10 Март, 2021

Следите ли започналата предизборна кампания?


Следите ли започналата предизборна кампания?
Да
24% (1506)
Не
45% (2900)
Не се интересувам
12% (761)
Всички са маскари
19% (1222)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джудже

    13 7 Отговор
    Не, всички са маскари.
  • 2 оня с коня

    6 31 Отговор
    Кво ми пука за Кампанията - ВАЖНОТО Е ГЕРБ ДА СПЕЧЕЛИ!
  • 3 Идеолог

    21 0 Отговор
    Следя идеологиите на партиите, тоест нищо не следя.
  • 4 Алфа Вълкът

    7 23 Отговор
    Темата една и съща навсякъде – ГЕРБ се е провалил с овладяването на коронакризата, ГЕРБ пък се оправдават, че навсякъде е така. Истината е, че с тази опорка се помага на ГЕРБ. Защото те са направили нещо за разлика от другите. Нападките и критиките в корупция също губят стойност защото са направени от не по-малко корумпирани лич

    Коментиран от #7, #9

  • 5 ПСР

    23 2 Отговор
    "Предизборна кампания"?!Може би се визират нескончаемите посещения на най-малко 100 туристически обекта с дЖипка на НСО.
    Това ли да следя?И да гледам възхвалните репортажи на "Севда ТВ"....
    Лъжа.Тоталната пунта мара.Ще гласувам.И без тази"кампания".
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тодор Живков

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Според теб излиза, че е въпрос кой колко краде. Ами Борисов е получил над 100 милиарда за тези години и са му казали: Кради колкото можеш, но трябва да вложиш и малко в строителство, че иначе ще ни бията. И какво да прави човекът - строи - в пъти по-скъпо и в пъти по-некачествено. Типични примери: вълнистите магистрали, тръбата до Перник (ненужна и 66 пъти по-скъпа), метрото (по-скъпо от много други и по-трудни за строеж и се скапа на първия дъжд). Ето това е разликата. Преди не се строило, но не е имало и пари от Европа. Сега има пари от Европа, но вместо да се вложат в настоящето и бъдещето на България, най-безобразно се крадат. Което означава - не гласувайте за партиите, които са били в Народното събрание - определено не стават за нищо.

    Коментиран от #12, #15, #29

  • 8 няма смисъл

    14 2 Отговор
    за съжаление България е толкова завладяна и опростачена от последния проект на дс - престъпна партия гроб,че изхода май е само един,руска рулетка с изцяло пълен барабан
  • 9 РЕАЛИСТ

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "Алфа Вълкът":

    Не ставай смешен. Какво са направили ГЕРБ? Отпуснати са им едни пари от фондовете за присъединяване и трябва да ги оползотворят. В строителството е най голямата далавера. Половината заделят по банки в чужбина и шкафчета, а това което строят е с толкова ниско качество, че почна да се руши. Защо Бойко даде на зет си да строи метрото, без никакъв опит. Стенли ли беше, как ли беше.
  • 10 де юре

    9 0 Отговор
    И да следя и да не следя като съм решил вече какъв е смисъла . Като следих 30 години да не би нещо да съм променил !!!!!
  • 11 де юре

    3 0 Отговор
    Да следят тия дето си мислят ,че не са лъгани !!!!!!!
  • 12 гост

    4 7 Отговор

    До коментар #7 от "Тодор Живков":

    Може ли малко информация от къде Борисов е получил над 100 милиарда лева ,защото лъжеш като дърт комунист, Европа казва ,че ни е дала около 30 милиарда лева, ти казваш 100 .А сега де, Европа лъже !

    Коментиран от #21

  • 13 моряка

    8 0 Отговор
    Какво да им следя , дори и децата знаят , че най много се лъже преди избори , по време на война и след лов и риболов!
  • 14 Притча

    9 0 Отговор
    Кoгaтo cътвoрявaл зeмятa и чoвeка, Бoг рeшил дa дaри хoрaтa c ум, чecтнocт и пaртийнocт... И тук ce нaмecили възмутeни aрхaнгeлитe:

    - Зaщo нa eдин човек тoлкoвa мнoгo и вce cкъпи кaчecтвa... Нe мoжe тaкa!Пo двe щe му cтигнaт!

    Oттoгaвa тaкa и e тръгнaлo: aкo чoвeк e умeн и чecтeн - тoй e бeзпaртиeн. Aкo e умeн и пaртиeн - тo e нeчecтeн. Aкo e чecтeн и пaртиeн - cъc cигурнocт e глупaк.
  • 15 Хайл

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тодор Живков":

    Съгласен съм да не се гласува за партиите,които са били в парламента!Ама виж каква "алтернатива" се предлага-славчо чалгаря,който боготвори доган,сестра галева,черепа,светльо от хиподил,партията на първанката,цецо апартамента...за кой кажи?за кой?освен за никой и циганите и мъртвите души пак да ни определят бъдещето
  • 16 Биби Кинг

    5 1 Отговор
    Тоа мач сме го гледали четри пати! Колко оште да го гледаме? Ма тва не е Лефски-ЦСКЛ,стига! С #28 в рака и мисал за бадештето в глава!
  • 17 Разбойко

    6 0 Отговор
    Имам си шкофче, имам си жипка, какво ме интересуват хората
  • 18 Реалист

    7 1 Отговор
    Това което ни пробутват са старите синьо-червени муцуни на щатско-турската власт . За 30 години им знаем мераците !

    Новото е , че са украсени с наколко дърти соросоида и бивши гербави министри , които бяха изпратени от Козяк да яхнат народния протест . Но и те трудно минават пред денонощното рекламиране на чекмеджията и братята му ЦвЦв и Гешев .

    Аз ще гласувам с бюлетина номер 12 / за русофилите на Малинов .
    Мислете , че доста затънахме !

    Коментиран от #23

  • 19 Реалист

    5 1 Отговор
    ВНУШЕНИЯТА за някаква "липса на алтернатива" в България са опората на 30 годишното щатско-турско статукво което ни дърпа надолу !

    Поемете отговорността да гласувате , а после и да търсите сметка на своите избранници !
  • 20 Биде

    6 1 Отговор
    Това не е предизборна кампания, а пошъл и долнопробен цирк, който обаче отново е на наш гръб! Безобразие!!!
  • 21 123456

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Oт 2007 гoдинa нacaм Бългapия e внecлa в бюджeтa нa oбщнocттa 6,2 млpд. лв., a e пoлyчилa 20,9 млpд. лв. Πoлyчeнитe cpeдcтвa ca пpeдocтaвeни пo пpeдпpиcъeдинитeлнитe инcтpyмeнти - ФAP, ИCΠA, CAΠAPД, пo eвpoпeйcĸи ĸoxeзиoнни и cтpyĸтypни фoндoвe, пo пpoгpaмaтa зa пoдпoмaгaнe изпълнeниeтo нa Шeнгeнcĸoтo cпopaзyмeниe, пo зeмeдeлcĸия фoнд зa paзвитиe нa ceлcĸитe paйoни и pибapcтвo, пo пpeĸитe плaщaния нa зeмeдeлcĸи пpoизвoдитeли и пo Meждyнapoдния фoнд "Koзлoдyй" зa ĸoмпeнcиpaнe нa Бългapия зa изĸлючвaнeтo нa чeтиpитe блoĸa aтoмнaтa цeнтpaлa....КАТО ТОВА Е ДО 2014 Г.ОТНОСНО САМО КЛАУЗИТЕ КОИТО СА ОПИСАНИ ПО-ГОРЕ!!!!
    ПОМИСЛИ/АКО МОЖЕШ/ КОЛКО СА РЕАЛНИТЕ ДО ДЕН ДНЕШЕН????
  • 22 Бюлетина 11

    3 2 Отговор
    Разбира се , че я следим. Ще ви им се на ГЕРБкомунистите, БСПкомунистите, ДПСкомунистите, ВМРОкомунистите, Чалгамутрите и всички им по дребни патерици да ни отвратят от политиката, но още има надежда да се върне държавността в България и да се пресече пътя на мутрите.

    Коментиран от #26

  • 23 кой те пита

    3 6 Отговор

    До коментар #18 от "Реалист":

    Гласувай направо за Путин ако искаш , а най- добре ще е да си стегнеш куфарчето и бегом към Сибир.
    62 % от руския народ не желае да се ваксинира с руската ваксина ( това са данни от независими източници) , но за сметка на това всички путинофили от България са готови да се боцнат с ваксината , за която няма данни на колко водки са работниците, които я правят. Руските учени не са за подценяване, но 80 % от изпълнителите в производствата им са алкохолици.
  • 24 Русенец

    3 0 Отговор
    Какво да им следя? Едните ги пъдим сега, а другите ги изпъдихме преди. Избор няма.
  • 25 JORO

    5 0 Отговор
    НЕ СЛЕДЯ ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ, ЗАЩОТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ СЕ ИЗРЕДИХА КАТО УПРАВЛЯВАЩИ ИЛИ САТЕЛИТИ НА ТЯХ ПРЕЗ ТОЗИ 30Г. "ПРЕХОД"!!!!. ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е НАИВНИК И ИНФАТИЛ, ЗА ДА СМЯТА, ЧЕ ТЕЗИ СЪЩИТЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ И ЩЕ РАБОТЯТ ЗА НАРОДА ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ ЩЕ КРАДАТ ПО-МОЛКО!!!!!!. ПО-ДОБРЕ МОЖЕ БИ Е ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА НЯКОЙ ДРУГ, НЕЗАМЕСЕН В ПОЛИТИКАТА ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД!!!!

    Коментиран от #27

  • 26 да си жив

    1 2 Отговор

    До коментар #22 от "Бюлетина 11":

    и здрав Аз се надемократствах брато . Костов ,МОСТОВ и за всякакви разклонения и разчленения съм гласувал но съм дотук .
  • 27 30 г стигат

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "JORO":

    Браво , дай боже повече такива като теб ! Моето мнение напълно съвпада .
  • 28 Гробаря

    5 0 Отговор
    Как да следим за предизборната кампания като този филм сме го гледали милион пъти. Същите боклуци пак са на предна линия да обещават и да ни лъжат по същият начин от преди 4 години. Те вече увеличиха заплатите на държавните служители, полиция,лекари,магистрални работници и временно пенсиите до изборите за още някой друг пенсионерски глас. С нашите пари събирани 4 години сега за някой месец се опитаха да добаламосат още някой заблуден избирател и резултатите предварително са ясни. Трябва ли излишно да следим нещо което вече се знае предварително.
  • 29 перничанин

    3 2 Отговор

    До коментар #7 от "Тодор Живков":

    Да , прав си, НО поне нещо (дори и малко) е оставил и за хората от тия европейски партеи. Построил е калпава магистрала, скъпа тръба и т.н. При БСП европейските пари ИЗОБЩО не идват. Тогава ,понеже те (БСП) са измислили КРАДЕНЕТО и обирджийството на/от народа следват национални катастрофи (Лукановата зима, Виденовата есен и т.н.)
  • 30 No Exit

    1 0 Отговор
    ГЕРБ е вграден в държавата като карцином. В училища, университети, държавни учреждения и компании работещи по държавни поръчки, тоест навсякъде където работодател е държавата, са назначени хора които ще гласуват за ГЕРБ, за да си запазят местата. В циганските махали е вторият сигурен вот за ГЕРБ. С това те вече са спечелили. А ние сме най-големите глупаци да си мислим че нещо можем да променим. Няма да гласувам.
Назад към анкетата