1 Юни, 2021

Ще почивате ли в Гърция това лято?


Ще почивате ли в Гърция това лято?
Да, често отивам на гръцкото море. Вирусът няма да ме спре и сега
29% (1466)
Не, по-хубаво от българското няма
38% (1917)
Заради коронавируса няма да почивам никъде
16% (795)
Ще почивам, но нито в Гърция, нито в България
18% (894)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Моят

    31 7 Отговор
    отговор го няма! В Гърция няма да почивам, заради опашки, тестове и мерки! Аз съм тръгнал да почивам, а не да вися по опашки! Затова колкото и да ми е неприятно на нашето черно-морие, ще ходя там!
  • 2 нашия

    18 11 Отговор
    ако ще ходя в Гърция то по добре да ида някъде у нас....ако Гърция е "чужбината"....мерсим ...само за да кажа че съм би в чужбина на почивка.....някък си ми се вижда комплексарско

    Коментиран от #33

  • 3 нашия

    22 5 Отговор
    а отделно може да питате "почиващите'" от какво са се изморили за да им се налага да почиват...или те са родени "изморени"..
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 некой си

    11 11 Отговор
    живея в америка и губя два дни в пътуване до европа и да се върна пак обратно в къщи по-удобно ми е да почивам във флорида или виржиния,не обичам да чакам по граници
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    16 3 Отговор
    Моя отговор го няма, бе ходя на почивка никаде . Бай добре си почивам в къщи по време на отпуска . За какво да си давам парите да ходя до гръцко или турско , и да им слушам отвратителната музика и говор .

    Коментиран от #15

  • 9 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    10 7 Отговор
    Аз на нашето не ходя а те за гръцко питат . Пари на вятъра не давам , който има желание за почивка и да харчи пари да си ходи дето иска . А като ходя там какво да слушам само тъпо сиртаки по заведенията . Мразя , гръцка турска , и други такива музики запияници и алкохолици .
  • 10 Балкантурист

    20 0 Отговор
    Бях в Гърция ,изгорях на маска,на плаж с маски повече не ходя
  • 11 Абе

    4 8 Отговор
    Много мазохисти са гласували за лайноморието, успех 😂

    Коментиран от #13

  • 12 QR Виза

    23 0 Отговор
    Извратено е да наричате, това което сега Гърция предлага "почивка"!!!! Да преди беше супер, слънце, чисто море, храна, риболов и т.н., но сега какво ви предлагат Моцотакис и компания: унижения още на границата, маски навсякъде, вечерен час, да се озъртате, като престъпници дали няма да ви хванат полицаите да ви глобят поне 300€, изнервени и изгладнели хотелиери и ресторантьори заради обстановката с две думи "турист концлагерист" Това, ако е "почивка" значи сте мазохисти!
  • 13 BDSM туристи

    8 0 Отговор

    До коментар #11 от "Абе":

    НОВО! Викаш ся да ходят в гърция там да ги унижават, че там не са пробвали от техните усещания ха ха
  • 14 нннн

    10 2 Отговор
    Липсва отговор "Нямам пари за почивка извън къщи".

    Коментиран от #22

  • 15 Лопатата

    4 9 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Стой си дома цял живот, като скот. Сакън да не похарчиш 2 лв.
  • 16 статист

    4 2 Отговор
    Директно в Занзибар отивам.

    Коментиран от #17

  • 17 Актьор

    5 3 Отговор

    До коментар #16 от "статист":

    И аз съм това лято в Занзибарци

    Коментиран от #39

  • 18 11111111111

    6 6 Отговор
    Аз лично не виждам нищо интересно на почивка в Гърция, да пусти плажове, ок ама аз съм отишъл на море да оплакна очи, чакъл вместо пясък, ок ще лежа на шезлонг ама нещо не ме кефи, А вечерта скука, За пенсионери може да е ОК, ама аз предпочитам забавления, мацки, цяла година събирам пари за тоя кеф, за какво да дам двойно пари и да се чувствам, че съм утишъл у баба на гости на село? Почивка, за мен е преживяване и спомени, които да ме топлят през зимата. Така, че аз ще съм в Сл.Бряг.

    Коментиран от #27

  • 19 ИВАН

    4 0 Отговор
    Почивам си на вилата в градината с мотиката ... е, гледат ми се голи мацки - само по бански, слушат ми се плясъка на вълните, полъха на бриза, но ....
  • 20 Мир и спокойствие

    3 1 Отговор
    Орландовци, Малашевци, Тополи - най-добрите дестинации за почивка.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ВЪЖЕ И САПУН

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "нннн":

    САМАТА ИСТИНА!

    Коментиран от #23

  • 23 Ами

    0 3 Отговор

    До коментар #22 от "ВЪЖЕ И САПУН":

    ходете да бачкате бре, к'во ревете тука!
  • 24 Морският гларус от Бълг. черноморие

    3 2 Отговор
    Чакаме шопите да ги подстрижем..............
  • 25 оцеляващ

    2 0 Отговор
    брей какви анкети,като че ли сме хванали на мойсей жезъла!
  • 26 Милен

    8 4 Отговор
    "От българското по-хубаво нямало"! Хайде бе, я кажете честно ли го мислите това? Познавам една камара хора, дето не са си мърдали задните части не от България, а от града или селото, в което живеят, но нямало по-добро от България! Комплекси , яки комплекси. Живейте си с митовете за българското гостоприемство, красота, трудолюбие и т.н. България може да е прекрасно място за живеене. Има всички дадености за това. Просто трябва да изнесем някъде голяма част от населението. Иначе - никакъв шанс. Съжалявам, че го казвам! Аман от псевдо патриотарство!
  • 27 Буч

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "11111111111":

    Слънчака и преди не беше много стока, но сега вече е такъв лайнарник, че няма накъде. Чалгата, простотията и други евтини и лъскави неща са завзели всичко. Дори и на "Корнера", това култово заведение канят един след друг разни чалгари. От около 8 годинки много намаляха абитуриентите от Германия и Скандинавия. До тогава какъв купон беше.

    Коментиран от #32

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ЕХ ЧЕ КЕФ

    1 0 Отговор
    АЗ ЩЕ ПОЧИВАМ НА ПОДПОРНАТА СТЕНА , НА АЛЕПУ !
  • 30 Денислав

    3 4 Отговор
    Със всичкия си акъл си идвах всяка година по няколко пъти в България, включително и на море.... Е от 5 години не го правя бил съм в почти всички курорти в Европа, но номер едно си ми е Португалия (мое мнение).
    Иначе От време на време засичам по БТВ някое интервю с управител по анцунг и със запалена цигара, тук там някой "предприемач" със слънчевите очила и ланеца.... и си викам пази Боже да стъпвам по тия места...
    Многоо поздрави

    Коментиран от #31, #43

  • 31 11111111111

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Денислав":

    Бъди сигурен, че и никой не иска да се връщаш. Има едни хора, които си запрятат ръкавите и си оправят държавата, други като теб, вместо да запретнат ръкави за родината си отиват на готово при тия първите, които са си оправили нещата и сядат на масата наготово и се присмиват на тия, които още не са предали родината и се борят, за да подобрят нещата. Ходи си в Португалия, Ако щеш и на Луната, и не 5г. ами изобщо не се връщай, нямаме нужда от теб и 100те ти лева, които си можел да оставиш в България, като си купиш хляб,диня или нещо друго произведено у нас. Пази боже, сляпо да прогледа е написал автора.

    Коментиран от #35, #36

  • 32 ажягяжшг

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Буч":

    Да ти кажа всяка година съм там, не е било да се върна и да съм бил на сухо. Особенно украинките, красиви с хубави тела, чудо, перди брекзит беше пълно с англичанки, признавам, няма по-отворени момичета от тях. Няма тука да ходиш да я ухажваш, хареса ли те директно идва при теб и почва да те сваля, питам ги защо така? Казват ами защо да чакам да ме сваля някой а тоя който ми харесва ако не дойде? Сами си опичат нещата. Всички са дошли да си гледат кефа, каквото стане в Слънчака си остава в Слънчака. Това е българския Лас Вегас, има от всичко по-много а и миналата година бая бяха свили цените, за първи път видях толкова много роми да почиват там.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 dfu

    3 0 Отговор
    Още не съм решил къде ще прекарам виртуалната си почивка, но изборът ми е голям и е само 15 лева на месец. Но заради 2 години локдаун и почиване, не виждам смисъл от почивка в Гърция, а скоро четох, че и навън искат маски там, не съм чак такъв мазохист.
  • 35 Денислав

    0 4 Отговор

    До коментар #31 от "11111111111":

    Не те знам кво работиш и каквонполучаваш ама самонда ти кажа, че от както съм далеч съм внесъл много повече от теб в държавата от която не получавам нищо, чисти пари изкаранибс образование и труд, че ако не сме ние навън и нафта за градския транспорт и за снегорини даже няма да имате, да не говорим за пенсии, увеличение на заплати на всички полицаи и даскали на хранилки.Милиарди са и то всвка година повече, свежи парички за майка България. Че и даже алъж вериша ви се съживява, като си дойдат студентите от бригади, тях пакате с кръстени ръце оправяча на анаболи и стотинки в джоба от бързи кредити.
    Аре лягай

    Коментиран от #42

  • 36 тук там травълър

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "11111111111":

    Имате различни гледни точки не се намесвам, но Португалия наистина е супер! Жалко, че достъпа от България до там е по-труден и скъп, но Гърция спрямо Португалия пасти да яде, особено сега ;)
  • 37 Нико

    1 0 Отговор
    А защо не сложихте отговор: Няма да почивам в Гърция, защото е нужен PCR тест! Не позволявам на никой да ми бърка в носа или гърлото да ми вкарва МОРГЕЛОНИ.
  • 38 стария моряк

    4 0 Отговор
    Грък и магаре да ти стане , не го яхвай. Плавах осем години с гърци , не ща ги ги видя и чуя , тъпи козари с неподплатено самочувствие.
  • 39 Гларуса

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Актьор":

    Ми то новото Китен Занзибарци.То и персонала и чалгата са вече там.Приятно.
  • 40 Тоше

    0 2 Отговор
    Другата седмица ще летим с жената на почивка на Mare Tranquillitatis. Няма ковид, няма и други нашенци - все още не са го научили. А го научиха, а го налазИха.
  • 41 Петя

    1 0 Отговор
    Къмпинг Юг е в България, ако беше в Гърция, щяхме да почиваме в Гърция......., но сега оставаме на къмпинг Юг, за цяло лято. Това е райско кътче! Няма друго такова в радиус от 1500 километра, а може би и в цяла Европа.
  • 42 Селянин

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "Денислав":

    Пич, като ти гледам умствения багаж, не ми се вярва много парички да си донесъл в България. Бъди сигурен, че не се нуждаем от жалките ти центове. Пази ги за себе си и си промени националната принадлежност. Ти си срам за България!

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Сигурно

    1 0 Отговор
    Силно вероятно е и ти да си от господата по черноморието с кредит в джоба и шорти от сергията, щото капацитет за повече няма.
    Ти ако си дал 1 лев за да подпомогнеш чужд успех, или си помогнал на близък, който следва в България аз лично ще дойда и ще ти стисна ръката, но надали.
    Ще ти е солена и пресолена тая цаца, като си гледаш директния дебит по кредита следващите 2 години, но нищо запей си "наща фирма е номер едно" и ще ти олекне.
    Ще ти пратя картичка от стартовете на F1 и от мачовете на Европейското.
    Недей да търсиш правописни грешки, вече му свикнах на Titan-a в колата.
    Жив и здрав! ;)
Назад към анкетата