Last news in Fakti
12 Май, 2021

Служебният кабинет на Румен Радев е:


Служебният кабинет на Румен Радев е:
Пълен с професионалисти
34% (2629)
Балансиран
28% (2158)
Твърде раздут
2% (130)
Събран набързо
9% (728)
Рано е да се каже
23% (1813)
Без мнение
4% (323)

Коментари

  • 1 БЪЛГАРИЯ

    41 5 Отговор
    Абе ФАКТИ, какво означава "Твърде раздут"? Правителство се състои от определени функции, не може Президента да реши да има хора само на половината от тях щото така му кеф.

    Коментиран от #23

  • 2 Нане

    25 13 Отговор
    назначаването на някой хора са тяхна лична победа и натриване носа на бившия Вожд. Браво на Радев. Тънко и културно с борба с простотията и мафията

    Коментиран от #21

  • 3 един от многото

    29 12 Отговор
    Във всички случаи ще е по добър от шайката на Али Баба (шофьорчето) и неговите разбойници.

    Коментиран от #22, #24

  • 4 Пепо

    15 23 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пълен с професионалисти
    33% (50). Това е виц ,нали !

    Коментиран от #6

  • 5 Пепо

    11 23 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пълен с професионалисти
    33% (50). Това е някакъв тъп виц !

    Коментиран от #27

  • 6 kkk

    25 9 Отговор

    До коментар #4 от "Пепо":

    Ами колкото и да ревете и да повтаряте опорките на гробарите положението е точно такова- в служебното правителство е пълно с професионалисти. Елементарно е- гледаш биографията на съответният министър и установяваш, че министрите масово са хора с не малък опит в областта.
    За да е смешката пълна може да провериш и биографиите на министрите при тиквата- и 1/3 от неговите министри не са имали познания в сферата където са сложени за министри.

    Не одобрявам някои министри на Радев, но като цяло това правителство е поне 4 пъти по-компетентно от всички правителства на Тиквуций събрани заедно. Тези хора могат да свършат много полезни неща за 2-3 месеца- остава да видим дали ще се случи.

    Коментиран от #9, #10


  • 7 Bai Nudals

    16 9 Отговор
    Пак ви казвам,не подценявайте президента...

    Коментиран от #26, #57, #58

  • 8 Сър Пичук

    15 22 Отговор
    Кабинет на БСП, тук таме с някой верен на Резидента човек. А ла Беров-2
    Връщаме се в 90-те години на миналия век.

    Коментиран от #25

  • 9 Сър Пичук

    8 18 Отговор

    До коментар #6 от "kkk":

    Палачинката се обърна и сега започва плюенето по новото правителство. И съответно Резидента, който го измъти!
    Най-обичам ма'анУ да намирам ;)
    Ринг свободен!
  • 10 Пепо

    12 8 Отговор

    До коментар #6 от "kkk":

    Каква е компетентността , че не се разбра. Аз познавам един от тях и трябва да ти кажа ,че не става за нищо . От 10 години се подвизава в едно НПО. Работя с това министерство от 1993 г и трябва да ти разкажа , че хората са си същите, сменя се само политическото ръководство на министерството: министър , замове и секретар .Тук таме някой по млад може да напусне , защото си е намерил по платена работа , всичко друго си кюта по бюрата от време оно и чака пенсиониране,

    Коментиран от #15

  • 11 ха ха ха

    9 7 Отговор
    Верният отговор е "спуснат от Козяк" 😁

    Коментиран от #28

  • 12 Село

    13 7 Отговор
    Кабинета е по силен от кабинета на Бойко пълен с простаци и крадци и от кабинет, който ще се сформира след следващи избори.

    Коментиран от #59

  • 13 Бойко Простака

    8 5 Отговор
    Моя кабинет знае само да краде и разиграва схеми затова имам много пари 💰💰💸💸💸💸💰💰💸💸💸💰💰💰💰💸💸💸💸💸💰💰💰💸💸💸💸 чак не мога да ги преброя,но една е истината те са от вашия джоб.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор

  • 15 Сър Пичук

    12 8 Отговор

    До коментар #10 от "Пепо":

    Имам лични впечатления от 4-ма от служебните и не смятам, че ще бъдат от полза на България и народа.

    Коментиран от #16, #19, #20

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Биби Кинг

    2 5 Отговор
    Едно е да ти се даде нож и вилица за четири годин, а друго е да те искарат прет строиа с дуло у врато! Нема кво да опсаждаме.
  • 18 ЧОБАН

    10 12 Отговор
    ПЪЛЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПОДЛОГИ КОИТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА НА БОКЛУКА И С ГЕНЕРАЛИ ЛЕШПЕРИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ДАЛАВЕРКИ И ЕВТИН ШПИОНАЖ ./АБЕ КВО СТАНА С КЪЩИТЕ ЗА ГОСТИ НА МИНИСТЪРКАТА КАК И БЕШЕ ИМЕТО НЕ СИ СТРУВА ДА ГО ПОМНЯ/
  • 19 Пепо

    8 4 Отговор

    До коментар #15 от "Сър Пичук":

    Аз също говоря от лични впечатления . За мен няма значение от каква партия е даден човек ,работил съм със всички партии през тези години, важното е дали човекът става или не става .За този категорично казвам :НЕ става!
  • 20 Гост

    6 9 Отговор

    До коментар #15 от "Сър Пичук":

    Тяхната остана задача е да проведат чести избори! За какви други ползи ми говориш?! Нещо измества темата! Типично герберастки похват!

    Коментиран от #30, #63

  • 21 Било

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "Нане":

    проруско това правителство.

    Кое му е проруско на служебното правителство? Кой е проруски настроен в него – премиерът, който е бивш военен аташе в САЩ, или лобито на Иво Прокопиев, който е прокси на САЩ, в него?

    Може би само министърът на вътрешните работи Бойко Рашков може да мине за „проруски министър“, ако не беше близък до фактори, свързани с Великобритания и САЩ.

    Това „проруско“ правителство ще организира изборите, които ще пренаредят властта по американска схема, а левите проруски партии ще са в опозиция.

    Коментиран от #36

  • 22 По времето

    4 6 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    на това „проруско“ правителство се провежда най-мащабното военно учение на НАТО с доминиращото участие на Пентагона „Defender Europe 2021“.

    Американците взеха властта. При Борисов – платноходки и газопровод, при Радев – есминци на ВМС на САЩ в Черно море и „тюлени“ край Варна.

    Генералското правителство на президента Румен Радев не е знак за диктатура и хунта, а военен кабинет по време на военно учение на НАТО.

    Коментиран от #73

  • 23 Когато

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "БЪЛГАРИЯ":

    Румен Радев беше избран за президент, източник от службите, свързан с партньор (Асен Бабански, „Авионамс“) на Цветан Василев, заяви – „Радев не е кадър на руснаците, а на американците“.
    Почти цял мандат Румен Радев опровергаваше тази версия, докато не застана зад инициативата „Триморие“, за да се присъедини и към декларацията на Б9 за „саботажите на Русия и агресивните й действия в Черно море“.

    Коментиран от #69

  • 24 Румен Радев

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "един от многото":

    застана на явни проамерикански позиции по време на срещата си с посланика на САЩ Херо Мустафа по време на учението „Тракийска пепелянка 2020“ и одобри сделка за още осем изтребители F-16.

    Преди това посланик Мустафа знаково подкрепи протеста „Мутри, вън!“ под егидата на президента, в който преди срещата й с премиера, другият „агент“ на американците, мощно се включи с логистика и участници групата „Сорос“ и „Демократична България“, свързана с „Америка за България“.

    Коментиран от #70, #72

  • 25 Предаването

    2 9 Отговор

    До коментар #8 от "Сър Пичук":

    на властта от Бойко Борисов на Румен Радев е проект на американците – „властова щафета“. Затова медийните спекулации за 24 часово задържане на Борисов от кабинета на Радев са това – спекулации.

    Борисов и ГЕРБ слизат от власт, Радев и ИТН се качват – след преходен мандат може да направят и коалиция под американски патронаж.

    Властта в България вече не е свързана само с ЕС и НАТО, а най-вече със САЩ, които след избирането на Джо Байдън за президент превръщат страната в геостратегически плацдарм срещу Крим.
  • 26 Американците

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "Bai Nudals":

    както и досега ще държат властта – от Румен Радев и неговия „просараен“ проект ИТН и партията му под прикритие в БСП до партията на Бойко Борисов, както й в икономиката – от Цветелина Бориславова и Кирил Домусчиев до масона Младен Михалев-Маджо и новата им „агентурна придобивка“ Делян Пеевски.
  • 27 Новият

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Пепо":

    силен играч на САЩ обаче ще е президентът Румен Радев, който ще бъде преизбран за втори мандат въпреки политологичните тези, че щял да претърпи електорални щети заради патронажа на домакинството на „Триморие“ и подписването на декларацията на Б9 за „саботажите и агресията на Русия“.

    България е предмостие на САЩ за геостратегическото овладяване и осигуряване на Украйна (доставките на Емилиян Гебрев на боеприпаси за Украйна е знак, както и интервенциите на ГРУ) и американците играят безцеремонно и си осветиха „стратегическия лидер“.
  • 28 Стана ясно

    5 3 Отговор

    До коментар #11 от "ха ха ха":

    защо К. Нинова се въздържаше в началото от подкрепата на БСП за Радев за втори мандат. ЦРУ и военното разузнаване в САЩ вечно се конкурират за власт и влияние, всичко си идва логично на мястото. Шоуто на Румен надмина по точки шоуто на Слави. Аферим!

    Само ние си останахме в ролята на дебилната публика.
  • 29 оня с коня

    5 7 Отговор
    Какво значение има дали в Служебния Кабинет има професионалисти,след като Те НЯМАТ ВЛАСТ и Право да се разпореждат свободно с Финасовите средства на Държавата,нямат право да сключват Договори с Чужбина и т.н.?Тия "професионалисти" имат единствената задача да подготвят Следващите Избори и НИЩО ПОВЕЧЕ!
  • 30 Сър Пичук

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Темата е дискутирана многократно.
    1. Нямам асоциации и симпатии към АБСОЛЮТНО НИКОЙ от политическата фауна.
    2. Прегърнал съм философията на Конфуций "Не е важен цветът на котката, а това да хваща мишки". В този смисъл се съгласявам напълно с Пепо (коментар 19)
    3. Смятам, че умните хора се занимаваат с бизнес, наука, култура и др. сериозни неща, а влизащите в политиката го правят или от меркантилни интереси или по не особено морални такива, т.е. да обслужат нечии интереси.
    4. Не смятам, че хора участвали в манипулиране на изборите след преврата от 1989г и били активни участници в създаването на олигархо-мутренския модел (Янаки Стоилов) биха допринесли с нещо за организирането на честни избори.
    5. Армията по дефиниция е пълен антипод на демокрацията и затова не вярвам, че с Президент и Министър-Председател генерали организацията и провеждането на изборите ще са особено демократични.
  • 31 Българин

    3 7 Отговор
    Кабинета на Румбата е назначен от големите шефове в Москава

    Коментиран от #33, #34, #35, #38, #71

  • 32 Фактолог

    5 5 Отговор
    Ако сравнин новия кабинет и онзи в оставка, ще установим разликата – първото е строго-елегантен костюм, второто е кърпичката във вътрешния джоб за бърсане на пръсти, на сълзи, на сополи...
  • 33 Президентът

    5 2 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    докара няколкохиляден американски военен контингент в България за учението „Defender Europe 2021“, след като на учението „Тракийска пепелянка 2020“ пое ангажимент пред посланика на САЩ Херо Мустафа, която отговаря за „Defender Europe 2021“ у нас.

    Кое му е проруско на служебното правителство? Кой е проруски настроен в него – премиерът, който е бивш военен аташе в САЩ, или лобито на Иво Прокопиев, който е прокси на САЩ, в него?
  • 34 Иван

    7 1 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    Това „проруско“ правителство ще организира изборите, които ще пренаредят властта по американска схема, а левите проруски партии ще са в опозиция.
  • 35 Запознат

    5 3 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    Генералското правителство на президента Румен Радев не е знак за диктатура и хунта, а военен кабинет по време на военно учение на НАТО.
  • 36 Що не

    3 5 Отговор

    До коментар #21 от "Било":

    кажеш нещо и за човека на Решетников???
  • 37 Карсимар

    3 11 Отговор
    Кабинет, съставен и утвърден в Москва, столицата на Русия имам в предвид.

    Коментиран от #56

  • 38 Красимар

    4 9 Отговор

    До коментар #31 от "Българин":

    Тези,#33, 34 и 35 явно ползват една и съща опорка на Московците. Как го извъртяха само, не било хунта, а било военен кабинет. А каква е разликата между двете: хунта и военен кабинет? Само в името, в какво друго?
    Военен кабинет по време на учения на НАТО било то. Ами нещо да кажат за военните учения на русите до границите ни, нашите и на НАТО. Ей го къде е Крим. Дето се вика, толкова са близо ученията в Крим, че някоя руска десантна бригада може да се обърка и да дебаркира до Варна. По погрешка, разбира се.
    Но съм сигурен, че болшинството от новото правителство, копнеят за такава грешка и опресняват старателно руския си език.

    Коментиран от #40, #51, #52

  • 39 Карсимар

    4 8 Отговор
    Относно т.нар. АНКЕТА: Съвсем не е РАНО ДА СЕ КАЖЕ, че Новият кабинет е ТВЪРДЕ РАЗДУТ, СЪБРАН НАБЪРЗО, ПЪЛЕН С ПРОФЕСИОНАЛНИ РУСОФИЛИ, БАЛНАСИРАН ОТ МОСКВА и БЕЗ собствено МНЕНИЕ по въпросите за националната ни сигурновт.
  • 40 Това,

    9 4 Отговор

    До коментар #38 от "Красимар":

    което твърдиш е пълен нонсенс, след като американско, а не руско присъствие е заляло държавата ни.
    За всички е ясно, че сме превърнати в плацдарм на щатите и нато в предстоящи военни действия между Русия и запада.

    Коментиран от #45, #54

  • 41 Решетников

    4 8 Отговор
    А защо ли неса написали и пълен провал ЗАЩО ЛИ
  • 42 патриот

    7 6 Отговор
    Благоденствието за България започва,а бившият цар Бойко в панделата!
  • 43 Ироничен

    3 7 Отговор
    Просто е на БСП.

    Коментиран от #55

  • 44 висок

    3 1 Отговор
    Кабенута е една военна хувта от генерали ДС кадри и една крадла на европари за цвят! Преврата на РРадев е успешен!
  • 45 Карсимар

    4 6 Отговор

    До коментар #40 от "Това,":

    Ами ако няма американско присъствие в България тогава ще ни залее руското. Колко десетилетия ни беше залял този руски потоп, че чак ни издави...По-страшен е потопа в главите на много българи, които още не искат да разберат, че още не сме се освободили от руската прегръдка и това правителство е доказателство за това.
    Имало в него възпитаници на Харвард ли на какви още университети. Е и Ким Филби и неговите колеги-комунисти бяха завършили някакъв престижен Английски колеж, но това не им попречи да станат Съветски шпиони и да предадат родината си.

    Коментиран от #50

  • 46 Шамара

    4 2 Отговор
    Служебния кабинет е пълен с профани и криминални!
  • 47 big

    4 4 Отговор
    Важно е да бъдат честни и патриоти, да работят за народа! От едно служебно правителство не може да се очаква много, но ако са такива, България ще спечели поне малко.
  • 48 ОпПала

    5 0 Отговор
    Честни политици,министри президенти не виреят в България ,тук има само кражби и разпродажби
  • 49 виждам

    2 6 Отговор
    Дърти комундери накичени с титли.

    Коментиран от #60

  • 50 Пълни лъжи

    5 2 Отговор

    До коментар #45 от "Карсимар":

    - руснаците може да са влияели на политиката ни, но никога не са правели толкова безпардонна военна инвазия като тероистите на света - сащ.
    С руснаците можем да имаме дискусии, защото имаме общи граници, а американците са от другия край на света и няма никаква причина да ни използват като пушечно месо за военните си цели.
  • 51 Бесен

    3 3 Отговор

    До коментар #38 от "Красимар":

    На радев натото ли лети цял ден на 100 м над Пловдив?! Като на война! Да са проклети и амбициите му, и коленопреклонничеството му, и началниците му!!! България война не иска. И военолюбците ще бъдат изметени!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор

  • 53 JEFF

    2 2 Отговор
    Служебният кабинет може да бъде решаващ за бъдещето на България. Такъв кабинет може да е ползотворен или не. Например , кабинетът на Софиянски беше много добър и се справи отлично , макар и в онези мрачни времена.Рано е да говорим как ще се справи този служебен кабинет.
  • 54 К Вейронов

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Това,":

    Бачо ви Кольо е с проруски разбирания за българо-американската дружба.

    За кой път казвам да я разделите тая България през Стара Планина на две ?
    Южната да е щат,а северната -република.

    Венсеремос.

    П. Пис
    Странджа ше я дадем на сомалийците,да построят един кораборемонтен завод като хората.
  • 55 Колкото

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ироничен":

    и да се обяснява на празноглавите фенове на натовския генерал, че той защитава американските интереси, защото само с тяхна помощ ще има втори мандат, те продължават да козируват на измамника.Ако не са русофили, е нормално, но ако са русофили и вярват на льотчик Радев, значи са идиоти.
    И да повторя, че в съобщението на сайта на президентството умишлено е скрита информацията от декларацията на форума на НАТО, която Радев е подкрепил, че НАТО осъжда руските саботажи в Чехия и България.
    За да не разберат избирателите му чии интереси защитава.
  • 56 Не е луд този,

    3 2 Отговор

    До коментар #37 от "Карсимар":

    който яде баницата, а този, който му дава.Всеки нагъл демагог, какъвто е радев, ще се възползва от ситуацията, че наивните избиратели на бсп не проумяват, че партията им е прелъстена и изоставена.Морал при него няма, не само че не е благодарен на бсп, че единствено заради нея стана президент, а подло й заби нож в гърба, самоиздигайки се за втори мандат и вбивайки клин между членовете й.
    Та поведението на радев си е съвсем нормално, но тия от началниците и избирателите на бсп, които боготворят един измамник, са напълно побъркани.
    Льотчикът убива партията им, те му помагат в това.
    А ако бяха нормална партия, щяха да си номинират за кандидат президент нинова или някой друг, да изхвърлят радев и да се покажат достойни.
  • 57 Вярно е

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Bai Nudals":

    триморският натовски съпруг на палавата Деса ще ни досъсипе със служебно правителство герджиков – 2!
  • 58 Светнат

    6 2 Отговор

    До коментар #7 от "Bai Nudals":

    Най-сетне някой да се светне на кого служи Хвърчилото.
    Не и на България...
  • 59 Мисля че се

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Село":

    опитаха да изнудят Нинова и да заяви подкрепа за льотчика, но ако се окаже, че е била подведена, това няма да рефлектира върху нея и не само защото е с решение на Националния съвет, а защото и членовете зад нея, и голяма част от народа ни не приемат предателството и подлостта.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор

  • 61 Радев е ГЬОНСУРАТ

    7 2 Отговор
    Измислен кабинет...
  • 62 Киро Змея

    7 2 Отговор
    КАБИНЕТЪТ Е БОК'ЛУК, КАТО..ФАТМАКА
  • 63 kkk

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Гост":

    Божеее, кога ще схванете ЕЛЕМЕНТАРНИ неща?

    Служебното правителство има ПЪЛНИ ПРАВОМОЩИЯ и буквално ЕДИНСТВЕНОТО което ги ограничава е липсата на парламент който трябва да гласува някои неща- примерно нов заем се иска от правителството, но парламента го гласува и одобрява.

    А великото "провеждане на избори" е 99% техническа работа с която министрите НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ. А под министрите има такива пълчища държавна администрация, че има достатъчно хора и изборите да организират, и Тиквуций да бутнат в ареста, та дори и Каскета и Шиши за компания да му пратят.

    И понеже поне 1/3 от тази администрация е дълбоко в ла*ната ще изпълняват безпрекословно каквото им се нареди с надеждата да не ги съдят после.
  • 64 TтТ

    1 4 Отговор
    Пълен с комунисти!!!
  • 65 Николай

    3 0 Отговор
    Служебния кабинет още не е свършил нищо за да се каже какъв е, нека поработят 20-30 дена и тогава да ги коментираме. То иначе народното събрание пък и цяла България е пълна с титулувани професори и доценти, а държавата не върви.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата