26 Април, 2021

Ще сформира ли правителство Слави Трифонов?


Ще сформира ли правителство Слави Трифонов?
Да
14% (1115)
Не
77% (6130)
Не се интересувам от политика
3% (226)
Не мога да преценя
6% (499)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 наблюдаващ

    39 27 Отговор
    Няма смисъл да правиш правителство, което да е под контрол на статуквото! Пътят е промени в ИК, за да се затворят максимално вратичките на герб за манипулация! Служебен кабинет и нови избори! И всичко ще си дойде на място, ако се направи всичко последователно!

    Коментиран от #32, #34

  • 2 NikNay

    26 5 Отговор
    Незнам , може и да направи , зависи от сценария въпреки че много се съмнявам в способностите на Станислав Трифонов
  • 3 ДПС

    6 23 Отговор
    Правителството ще е с третия мандат на ДПС
  • 4 Hoho Boho

    32 6 Отговор
    Проблемът си е негов, но ако се уплаши, могат да се преименуват на:

    НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!

    Коментиран от #29

  • 5 Тодор Живков

    12 12 Отговор
    Не виждам какво ще загуби, ако направи. Докато успява да прокарва верните решения, независимо кой го подкрепя, то има смисъл да съществува. Ако се забележи, че няма полезен ход, ще се отиде към избори. Но това време ще е от ползва за работата на парламента и показване на тъпотиите на Борисов и силите зад него. Двойна полза.

    Коментиран от #6

  • 6 Та още

    12 13 Отговор

    До коментар #5 от "Тодор Живков":

    на първият опит да прокарат субсидията за 1 лв. удариха на камък! Глупости говориш, докато успявали! Факт е, че и трите партии от статуквото, бягат от нови избори, като дявол от тамян! Впрегнали са куцо и сакато за някоя монета да лаят такива простотии! Това нищо ли не ти говори?

    Коментиран от #9, #21

  • 7 По-добре не

    14 9 Отговор
    На следващите избори в който Баце не е на влас ще пошучи 10%, дано дойдат по скоро.
  • 8 По-добре не

    9 9 Отговор
    На следващите избори в който Баце не е на влас ще пошучи 10%, дано дойдат по скоро.
  • 9 Тодор Живков

    9 7 Отговор

    До коментар #6 от "Та още":

    Говори ми, че бързите избори са твърде рисковани. Това, че някои неща не минават, показват истинското лице на съответните хора от трите стари партии. Така може да се стигне до желаната промяна, която и ще гарантира по-добър резултат на следващите избори. Не знам дали субсидията от 1 лев е най-важното в момента. Какъв проблем ще реши точно сега? Ясно е, че Хората на Слави спечелиха референдума преди 5 години, но тогава точно същите партии и зависимата ЦИК го саботираха (включително и ГЕРБ), които са "за" само, когато са сигурно, че няма да мине номера. Значи при сегашната крехка ситуация няма смисъл да се прокарват решенията от референдума, т.к. и тогава бяха орязани от лакея на Борисов - Плевнелиев. Значи минават на заден план и се прави опит да се решат други належащи въпроси. Ако те не получат подкрепа ще е очевидно от кого. Пример, БСП и Гешев - веднага си личи кой е за истинска промяна. Още няколко такива и БСП ще изпадне от парламента.

    Коментиран от #11

  • 10 Ако

    21 9 Отговор
    Ако не направи правителство, за какво тогава се явиха на избори? А и трябва да стане министър-председател, щом партията е негова. Такава е логиката в цял свят.
  • 11 Е какво

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "Тодор Живков":

    да си личи? Нима не знаем кой какъв е и какво цели! И не ти говоря за единият лев, че е толкова важен! Беше само един пример, че нещо накърняващо интереса на статуквото, няма да стане! И за какво ти е тогава правителство под техен контрол? Нима очакваш след 30 г. да се случат чудеса! Това ми звучи като наивен глупак! Те са ме крали, ама сега може да са се поправили! Хората са казали: "Вълкът козината си мени, но нравът не"! Не знам защо държиш да си в ролята на наивен глупак и да чакаш чудеса! Писах ти и в предишният коментар! И трите партии, бягат от нови избори, като дявол от тамян! Ако си умен, ще направиш обратното! Ако си глупак, играй им по свирката и чакай чудеса, които няма да дойдат!

    Коментиран от #12, #42

  • 12 ЦИК

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Е какво":

    Не браат не трите а всички партии бяат от нови избоори
  • 13 Щесформира

    9 7 Отговор
    Нужно е правителство макар и за 3 месеца,което да изчисти герберските боклуци и подготви народа за честни избори.Която партия от статуквото не го подкрепя с гласуване отива в канала и те го знаят
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Вампир

    13 7 Отговор
    Не си струва да се рискува с такова правителство, защото ДПС ще се подиграе с него.
    А лумпена Винету това цели.
    Нови избори, докато емблемата на корупцията - ГЕРБ, не отиде в ДРЪНГОЛНИКА!!!
  • 16 Някой си

    18 10 Отговор
    Вече излъга избирателите си Слави........
    Жалко за него.......

    Коментиран от #19

  • 17 България

    11 3 Отговор
    Няма да сформира и пет пъти да идем на избори тази държава няма да я бъде това трябва да ми е ясно на всеки има хиляди факти за това ние сме долен народ,който никога не се е управлявал сам.
  • 18 big

    12 4 Отговор
    Писах "да", но мисля, че ще бъде "не". Много е странно всичко, почти пълно мълчание от всички, дори Слави. Вярно болен е, но не е толкова зле и вече мина доста време за да оздравее. Тошко освен глупости и да се оплита като пиле в кълчища, друго не прави. Не съм убеден, че ИТН е реално против ГЕРБ, а приятели, дори бивши, винаги могат да се прегърнат и целунат! Не е казано, че трябва да е на публично място, това ще е край на тази "партия"! Те обраха протестния вот и хората очакват промяна, а бягане от тяхно правителство означава точно това!
  • 19 Кога

    1 4 Отговор

    До коментар #16 от "Някой си":

    Кога ве? Кога, че не сме разбрали? Ти за колко стотинки разбра? 😂

    Коментиран от #20

  • 20 Някой си

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Кога":

    Именно в това е проблема........а ти какво разбра?
    Много ми е интересно.........
  • 21 NikNay

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Та още":

    И много добре че врътката с 1 Лве субсидия не мина защото тогава ще е по-лесно да си напазаруваш не само депутати ами цели партии !

    Коментиран от #26, #30

  • 22 Гост

    10 3 Отговор
    Тоя и политика кой жалък е гласувал за чалгата , даже е втори . Ще направи правителство ако сценаристите напишат точен сценарий . Иначе няма как . Тоя действа само по текст и сценарий . И каквото му кажат тайните спонсори .
  • 23 Куче което лае не хапе

    8 3 Отговор
    Слави Трифонов освен да гледа лошо друго не може да прави! И той като истински политик само говори и обещава без да има някакви действия!
  • 24 ТОНИ

    7 7 Отговор
    ДЪЛГИЯ БАРАБАР С ГЛУПАВИТЕ СИ СЦЕНАРИСТИ НЯМАТ КАПАЦИТЕТ ЗА ПОЛИТИКА,А ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДЪРЖАВНОСТ,ПРОСТИ СЕЛЯНДУРИ,ЧИЕТО ПРЕДАВАНЕ БЕШЕ ЖАЛКО,Т.Н.ШОУ НАКРАЯ ЗАРАДИ ПРОСТАШКОТО СИ ИЗЛЪЧВАНЕ НЕ СЕ ГЛЕДАШЕ,СЛАВИ Е МУТРА И ДА НИ УПРАВЛЯВА СЕЛСКА МУТРА Е ТРАГИЧНО.НАДЯВАХ СЕ ВСЕ ПАК РОДОЛЮБИЕТО И ПАТРИОТИЗМА,КОИТО ДЕМОНСТРИРА ПИШМАН ШОУМЕНА ПО СТАДИОНИТЕ ДА НАДДЕЛЕЕ,НО ВИДЯХМЕ КОЛКО И КАКВА МУТРА Е,НЕЗАЧИТАЩ КАПАЦИТЕТА НА БОЙКО И ГЕРБ И НЕ МУ ПОДАДЕ РЪКА,СЛАВИ НЕ Е ДЖЕНТЪЛМЕН,А ПРОСТ СЕЛЯК,ТАКЪВ СИ Е ОСТАНАЛ,ЖАЛКА МУТРА ВЕСЕЛЯЩА МУТРИТЕ
  • 25 KSH

    11 0 Отговор
    "ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН" - прекрасен филм!
  • 26 Та още

    1 5 Отговор

    До коментар #21 от "NikNay":

    какво има да пазаруваш? Бсп и герб, патриоти и бензинджии, си работеха и работят за дпс! И не защото са напазарувани, а защото са зависими! Та тия мантри, звучат смешно, като видиш реалността ни! Просто едни мантри, пуснати да се връткат в обществото, за да настройват хората, защото нямат интерес от това!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Нужно е

    12 1 Отговор
    Всяка партия преди изборите да заяви, че ако спечели изборите и има възможност да състави правителство няма да управлява.... за да знаят избирателите да го избират или НЕ!!!!!
  • 29 случаен

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "Hoho Boho":

    след като ги прецакаха за свещенната за статуквото субсидия,как да им се доверят за подкрепа
  • 30 случаен

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "NikNay":

    тогава 20лв.да я направят,и заплати 50 000 на депутат,1е да не се продавали,страшна логика,за какво са тез служби,да си вършат работата
  • 31 хфх

    3 8 Отговор
    МОЖЕ И ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО АКО НОВИТЕ ГОСПОДАРИ РЕШАТ.
  • 32 ССсс

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдаващ":

    Напротив!Сега е момента да се използва и статуквото без ГЕРБ,за да се променят и утвърдят нови закони.Няма да има друг път,в който 175 депутата да са против ГЕРБ/65.Без унищожаването на мафията,която е обхванала всички свери на властта и икономиката,България няма бъдеще.Ако такива като теб си мислят,че за един месец,докато си играеме на отказ от правителство,може да се промени нещо,означава че разсъжденията ви са на политически неграмотни хора.Трябва да има ново правителство на база Антигерб и да работи докато може да отреже пипалата на мафията поне малко.Служебно правителство без парламент е едно нищо.Някой от протесните партии,трябва да поеме отговорност,и въпреки обреченоста на мандата,да се опита да промени нещо.Комфортно управление на една партия и нейните сателитчета е мираж.Герб имаше тази възможност и виждате докъде доведе България.

    Коментиран от #38

  • 33 един от многото

    4 5 Отговор
    Много зависи , какво ще кажат собствениците на България.

    Коментиран от #35

  • 34 1234

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "наблюдаващ":

    Спрете с тая мантра, че герб печели заради изборните правила. Всъщност герб не е спечелил нито едни избори. Защото не е имал над 50%. 12 г управляват с 25-30%. Докато не се появи друга партия, която да има 35% подкрепа, ще управлява герб, защото винаги ще се намират патерици.

    Коментиран от #36, #39, #40, #43

  • 35 Промяна

    8 3 Отговор

    До коментар #33 от "един от многото":

    Абе стига с това задкулисие и собственици.Ти да не си някоя овца и кои те притежава.Нали за това гласуваме,за да изгониме лакеите на чужди интереси и да осъдиме,тези,които с кражбите си за милиарди, си мислят че България им е бащиния.България е суверенна държава а не васал на САЩ или ЕС.Това,че престъпниците от ГЕРБ ни направиха васали,не означава,че това трябва да продължава.
  • 36 1111

    2 6 Отговор

    До коментар #34 от "1234":

    Администрацията и учителите гласуват 100% за тях, купуват циганите и каквито и изборни правила да има, герб ще е първа с 25%.
  • 37 Начо

    9 4 Отговор
    Мамин Слави ще направи това, което са му написали по сценарий. Не сте ли го виждали, как срича LIVE.
  • 38 наблюдаващ

    7 5 Отговор

    До коментар #32 от "ССсс":

    Можеш ли да осъзнаеш каква глупост си сътворил! С бсп и дпс, срещу кой се бориш? Кой е в основата на статуквото? Ти досега не присъства ли? Не видя, че и бсп и герб обслужват дпс? Но ти с тях ще се бориш срещу герб! Коментара е излишен на тази объркана простотия! Върни се назад! Подреди фактите и мислите си и намали медиите на Пеевски, за да не ти разбъркват мислите с глупости! Дпс е основният враг, който задкулисно мъти всичко! Партии като герб и бсп ги държат, с кражбите им, защото дпс държи прокуратурата и силовите структури в държавата! Герб е само маша в ръцете им! А ти ще се бориш срещу машата им! Стига наивност! Съвземете се! Ако си хванал крадец у вас, приятел няма да ти стане! Пак ще те обере! Имаш ли идея, колко щеше да е реалният резултата на герб, ако не бяха напазарували толкова гласове! А на дпс? Трябва промяна в изборният кодекс, за да се прекъснат максимално тези практики за манипулации! А не да се обединяваш с мафиоти и крадци! Историята не познава някой да е прокопсал с обединение с бандити! Как си представяш всички да те натискат да правиш правителство? И бсп и герб и дпс, с отворени обятия ти обещават подкрепа! Защо? Лампичката трябва да ти светне!

    Коментиран от #41, #44

  • 39 чичо

    4 5 Отговор

    До коментар #34 от "1234":

    Не с патерици,а с факти и разум печелят ГЕРБ.Патериците са за губещите,те за това губят.
  • 40 наблюдаващ

    2 4 Отговор

    До коментар #34 от "1234":

    Ами като е мантра, колко гласа се напазаруват от герб и защо? Като е мантра, колко е корпоративният вот за герб? И като е мантра, колко е манипулацията на изборни списъци и мъртви души? Това нещо е превърнато в бизнес! Колко щеше да е реалният процент на герб, без тази мантра? Ако имаш идея, как да се спре всичко това, кажи я! Като нямаш, да бръщолевиш срещу фактите, е като да се блъскаш с главата напред в бетонна стена и да чакаш да я разрушиш!
  • 41 чичо

    5 4 Отговор

    До коментар #38 от "наблюдаващ":

    А ти твоята глупост осъзнаваш ли?Защо само ГЕРБ ще „напазарува гласове".Ако така става,значи всеки ще го може,даже и бат Сали и особено при мажоритарен вот.А това,което има ДПС,не е от ГЕРБ,а от БКП/БСП.НАРОДЕ,къде си и защо не помниш?

    Коментиран от #46

  • 42 Тодор Живков

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "Е какво":

    АКо се отиде на избори веднага, те ще си осигурят мнозинството и тогава няма да им играем по свирката. За се промени нещо трябва мобилизация на хората да гласуват, да им се покаже, че има за кого. Сега просто ще се обединят обратно патриотите и Воля и ето ти мнозинство. Така че не знам кой е глупак. Ако някому не му се занимава, да не беше се пробвал. Няма гаранция за успех, но бързите избори заботят за тези с 30-те години.
  • 43 Пепо

    7 1 Отговор

    До коментар #34 от "1234":

    От тук нататък такава партия с 35 % подкрепа няма да се появи и какво правим ? Ходим на избори докато се появи или се учим да работим в коалиция и не плюем по другите.
  • 44 ССсс

    7 2 Отговор

    До коментар #38 от "наблюдаващ":

    Мнoгo пишeш a cмиcълa нeщo ти бягa.Кoй гoвoри зa oбeдинeниe c бaндити или c врaгoвe.Имa eднa пoгoвoркa-Врaгът нa мoя врaг e мoй приятeл.БCП и ДПC щe пoдкрeпят c глaca cи вcичкo cрeщу ГEРБ.Aкo нe бяхa пoдкрeпили мoрaтoриумa зa блoкирaнe нa пoръчкитe,щeшe ли дa рaзбeрeш,чe в eнeргeтикaтa ca пoтънaли нaд 15 милиaрдa.Cляп ли cи дa видиш,чe цялaтa икoнoмикa и държaвa ce ръкoвoди oт ГEРБ.Кaк щe ce нaпрaвят прoмeни бeз пaрлaмeнт.Пoлитикaтa e диплoмaция a нe прaвa линия и кaквoтo мoжe дa ce нaпрaви трябвa дa ce нaпрaви дoкaтo мoжe,и кoгaтo вeчe нe мoжe дa ce рaзпуcнe пaрлaмeнтa.Дa,ДПC e втoрoтo a мoжe и първoтo злo в Бългaрия,нo вcичкo c врeмeтo cи.Дa cи игрaeмe caмo нa избoри,зaщoтo рeзултaтитe нe ни хaрecвaт e прecтъплeниe cрeщу глacoпoдaвaтeлитe и бягaнe oт oтгoвoрнocт.

    Коментиран от #47

  • 45 Русия

    3 3 Отговор
    Президентът ще тупка топката и ще даде мандат на Чалга партията. Те ще я потъркалят и ще върнат мандата. пРезидента ще я затупка пак топката две седмици и ще даде мандат на БСП. БСП ще се помотат и ще върнат мандата. пРезидентът ще връчи мандат на Майчето. Майчето ще ще започне шумни, "революционни" промени, без промяна. Ще прокара само промени, с които хората на статуквото в съдебната система да могат да станат депутати и ще хвърли кърпата. Ще се отиде на избори, където ще се появи мнозинство на прокурори, следователи и съдии, които ще задвижат проект "Справедливост"който ще дойде на власт след проекта "Чалга". Нещо ново?!

    Коментиран от #49

  • 46 наблюдаващ

    1 4 Отговор

    До коментар #41 от "чичо":

    Ами и да се правиш на улав, мен не ме брига, ама и на теб няма да помогне! Само може да се залъгваш! Обществена тайна е, че герб и дпс са най големите купувачи на гласове! Обществена тайна са и циганските барони които живеят от това и се ползват с покровителството от страна на държавата към тях! В последствие никой не ги закача в организираният им бизнес с проституция, джебчийство и просия! Ако си затваряш очите, това няма да се промени! Само може да си въобразяваш, че не е така! А какво има дпс е съвсем друг въпрос! И какво герб са допринесли към имането им, също! Важното е това да спре!

    Коментиран от #60

  • 47 наблюдаващ

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "ССсс":

    Не си наясно с много неща в дълбоката държава и от там ти се губят логично-следствените връзки и гледаш нещата на повърхността! Със сигурност на всички ни е бедна представата от дълбоката държава, но колкото повече знаеш, толкова си по наясно със задкулисните игри, които се въртят и толкова по малко влизаш в заблуда и толкова по трудно те облъчват от разни медии!
  • 48 фрт3

    4 0 Отговор
    Анкетата ви се обезсмисли. Слави обяви позицията си.
  • 49 фрт3

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Русия":

    Президентът не може да подава мандат на 4-5-6 партии за съставяне на кабинет.
  • 50 Пандемия

    0 0 Отговор
    Тук коментират само хора от 80-те%! Преди Трифонов, половин България слушаше сръбско, а другата половина хисарския "поп"! Ама сега дрънкат. 50% не гласували решиха, че не ги интересува какво ще се случи с държавата, ама сега дрънкат. При това дрънкат с правописни грешки, типично за 80-те%. Може би са вече 90%!?
  • 51 кикирикиии

    5 0 Отговор
    Слави голи само се коколи.
  • 52 ТтТ

    6 2 Отговор
    Учиндолеца видя, че царската корона е тежка!
  • 53 Казано е

    3 2 Отговор
    Банкерът Буров е казал: "За да направиш банка се искат две неща - акъл и дупе". Ако се приложи за Трифонов - нито акъл, нито дупе. Копирах го" "Закъснели с 10 месеца избори, поради твърдоглавието на Бойко Борисов. Всеобща антипатия към ГЕРБ и лидерът й. Протестният вот се изрази в "изплюване" на нов "спасител", който се оказа "плюнка". (26.04.2021. 10:44)"
  • 54 Фактолог

    1 2 Отговор
    Ако нямаше да сформира правителство, Тошко щеше да отиде при президента, да го вземе и да го върне.
    Търси се точния премиер, авторитетна личност, политически експерт, водят се разговори с наши успешни сънародници в чужбина. От брюкселскя фабрикат.
    Де е Банкя де е Брюксел...

    Коментиран от #56

  • 55 Де Пич

    8 2 Отговор
    СТРАХЛИВЕЦ!Напълниха гащите,като видяха подкрепа.Да си правят музиката и каламбурите и да не подлъгват народа с напразните си напъни.Съвсем наясно са ,че повече проценти от отминалите избори не могат да получат,което тласка народното недоволство към апатия.Отчайващо поведение на шепа страхливци.Скоро ще са само ред от историята и нищо повече.
  • 56 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #54 от "Фактолог":

    Те тези разговори отдавна са проведени и отдавна има избран Премиер! Това е ход, който да не издават кой е той! Защото до следващите избори, ще се превърне в помийна яма от цялата воняща медия която е 80% под контрол на дпс! Умен и хитър ход и статуквото продължава да е в патова ситуация! Личи изнервеноста по платените глупаци! Налазили са всички теми с всевъзможна простотия! 😂 И е супер като виждаш платени глупаци и на герб и на бсп, в борба срещу ИТН! Те иначе не са заедно! Да не си помислите обратното! 😂

    Коментиран от #57, #58

  • 57 гост

    7 3 Отговор

    До коментар #56 от "Ами":

    Защо обиждате ? На Слави избирателите не са глупаци така ли ?Ако не са били, Сега Слави ги постави точно в такова положение .Заедно ще са партиите, защото ИТН се оказа ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН проект .

    Коментиран от #59

  • 58 Фактолог

    4 2 Отговор

    До коментар #56 от "Ами":

    Да, така е. Отказът на Радев и ИТН да подкрепят (приемат) Даниел Митов за поста премиер, изнерви БМБ и неговите подпорки. Тая марионетка беше дълго подготвяна за неща, които едва ли ще узнаем. Радев играе умно, вижда се изградена дългосрочна стратегия.
    Никой не очакваше ИТН да извадят толкова добър парламентарен председател, опонентите онемяха, нищо не могат да противопоставят. Вероятно и за премиер ще извадят подобна личност, но още не, още не му е времето.
    Шахмата е най-древната интелектуална игра, царска игра – това им казва Слави: Готови ли сте за партия шах?
  • 59 Ами

    0 0 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    Прочети внимателно! Няма обиди към избиратели на други партии! И никога не бих обидил гласуващ за която и да е партия! Всеки има глава на раменете! На кой за какво му служи, е друг въпрос! 😂 Нарекъл съм глупаци, платените драскачи и това не е обида за тях! А по скоро ласкаене! Защото човек трябва да е много пр0ст, че да си подари достойнството и да се превърне в магистралка за забавление! Надявам се, че не си се засегнал от истината, а от не разбиране на това което си прочел!
  • 60 чичо

    1 2 Отговор

    До коментар #46 от "наблюдаващ":

    Към теб имам само един въпрос,колкото и да се правиш на „улав".Какво пречи на милионера Славчо да копува,какво пречи,покровителите на сестра галева да копуват,какво пречи на червените,огромни куфари,да копуват,какво ти пречи на теб да коуваш.Заради това,бля-бля,като твоето,ГЕРБ ще печели.При тях няма бля-бля,а само факти.Ама вие си блякайте.

    Коментиран от #63

  • 61 Хаджи Антон

    6 4 Отговор
    Тривонофф, ще изгориш преди да светнеш, тъй да знаеш.
  • 62 Един там

    2 1 Отговор
    Единственото хубаво нещо от повторни избори ще е, че ще се провеждат без зависимости в СИК и ЦИК от управляващото правителство.

    Коментиран от #65

  • 63 наблюдаващ

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "чичо":

    Какво пречи ли? Ами на един му пречи честа и достойнството, на друг конкуренцията, на трети нищо не му пречи и т.н.! А герб са от тия дето, няма какво да им пречи? Няма скрупули! Казваш при герб нямало бля бля! Я пак? Че аз като гледам от сутрин до вечер един глупак само бля, бля прави и само си противоречи! Факти! Факти са и купуването на гласове! Факти са и троловете по форумите! Или за теб не са? Честен и достоен, защо да плаща за лъжи и простотия? Та факти много! Стига да не си затваряш очите за тях! И да, ще спечели, ако не им се затворят вратичките, ще спечелят, ако се позатворят, няма! Но това няма да промени фактите!

    Коментиран от #80

  • 64 Биби Кинг

    2 2 Отговор
    С двама голи и един по безгашти(у полетическио смисал)правителцтво не става дее!
  • 65 Мазньо

    2 2 Отговор

    До коментар #62 от "Един там":

    И по-хубави неща има - без Мишока Константин,с нови областни директори на МВР,нови ЦИК,РИК,СИК,машинно гласуване,видеонаблюдение на броенето ....
  • 66 Тошко Африкански

    6 3 Отговор
    Тошко Африкански няма гащи бански.
  • 67 Славун може да плямпа само в студиото

    2 3 Отговор
    И всичко да му е написано от сценаристите...............иначе е гола вода . Ама българина е свикнал да му говорят хубави лакардии .
  • 68 az #МУТРИ, ВЪН!

    1 2 Отговор
    Да не е луд да спасява ГЕРБ?!?! Нека се удавят, заслужили са си съдбата! Мутри вън!!!

    Коментиран от #79

  • 69 Гай Турий

    4 3 Отговор
    Чалгар не става за управленец! Особено учиндолски дългуч и нарцис.
  • 70 Фактолог

    2 1 Отговор
    Селяндурията много иска Бойко, манталитетът им е еднакво такъв – нека да мисли за нас някой отвън, някой евроатланически ум, а ние да сме неговата основна ценност.
    Леле че съм умен, за да искат да ме управляват – мисля си селяндурът и се кичи с думи като нова премяна...
  • 71 Познай

    5 3 Отговор
    Днес чух в новините кандидата за Министър Председател на Слави Трифонов - Антоанета Стефанова. Лично я познавам от 12 години. Много добра жена , но извинявайте тя не става за ръководител на читалище , а Слави е готов да и повери ДЪРЖАВАТА. Позор , не за Антоанета , а за ЧАЛГАРЯ който не си знае мястото
  • 72 някои

    1 2 Отговор
    до коментар 1 ;СЪВСЕМ ТОЧНО ИМ ГО РЕКНА НА ВСИЧКИ ВИЕЩИ КРАДЛИВИ ГЕРБАДЖИИ
  • 73 viki

    6 3 Отговор
    Изключително глупаво създание изле учиндонското двукопитно! Все по често чувам огромното съжаление от гласувалите нв Герпмания за него! Идиоте не осъзнава че изгуби огромен шанс и в момента копае дъното паргтията меу - на изборите юли или август ще бъде партията му ИТН с 0.00001 % гласове! Докара учиндолеца държавата до нов разход от 100 милиона лева за напълно излишни нови избори след 4 месеца от априлските!!!
  • 74 Братя Аргирови

    0 2 Отговор
    Слави е болен човек на инвалидна количка и със задух и белодробната емболия и хипертония еректилна дисфункция е най обикновено застаряващо ергенче и диктаторче.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 не на чалгаря

    1 0 Отговор
    тъпи чалгари успокойте се и поздравете бойко . защото няма по голям мъж от него с топки не като лъжливият и нагъл чалгар който се интересува само от тъпата си кабеларка . ако искате да се влошава ситуацията в България гласувайте отново за лъжеца чалгар .изборът си е вашчалгари . прост народ слаба държава
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Железов Г

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "наблюдаващ":

    Каква чест, какво достойнство. Ти да не си изкукал Дартанян. Май си расъл в саксия. Всички купуват яко. Справка последното разследване на МВР. Хванатите бяха от ДПС и БСП. А черепа на кого праща пари? Тия пари да не отиват за благотворителност? Точно ГЕРБ няма нужда да купува гласове, колкото и да ви е мъчно. Знаете, ама повтаряте едно и също, защото нямате нищо срещу партията на Борисов.

    Коментиран от #82

  • 81 Валтер

    0 0 Отговор
    Партиите на статуквото представляват 3/4 от политическото пространство Лошото е че младите не помнят защо дойдоха НДСВ на власт каква беше коалицията .Даже Бойко Борисов като главен секретар на МВР кой го посочи и назначи .Като взеха властта как пак всичко беше насочено срещу ДПС и защо се оттегли Ахмед Доган.Кой гостуваше в шоуто на Слави и колко хора си тръгнаха от там заради благия характер на Славчо.Безпросветното общество доведе популистите на власт.Така е от времето на НДСВ и чак досега .Само такива хора ни управляват.Като цяло какво значи статукво. Ами Мая Манолова Татяна Дончева Капон все са били от управляващи партии на статуквото и то на висши постове в тези партии.Само Хаджигенов не е бил никъде .Лошото е че нещо взе да прилича на октомврииска революция девети септември и народен съд извън институциите в страна член на ЕС и НАТО .Тези в чужбина като искат да определят нещо в България да се върнат .Но не искам човек ползващ всичко навън и неплащащ данъци в България да определя нашия живот.Слави имаше възможност да прави правителство и трябва да го направи.Ще свирят по неговата свирка ако е силен .АМА МАЙ НЕ Е.Силно съм разочарован все пак е успешен бизнесмен и би трябвало да опита.
  • 82 наблюдаващ

    0 1 Отговор

    До коментар #80 от "Железов Г":

    Сега ясно ли ти е защо мъжете вече са рядкост! Не не ти е! Като научиш какво е чест и какво е достойнство, може и да ти стане! Но вече е късно за теб! Кой какво купува и продава, ги разправяй на друг! По една или друга причина знам истината от извора! С глупости не ме занимавай! Каквото е трябвало, съм го казал! Дали ти е ясно или не, дали си съгласен или не, не ме интересува! Проблема е само твой!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ЛИКВИДАЦИЯ

    0 0 Отговор
    Статуквото в парламента – БСП, ДПС и ГЕРБ, няма да позволи реформи , А МАНОЛОВА Е ПОДВОДНИЦА НА МУТРАТА ! ТЯ ВИНАГИ ЩЕ ПРЕЧИ И ПРЕДАВА ! ЛИКВИДАЦИЯ НА ДОСЕГА УПРАВЛЯВАЛИТЕ ПАРТИИ ЧРЕЗ ВОЕННОПОЛЕВИ СЪД !
Назад към анкетата