26 Май, 2021

Трябва ли да бъдат подслушвани политици?


Трябва ли да бъдат подслушвани политици?
Да
47% (2437)
Не
46% (2371)
Колебая се
4% (185)
Нямам мнение
3% (175)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hoho Boho

    26 1 Отговор
    Защо не попитахте: трябва ли да бъдат подслушвани хората?

    Коментиран от #23

  • 2 00000014

    30 2 Отговор
    Липсващо предложение -- политик по криминална причина -ДА! По политическа --НЕ! Политиците не са богове, а много често криминални личности.

    Коментиран от #8, #26

  • 3 кукулеле

    13 1 Отговор
    Да носят онлайн камери. Нали се жертват на ползу роду- ще ги изтърпят...
    Като в казармата- не е най-доброто място, но пък е за родината.
    Властта е отговорност, а не само привилегия.
  • 4 гост

    12 4 Отговор
    не може да подслушвате хората, ОК
  • 5 еър фрайър про

    20 1 Отговор
    лошото е че покрай политиците се подслушват и обикновенните граждани като никой не знае при кой отиват записите и се съчиняват компромати за неудобните конкуренти подслушването осигурява монопол в бизнеса,спорта и изкуствата на определени лица
  • 6 Владислав Илчов

    9 4 Отговор
    Трябвя да се подслушваТ. Докато са на власт

    Коментиран от #20

  • 7 тулуп

    9 1 Отговор
    Да,за да не еволюира в престъпник а благо и с любов да говори по телефона!
  • 8 Нищо не липсва

    15 0 Отговор

    До коментар #2 от "00000014":

    Като кажеш политика и се сещаш за далавера.
  • 9 гадно

    14 0 Отговор
    Политик у нас се превърна в мръсна дума и е така, повечето от тях са във властта за лично облагодетелствуване, а не работят "за ползу роду" както казваше един от тях.
  • 10 ЩОМ СА КОНТАКТУВАЛИ

    6 6 Отговор
    С РУСКИ ШПИОНИ ИЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ,КАТО БОЖКОВ ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ ТРЯБВА!
  • 11 Иван Грозни

    5 4 Отговор
    Не трябва дя се разрешава подслушване на политици защото ще го правят по междуси. И ще стане една както сега. Мнението за политика трябва да се гради според делета му. Като работи срещу интересите на страната след изборите вън/ ако се наложи съд и затвор както в някои реално демекратични държави/.
  • 12 Сандо

    13 0 Отговор
    Има си закони и те трябва да се прилагат еднакво към всеки,независимо какъв пост заема.Ето ,това е нормалния отговор на въпроса.За огромно съжаление практиката ни разкрива съвсем друга действителност,която разбива на пух и прах всякакви твърдения за наличието на демокрация у нас.
  • 13 слушалка

    4 6 Отговор
    А откъде знаете, че са подслушвани? Лъжливото овчарче ли ви каза? Може да е подслушван съветникът на президента заради шпионския скандал. Това че сега е премиер с нищо не пречи преди да е подслушван.
  • 14 big

    9 0 Отговор
    Определено да, но резултатите да се използват по предназначение, а не за изнудване! За съжаление има десетки начини за избягване на негативни резултати от подслушването: кодови думи, социални мрежи, подставени хора, лични срещи и т.н. Просто "службите" нямат такъв ресурс!
  • 15 ДАда

    9 0 Отговор
    Политикът не трябва да е с повече привелегии от обикновенният гражданин. Щом има необходимост трябва да бъде подслушван, следен и пр по всички правила на изкуството. Сред политиците са и шпионите и предателите и корупцията и мафията.
  • 16 Мнение

    9 1 Отговор
    Според мен,трябва да бъдат подслушвани,но не по начина преизборно,за да им се търсят слабите места и една партия да има коннтрол над всички останали.Защо трябва да бъдат подслушвани...защото тези в повечето случаи измекяри не подлежат на никакъв народен контрол.Избираме ги и после им гледаме простотиите и схемите 4 години,без да може да реагираме.Ако бяха подслушвани досега,щяхме да избегнем загуби с милиарди а поне 50% от тях щяха да бъдат в затвора.Не искам да обременявам никой с мнението си, но тази доказана досега сган от парламента и техните лакеи Кметчета,нямаше да смеят да крадат като за световно и Батко,татко,чичо и т.н ,нямаше как да функционира.
  • 17 един от многото

    6 6 Отговор
    Това са прийоми на полицейски държави , ние такава ли сме?
  • 18 :D :D :D

    2 4 Отговор
    Като каже ДА на подвеждащия първи въпрос. Следващия логичен въпрос е -трябва ли държавата да подслушва политици. И като е казал ДА на първия въпрос. Трябва да каже ДА и на втория. Прост народ... То от тази простотия се ражда комунизма и си изяжда децата.
  • 19 ИВАН

    4 3 Отговор
    Никой не трябва да бъде подслушван, подслушвачите - да си намерят друга, по-полезна за обществото работа ... а пък който сгази лука, нека да си плаща на обществото и да изкупва греховете си .... това са някакви служби, обслужващи някого, но не и нещо полезно за народа
  • 20 1234567

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Владислав Илчов":

    Да се подслушват сами себе си. Или някаква втора държава вътре в държавата трябва да подслушва тези дето уж ги е избрал народа на власт. Дефинираите сами тезата си и ще разберета много за себе си.
  • 21 Димитър

    5 0 Отговор
    национални предатели до един трябва да се подслушват или по добре да имат микрофони като американските ченгета и да има достъп за всички
  • 22 Иванов

    4 3 Отговор
    Трябва или не,нас никой няма да пита.Не се ли пазим,ще ни слушат.Ние с ноето семейство адреса на който сме регистрирани е горелка.Там никой няма само за личните карти фигурира.Телефона ми е обикновен телефон с копчета и без достъп дп интернет,няма камера и блутут.Когато не говоря,му слагам един отрязан жак за слушалки да заблуждава и спира микрофона.Картата е регистрирана на клошар.На мое име има една карта,която се ползва в град на 600км от мен

    Коментиран от #29, #41

  • 23 Директора

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Hoho Boho":

    Защото ако си говорим с теб ще обсъждаме къде да пием по ракия довечера и как свърши мача снощи, а политиците ще си говорят за това колко ракия да прекарат през митницата, която ние после да купи и как да купят съдията за мача довечера. Сещаш ли се къде е "малката" разлика!!!

    Коментиран от #40

  • 24 Защо

    5 0 Отговор
    Ако има съдебна система на място и прокуратура на място, няма нужда да се подслушва без причина. Ако подслушването ще се използва за други цели, то нямаме нужда от съдебна система и прокуратура.
  • 25 Корумпета

    5 0 Отговор
    Задължително Да се подслушват, ако са ги надушили че си обсъшдат хонорарите с олигарсите !!!
  • 26 БИ БИ

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "00000014":

    Един такъв ни "управляваше" до сега !
  • 27 Има такъв филм.

    2 0 Отговор
    Това че е политик с какво го прави различен и привилегирован.Много осъдени крими герои се регистрираха за изборите докато бяха в ареста в изчакване на поредната присъда.Ами той един признал се за виновен и осъден за лидер на ОПГ син на бивш министър беше регистрирал партия с учередители охраната на друг негов колега и преселили се от Индия граждани водещи чергарски начин на живот.Същия създаде вестник а после и два сайта в които правеше черен пиар на който му пречи.Това ли искаме
  • 28 Voice recorder

    2 0 Отговор
    Подслушването без искане от прокуратурата и без разрешение на съда, за повече от три месеца си е незаконно и по сега действащите закони, обаче виновните се опитват да покрият доказателствата, а и не е ясно кой ще плаща евентуалните обезщетения.
  • 29 Смехория

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Иванов":

    Кaтo ти чeтa пacквилa и мe нaпушвa cмях.Пoмиcлих cи чe cи oт някoe Гeтo,нo тaм тoлкoвa грaмoтни кaтo тeб вce oщe нямa.Зaдaвaш ли cи въпрoca,oт кoгo ce криeш и зaщo или нeщo ти хлoпa в глaвaтa.Крият ce прecтъпницитe и извecтнитe личнocти,eднитe зa дa нe ги хвaнaт в крaчкa a другитe зa дa нe им дocaждaт пaпaрaцитe.E ,ти нe cи нитo oт eднитe нитo oт другитe.Кaквo нe ти e нaрeд....знaeш ли....Извънзeмни ли тe прecлeдвaт или тe блъcкa пaрaнoя.Aкo e тaкa oтиди нa пcихиaтър.
  • 30 dfu

    2 0 Отговор
    Да, ама само крадливите и дето работят за чужди интереси, като Бойко, Шиши-бъкшиши и другите големи и малки боклуци.
  • 31 да проверят и

    3 0 Отговор
    Трябва да проверяват и служителите, които имат достъп до лична информация по IP - служители в в мобилни оператори, интернет доставчиси. Много мпъти си виждал, как в коментари по медии или форуми се изнасят лични данни за участник в спор. Даже някои сами се хвалят, че "много лесно щели да го намерят" този с който спорят, защото имат достъп или познавали някой с достъп.
  • 32 Биби Кинг

    2 0 Отговор
    Полетиците требе да се послушват законо, тоест на општо основание! Да си знаиат, да си сазнават каде ги слушат. Така волю-неволю че свикнат да не крадат и пцуват по телефоно! Вниатен ли сам?
  • 33 Тодор Живков

    2 0 Отговор
    И не само подслушвани,но и бити като лекарите защото не си вършат работата!
  • 34 потребител

    4 1 Отговор
    Егати тъпия въпрос!
  • 35 Къуин

    2 0 Отговор
    Трябва да се подслушват всички политици и при престъпление при бай Ставри в калуша.
  • 36 Sieg

    2 0 Отговор
    Еее въпросът не е като хората. От кой да се подслушват, това е важното
  • 37 Ироничен

    4 0 Отговор
    Положението е комично.
    Всички твърдят, че Бойко ги подслушвал, в медиите се въртят само записи с Бойко.
  • 38 вдб

    4 0 Отговор
    Ако има подозрения за престъпна дейност на тези политици и ако подслушването е направено по законен начин, нали за това са тайните служби, а не за политически шантаж.
  • 39 Обикновен човек

    3 1 Отговор
    във какви филми се вкарвате бре?Първо сме хора ,след това сме всякакви други .Това с подслушването е отвратителна работа ,низко и долно е ,това ограничава свобадата на всеки подслушван .Замисляли ли сте се някога ,какво е да ти отнемат свободата и свободната воля?Айде представете си го!
  • 40 Hoho Boho

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Директора":

    Формално си прав.
    Но излиза, че всеки е виновен до доказване на противното
    ...особено полититиците и затова ТЕ трябва да бъдат подслушвани
  • 41 Hoho Boho

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Иванов":

    "Надявай се! Знам кой си!"
    ДАНС
    :))

    и аз съм като тебе, но не си правя илюзии, че съм неоткриваем.

    ПП
    А и самият ти пост, тук, те разкрива - IP-то ти, стилистиката на изказа ти и още безброй неща, които не мога да се сетя,защото не ги знам.

    Вероятно и аз мога да те открия, ако се потрудя.
Назад към анкетата