31 Януари, 2021

Предвид икономическите последствия от пандемията, каква ще е следващата ви кола?


Предвид икономическите последствия от пандемията, каква ще е следващата ви кола?
С подкрепата на
mobile.bg
Чисто нова
16% (774)
Употребявана
25% (1218)
Не предвиждам покупка на автомобил
58% (2788)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 конспиратор

    7 8 Отговор
    Що няма въпрос ,,под наем,, като се има предвид каво ни готвят,а именно забрана на продажба на новопроизведени коли,електрички и др.
  • 4 един на 58

    30 1 Отговор
    Вместо анкети по актуални и злободневни теми вълнуващи нацията,шарлатаните ни пробутват пилета шарени.После що им викали миси рки.
  • 5 Шофьор

    23 6 Отговор
    Пътищата на Бойко са в окаяно състояние, опасни за шофиране.

    Коментиран от #8, #13, #45

  • 6 Халваджията

    17 1 Отговор
    планирам имот на бермудите
  • 7 Мечо

    5 6 Отговор
    Ас личну плънирам ново Мерцидеска да зема на лизинг слет като подам битконите

    Коментиран от #11

  • 8 Ватник

    7 15 Отговор

    До коментар #5 от "Шофьор":

    Вчера видях един комунист да влиза в руското посолство. Говореше си сам и си скубеше косата.

    Коментиран от #10

  • 9 Айхман

    12 5 Отговор
    Ако Б.Борисов бъде отново премиер,ще осигури чисто нова кола по избор на всички желаещи,да ги карат по отлично построените от него магистрали и всички останали пътища.

    Коментиран от #12

  • 10 Курник

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ватник":

    И носеше огледало.
  • 11 Коч

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Мечо":

    Ако продадеш лаптопа ще си купиш Мерцедес очиларка атмосферен дизел.
  • 12 темелко

    10 0 Отговор

    До коментар #9 от "Айхман":

    Да не дава Господ да срещнете срутище.
  • 13 нафто

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Шофьор":

    Я питай Бойко дали е така както казваш.По цял ден повтаря едно и също,какви прекрасни магистрали и обикновени пътища е построил,та чак сам си верва и му растат ушите.
  • 14 2423

    12 1 Отговор
    чакам инспектора да падне та да му взема джипката
  • 15 Бойко от Банкя

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Радев":

    А мене защо ме забрави бе? Тези двете - Славуца и Хритина - нищо не струват пред мене! Питай кмета на Симитли бе!
  • 16 маргинал

    13 1 Отговор
    ....РИКША...теглена от някой ваш редактор, дето му хрумват все такива тъпи анкети да пуска ...
  • 17 ПСР

    9 0 Отговор
    Много готини коментари по-долу.Особено 13,14 и 16.
    Утре ще попитат,дали планираме покупка на имот на Малдивите или Занзибар.
  • 18 пенсионер

    5 2 Отговор
    Най вероятно катафалка!
  • 19 Алъш вериш

    6 2 Отговор
    Съседа си купува нов, бюджетен автомобил за 25-30 000 лева на лизинг, аз си купувам 3-4 годишен автомобил, по-висок клас, на малко километри, със сервизна история, а евентуално и с остатъчна гаранция, за 30-35 000 лева платени в брой. Кой от двама ни е по-засегнат от кризата, се пита в задачата? А в крайна сметка, по-важното е, кой от двамата ще нарочат за по-голям баровец, останалите съседи :-)
    Ама, уникални анкети се правят тук.
  • 20 Гост

    7 3 Отговор
    Планирам да купя джип първо на Бойко чисто нов а на мене голф 2 първо на великия вожд Крадец,че този няма пари.
  • 21 ВЦС

    11 0 Отговор
    Сега за да имаш един автомобил за да си го само гледаш ти трябва - Гражданска 250 лв. плюс винетка 100 лв. плюс технически преглед 50 лв. плюс данък за колата 50 лв. - т.е 450 - 500лв.Сега ни очаква скоро прието е вече още един данък екологичен стикер / цената не е известно но нема да е без пари.500-600лв. за една кола от данъци само.Нали трябва и да и за храна, облекла, деца, лекарства. ББ и ГЕРБ да кажат как се живее при тези заплати и пенсии? Те ще могат ли?

    Коментиран от #25, #28

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 каунь

    6 0 Отговор
    в предвид дереджето имам в предвит материално състояние на българина тази класация е доста показателна. Сал политици и послушквцие им, адвокати, зъболекари, програмисти и ромите работещи мръсна черна работа нелегелно у Еуропа както и мафиоти са в първата категория.
  • 24 Калипсо

    4 0 Отговор
    Ква кола ? Не виждате ли как спекулират вносителите. Цените са неоправдано завишени дори и на автомобили 2002 - 2005 година. Да не говорим за бензинови и газови. Всички знаем за обезценените дизели ,а тук все по-скъпо ги продават щото от една баба купена ,само на 150 хиляди ... Дръжте си ги и си ги карайте ако можеш всичките наведнъж от паркингите . Казвам паркингите ,защото умните страни давайки ги евтино и докарани тук ,те не само не плащат за преработката им или друг начин да се оттърват от тях , а дори получават някакви пари. В това време около Българските градове се образуваха стотици декари площадки за лъскава скраб. Текът масла ,димят ауспуси , а околните села с дворове са превърнати в пункт за разколачване и старо желязо. Отново всичките химии от автомобила и акомулатори ,резервоари ,пластмаса ,геми са във Вашата градинка . Във водите и въздуха ,но ромляните са щастливи . Всяко село има поне един род такива хубустници със стотина натрошени автомобила които дори и не се проверяват дали не са крадени. Поне това . Но нали са пред погледа на кметове и полиция. Значи всичко е на ред и особено пътищата за които плащате солидни суми във всякаква форма ,ако може да се нарече път изобщо .
  • 25 Правилно

    5 1 Отговор

    До коментар #21 от "ВЦС":

    Направиха си магистрали за да си ги ползват богатите и тези които имат печалба от транспорта. С общите пари от изброеното от теб. Само не разбрах това 50 лв данък за моторче ли е ? А ако си на газ -екологично по-чисто облекчението е да платиш още 50 лв за едно листче хартия освен ,че трябва да загубиш част от определеното ти време живот за ходене по принуда в КАТ-Нап. за смяна на талон и да им дадеш още пари. А това дали ще ти даде една категория в новите измислени за дране стикери ,не се знае. Най-вероятно -Не . Колкото ти дадоха и застрахователите "Бонус " за това ,че примерно 30 години нямаш нито ПТП нито глоба дори от КАТ въпреки ,че си професионален шофьор и това си работиш. Ако това го кажеш някъде пред тези органи на бюджета крепящи държавата чрез финансова война необявена на шофьорите ,то най-вероятно ще бъдеш веднага глобен за нещо. Да не се окаже ,че гумите ти не са поставени правилно спрямо посоката на въртене или гайка не е затегната достатъчно без зегерка. Дебелината на накладките май още не са определили точно колко милиметра да е и ъгъла на антената спрямо автомобила. Едно време и сега само близките на властта и блажещите им роднини имаха хубави нови автомобили. Та затова и процентите в анкетата . Направо да бяха написали -колко ще гласуват за коалиция Герб+ДПС+БСП и т.н.

    Коментиран от #34

  • 26 Знайко

    3 0 Отговор
    "Новите" 3 цилиндрови таралясници на Форд, Рено, Пежо, Фолксваген Тойота ... реално не са коли. А са бензинови и дизелови четиримесни бучащи миксери. Коли вече са само SUV, висок и луксозен клас. Но цените им са непосилни тръгват от 80 000 лева и нагоре. Електрическите и хибридните също са по-добри от 3 цилиндрови миксери, но и те на скъпи.
  • 27 Пешо

    0 9 Отговор
    Грозни бедняци, аз ще си купя новото меганче, само чакам да докарат с този двигател който искам

    Коментиран от #29

  • 28 Знайко

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "ВЦС":

    Много си прав, в нормалните държави техническия преглед важи 2 години. У нас обаче всяка година ни дерат кожите нищоправещи собственици на технически пунктове. В София е 50 лева техническия преглед, но преди 2 години в Сатовча видях табела за технически преглед за 15 лева. Искам да попитам защо няма летни по-евтини винетки, аз зимата не карам извънградско. Защо ми взимат пари за снегорини, на мен не ми трябват. Смятаме, че освен винетки за пътищата трябва да има винетки и за снегорини. Тия шофьори дето все се оплакват, ме не били почистени пътищата да ги видим дали ще са съгласни да плащат по още 500 или 1000 лева годишно. Та да може да има пред всики от тях снегорин зимата.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Берлиоз

    3 0 Отговор
    Катафалка
  • 31 Предвид подкрепата на държавата

    5 0 Отговор
    Следващата кола смятам да е с камшично запалване
  • 32 кфхцф

    5 0 Отговор
    Работата не ми позволява да използвам смартфони,телефони на мое име,и нови биещи на очи автомобили.Че и автомобилите са с повече електроника от смартфоните вече.Оставам си на масов автомобил Нокия 1100,и парите се изнасят както досега.И куфара готов за тръгване по всяко време от тази кочина.
  • 33 Amix

    7 0 Отговор
    Автокъщите пълни със дърти коли но цените не падат въпреки това, че няма търсене
  • 34 Наркос

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "Правилно":

    не им давай още идеи , особенно това с дебелината на накладките като нищо ще го въведат ..
  • 35 Ентусиастка

    4 0 Отговор
    Следващата ще е джипка Тойота Секвоя. Ще ви ставам премиер, понеже за това не се иска нито много акъл, нито много работа!
  • 36 Ще си взема

    4 1 Отговор
    Жигула !
  • 37 Дъртият - няма ли край????

    2 1 Отговор
    Голяма беднотия, цял живот съм на банкови заеми.
  • 38 Не отговяра

    3 0 Отговор
    на тъпи въпроси. По тъпа анкета не би могла да се измисли.
  • 39 Аз съм

    3 0 Отговор
    бг питек и обичам да се фукам. Затова ще си купя нова кола.
  • 40 Ааа

    1 1 Отговор
    Чакам Боко да направи магистрали без падащи скали и ще си закупя най новия модел..То тука едни доходи...Как да не си вземе поне Майбах човек?!
  • 41 Политолог

    1 0 Отговор
    От анкетата се вижда, че има 15% много доволни избиратели от досегашното управление на ГЕРБ. Които през изминалия управленски тиквомандат са успели да преуспяват и забогатеят още повече и планират смяна на автомобила с чисто нов. Кото Калин Вельов, който зобогатя като успя да стане високоплатени депутат за 6 месеца. Те са много доволни от сегашните управлуващи. И на предстоящите избори твърдо ще подкрепят отново Тиквата и тиквополитиката на просперитет на 15% тиквеници и калинки. Има и 26% избиратели, които успяват да запазят досегашното си общественото и икономическото положение в общество. И се имат за средна класа. Която се разделя поравно. На такива, които са доволни от това, че скоро ще имат 20 годишна биричка "нов внос". И на са изпаднали като 58% маргинали, които скоро няма да могат да си купят друга кола. Те също ще гласуват за ГЕРБ. Другата половина от запазилите общественото си положение в средната класа. Са предимно бесепари, които са са недоволни, че докато управлява Тиквата ще видят нов автомобил през крив макарон. Те ще гласуват за бивште комунистите, сегашни менте социалисти. Като се надяват така да попаднат в следващата кастата на 15% привилегированите борци срещу тиквомутро-фашистите. И при взимане на власта ще бъдат наградени отново с привилегии, подобни на привилегиите на дядовците им по живково време. И накрая 58% маргинали, които са толкова изпаднали в несвяст от смесването на ракия със салата, трева, хапчета, футбол ..., че ще гласу
  • 42 Зайко Байко многознайко

    2 1 Отговор
    Не ми трябва кола имам 5 (пет) Мерцедеса! Първият и най - велик автомобил на тоэи свят! Mercedes Benz, The Best or nothing!
  • 43 Анкета

    0 0 Отговор
    Каква тоалетна хартия ползвате:
    А. Нова на промоция.
    Б. Втора употреба, луксозна трипластова.
    В. Вестник с водач на жипка на първа страница.
  • 44 Гост

    1 0 Отговор
    Като гледам анкетата, май ще има безсъници на Горубляне. Не разбрахте ли, че е криза? Няма пари за коли и къщи.
  • 45 Тираджия

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Шофьор":

    Явно си нов шофьор и не си карал през 70-те или 80-те, ако беше щеше да видиш разликата!
  • 46 Врачка

    0 0 Отговор
    Мутафчиев каза ,че ще се мре яко.Надявам се той да е преди мен но нова кола е по—добре от нищо преди да опънеш карачките.
Назад към анкетата