До коментар #40 от "9ве8с87ф87":

    Не, бе, това са МарксизЪма и ЛенинизЪма, "вечната дружба", "Партията-майка" и верността към нея, "вожда и учителя", култа към личността, "Световната комунистическа революция", командно-плановата икономика и други подобни дивотии.
    Колкото до придобивките - на много места ги има същите неща, че и повече, и то без да са имали тоталитаризъм. Да не говорим за цената на тези неща у нас, която сме плащали и плащаме.
    Явно не разбираш (или по-скоро и ти и подобните ти се правитев, че не разбирата), че проблемът на нормалните хора с онзи строй не са материалните придобивки, а липсата на елементарни човешки права, насилието, принудата, липсата на свобода и демокрация. Затова и все измествата въпроса към социалните придобивки, които никой не оспорва. Ако искаш безплатна храна и сигурен покрив, има ги и сега. Иди в затвора и ще ги имаш.
  • 51 В.В.П.

    22 4 Отговор
    Тоя не знае на кой свят е...Получовек,..Да не му се обръща внимание...
  • 52 NikNay

    4 0 Отговор
    Модератора, ти си знаеш.....
  • 53 100

    7 16 Отговор
    Нека русофилите да поживеят малко в Русия, ма не в Москва или Питер, а в по-малките градове и тогава да видим колко от тях ще останат русофили.

    Коментиран от #57, #63, #79

  • 54 Име

    4 11 Отговор
    Нека всички "анти българи" възхваляващи русия да прочетат какво е мнението на русия за бг

    https://fakti.bg/mnenia/538887-poreden-antibalgarski-paskvil-za-makedonia-v-ruski-sait
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 нтгнтг

    0 0 Отговор
    нгнгнтг
  • 57 БАЛКАНСКИ

    15 3 Отговор

    До коментар #53 от "100":

    .............А ПО НАЩЕ СЕЛА , ....КАК Е ?????????????? ДОБРЕ ЧЕ КАСКЕТА ВЪРНА НА БАБА ГУНА КОМПОТИТЕ И ТУРШИЙКАТА ЧЕ .................ЗАЖИВЯХА ХОРАТА В РАХАТ !!!! ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 коментар

    26 2 Отговор

    До коментар #53 от "100":

    Не за всички пишещи тук, които сънуват Спайдърмен, които си кръщават децата с американски имена, които при вида на нещо значимо възклицават с "Уау", които като говорят с българи се правят на американци е ясно, че не русофилията е така страшна, а русофобията! Ние, които така яростно отхвърляме русофобията не ставаме автоматично русофили. Как да се нарека русофил или германофил или туркофил или каквото и да е друго? Аз съм българин. НО НЕ СЪМ РУСОФОБ!

    Коментиран от #80

  • 64 Не пиши ЧЕТИ

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "Митко":

    Митко, Миткоо,Миткоооо.....
  • 65 Георги

    17 2 Отговор
    А бе кой ги мисли тези тъпи анкети?
  • 66 анкета

    27 2 Отговор
    Иво Инджев дори не си струва да се споменава името му. Душевен боклук.
  • 67 ИВАН

    22 3 Отговор
    В каквато и посока да се тълкува и изопачава Историята, Русия и България и техните отношения - факт е, че има България благодарение на Русия - те ни освободиха от турците и от фашистите ... друг неоспорим факт е, който също се мъчат да скрият, е че живота по време на социализма беше много по-добър за хората, за всички хора, за всички българи
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 катето

    15 2 Отговор
    Иво има на промоция дамски превръзки,дебели и плътни ,като за теб.
  • 71 факт

    17 2 Отговор
    Пандемия е предателството на някой лица като Инджев,той направи пари върху лъжите и клеветите срещу Русия.При него има и тежко психично заболяване по въпроса с Русия.
  • 72 007

    11 1 Отговор
    Този защо е още жив?много му знае устата.
  • 73 БОЗА

    17 2 Отговор
    "Събка извика звънливо:

    — От гръцко робство избави българите цар Асен, а от турско робство ще ги избави цар Александър, от Русия!"


    Иван Вазов и той ли е враг на инджев...затова ли се премахват една камара неща от съвременото образование-да угодим на инджевци... ;-)
  • 74 антисоросоид

    14 0 Отговор
    Има пандемия само в софия и тя у сред една малка група от платени русофоби работещи за сороски антибългарски НПОта и този вестник е част от тази група.
  • 75 Готин

    22 1 Отговор

    До коментар #32 от "Митко":

    Браво Митко, браво американофил! И на твоя анализ да противопоставим моя, но не съм русофил, а българофил, но нещата трябва да се гледат трезво и анализират! След 9-ти септември нещата са били гадни и много народ е избит, без съд и присъда! Така е факт! Не може да се отрича историческата истина! Но времената са били такива! Защо не казваш нищо за това, какво е било по него време в САЩ? Или така тихомълком го премълчаваш? Нещо за Маккарти? За Хувър? За преследванията и гоненията на прогресивните и свободолюбиви хора в САЩ? Те това се нарича гьонсуратлък! Та да продължим. Какво заварваме, като държава на 09.09.1944 година! Бедна, гладна обрулена държава! Бомбардирана и унищожена от същите тези американци! Бомбардирани 165 населени места. София срината с земята, като само за София щетите са за над 30 милиарда долара по тогавашните пари. Задължения на Германия към България, за изхранване на немската 900 000 армия тук и на Балканите, както и на безкрайните влакови композиции към баш Германия за около 60-100 милиарда Евро по сегашни пари. Неплатени! Промишленост с 200-300 малки предприятия! И каква е България на 10.11 1989 година! На кое място е по стандарт на живот? Напиши го не се срамувай, то е повод за гордост, че сме били и можем да бъдем там!

    Коментиран от #78

  • 76 Танад

    1 5 Отговор
    По лошо е от пандемия.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Готин

    16 1 Отговор

    До коментар #75 от "Готин":

    Та да продължим. Построени 3200 предприятия, които продължават да режат псевдодемократите и да богатеят от тях, защото са прости и друго не могат да правят! Мечтаехме за 9 милионният българин. Модерна армия, образование, здравеопазване, наука и култура! И понеже си отворен, конкретно за образованието, съвременно изследване е показало, че пенсионерите в България се нареждат сред 20-те най-образовани и знаещи народи, а сегашните млади, в резултат на съвременното образование са на 89 място по образованост! И днес имаме останали 200-300 предприятия ненарязани! Около 6 милиона население тук, от които 1,5 милиона цигани и около 2 милиона турци! Тотално сменен етнически състав! Смешна армия! И за времето от 1952 година до 1989 година сме имали над 800 реактивни самолета, а сега за 30 години демокрация- НУЛА! И се заробваме с едни 4 милиарда, за нещо остаряло и негодно, което еБентуално може да дойде към 2029 година, ако все още има САЩ! За другото в армията ни е безсмислено да се говори! Имаме закрити над 600 населени места, над 1700 паралелки, унищожено образование и калинки навсякъде, унищожено здравеопазване, като хората умират на стълбите на болниците, ама за демократите това не е важно! От къде пиеш вода? От 800 те язовира построени в ония гадни години! А за тези 30 години просперитет е построен ЕДИН!

    Коментиран от #82

  • 79 ежко

    9 1 Отговор

    До коментар #53 от "100":

    Що бе?Ти що не поживееш в Детройт, да видиш как е!Не Детрой - отиди във Франция, ама не в Ница,а в дълбоката провинция -може да ти хареса...

    Коментиран от #88

  • 80 100

    8 0 Отговор

    До коментар #63 от "коментар":

    И аз не съм русофоб, но не съм и русофил. Българофил съм и не харесвам някой българин да се прехласва по други държави и култури, а да забравя българските интереси и култура.
  • 81 Мислещ

    5 5 Отговор
    Истинската пандемия е комунистофилията, тя тресе както русофилите, така и евро-американофилите/тиквите.

    Само българофилите са нормални.
  • 82 Готин

    12 3 Отговор

    До коментар #78 от "Готин":

    За съжаление времето мие кът, но ще ти напиша и няколко думи за Великата демокрация САЩ! Та хартата за независимостта на САЩ е написана от баш робовладелци! Последното отменяне на робовладелството във Щатите е някъде 90-те години на миналия век! САЩ имат над 800 бази в света, за да сеят ДЕМОКРАЦИЯ, но видиш ли ти, то се превръща в кражби и ограбване на държавите в полза на Америка! Първи използват атомно оръжие срещу мирни хора, използват напалм, прах ориндж, сеят войни и разрухи! За 100 години назад имат над 200 въоръжени конфликта и нахлувания в чужди територии, военни преврати и "мирни" революции! Военен бюджет равняващ се на бюджета на следващите ги 17 държави! Но са мирна държава, шъ знаиш! Външен дълг от над 30 трилиона и вътрешен към 40 трилиона! И исторически доказано, Всяка Империя рано или късно се разпада! И френската и Римската и Турската и Английската и Руската и така до безкрай! Та и Американската ще се разпадне някой ден! И тогава цирка ще е пълен, защото ще имаме 20-тина държавици, биещи се по между си и вие Американофилите ще си скубите косите и плачкате, щото денги нет! Оппа, ДОЛАРЕС нет!
    Та сполай ти за интересното четиво и весели празници!
  • 83 ИСТИНАТА

    6 3 Отговор

    До коментар #29 от "Сандо":

    Ами тогава защо триеш ИСТИНАТА?
    Защо се страхуваш от ИСТИНАТА?
    Я кажи по кой закон
    в избирателните списъци фигурират
    над милион фалшиви избиратели
    мъртви души???

    Коментиран от #95

  • 84 666

    11 1 Отговор
    "Аз съм с тез които са на власт". Истината е, че преди 1989 г. Иво Инджев е агент на репресивния апарат на БКП - Държавна сигурност! ФАКТ ! Сега обаче се е пребоядисал и е станал пръв демократ! Ако недай си боже ни завладеят турците - той ще е най-големия туркофил!

    Коментиран от #103

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Седесарят.

    7 1 Отговор
    Аз съм русофил,и мразя бекапейски кранти като Ми..нннджев и Спас,и др .шебеци..Съжалявам ги,в мизерното им съществуване..на ,,,големи специалисти,,,За никъв чччеп не стават,,
  • 88 100

    1 6 Отговор

    До коментар #79 от "ежко":

    Що бе, има доста българи, че и руснаци дето живеят на запад и много от тях не са в големите градове, ма не знам да има много българи или чужденци, дето да искат да живеят в руската провинция. А и в големите градове на Русия няма чак толкова чужденци, дето да се натискат да живеят.

    Коментиран от #94

  • 89 ФАКТИ

    2 8 Отговор

    До коментар #15 от "NikNay":

    ЗАЩО ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАР 17 КОЙТО БЕШЕ ПОЧТЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ПОСТАВЕН В КОМЕНТАР 15 ???!!! ЗАЩО?! АЗ ЩЕ ВИ КАЖА : ЗАЩОТО СТЕ ПРОКЛЕТИ БЪЛГАРОФОБИ И РУСОФИЛИ! ИМАМ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА ЗА МНОГО ПОДОБНИ НЕПОЗВОЛЕНИ И С НИЩО НЕ ПРЕДИЗВИКАНИ ИЗТРИВАНИЯ НА СИЛНО ОБОРВАЩИ РУСОФИЛСКИТЕ ВИ ТЕЗИ - КОМЕНТАРИ! С ТЕЗИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЪДА, ПРОСТО ЩЕ ПОСЪБЕРА ОЩЕ МАЛКО И - ЩЕ СЕ ВИДИМ! БЪГАРИЯ ВЕЧЕ ИМА ДЕЙСТВАЩ ПРОКУРОР Т.Е. ИМА И ДЕЙСТВАЩИ ОБВИНЕНИЯ, А НЕ КАТО ВАШИТЕ ПРЕДИШНИ ЗАТВАРЯЩИ ОЧИТЕ СИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ НА БИВШИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ РУСОФИЛСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ!
  • 90 Николай

    6 1 Отговор
    Много е нагло от устата на някой, който уж извисява толерантността като ценност да излезе коментар, оприличаващ хората с пристрастия към Русия на болни (пандемия). Нима толерантност е да хората да нямат право на мнение?

    Коментиран от #92

  • 91 Диоген

    8 1 Отговор
    До всички англофилци и задокеанолюбци:Уважаеми приятели,англичаните имат един израз:,,Не си създавай врагове случайно"Освен да ги обичате,учете се от тях.Русия е като лавина,а ние се намираме в лавинен улей.Не е нужно да крещим,че не се плашим от лавини,защото ще се озовем под тонове сняг и ще открият останки от нас след 4 000 г като Йоци от Алпите.

    Коментиран от #93

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 транзистор

    2 1 Отговор

    До коментар #88 от "100":

    Е и? Това какво общо има с темата?

    Коментиран от #96

  • 95 Не не

    1 9 Отговор

    До коментар #83 от "ИСТИНАТА":

    ПО НЕПИСАНИЯ ЗАКОН НА АНТИРУСОФИЛИТЕ - ЯСНО ТОВАРОШЧ?! И ТАКА ЩЕ Е ДОКОТО ИМА РУСОФИЛИСТИЦИ В ГОЛЯМО КОЛИЧЕСТВО!

    Коментиран от #102

  • 96 Ай Пи

    3 2 Отговор

    До коментар #94 от "транзистор":

    НЯМА ОБЩО С ТЕМАТА,НО И ВИЕ КОМЕНТИРАТЕ ДРУГИ ТЕМИ РАЗПАЛЕНО, НО СЕГА ИСТИНАТА ТИ ИЗБОДЕ ОЧИТЕ И БЯГАШ ДА СЕ СКРИЕШ ОТ НЕЙНИЯ ПРОЖЕКТОР - А КЪДЕ ЩЕ СИ СКРИЕИ ип-ТО ТЕ ПИТАМ?!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ИСТИНАТА

    1 8 Отговор

    До коментар #15 от "NikNay":

    Намираме се с двойно по-големи заплати за 10 години, в Европейския съюз сме и в НАТО , много по-сигурни уверени и работещи! Да има корупция и слабо работеща правосъдно система, но има и голям стремеж към реформирането и, И НАЙ-ВЕЧЕ - ГИ ИМА ! В НРБ И СССР ТАКИВА НЕЩА НЯМАШЕ ИЗОБЩО, САМО ПАРТИЯТА РАЗДАВАШЕ ПРИСЪДИТЕ В ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА! НО С ТРОЛ КАТО ТЕБЕ НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ОБЩУВАМ! ОТПИСВАМ ТЕ ...

    Коментиран от #105

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Да ноооо

    3 1 Отговор

    До коментар #84 от "666":

    Прав си, но...
    Само в гробищата хората не се променат, нали?
  • 104 ktm

    10 2 Отговор
    Всички знаем що за измекяр е Иво Инджев.
  • 105 Борисов

    6 1 Отговор

    До коментар #98 от "ИСТИНАТА":

    Имам голям стремеж за реформи!
    Но нямам желание!
    Затова за три мандата не извърших нито една реформа!
    ФАКТ!

    Коментиран от #142

  • 106 Абе хора ,

    8 1 Отговор
    Просто прочетете какво пише за този "хубавец" в Уикипедия . Коментарите са излишни !
  • 107 Behemoth

    9 2 Отговор
    Ква русофилия бе ...има американофобия но това не значи русофилия...Абе тия американци кога ще ни освободят от кучите си синове?
  • 108 Откакто

    8 2 Отговор
    Го изхвърлиха от БТВ , Инджев се превърна в дребно озлобено човече , 🐀 .
  • 109 Gost

    7 2 Отговор
    Ива Инджев е задокеанска подлога, без собствено мнение, центаджия, лизидупе. Човек без достойнство - ако може да разтълкува значението на думата, ще му стане ясно Що за мекере е.
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Най интересното

    4 8 Отговор
    е, че в България русофилистиците нито знаят руски език, нито тяхната култура,нито тяхната история, нито са ходили там. Просто са чували от баба си как са ни "освободили" на 9 септември 1944 и колко хубаво се е живяло при комунизма.
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 kkk

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "Рагнар":

    Русия като държава НИКОГА не ни е "спасявала" от каквото и да е- ДЪРЖАВАТА Русия винаги се е грижела за СВОИТЕ СИ интереси и по стечение на обстоятелствата ние сме били освободени от турското робство.

    От друга страна обаче простият руски войник който е умирал по нашите земи през Руско-Турската война е воювал точно с тази цел- ДА НИ ОСВОБОДЯТ (не само нас де) от робството. Просто в самата Русия така са набирали войниците- отиваме да ОСВОБОДИМ нашите поробени братя и т.н. в тоя дух.

    Тоест нас ни е освободил простият руски селянин- НЕ държавата Русия.
  • 114 123

    6 3 Отговор

    До коментар #12 от "ВЗРОЖДЕНЦИ":

    Но ако не ни беше освободила ти щеше да се казваш Асан и България щеше да има съдбата на Кюрдистан.

    Коментиран от #116

  • 115 Тудуф тудуф

    2 0 Отговор
    чрез филия и фобия се разделя стадото малоумници

    Коментиран от #117

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 ФАКТ Е

    5 8 Отговор

    До коментар #115 от "Тудуф тудуф":

    Филията и фобията и пропаганден трик на Кремъл!
    ФАКТ Е!

    Коментиран от #132

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    11 3 Отговор
    Иво МиNджев е известна дърта маSтия, затова не е нужно да се вярва на платените му коментари...
  • 120 Бесен Язовец

    6 2 Отговор
    Инджев е една marha безподобна гнила
  • 121 ЛЕОН

    6 2 Отговор
    Иво Мин отрепката доносник на ДС
  • 122 Реалист очевидец

    8 3 Отговор

    До коментар #8 от "Русофоб БГ":

    Я да видим сега колко войни е запала Русия, и колко САЩ? Все си мисля, че в последните 70г., САЩ се месят във всеки един военен конфликт. Каква работа имаха в Корея, какво търсеха във Виетнам, през 1982г защо нападнаха безобидната Гренада, какво търсеха в Ирак, Югославия, Либия, Сирия и т.н. Що се отнася до годините на соца - това е индустриалния и икономически бум на България. Във всеки един град и паланка имаше заводи и фабрики. Работа имаше и за простия, и за образования. А сега работа... Здравеопазването беше безплатно, образованието също. А ти къде беше по времето на Народната Република, предполагам в течно състояние. Не коментирай неща на които не си бил свидетел. Смешно е.
  • 123 Историк

    3 2 Отговор

    До коментар #11 от "итория":

    На какви наркотици си?

    Коментиран от #125

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Седесарят.

    5 4 Отговор
    Даааа,,Интересно..Най яките русофоби,преди 30г+,бяха заклети бекапейци..Некадърни копеллленца
  • 127 ти ли бе

    5 1 Отговор
    тарикат?!`Юнака``-висше образование в СССР в Московския Държавен университет/история на Азия и Африка/?!...Без думи...
  • 128 възпитаник

    4 1 Отговор
    пандемия е сдс ид---- инджев колко самолета,танкове и локомотиви имаше България, а сега предплатени и не се знае дали ще дойдат от индиана
  • 129 българин

    2 3 Отговор
    Отговора е "НЕ", пандемията са разпространява наред, не подбира млади, стари, умни, глупави, учени и прости, а русофилията се разпростира предимно и почти само върху прости, глупави и продажни келемета.
  • 130 анти комунист

    2 5 Отговор

    До коментар #1 от "Рагнар":

    Пълни глупости.Русия никога не е идвала да освобождала лично България и никога не сме освобождавани от тях.България е освободена в следствие на самата война и то не само ние.Самата Русия е един от най-големите поробители и врагове на България.Колкото до темата ,друг е въпроса ,защо се задава такава анкета в такъв русофилски сайт.Естествено ,че русофилията не е нормално нещо.То е признак на национално предателство.

    Коментиран от #131, #133, #136

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Тудуф тудуф

    0 1 Отговор

    До коментар #117 от "ФАКТ Е":

    Глупости на търкалета - германофили и германофоби, франкофили и франкофоби,... Путин е замесен!!! Образовай се малко, ега ти мине, ама съм леко скептичен.
  • 133 Behemoth

    4 5 Отговор

    До коментар #130 от "анти комунист":

    А на б.ас ,че ако не беше Русия сега щеше да живееш в прогресивен Бул.гаристан под вещото ръководство на Ердоган Великолепни...

    Коментиран от #146

  • 134 перничанин

    3 3 Отговор
    Този въпрос в този сайт?!!??! Очаквах 92% НЕ, излагате се другари.
  • 135 1111122222

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "ИСТИНАТА":

    За двойните заплати 2007 вода 1,30 лв куб.метра, 2020 3,60 лв. и още ще вдига
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 тука е така

    5 1 Отговор
    тука е пълно с РОБИ,пълно!!!Едните се борят да са роби били на османците,другите се борят да са роби на освободителите си.Ша кажеш че хора като Левски и Ботев са някакви подметки,дето от тях нищо не е зависило.
  • 139 223

    4 5 Отговор
    Предателите русофили
    да го.........
    с всеки ден намаляват.
  • 140 Този

    7 3 Отговор
    Иво Инджев си е боклук, като Антон Тодоров !
  • 141 Гост

    5 1 Отговор
    Русия си има своите интереси на Балканите и ние сме част от това. Но ако трябва да сме честни нашия манталитет не е европейски, Не е и руски, но е доста по-близо до руския, отколкото до европейския, в смисъл западноевропейския. Колкото и да се пънем да сме близо до Париж и Лондон, или Берлин, тоилкова по-смешни сме в техните очи. Ние сме граничната балканска държава, далеч от света. И така сме всъщност по-близо до Русия
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Нане

    2 2 Отговор
    тоя е с ментални ананомалии в кратуната какви ли не боклу.и ходят по земята
  • 145 Статистик

    3 2 Отговор
    Отговорите на анкета и коментарите само потвърждават тезата на Инджев. Жалкото е, че не русофилията, а войнстващата простотия е основния враг на България, но добрата новина е, че или ще е преборим или ще изчезнем като нация...
  • 146 Статистик

    4 1 Отговор

    До коментар #133 от "Behemoth":

    А сега как би описал страната, в която живееш? Пак сме роби, само дето на мутри и тикви.

    Коментиран от #148

  • 147 ужас

    3 8 Отговор
    По резултатите се вижда , че си е пандемия. Пандемия, която бавно , но щастливо унищожава българите, защото самия българин е готов да е беден роб и 30 години си избира това. Не Румъния, ами и племената ще ни задминат по стандарт докато не се отървем от руското влияние.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Кой

    4 2 Отговор
    ще си губи времето с иво? Светът се развива и върви напред , той... си е все на същото ниво...
  • 150 ДрБр

    4 1 Отговор
    Кой е Минджеф????
  • 151 ФАКТИ

    1 9 Отговор
    вече ви излових в русофилските ви пристрастия относно коментар 17 който сте върнали обратно от кошчето - значи признавате вината си! Сега вече ви излових втори път с коментар 142-ри в който нямаше нищо обидно или срамно или заплашващо , НО ВИ ГО ИЗТРИХТЕ И НЕГО! БРАВО НА ВАС ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ СТЕ РУСОРОБИ И ПУТИНОФИЛИ! ЩЕ СЕ ВИДИМ В СЪДА!!!
  • 152 на кой му дреме

    5 3 Отговор
    Герберастията е това, от което трябва да се лекувате!
  • 153 смерш

    7 1 Отговор
    Тази особа,издънка на фамилия"активни борци против фашизма и капитализма",потърсил ново място под слънцето след 1989 г.все още прави напъни да заслужи жалките подаяния на задокеански НПО-та!
    Очевидно БТВ сменя курса при новото си управление щом му дава трибуна!
  • 154 гост1

    5 2 Отговор
    Иво Инджев е един голям последовател на Сорос, т.е той е хранилката му и естествено като си взел и вземаш много пари и реториката ти,ще е такава,каквато ти кажат.Жалко и вредно човече!!!
  • 155 гост1

    4 3 Отговор
    Иво Инджев е един голям последовател на Сорос, т.е той е хранилката му и естествено като си взел и вземаш много пари и реториката ти,ще е такава,каквато ти кажат.Жалко и вредно човече!!!
  • 156 Един Велик Българин

    4 4 Отговор
    РАКОВСКИ: ЗНАЙТЕ ЛИ ВИЕ РУСИЯ КАКВА Е? ЗНАЙТЕ ЛИ КАКВО РОБСТВО И КАКВИ ВЕЧНИ МЪКИ ВИ ЧАКАТ?
  • 157 Един българин

    5 6 Отговор
    Русофилията е болест която ще бъде излекувана със четвъртия мандат на ГЕРБ.
  • 158 Тодор Живков

    1 3 Отговор
    Русофилията, както и други подобни, трябва да се дефинира. Ако е безкритично приемане на всичко руско, независимо от причините и поведението на Русия. Да се възхищаваш от постиженията на културата, науката на дадена страна е приемливо. Да оправдаваш убитите милиони от Сталин, защото Русия ни била освободила, е болестно състояние. Т.к. някои действия на Русия са против интересите на България. Великите сили са вилики, т.к. са ясно дефинирали какви са им интересите и ги преследват целенасочено и без излишни емоции. Ето една Германия ни е порязала на Берлинския конкрес, сега с Борисов и ГЕРБ (които също са подчинени и на Путин, и на Ердоган) пак Германия ни е прецакала. Така че, докато ни се прецакваме сами като се кланяме безрезервно на такива, които ни прецакват, няма как да станем не вилика, но и средна сила.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 селянина

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да живее ЕС!
  • 161 Тото

    2 1 Отговор
    Поредното ченге пак се прави на интересен!
  • 162 БРАВО БОКОООО

    3 1 Отговор
    ГЕРБЕРАСТИЯТА СЪЩО Е ПАНДЕМИЯ НО ЗАРАЗЯВА ЕДИНСТВЕНО КРАДЦИТЕ
  • 163 В.В.П.

    4 0 Отговор
    Мииинджев, е един дърт бунак..Останал на ниво,1990...Да не му се обръща внимание....Бивша комунистическа мааастия...
  • 164 Татарстан

    1 2 Отговор
    Русофилията е проказа разкапваща душата на българския народ. Тя е последния пирон в ковчега на народа ни.

    Обезличаване, забрава, разложение и унищожение, това е целта на русия и почти е постигната !
  • 165 ЧеГоВара

    1 1 Отговор
    Любовта на България преминава през любовта към русия.

    Перверзния цинизъм на Външния Министър Калфин.
    Когато се е прибрал вечерта вкъщи след това изказване е казал на жена си, че я обича през съседката !

    Коментиран от #167

  • 166 ТтТ

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рагнар":

    Тези боклуци никой не ги взима на сериозно!
    Македонски проблем е тяхна разработка!!!
  • 167 ТтТ

    0 0 Отговор

    До коментар #165 от "ЧеГоВара":

    Това са идиоти!!
  • 168 ТтТ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Загар":

    Ужас!!
  • 169 ТтТ

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "Русофоб БГ":

    Точно така! Това да изроди, няма разлика между комунист и фашист! Ако има такава, то е в полза на фашистите!!! Да го нямаше тоя холокост, щяха да са цветя!!!
  • 170 Никой

    1 0 Отговор
    Да така е
Назад към анкетата