5 Юни, 2021

Съгласни ли сте сградата, в която живеете, да бъде надстроена?


Съгласни ли сте сградата, в която живеете, да бъде надстроена?
С подкрепата на
imot.bg
Да, защото така ще се повиши стойността на имота ми
9% (288)
Да, защото така се решава част от проблема с дефицита на жилища в централните райони
5% (159)
Не, защото в България това не е практика
8% (275)
Не, защото така се застрашава конструкцията на сградата
78% (2581)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    19 3 Отговор
    Смятам, че жилищните сгради трябва да са едноетажни, двуетажни или триетажни не повече. Високите сгради трябва да са само хотелите, офисите, административните сгради, а около тях трябва да има павече свободно пространство.
  • 2 Мнение

    13 2 Отговор
    Не трябва да се строят оше етажи в блок, защото не се знае дали ше издържат основите на блока !
    От 2021 година в цяла България трябва да се строят само високи блокове , не по малко от 25 етажа !
    На етаж трябва да има минимум по 5 - 6 апартамента, 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни, а може и многостайни !

    Коментиран от #6

  • 3 Мунчо Радев

    11 1 Отговор
    Не, не съм съгласен
  • 4 Педя чов лакхой

    16 0 Отговор
    Съгласен съм. Нашето блокче е на 4 етажа. Ще го надстроим с още 6. ЕЙ, така пък, за да има за всеки в блока по още един апартамент. А най-отгоре последните 2 етажа ще са гаражи. За да са колите ни по-далече от пътя където карат тия които измислят анкетите.
  • 5 Алфа Вълкът

    2 5 Отговор
    Още едно мезонетче за Черапао да има като го реабилитира Радев. А за благодарност Черепао ще го реебелитира с вечер на петлетата.

    Коментиран от #8

  • 6 moiraine

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мнение":

    Защо да си играем на дребно, колега? Направо 60-70 етажни сгради, с кухньо-хол от 15 квадрата и спалня от по 7 квадрата, задължително с шантава форма, та да могат собствениците да развихрят въображението си как да разположат легло половин персон и детстко гардеробче в нея. И на етаж по петнадесет апартамента, по възможност да гледат само на север. С общи части от по 50 квадрата на апартамент. И всеки апартамент на цена колкото холивудско имение от 50 - 100 декара.

    Коментиран от #13

  • 7 Дончо котарака

    6 1 Отговор
    СЪГЛАСЕН СЪМ АКО Е КАТО НА ТЪПИЯ ПАЦО ТЕРАСАТА.
  • 8 ОПГ ГЕРБ

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Сериозно ли си мислите гербаджиите, че може да пришиете Черепа на Радев - ха ха , голям смях, ама много голям. Вие наистина си мислите като вожда ви, че народа е много прост.
    Ами попитайте на четири очи Бою корумпето, от къде му са тия евраци в чекмеджето и как пет години бездомника Горанов не видя 700 милиона непостъпили такси в бюджета. Аз като счетоводител на най-ниско ниво ще видя липсата още на първия отчет, а крадеца на пенсии и Мента СТоянова 5 години не ги видяха. Как пък ни управляваха с такъв сляп министър на финансите, който обаче беше много ококорен как да вземе 20 % от пенсиите от бъдещите пенсионери р. 60 г. и да прибере парите от частните пенсионни дружества???
  • 9 PSG FR

    5 3 Отговор
    Независимо дали е в България, Франция или на ма*ната си, не съм съгласен. Първо, защото всяка една сграда е предварително проектирана и предвидена на колко етажа да бъде, а е и вписано дори и в ПУП. Второ - не случайно си избирам жилището на последен етаж. Не желая никой да ходи на главата ми отгоре, толкоз! Да не говорим да ми думка някое младо семейство с малки деца докато се опитвам да работя от вкъщи или възрастните ми родители да почиват между 14 и 16 ч. Мое право е да избера това и в последствие никой не може да го променя, с цел да продаде някой и друг квадратен метър!
    Като собственик, само през трупа ми!
  • 10 dfu

    6 1 Отговор
    Не! Вече има достатъчно шумни маймуни в сградата, няма нужда още някой да ни тропа на главите. Единствено може да се строи след проверка на коснтрукнцията за общи цели или продажба на тоя , който е на последния етаж.
  • 11 инвеститор

    7 1 Отговор
    Който иска да има скъп имот - купува си едно парцелче, строи си самостоятелна къща, най-много 2 етажа и след това продава, ако иска или си живее в скъп имот. Изборът си е негов...Това с надстрояването си е беднотия отвсякъде.
  • 12 Фактология

    7 0 Отговор
    Мен тук само ме трият..Ха да видим дали пак ще ме трият..Надстрояването е относително понятие поне за мен..Зависи както ще надстрояваш.Етажи или например показаната снимка за да си направиш огромна тераса с едно малко таванско помещение.За съм за огромната тераса против съм за етажите при, които се получава натоварване.Ама се иска и малко пипе за да зададеш правилните въпроси.После се чудим защо Борисов ги нарича с нежни епипети.
  • 13 БебчУ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "moiraine":

    Aз съм написал НЕ ПО МАЛКО от 25 етажа , а не че да са 25 етажа !
    Смисъл минимума да е 25 етажа за в бъдеще !

    Коментиран от #14

  • 14 moiraine

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "БебчУ":

    Стискаме си ръцете, колега, така е. Аз само доразвих идеята Ви. Спокойна вечер!
Назад към анкетата