24 Април, 2021

За коя партия от този парламент ще гласувате, ако днес има извънредни избори?


За коя партия от този парламент ще гласувате, ако днес има извънредни избори?
ГЕРБ-СДС
15% (1158)
"Има такъв народ"
22% (1678)
"Изправи се! Мутри вън"
8% (626)
БСП
16% (1210)
"Демократична България"
15% (1135)
ДПС
1% (107)
За нито една от тях
13% (989)
Няма да гласувам изобщо
8% (591)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Папагала

    33 26 Отговор
    за тошко африкански ще гласувам, човека си е направил труда да заучи 2-3 фрази и ги повтаря като папагал, нека балъците видят кого са фкарали в парламента..............
  • 3 Тошко Повтаряшки

    24 22 Отговор
    -Няма да правим коалиция с ГРЕБ.
    -А за здравеопазването и образованието какво ще правите г-н Тошко?
    -И там няма да правиме коалиция с ГРЕБ

    Коментиран от #51

  • 4 кварталния

    54 9 Отговор
    Забележете най-важния показател. ДПС под 1%, защото избирателите им не могат да четат и ползват интернет. Имат ли право да гласуват?

    Коментиран от #54

  • 5 наблюдаващ

    25 12 Отговор
    Ако от Факти не надуват резултата на БСП и го няма служебният вот за ГЕРБ, щеше да се види горе долу реален резултат! Сега променя резултата на всички останали това надуване и се получава изкривяване!

    Коментиран от #7, #42

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Наблюдателен

    12 17 Отговор

    До коментар #5 от "наблюдаващ":

    Ако от факти не надуват резултата на ИТН и го няма служебния вот на ДБ, както и троловете на ГЕРБ, и ако можеха ДПС да си служат с компютър, резултатите щяха да са реални!

    Коментиран от #11

  • 8 Накъдри Юкселов

    18 21 Отговор
    абе с тая анкета тука с трици маймуни да хващат.Видя се герб са си първи на избори колко да спечелят??не съм гласувал за тях но в крайна сметка те са на 1во място.Мая трябва изобщо да не е вътре стачкувахте срещу мутри уж,а тя предложи пеевски???иииии ко стана спасителю трифонов аиде оправи!!гласували си единодушно иначе 10бона заплати хахахахаххаах ако не беше толкова жалко щеше да е смешно:)!!

    Коментиран от #40

  • 9 Още

    10 4 Отговор
    по-додре. Няма къде да мърдат от "има такъв идиот" от пълната им катастрофа, като управляващи. ДПС - 1%, анкетата си я заврете, където решите.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 наблюдаващ

    7 4 Отговор

    До коментар #7 от "Наблюдателен":

    Ами то преди да се пише се и мисли принципно! Само, че те дразни истината, с някоя глупост, няма да я промениш!
  • 12 България

    10 10 Отговор
    За партията с най остра политика спрямо ГЕРБ и ДПС всички кирливи ризи трябва да станат публично достояние и затвор за крадците стига толкова омръзна ни вече 30 години.
  • 13 чекайте

    16 8 Отговор
    За Слави-циркаджията и джуджето - Хаяско. Още чакаме, да изскочи заек от цилиндъра.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 един от многото

    8 17 Отговор
    Ако сега не съставят правителство , колкото и извънредни избори да правят все ще е тая, Само ще трошат пари за нищо. Явно на никой не му се управлява една опоскана от ГЕРБ България.

    Коментиран от #18, #21

  • 18 избърши очилата

    12 11 Отговор

    До коментар #17 от "един от многото":

    Нищо не е опоскано. Правят театър в стария парламент, докато държавата продължава да се управлява. Новите са безотговорните. В Холандия, Италия и Франция им викат Национал-популисти.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 лошо

    9 4 Отговор
    че с отказа си да предложат мажоритарен вот слави и хората му подкопаха доверието в тях .проблема е , че не останаха други за които да се гласува и които да подкрепят мажоритарния вот който е едно доказателство , че желаещите го не се интересуват само от властта(просто при мажоритарния вот който се е издънил и не е работил за ползу роду не влиза на следващите избори)
  • 21 гост

    10 9 Отговор

    До коментар #17 от "един от многото":

    Държавата не е опоскана, но никой не иска да управлява и да носи отговорност. А ако са толкова добри ще се наемат с управлението , ще ни изкарат от батака,защото трябва да знаят как става ще заживеем един по добър живот , но всеки седи от страни , дига си заплатата ,кюта си в парламента ,пък ти им вярвай. Оня журналиста от ИТН си призна, той е влязъл за да задава въпроси, сценарисчетата сигурно са влезли ,за да събират материал за скечовете си ,защото от друго не отбират и т.н. Всички са там за парата , въпреки неудобните и тесни кресла.

    Коментиран от #23, #25

  • 22 ОТНОВО

    7 8 Отговор
    ДА ГЛАСУВАШ ЗА ..........ГРАБЛИВИЯ КУЦ ТАПИР ТРЯБВА ИЛИ ДА СИ КАТО ....ТРИТЕ МАЙМУНИ , ИЛИ ДА СИ МНОГО,АМА МНОГО ЗАВИСИМ !!!!!
  • 23 я дай

    9 8 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    данни как е започнал боко управлението си...с ниво на държавния дълг но в цифрово измерение а не процентно и ще видим едни десетки МИЛИАРДИ поет нов дълг потънал незнайно къде. а как е резерва....май е паднал под 6 млд?

    Коментиран от #24

  • 24 гост

    8 4 Отговор

    До коментар #23 от "я дай":

    С най голямо удоволствие бих ти дал цифрите, но виждам ,че можеш да пишеш, следователно можеш да си намериш информацията в сайта на БНБ по отделни пера и по години .Не забравяй да погледнеш и БВП за това време . И тази опорка много олеква ,имаш сравнение на числа и ако разбираш математиката ще ти е лесно сравнението.Ако имаш желание също можеш да ги публикуваш, точно ще се види дали я умееш математиката.Ха,ха.

    Коментиран от #26

  • 25 С простотия чадо нестае!

    5 3 Отговор

    До коментар #21 от "гост":

    Но за комикс, стае! Хубао е да ни забааляат шутове! Сиги разбра ли що глупака губи! Глупаи са му "артистите"!😂
  • 26 ако не

    4 5 Отговор

    До коментар #24 от "гост":

    се лъжа БВП се генерира от частния сектор основно(просто основните фирми са частни) а държавния дълг се изразходва за държавни инвестиции и НЕ СЪЗДАВА постоянни работни места и не повишава конкурентноспособността на индустрията ни. дори и да приемем , че част от този дълг е отишъл за инфарструктурни строежи това е малка част защото е само съфинансиране на средствата от ес и не смятам данните за едно такова увеличение на БВП за правилно защото не създава производства . да не говорим за качеството на строежите. я виж увеличението на БВП по отрасли и отсей тези производствените от тези като строителство и колко от вложените държавни пари са отишли РЕАЛНО за УСТОЙЧИВО И ПОСТОЯННО увеличение на БВП . стига с тая мантра на боко , че бил допринесъл за увеличение на БВП....БВП се е увеличил ВЪПРЕКИ герб а не благодарение на греб

    Коментиран от #28, #30

  • 27 гнус

    6 12 Отговор
    Много комунисти и гербери в сайта. Българинът си обича статуквото и си иска Т. Живков или Т. Живков2.
  • 28 питам

    6 3 Отговор

    До коментар #26 от "ако не":

    Каква индустрия има в БГ?

    Коментиран от #29

  • 29 именно

    6 7 Отговор

    До коментар #28 от "питам":

    ,ние нямаме индустрия ,тогава за какъв растеж на БВП говорим ??? някоя друга заблудена чужда фирма отваря смешни производства инвестирайки някой друг милион но ние нямаме сериозни инвестиции просто защото корупцията е огромна и нямаме работеща държава-съд,прокуратура...

    Коментиран от #31

  • 30 гост

    7 6 Отговор

    До коментар #26 от "ако не":

    Виж ,че не си наясно и с инфра структурните проекти. Съфинансиране имаме само за магистрала Струма и метрото, другото е с пари от бюджета .Просто когато сме договаряли условията за влизане в ЕС някой е решил ,че асфалт не се яде. Заплащането на проектите става след като мине одита на Европейската комисия. Аз разбирам ,че вие искате държавата да строй заводи ,за да има " устойчиво развитие " и не съм съгласен, и смятам ,че държавата трябва да създава правила и да ги изпълнява ,за да има това устойчиво развитие.Дайте цифрите за дълга 2009 г и 2021 и не забравяйте как се вдигнаха заплати и пенсии ,въпреки Борисов.
  • 31 гост

    5 3 Отговор

    До коментар #29 от "именно":

    Колко е огромна тази корупция, някакви числа ?Ти да не мислиш ,че фирмите не си правят сметка на инвестициите , а действат като при социализма, ще отворим завод в края на София за да има работа за софиянци, от там ще развием жп транспорта ,защото продукцията трябва да я караме до Бургас и т. н. Ами не, инвеститорите си гледат интереса и пресмятат всеки плюс, корупцията е на последно място , е ако не се яви някоя " гнила ябълка " да опита да ти открадне фирмата, което не е за подценяване.
  • 32 Люлин

    1 8 Отговор
    Гласуват лузарите.
  • 33 язе

    5 3 Отговор
    Глаувам само за Ким Чен Ун.
  • 34 Абе

    4 7 Отговор
    Все още има объркани гербави обаче ахахахах
  • 35 хъм

    3 2 Отговор
    За тези, които дадат поне 200лв.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ТтТ

    8 6 Отговор
    Доста добър резултат за ГЕРБ в вашата анкета! Въпреки вашия лява(путиниска) ориентация!

    Коментиран от #39

  • 38 Доктор ДЖАГЕРС

    3 0 Отговор
    ИЗЛИЗА ЧЕ ВСИЧКИ СА И_ИОТИ И МИСЛЯТ САМО ЗА СВОЯ Г_З.
  • 39 реалист

    2 3 Отговор

    До коментар #37 от "ТтТ":

    Не се ориентирайте толкова от тази анкета, защото резултата не е представителен. Особено са изкривени резултатите от липсата на подръжници на ДПС в този сайт, но нали никой не вярва , че ДПС ще са с 1%. Напротив, ДПС може да си вдигне резултата си за сметка на ГЕРБ, ако се спре натиска от управляващите върху турското население, включително и от натиска на Ердоган и усилията му техните хора да гласуват за ГЕРБ.
  • 40 333

    8 7 Отговор

    До коментар #8 от "Накъдри Юкселов":

    Мика Зайкова - Ама вие наистина ли мислите, че борисов печели избори? Да е жив и здрав проф. Константинов.
    Троловете личат отдалече. Питекантропа спечели изборите, ама удари на камък с правителството нещо. Време е да се сети, че това не е спортно състезание. Хората ще почнат да ги заплюват по улиците тия "победители". Да се изнася с 200, докато не са го вкарали при бай Ставри. Или докато не са му го вкарали с 200.
  • 41 Gost

    6 5 Отговор
    Все едно - извънпарламентарна! Долу ГЕРп!
  • 42 БСП в канала

    4 6 Отговор

    До коментар #5 от "наблюдаващ":

    Тука няма служебно пишещи, приятелю, има платени тролове и тези на ГЕРБ са малцинство. Преобладават БСП и тия на крадливия Христо.
  • 43 В анкета

    7 6 Отговор
    На ФАКТИ ГЕРБ е с 15 %.Значи действително са 30%
  • 44 перничанин

    5 2 Отговор
    В момента всички парламентарно представени партии губят доверие - факт. Като по мое мнение, най-много губят ИМВ и ИТН , заради глупавите изцепки на Хаджиментов и държанието като на бясно куче на Мая Галева. БСП и те направиха някои глупости, по-точно Курнела, но те горе долу се държат . Славчо се е филмирал в стил "Мълчанието" с цел да не направи грешка и заради това греши, отделно Тошко е един злобен гн ом будещ антипатия. Крадливото Ристе не смятам да го коментирам, само ще припомня на незнаещите, че зад него стои Иван Костов. Боко го мислех за малко по-умен, но с оставянето на ПКП ме разубеди.. Остават единствено ДПС, но към тях изпитвам само и единствено антипатия. Заради това натиснах "нито една от тях"
  • 45 ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ

    3 3 Отговор
    ПАРТИЯТА Е САМО ИТН ,ОСТАНАЛИТЕ СА КОАЛИЦИЙ

    Коментиран от #46, #55

  • 46 Баба ти 47 пол

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ":

    КоалициЙте са много важни, другото е без значение. И този парламент няма да го бъде, и тези са като предишните.

    Коментиран от #50

  • 47 Q2z

    1 0 Отговор
    20% от хората не разбират ,че са пасивни избиратели.
  • 48 Мюмюн Мехмедов

    2 2 Отговор
    Чного скоро ДПС ще стане пъра сила, българите ще приемат исляма и ще говорят на турски език. Мъжете ще бъдат обрязани, а жените ще въртят маанета докато не припаднат !
  • 49 Behemoth

    2 3 Отговор
    Изправи се !Мутри вън! са най радикални ...кефят ме...
  • 50 БСП в канала

    1 2 Отговор

    До коментар #46 от "Баба ти 47 пол":

    Много по-зле са!
  • 51 пр на герб

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Тошко Повтаряшки":

    кви са тиа греб бе от гребната база ли а тошко простака не го коментирам
  • 52 3.14К

    2 1 Отговор
    Преди около 1час БСП имаше малко над 1100 гласа, сега има 1086. Как стават тези работи?

    Коментиран от #53

  • 53 Демокрация ли

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "3.14К":

    манипулират анкетата това се прави лесно , трият и коментари затова сме на 112 място , нека модераторите да разберат защо сме на това място ;)
  • 54 Bigbulgarianboss

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "кварталния":

    Ти се изказа най - правилно друг е въпроса, че на никой не му пука от това.
  • 55 професор

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "ПРОФЕСОР ИЛЧЕВ":

    си колкото си китайския посланик. Кой е този "коалиций". Така в русия пишете мн. ч. Не се научихте за 600г. на правопис.
Назад към анкетата