Last news in Fakti
23 Април, 2021

Кой е най-големият душманин на ГЕРБ?


Кой е най-големият душманин на ГЕРБ?
Самият Бойко Борисов
58% (4596)
Слави Трифонов
5% (394)
Ахмед Доган
5% (417)
Корнелия Нинова
6% (511)
Христо Иванов
2% (198)
Мая Манолова
5% (361)
Истеричните жени в парламента
12% (917)
Не се интересувам от политика
7% (562)

Коментари

  • 1 Истеричка

    9 3 Отговор
    по скоро невротичка.
  • 2 Moй

    11 10 Отговор
    На практика е Радев, негова ще е заслугата и да бъде заличена тази мафиотска структура.

    Коментиран от #22

  • 3 Xxx

    10 2 Отговор
    Абе тоя Шубето е голям Страх. :)
  • 4 Поговорка

    28 6 Отговор
    Душманин(враг, неприятел). В тоя смисъл ГЕРБ сами са си най–големите врагове, защото се опияниха, опростачиха и самозабравиха. Народът е казал: " Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи"
  • 5 Hoho Boho

    21 5 Отговор
    ГЕРБ станаха за посмешище заради г-н Борисов.

    То не беше ПКП; с 200; шкафчета и пачки ...и още, и още.

    Сега ще правят конгрес - те си решават..:)

    Да е жив и здрав г-н Борисов за да се яви пред правосъдието!

    Не ми се вярва, но да бъдем оптимисти.
  • 6 Нито

    7 15 Отговор
    едно от изброените. Най-големият кошмар на комунистическата мафия е Бойко. Като се издъните, неизбежно според историята, бат ви Бойко се връща на бял джип.

  • 7 Сър Пичук

    10 11 Отговор
    Сериозните хора помнят колко безметежно беше всичко в политиката преди ГЕРБ - политиците си крадат, олигарските си въртят далаверите, прокуратурата се занимава с всичко друго само не и с корупцията и кражбите по високите етажи, тук таме някой нещо каже, обявят го за луд или гей и никой повече не му обръща внимание.
    През 2009 ББ подгони Доган и той беше принуден да се крие няколко месеца в Турция.
    След това започнаха ударите срещу контрабандата, огромните даалавери с ДДС, някои наркобарони. Това все още не беше достатъчно за тоталната война, която започна с арестите и разследването на някои олигарси - Баневи, Арабаджиеви и т.н. Цв. Василев се опитваше да прави нещо от Сърбия, но не беше достатъчно силен за дда действа срещу правителството и ГЕРБ. С атаката срещу Божков духът от бутилката беше пуснат. След среще с висш представвител на руското разузнаване в Дубай започна тоталната война срещу ГЕРБ. Излязоха компромати и нелегални записи на лични разговори на ББ, които носеха несъмнения почерк на бившите ДС и КГБ. Започнаха и протестите срещу ББ и ГЕРБ на базата на тези компромати и умело дирижирани слухове за кражби, бодкупи, къщи тук-таме и т.н. Намериха се и платени от Божков вонящи и бивши и настоящи адвокати на мутрите и на знакови престъпници, които да оглавят протестите. След като Гешев настъпи някои съветници на Радев и техни приближени фирми, за които той е лобирал, той излезе като Чапай с вдигнат юмрук и също се включи в действията на мафията сре
  • 8 синия

    7 2 Отговор
    патлажан .Не знам кой е най големия душманин на ГЕРБ но на Б-я са наследниците на Костов -ДБ .
  • 9 Сър Пичук

    10 9 Отговор
    След като Гешев настъпи някои съветници на Радев и техни приближени фирми, за които той е лобирал, той излезе като Чапай с вдигнат юмрук и също се включи в действията на мафията срещу законното правителство, с което разтвори политически чадър над някои мафиоти.
    Накратко, мафията скочи срещу правителството и партията, дръзнали да и посегнат. Активира целия си потенциал, чак до ниво Президент (помагащ им съзнателно или не) и крайната цел е те да бъдат унищожени за назидание на другите. Напълно възможно е да се стигне и до политически убийствва, които ще бъдат представени като криминални.
    Хора, мислете и не се оставяйте да ви манипулират, че искали ново начало, промяна и бла-бла. Новите вече показаха, че единствено искат смачкването на опонентите и започнаха с лобистките закони. Първвият беше от адвокатите на Галеви, ВИС и В. Божкое, който цели да вкара в съда разследваните в момента олигарси + Божков без достатъчно доказателства и те да бъдат оправдани. Маските падат.
  • 10 Сандо

    9 1 Отговор
    По-голямата част от народа.Но по-голямата част от тази част я мързи да иде да гласува,а това е най-лесното от борбата срещу които и да е управляващи,след това пие и псува.
  • 11 един от многото

    3 6 Отговор
    И Борисов и Нинова са най вредни за партиите си. А всички партии са вредни за България , защото защитават партийните си интереси преди всичко!
  • 12 АЙДЕ

    5 2 Отговор
    Няма истински " душманин" на ГЕРБ. Ако имаше отдавна немаше да са на власт.
  • 13 Ха ха ха

    8 3 Отговор
    Дрона на Радев най го мъчи дебелокожият.
  • 14 ЖороФорца

    8 11 Отговор
    Да е жив и здрав нашият велик Премиер! Да се върне и да ти помогне, да ни избави от лукавия Станислав Трифонов! Бог да пази генерала и премиер! Няма по-добър управник от него, той постави България на картата отново, всички гледат към нас като велика сила! Трябва да се изучава в училищата, България цъфти!

    Коментиран от #15

  • 15 Съпрухи

    1 5 Отговор

    До коментар #14 от "ЖороФорца":

    Гербаджия-чорбар

    Коментиран от #21

  • 16 Няма го

    4 1 Отговор
    Отговорът го няма
    Топлофикация София, ВЕЦ-ове, перки, фотоволтаици, Веолия и енергийни посредници-тези са най-големите душмани на България.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 Бай Цеко

    5 6 Отговор
    Да се добавят в табличката още две имена : Румен Радев и Всички!Защото президента Радев заставайки зад т.нар.протестиращи с вдигнатият юмрук, сътвори разединението на нацията и е най-големият виновник за несъстоятелността на сегашният парламент!
  • 20 ЖороФорца

    3 8 Отговор
    Нищо не разбирате, всички които не подкрепят Великият Бойко Методиев Борисов, не разбират от политика! За мен тези хора не съществуват, няма ви, само ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ!
  • 21 Ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Съпрухи":

    Абе той не е гербаджия а провокатор!
  • 22 Да бе да

    5 9 Отговор

    До коментар #2 от "Moй":

    Радев е не по-малко вреден за България от мафиотската структура! Дори бих казал, че е по-вреден!

    Коментиран от #24

  • 23 всъщност

    5 2 Отговор
    Трябваше да има и отговор "калинките и Севда". Защото точно това е, което прецаква нещата - калинките, които не си разбират от работата, но са сложени там колкото да има нещо.
  • 24 Гост

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "Да бе да":

    Радев не ходи с дрехи за по 500-1000 лв всяка , при пенсия от 300 лв за тези които са изградили държавата за да може Герб да я разграбва .
  • 25 Павел Пенев

    2 5 Отговор
    Най големият душманин на ГЕРБ е българския народ, а не тези които са посочени.
  • 26 Т444444

    7 1 Отговор
    Борисов е просто един тъмен балкански субект.
  • 27 Келеша

    6 1 Отговор
    Въпроса Ви не е коректен ! Най големия душманин на герб са всички които работят в тази пародия на партия, защото всички в тази пародия са като ББ.
  • 28 гого

    2 4 Отговор
    ГЕРБ няма душманин .Бойко ги омете всички на изборите.Сега чакаме фърчилото да ни организира нови и там пак да ги размажем.
  • 29 Искрен

    3 0 Отговор
    Борисов подронва авторитета на ГЕРБ, от момента на изтичане на записите и снимките на чекмеджето от нощното му шкафче,с което стана за смях в страната и целия свят.Вместо да подаде оставка той прати полиция и жандармерия,която да се справи с протестиращите срещу него и Гешев и по този начин обяви война на мнозинството от народа.Лидерът на ГЕРБ ще бъде запомнен като страхливец,който се крие от медиите и от присъствие в НС.
  • 30 Наказател

    1 2 Отговор
    Кой друг "душманин" е изкарал толкова години на власт ? Единствено Живков и то като диктатор и то от московски тип. Кого Борисов вкара в лагери, уби. Колко стотин са изчезналите безследно, след посещение от МВР ? Колко пъти България е била в международна изолация ? Колко пъти България е бир в такава финансова кондиция ? Изобщо, ще плачем за Борисов, ако не го върнем на власт. Иначе Мая Манолова с вещиците си чака.

    Коментиран от #33

  • 31 Behemoth

    1 1 Отговор
    Баце най го страх от жени.....
  • 32 ТОЧКАТА

    2 0 Отговор
    Най големият душманин на герб....и всеки друг е КОЗЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯК!!!!!!!!ТЕ убиват България!!!ФАКТ......
  • 33 Мдааааа

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "Наказател":

    да с купените гласове какъвто наверно си и ти ?

    Коментиран от #36

  • 34 Факт

    0 1 Отговор
    Някои не могат да възприемат факта , че България трябва да стани Българска !
    Бойко Борисов работи за интересите на САЩ към България, а Ахмед Доган работи за интересите на Турция към България !
    САЩ и Турция трябва да си знаят мястото в политиката !
    Нека навсякъде по света и у нас да цари щастие, а щом е щастието, значи всичко е наред !

  • 35 Много тъпа анкета

    2 0 Отговор
    Факти, вие сте много смотани.
  • 36 Факт

    2 0 Отговор

    До коментар #33 от "Мдааааа":

    Повечето хора, които са гласували за Слави Трифонов, всъщност са негови фенове !

    Коментиран от #39

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор

  • 38 Добър Вечер, Факти

    2 0 Отговор
    Анкета ви определено е провокативна и смотана.
  • 39 Мдааа

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Факт":

    да точно така фен съм му ,но не съм купен просто му вярвам разликата да вярваш в някого или да ти плащат да пишеш е голяма , едва ли ще го разбереш. Може би не всички са му фенове но му вярват ,сънародниците ни които избягаха да търсят по добър живот зад граница на които тиквата взе бизнеса с рекет с бухалки на НАП и по разни други варианти също гласуваха за Слави той е единственния към момента който може да оправи страната. От години усмива корупцията никой друг не се осмели всички калинки се кротват на тиквата също е факт. Ние сме демократична държава по документи но релаността е геноцид и диктаторство , дано всичко това отмине и си получат заслуженото тези, които управляваха 12 години и заробиха България!
  • 40 Ха ха

    2 0 Отговор
    Кой е най-голямия душманин на Корнелия Нинова ?
  • 41 Ха ха

    2 0 Отговор
    Кой е най-голямия душманин на Румен Овчаров ?
  • 42 Амед Азнавур

    1 0 Отговор
    душманин сте вие

    враг по нежно ли ви се стори?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата