Last news in Fakti
17 Май, 2021

Одобрявате ли уволненията в НАП, БАИ, МВР и митниците?


Одобрявате ли уволненията в НАП, БАИ, МВР и митниците?
Да
85% (7440)
Не
10% (901)
Колебая се
2% (160)
Не се вълнувам от това
3% (259)

Коментари

  • 1 тулуп

    50 8 Отговор
    Изчегъртват ГЕРБ бавно ама сигурно,това са част от пипалата на агонизиращият октопод.
  • 2 Реалност

    49 8 Отговор
    Разбира се, че одобрявам! Всяка калинка служеща за манипулации, лъжи и кражби в полза на статуквото и против народа, е редно да се отстрани! Със сигурност няма да успеят всички, защото са се окопали надълбоко, но колкото повече, толкова по добре за страната!
  • 3 1453

    38 3 Отговор
    Да попитам само : Къде отиват парите събрани от дезинфекции на турската граница
  • 4 Тодор Живков

    37 5 Отговор
    Още трябват.
  • 5 Заю Баю

    18 30 Отговор
    Все тая ми е! Едни калинки се заменят с други. Докато назначават "наши хора" културисти, масажисти, сценаристи, шофьори и т.н. на ключови длъжности в държавата ще сме на това положение. А трябва да се назначават доказани професионалисти без значение от коя партия са, а най-добре да не са от никоя партия.
  • 6 КуКу Къш

    12 29 Отговор
    Новите не са по-различни от ГЕРБ!
    Не виждам назначения с конкурси и това дали някой е компетентен за дадена длъжност се решава от некомпетентни хора. Критерият все още е: на първо място да са верни.
    По принцип държавната администрация трябва да е надпартийна и поклитиците да не могат да пъхат мръсните си ръчички там.
    Пилотите само управляват самолетите и не бърникат по двигателите и системите за управление. Ако започнат да го правят ще стане това, което се случва в момента с България - лети стремеглаво надолу!

  • 7 ОДОБРЯВАМ,

    37 6 Отговор
    НО ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО. ТРЯБВА ПРИСЪДИ! ЕФЕКТИВНИ ПРИСЪДИ! В ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ ТОВА СА ХОРА ПРЕСТЪПНИЦИ!
  • 8 МИЖО

    29 4 Отговор
    Трябва да има уволнения и в спец. службите. Колко корумпирани политици изправиха н-р ДАНС пред съда. Една от целите на ДАНС не беше ли корупцията по високите етажи?Цели 12 години беха прислуга на ГЕРБ заедно с МВР.
  • 9 Bai nudals

    23 4 Отговор
    Нормален ход,на нещата...
  • 10 един от многото

    28 3 Отговор
    Със стари труженички , нов бардак не става!
  • 11 Демократа

    10 29 Отговор
    комунизъма се завърна, завладява държавата, жална ни майка .......
  • 12 Прах в очите

    22 4 Отговор
    Крaжбитe нa милиaрди и врeдитe зa Бългaрия пoчвaт oт Южен поток,Белене,КТБ,концесии за природни ресурси,Турски поток,Национална телевизия-ръководена от храненик на Сорос -Кошлуков.ДАНС,което служи на САЩ и Турция,но не и на България.МВР-банда от държавни служители,които изпълняват само поръчки на властта,но не са служители на БГ народа.Прокуратура,която унищожава частния бизнес,за сметка на олигарси.Съдебна система,която съди само хора по поръчка и т.н.Имa някoи увoлнeния нo имa и нeaдeквaтни нaзнaчeния.Увoлнихa cмръдлaтa oт Инвecтиции и я нaзнaчихa във фoнд зeмeдeлиe,a нa нeйнo мяcтo нaзнaчихa другa кaлинкa нa ГEРБ.Външния миниcтър oщe c нaзнaчeниeтo cи дeклaрирa,бeз никoй дa гo питa, пocлушaниe cпрямo CAЩ.Прeмиeрa oщe нe e зaпoчнaл дeйнocт,нo ce cрeщa caмo c eдин пocлaнник,дeклaрирaйки пoдчинeниe.Тoзи cлужeбeн кaбинeт,oпрeдeлeнo нe ми хaрecвa,зaщoтo дeйcтвиятa му ca caмo пиaр aкции зa увoлнeниe нa някoи кaлинки,нo кaлинкитe ca c хиляди.Дoкaтo имa прaвитeлcтвo,кoeтo e лaкeй нa интeрecитe нa CAЩ a нe нa Бългaрcкитe,зaщoтo нaшитe интeрecи в никaкъв cлучaй нe cъвпaдaт c тeзи нa CAЩ,или нa 100% c тeзи нa EC,тo Бългaрия щe cи ocтaнe в блaтoтo в кoeтo ни нaбутaхa.Oтcрaнeни oт длъжнocт(мaлкo рaдocт зa нaрoдa) и oтнoвo нaзнaчeни в друг рecoр,къдeтo oтнoвo щe крaдaт(били cи ocигурили cтaрaтa cлужбa,дoкaтo врeмeннo ca крaли oт нoвaтa).Тoвa ми изглeждa кaтo виц.Aбe дoceгa виждaм caмo прaх в oчитe нa хoрaтa иcкaщи възмeздиe,нo тe иcкaт cъд и приcъди a нe прeнaзнaчaвa
  • 13 АнтиДиктатуров

    8 25 Отговор
    малийй Б.Рашков не познавал на Черепа протежето, ама я назначил, другия не познавал културиста ама го назначил, ПАРОДИЯ-та е пълна, фатмакоф е по опасен и от мутрата !!!
  • 14 Фактолог

    18 2 Отговор
    И самия Господ да назначат в служебния кабинет, ще му намерят дефекти – например, ще заподозрат ореола около главата за олигархичен кръг...
    А когато Бойко назначаваше – и магаре да сложеше, лиги пълни с възхвала потичаха от устата...
    И тук гледам разни подковани мъдреци да пишат лозунги за вожда на гражданите за европейско бъдеще – Той самия стигна до джипка, а пък те гледат, гледат и махат с ръце на бъдещето...
  • 15 Даже са малко.

    21 3 Отговор
    Тепърва трябва голямата метла да измете калинки, стършели и други насекоми.

    Коментиран от #16

  • 16 антифатмаков

    3 16 Отговор

    До коментар #15 от "Даже са малко.":

    протежетата на Едната мутра, се подменят с протежетата на Другата мутра ........ Фигаро само козирува и изпълнява !!!
  • 17 az #Оставка!

    19 3 Отговор
    Не само, че хората масово одобряват, но и настояват за тотална чистка на мутрите и калинките от цялата държавна администрация!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 Хорхе

    9 1 Отговор
    Тази принцеса на всички приятели на бившата власт има 1000 повода за отстраняването й. Цв.Цветанов, тото Горанов- Божков, хакерския погром, не изпълнява решенията на Съда на последна инстанция, административен рекет по места контролиран от нейни подчинени, бонуси и дмс- та като за последно и данъчен чадър за компании на дебелите момчета!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор

  • 21 ТтТ

    4 11 Отговор
    Комунистите могат само да мътят вода!
  • 22 Дреме ми на масуря

    1 4 Отговор
    Гледам кво влиза в моя джоб
  • 23 гост

    8 1 Отговор
    Не е достатъчна обаче.Трябва пълна чистка до последния човек работил при предишното правителство.Има една приказка-със стари к..... нов бардак не се прави.
  • 24 PSG FR

    9 1 Отговор
    Да, с две ръце, особено съм за изхвърлянето на главсека!
  • 25 100perа

    9 2 Отговор
    Резултатите от анкетата показват реалния изборен потенциял на ГЕРБ - около 10%. Останалото са манипулации.
    При честни избори, те ще бъдат на едно или дори по-ниско ниво с БСП. Напълно честните избори у нас все още са невъзможни, поради което ще вземат някъде между 10 и 15-17%.
    Но това моментната, днешна ситуация. Колкото повече върви времето, толкова повече скандални разкрития ще има и съответно - електоратът на ГЕРБ ще намалява.
  • 26 абсолютно

    7 3 Отговор
    Одобрявам и всички бъдещи уволнения на гербаджийските крадци.
    Уволнили двама-трима и ореваха мястото, а те невремето изхвърлиха всички кадърни кадри по държавните и общински администрации.
    Навремето , един познат , който за мое учудване стана кмет ме помоли да му покажа как се пуска компютъра и елементарни начини за търсене на документи.
  • 27 Явор

    2 0 Отговор
    Иска ли питане. Тези хора обслужваха интересите на отишлата си власт и си вършеха измамите и престъпленията. На никого не бяха полезни, а трябваше да бъдат полезни на обществото.

  • 28 безпартиен

    3 0 Отговор
    Не видях въпрос свързан с намаляването на персонала/съкращение/ с поне 50 %!!!!Иначе за уволненията +!!!
  • 29 Бай Ганьо

    2 2 Отговор
    Не одобрявам тези прибързани уволнения. Мерише много на реваншизъм. Нали се досещате, че следващото правителство, ще уволни същите кадри и ще назначи свои такива, при което ще се получи омагьосън кръг от който ще страда обществото.

    Коментиран от #32

  • 30 111

    0 0 Отговор
    мвр е най гнусната ,,бухалка" на безверника от банкя, по нагли и долни същества от тези няма, живеят със сигурни заплати от нашите гърбове а иначе пазят задниците на апашите, страшно много семейства плачат от тези еничари, дано господ им го върне.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор

  • 32 ало граматиката

    0 1 Отговор

    До коментар #29 от "Бай Ганьо":

    Думата ти "мЕрише" от "мЕризма" ли произлиза...?

    Коментиран от #33, #34

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор

  • 34 Бай Ганьо

    2 0 Отговор

    До коментар #32 от "ало граматиката":

    На смартфона ми е изгорела и буквата.
  • 35 възмутен

    1 0 Отговор
    30 години чакаме справедливост и някакво възмездие.Дано това начало да не приключи бързо и безрезултатно.За много "герои" на т.н. преход , дори народен съд ще е малко.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата