1 Февруари, 2021

Одобрявате ли промяната във ваксинационния план?


Одобрявате ли промяната във ваксинационния план?
Да
10% (448)
Не
30% (1274)
Колебая се
1% (58)
Не съм запознат с нея
42% (1810)
Без коментар
16% (682)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    27 5 Отговор
    завоалирано питат съгласен ли съм безконтролно и нецелесъообразно да похарчат-усвоят-милиони от нашите пари-правят преброяване на облъчените от СМРАД-средства за масова реклама агитация и дезинформация
  • 2 ГанюБалкански

    11 3 Отговор
    в италия тестват ново лекарство против вируса, 100% ефективно, ще чакам да го внесът в българия

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 оня с коня

    3 33 Отговор
    Видно от Анкетата ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА от изказалите Мнение заявяват,че НЕ СА ЗАПОЗНАТИ със Промяната на Ваксинационния План...което значи че НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА!А е така,защото нямат НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ да се ваксинират.СЪЩИТЕ Хора обаче НЕ ПРОПУСКАТ да оплюват Правителството че БГ е закупила от Най-евтините ЗАПАДНИ Ваксини/Русия и Китай не влизат в сметката/,че Не достигали и ЗАТОВА сме били на последно място в Ес по брой ваксинирани и т.н.А не осъзнават ли тия "Хора" че с подобни смешни Аргументи за очерняне на Правителството и съпътстващите ги Викове "Оставка" НЯМА КАК да го свалят?Естествено че ДА,но са възприели Принципа на Действие "Колкото и да са Абсурдни Нещата,ние сме длъжни да опитаме"!

    Коментиран от #6, #17

  • 6 Мислещ

    27 2 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Лъжеш като тиква. Не съм чул някой да обвинява правителството, че е купило евтини ваксини; но пък го обвиняват, че е купило най-много (И по принцип много повече, отколкото ще бъдат употребени...дори всички да искат да се ваксинират) заради поредната врътка с фирми на "наши хора". С това всеки нормален човек има проблем, без значение интересуват ли го ваксините или не.

    Коментиран от #31

  • 7 гадно

    24 2 Отговор
    Това по-скоро е ваксинационен хаос. План може да има, ако се знае броя на ваксините и кога ще дойдат както и броя на желаещите да се ваксинират. Нито едно от тези условия не е изпълнено.
  • 8 Мдааааа

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГанюБалкански":

    Да, така е. Правилно е да се дава лекарство на болните, а не на здравите. Също във Венецуела вече от 9 месеца се правели изпитания на лекарство което на 100% излекува заразените, и от Турция имаше такива сигнали. Накрая някой ще пусне евтино лекарство за коронавируса и ще съсипе фармацевтичните гиганти произвеждащи ваксини.
  • 9 Гост

    16 2 Отговор
    Не одобрявам нищо което се върши в тази държава.
  • 10 Филип Георгиев

    14 2 Отговор
    ВАКСИНИРАНЕТО В БГ ВЪРВИ КАКТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО В БГ И СЪС СЪЩИЯ РЕЗУЛТАТ- САНИРАНЕ, ПЪТИЩА, МЕТРО, ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ Т.Н И Т.Н. ВАКСИНИРАТ СЕ СРЕДНО ПО 32-МА НА ДЕН, ПОРЪЧАХА СЕ ОТ НАЙ КУЦИТЕ ВАКСИНИ ЗАРАДИ ДАЛАВЕРА, ПОЧНАХА ОТ ШЕФОВЕ НА КЛИНИКИ И КАЛИНКИ. ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ДО ТУК ВАКСИНИРАНИ С ДВЕТЕ ДОЗИ СА МУТАФЧИЙСКИ, АНГЕЛОВ, БАЛТОВ И ТИЯ ОКОЛО ТЯХ.
  • 11 Абе

    14 2 Отговор
    Ваксините може и да са супер, но хората нямат доверие на тия тикви и затова куца и ваксинирането. Извода, е че герп пречат и на здравето.
  • 12 NikNay

    11 0 Отговор
    Не знам какви планове могат да се правят при положение че ваксинирането е на доброволни начала? Пак сметки без кръчмар . . . .
  • 13 Аз40🏴‍☠️

    7 2 Отговор
    До колкото разбрах става въпрос за "амбицията на управляващите да се имунизират 80 000 души, което била цялата изборна администрация", според Томислав Дончев.
  • 14 ПСР заразяват

    12 4 Отговор
    ПСР тестовете са пълна измама.Показват положителни резултати от ябълки,зеленчуци,кока кола и т.н.Заключението на експертите,което няма как да прочетете е,че самите ПСР тестове,са заразени,и имат за цел да заразяват.Затова в момента в западна Европа има демонстрации (въпреки забраната за такива)от хиляди хора-Австрия,Белгия,Нидерландия,Франция,Германия и т.н.Никой не иска да се проверява нито да се ваксинира,защото вероятноста да те заразят с измама е 99%.Това не се показва от нашите медии,но за клоуна Навални има по 10 статии на ден.Не си правете ПСР,защото ще ви заразят.

    Коментиран от #20

  • 15 бай Иван

    7 0 Отговор
    "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека."

    Коментиран от #29

  • 16 Фактология

    4 0 Отговор
    Добре де..Защо сте изрязали попа от снимката.
  • 17 отвратителни са

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    При условия , че няма ваксини , а тия които правителството е договорило са от най-ниско качество и са почти неефективни, не е ли цинично да обсъждаме разни популистичтни планове ?
    Няма ваксини, но ние прави нещо като обсъждане на планове и народа е виновен, че сме на последно място по ваксиниране независимо от липсата на ваксини. Плюенето е най-малкото, което трябва да получат тия некадърници.

    Коментиран от #24

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 хапчета

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "ПСР заразяват":

    Не е лошо да се прегледаш при психиатър, но ако не желаеш ти препоръчвам да се въздържаш от коментари и да поприкриеш проблема си. Това и малко дете с развинтена фантазия не може да сътвори.

    Коментиран от #34

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 GOST

    1 2 Отговор
    Ще измрем преди да се ваксинираме.
  • 23 ТОЙ

    3 0 Отговор
    Тоя от снимката защо се ваксинира ,той не е на първа линия. Връзкар.
  • 24 Психо от Курило

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "отвратителни са":

    Спомняш ли си кога се поръчваха ваксини. Тогава още нямаше никаква и се поръчваха напред. Поръчваха се по прогнозни цени и прогнозна ефективност. Ще вземем това , което ни доставят. Прогнозно производство на ваксина Х, еди колко си, за нас 1/ 70000, защо, защото това са ни отделили от ЕС. Защо това са ни определили, защото търсим, кое е евтино, защото сме безгласна буква.Въпроса е къде са евродупетатите, защо не защитават интересите ни. Не са само гербаджии има и комуняги, Станишко даже се води голема работа, защо нямаме от всички ваксини по много?????
  • 25 Българин

    2 1 Отговор
    Колко ваксинирани умреха ???
  • 26 Българин

    5 1 Отговор
    Бойко ни направи ВТОРО КАЧЕСТВО БЪЛГАРИ .
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 цгвйхкл;

    2 5 Отговор
    Не беше редно Шапката да насрочва избори по време на пандемия! Трябваше да се ваксинират по-големи маси от населението, възрастните хора, хронично-болните - застрашените! Учителите, университетските преподаватели, работещите в магазини, аптеки, банки, държавната администрация - секторите, които не спират работа в пандемията, работещите в градския транспорт! И едва тогава да се преминава към избори!

    Ама Шапката, случайно станала президент, явно си гони свои политически цели, негодникът.
    И натресе на хората избори, в които я участва 30% от населението я не!

    Коментиран от #32

  • 29 NikNay

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "бай Иван":

    Бай Иване, къде си тръгнал да цитираш извадки от произведение на Сервантес пред телетата? Няма да те разберат !
  • 30 Няма план

    4 1 Отговор
    Няма ваксинационен план. Имаме противоречива политика, която провежда некомпетентен премиер и слугите му. Затова не лекуваме обикновените хора и не се грижим за здравето им, защото се използват като банкомати. Ето виждаме и сравняваме със Сърбия, Румъния и Турция. Сърбия е ваксинирала вече над 400 000, Румъния над 500000, а Турция над 2 милиона. В същото време България е под 38 000. Сърбия е подписала договори за около 6,5 милиона дози ваксини и днес или утре ще има договори за още 11 милиона дози ваксини против коронавируса.Тя е на 1-во мяст в Европа по брой на ваксинираните и тoвa нe e cлучaйнocт, a рeзултaт oт ceриoзнaтa външнa пoлитикa нa прeзидeнтa Aлeкcaндър Вучич и дoбритe oтнoшeния нa cтрaнaтa c EC, CAЩ, Руcия, Китaй, Индия, cтрaнитe, кoитo прoизвeждaт вaкcини.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Докога чакаме

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "цгвйхкл;":

    А, какво ще кажеш многоуважаеми "цгвйхкл;" за Тиквата, която нарочно саботира, или защото е некадърен едва 38 000 досега, а Сърбия над 400 000, Румъния над 500 000, Турция над 2 милиона души. Че в Бългаия ваксинацията с тези темпове ще се проточи чак до 200 година. Дотогава ли ще чакаме? Тиквата сега лесно затъва в милиарди дългове и прави обещания за светло бъдеще. Как тогава ще ги изпълнява, или си знае , че след далаверите най-вероятно е в пенсия да мине?
  • 33 Разбира се

    3 1 Отговор
    Дори и за десет хиляди лева кеш няма да се ваксинирам.
  • 34 ПСР заразяват

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "хапчета":

    Само написаното от теб, те определя като пълен неграмотник.Логично е,след като в кока колата или ябълката няма как да има вирус,то вируса е в запечатаните клечки с тампони,които при контакт с каквото и да е отчитат вирус.Само че за да стигнеш до този извод,трябва да имаш поне една мисловна клетка,а ти нямаш.Имаш клетки,само за да пазиш равновесие.Хората отдавна са го разбрали, но ти не спадаш към този вид, а към видът-тъпоъгълни гербопитеци.
  • 35 УБИЕЦ

    0 1 Отговор
    КОЯ ПРОМЯНА.ТАЗИ, ЧЕ СПРЯХА ФАЗИТЕ И ВАКСИНИРАТ ГЕРБЕРСКИТЕ ВРЪЗКАРИ ЛИ.ТАЗИ НЕ Я ОДОБРЯВАМ.41 000 ВАКСИНИРАНИР 23 000 ЛЕКАРИ И 16 000 ...ПОДЛОГИ И ЛАКЕИ, ЧЕ ДАЖЕ И ПОПА ПО ПРИЯТЕЛСКА ЛИНИЯ ВАКСИНИРА министъра.
  • 36 УБИЕЦ

    0 1 Отговор
    КОЯ ПРОМЯНА.ТАЗИ, ЧЕ СПРЯХА ФАЗИТЕ И ВАКСИНИРАТ ГЕРБЕРСКИТЕ ВРЪЗКАРИ ЛИ.ТАЗИ НЕ Я ОДОБРЯВАМ.41 000 ВАКСИНИРАНИР 23 000 ЛЕКАРИ И 16 000 ...ПОДЛОГИ И ЛАКЕИ, ЧЕ ДАЖЕ И ПОПА ПО ПРИЯТЕЛСКА ЛИНИЯ ВАКСИНИРА министъра.
  • 37 УБИЕЦ

    1 1 Отговор
    КОЯ ПРОМЯНА.ТАЗИ, ЧЕ СПРЯХА ФАЗИТЕ И ВАКСИНИРАТ Г
    ЕРБЕРСКИТЕ ВРЪЗКАРИ ЛИ.ТАЗИ НЕ Я ОДОБРЯВАМ.41 000 ВАКСИНИРАНИР 23 000 ЛЕКАРИ И 16 000 ...П ОДЛОГИ И ЛАК ЕИ, ЧЕ ДАЖЕ И ПОПА ПО ПРИЯТЕЛСКА ЛИНИЯ ВАКСИНИРА министъра.
Назад към анкетата