Анкета

Ще успее ли Бойко Рашков да разпита Бойко Борисов по казуса "Ало, Ваньо"?

Да
50% (3802)
Не
46% (3568)
Нямам мнение
4% (309)
Въвеждане на коментар към анкетата
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към анкетата
нашия
(гост)

Неутрално
1 Отговор
и не само да го разпита....ами да получи конкретни отговори ...иначе да стои там докато си спомни

Коментиран от #5, #62


Оценка:
-8 +43

2
Този коментар е премахнат от модератор
3
Този коментар е премахнат от модератор
гост
(гост)

Неутрално
4 Отговор
гласувах с не не защото немам доверие на бойко рашков а защото джибко бибитко не признава законите на българия и ще се скрие в миша дупка просто нема да се яви защото така му отърва а ще бъде трудно да го докарат под стража за разпит както е по закон щото стъки и мутренската му федерация ще попречат на охранителна полиция и ще се наложи да има стрелба и то на месо,бибитко и отрепките му ще се опитат да предизвикат гражданска война най-добре да поканим сретен йосич и да му съдействаме да си прибере толупа както си знае и каквото иска да го прави после важното е българия да се отърве от наглия бибитко

Оценка:
-12 +42

Е а честито
(гост)

Неутрално
5 Отговор

До коментар #1 от "нашия":


А Рашков, кой ще го разпита за мутренските години през 90те на миналия век. Той какъв беше тогава и къде и какво вършеше там? Да сте чули за една осъдена мутра по онова време?

Коментиран от #67


Оценка:
-46 +26

Hoho Boho
(гост)

Неутрално
6 Отговор
Не само, че ще успее...
...но борисоф го чакат още много разпити
като за начало...

после, като "изпее" всичко,
/да е жив и здрав/...

ЩЕ ВЛЕЗНЕ В ЗАТВОРА!
и не само той.:))

Оценка:
-15 +30

ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ
(гост)

Неутрално
7 Отговор
Явно от мен ще научите:борисов ще бъде скрит в затвора!

Оценка:
-7 +26

Хленчене
(гост)

Неутрално
8 Отговор
Няма, той ще си оперира хемороидите, но няма да се яви, поради голямото си ЕГО (естествено без покритие, ама НУЛЕВО). Они мене ли че ме разпитват, бе? Не стига, че спасих държавата, а те ще ме разпитват. Няма по добър от мен! Аз съм европейски и световен политик. Три папи са ме галили по главата, а они ми правят мушенгии.

Коментиран от #12


Оценка:
-6 +25

Смешник
(гост)

Неутрално
9 Отговор
Един истински вътрешен министър, който разполага с истински доказателства срещу дадено знаково лице никога няма в аванс да тръгне да обикаля телевизии, радиа и сайтове като някаква улична търговка, която с пълно гърло си хвали стоката под балконите на жилищните кооперации. Точно това обаче прави другарката Рашкова – вече 4-та поредна седмица все така обяснява ли обяснява наляво и надясно какво била дочула, какво трябвало да се случи и какво щяла да направи, само дето все така нищо не е направила и все така нищо не се случва.

Накратко вече имаме перфектния най-нов смехотворен образ за шоуто на Слави – веднага могат да го кръстят Рашко–Тарашко 😉

Оценка:
-27 +23

никола гешев
(гост)

Неутрално
10 Отговор
Ако има воля ще го разпита.Може да осигури на Борисов трикрако столче в тъмна стая с лампа от 40 свещи насочена срещу Борисов и четирима следователи въртейки се около него да му задават въпроси,като го шляпат по врата на всеки кръг.

Оценка:
-6 +15

Накъдри Юкселов
(гост)

Неутрално
11 Отговор
хвани единия блъсни другия да паднат и двамата!!

Оценка:
-18 +9

Филип Георгиев
(гост)

Неутрално
12 Отговор

До коментар #8 от "Хленчене":


ЩЕ ГО РАЗПИТА И ОЩЕ КАК ! ГНУСИЩЕТО ЕСТЕСТВЕНО ЩЕ СЕ ПРАВИ НА БОЛЕН, НА РЕПРЕСИРАН, ЩЕ СЕ ЖАЛВА ЗА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА, НО ТОВА НЯМА ДА МУ ПОМОГНЕ. ЩЕ ИЗГНИЕ В ДРАНГОЛНИКА.

Оценка:
-8 +23

пак министър
(гост)

Неутрално
13 Отговор
Естествено, Б. Рашков няма лично да разпитва Борисов, но той ще нареди на подчинените му органи да извършат това. Рашков има корав македонски характер, той е и интелигентен, начетен, смел, ще довърши работата, вероятно ще остане министър и при новото правителство.

Оценка:
-8 +21

Мдааааа
(гост)

Неутрално
14 Отговор
Досега няма нищо реално направено от това правителство. Само вдигат пушилка и дават интервюта с обещания за големи разкрития и накрая - НИЩО! Само голословни обвинения, а налице никакви доказателства. Очаквам след няколко месеца да се повдигнат в съда обвинения за милиони лева срещу хора от служебното правителство за клевета, обида и уронване на престижа. Срещу Илчовски вече има заведени няколко дела за над 15 милиона лева.

Оценка:
-17 +15

Плюс-минус
(гост)

Неутрално
15 Отговор
След като десетина години премиер ни беше невъзпитан, груб, алчен, незачитащ човешкото достойнство, оставил пенсионерите 4 години без пенсионна актуализация и целия български народ на последно място по доходи и здравеопазване, днес и сега служебният премиер изглежда като човек от друга планета - сдържан, възпитан, за месец направи това, което се очакваше от много време. Същото се отнася и за министъра на МВР. Държавността в България започва да се пробужда. Дай, Боже, да влезе в нормалните си граници!

Оценка:
-9 +25

оня с коня
(гост)

Неутрално
16 Отговор
Пред Борисов Рашков е като КутрЕ,лаещо по Огромен Пес.Естествено Рашков е НАЗНАЧЕН от Радев именно да лае и Хапе единствено по Борисов и ГЕРБ,защото Партията е Тай-многобройна и е във всички Структури на Държавата.От тук и ДИРЕКТНАТА ЗАПЛАХА за Радев да бъде Детрониран на Президентските Избори от Кандидат на ГЕРБ,което е почти сигурно и никакво БСП със Малоброен Електорат не може да го спаси,като се има Предвид че Европа и Америка стоят ПЛЪТНО зад Борисов по Ред Причини.С 2 думи:Борисов след Официална покана от Европ. Комисия да бъде изслушан отиде да рита Топка на Стадиона,че на някакъв си Министър - Еднодневка от Служебно Правителство ли ще обърне внимание?!Ще спомена и за Смешния и Неадекватен Призив от Някои войнствени Полит. Кръгове относно Процеса "Изчегъртване":Да,в момента се подменят Управленски кадри на ГЕРБ Повсеместно и Активно се заменят с Хора на Радев под предлог че се чистят "Калинките",но да се има в предви че въпросните "Калинки" НЕ СЕ Дапортират извън страната и на Изборите МАСОВО И СЪС ЗЛОБА ще гласуват за ГЕРБ за да се ВЪРНАТ на заеманите от тях Места!

Коментиран от #17, #27, #63


Оценка:
-27 +20

арест
(гост)

Неутрално
17 Отговор

До коментар #16 от "оня с коня":


Няма база за сравнение между Б. Рашков и мутрата от Банкя. Във всяко отношение Б. Рашков го превъзхожда.Той е отличен юрист, университетски преподавател, опитен следовател, автор на книги, доктор по право, смел, решителен, морален човек. Другият е милиционер, страхлив, зъл, отмъстителен, прост, неук, прочел една книжка, участник в бандитски изпълнения, човек, който докара българския народ до просешка тояга, далавераджия , извършил какви ли не неправомерни действия. Единият е човек на закона- Рашко, другият- Борисов- обратното, на беззаконието и бандитизма, рекета, изнудването...

Коментиран от #20


Оценка:
-11 +27

Тодор Живков
(гост)

Неутрално
18 Отговор
Няма да стане ще му оперират средния крак скъсал е минискус и ще му дадат болничен до живот за разпит няма да стане,но ще командва като авера си Доган от къщи.

Оценка:
-5 +13

кънчо
(гост)

Неутрално
19 Отговор
Къде сте видели министър да разпитва някого, за тази работа си има следователи и дознатели , те водят разпитите !

Оценка:
-0 +9

дядо
(гост)

Неутрално
20 Отговор

До коментар #17 от "арест":


Стига си го хвалил този Рашков и двамата с Борисов са социалистически милиционери ! И да знаеш от дядо си бивши такива няма ,те си остават до края на живота милиционери!!!

Коментиран от #28


Оценка:
-10 +7

Сър Пичук
(гост)

Неутрално
21 Отговор
Рашков е психопат и е обсебен с Бойко Борисов.
Ще се пробва да го тормози за всичко, за което може.

Коментиран от #38, #39


Оценка:
-16 +7

Кратунчо не
(гост)

Неутрално
22 Отговор
е сам в тази схема. Както истински бъзлив "хитрец", той се е постарал да обвърже доста хора и те ще го защитават, като по този начин пазят себе си. Ще се стараят по всякакъв начин да пречат. Инак много искам Рашков да ги подхване и разнищи тези престъпници.

Коментиран от #24


Оценка:
-4 +10

нищо
(гост)

Неутрално
23 Отговор
Омръзнаха тия безсмислени разпити и говорене, говорене, говорене... Нищо няма да направят. Ще си останат на празно говорене. Хората за 10 лв. в затвора ги вкарват, живота им съсипват, но за милиони и милиарди откраднати- само говорене.

Оценка:
-4 +8

нищо
(гост)

Неутрално
24 Отговор

До коментар #22 от "Кратунчо не":


И като ги подхване и разнищи- какво? В Бг няма ни един осъден политик или олигарх и няма да има. Законът лови само обикновените хора.

Оценка:
-0 +8

един от многото
(гост)

Неутрално
25 Отговор
Всяко чудо за три дни , в България за три часа!

Оценка:
-4 +5

Чегевара
(гост)

Неутрално
26 Отговор
Фашист

Оценка:
-2 +1

Мазньо
(гост)

Неутрално
27 Отговор

До коментар #16 от "оня с коня":


Свободни съчинения с елемент на въжделения,характерни за Конника без глава!

Коментиран от #36


Оценка:
-2 +2

Магнауски
(гост)

Неутрално
28 Отговор

До коментар #20 от "дядо":


Какво е образованието на единия, какво на другия? Рашков е завършил "Право" в редовна форма на обучение в Юридическия факултет на Софийския Университет "Св. Кл. Охридски", а Борисов- школата в Симеоново, трети факултет- Пожарна безопасност. Твърде, твърде голяма разлика! Единият, докато е чел лекции и обучавал студенти и докторанти, другият е участвал в рекет, изнудване, откупи на автомобили, контрабанда на цигари, нанасяне на телесни повреди и какво ли още не.

Коментиран от #29


Оценка:
-8 +9

нхбг
(гост)

Неутрално
29 Отговор

До коментар #28 от "Магнауски":


И всичко това не ви пречеше да гласувате за него 12 год. :)

Оценка:
-5 +4

Тредстоун
(гост)

Неутрално
30 Отговор
Тази червена маймуна трябва да я забранят със закон , не да прелита от студио в студио и да мята кофите с кафява субстанция. Само лъжи и манипулации излизат от мусурата на тоя пъпеш.

Оценка:
-6 +11

КРАДЕЦА
(гост)

Неутрално
31 Отговор
РАШКОВ ДА СИ ДОКАЖЕ ПАРИТЕ И ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ ЧЕ НЕ Е КРАДЕНО, ЕДВА ЛИ ЩЕ РАЗПИТВА НЯКОГО, ТОЙ ЩЕ БЪДЕ РАЗПИТВАН. УКРИВАЩИЯТ ПАРИ И ДАНЪЦИ,ЧЕРВЕН БОКЛУК.

Коментиран от #35


Оценка:
-8 +11

4949
(гост)

Неутрално
32 Отговор
Тоя калъф рашков е страшна комунистическа мазмантия! Не само достъпа до класифицирана информация трябва да му вземат, а свободата да обикаля по медиите и да прокламира чужди политики!
На мутрята му е изписана корупцията и личния интерес от дестабилизация на държавата.

Оценка:
-7 +8

33
Този коментар е премахнат от модератор
позиция
(гост)

Неутрално
34 Отговор
Защо да не успее да го разпита? В момента лицето борисов е гражданин като всички останали. Въпреки, че в болната му глава той се мисли за богоизбран, но е най обикновен селяндур. Така че няма причини да не бъде разпитан. Ако той се измъкне значи утре и аз и Пешо и Гошо / говоря хипотетично / трябва да игнорираме покана за разпит от МВР. Даже предлагам да го затворят в следствения арест за една, две години и докато се разбере какво е направил и какво не е направил да си полежи, както много други български граждани затворени без присъди. Защо с него да е по различно?

Оценка:
-3 +4

коментатор
(гост)

Неутрално
35 Отговор

До коментар #31 от "КРАДЕЦА":


Ами нека първо б. борисов да си докаже парите, имотите, сметките в офшорки и така да продължим напред начисто. Но не мисля, както аз така и много други хора, че той може да докаже откъде притежава милиарди с една премиерска заплата / официална / която не е твърде голяма. Eдин добър ИТ специалист взима повече от официалната премиерска заплата. Значи всички те би трябвало да са милиардери.

Коментиран от #75


Оценка:
-3 +3

оня с коня
(гост)

Неутрално
36 Отговор

До коментар #27 от "Мазньо":


Подробно и с Необходимата Сериозност обяснявам РАЗБИРАЕМО И ЛОГИЧЕСКИ нещата на Такива като тебе,при това Безплатно и на "добра воля".Всичко Това може да се оприличи с Отговорното и Съвестно пълнене на Каца с Мед от работливите пчелички,Образно казано.Изведнъж се явява обаче Незнаен Гьотверен като тебе,който Юнашки и без да му мигне окото ЦРЪКВА Коментара си състоящ се от няколко няколко Просташки словца,което пък отново Образно казано е КАПКАТА Катран в Кацата с Мед.Със Сигурност знаеш от Собствен опит,но нека и останалите да го имат Предвид- за такива Неща ЖИВОТЪТ НЕ ПРОЩАВА и бие "на почивки"!

Коментиран от #70


Оценка:
-1 +5

Да питат
(гост)

Неутрално
37 Отговор
Първо да разпитат Рашков, как така си купува апартаменти - по 1 за Велик ден и по 1 за Коледа, като подарък, всяка година!

Оценка:
-2 +6

ретро
(гост)

Неутрално
38 Отговор

До коментар #21 от "Сър Пичук":


Психопата е Буци. Доказан нарцис и гьонсурат.

Коментиран от #41


Оценка:
-6 +4

ретро
(гост)

Неутрално
39 Отговор

До коментар #21 от "Сър Пичук":


Психопата е Буци. Доказан нарцис и гьонсурат.

Коментиран от #42, #45


Оценка:
-5 +4

реалист
(гост)

Неутрално
40 Отговор
цялото сляжебно правителство на стефан янев е съставено от зажадняли дърти комунисти а не от безпартийни както твърди той и тези хора изпълняват глупавите прищявки на тъй наречения президент радев

Коментиран от #51


Оценка:
-3 +9

41
Този коментар е премахнат от модератор
42
Този коментар е премахнат от модератор
Защо
(гост)

Неутрално
43 Отговор
Защо изтрихте коментар 41?! Нещо нередно ли имаше, или просто не съвпада с линията на Партията!?

Оценка:
-0 +7

Селянин
(гост)

Неутрално
44 Отговор
Виждам, че изтрихте и коментар 42?! Цензурата тук е невиждана! Триете всичко което не е угодно на Партийната повеля!

Оценка:
-0 +6

45
Този коментар е премахнат от модератор
46
Този коментар е премахнат от модератор
БКП АГЕНТИТЕ
(гост)

Неутрално
47 Отговор
ПРЛЕВАТИЗАТОРА С КРАДЕНИТЕ ИМОТИ И ПАРИ НА НАРОДА ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ, ЕТО КЪДЕ СА ПЕНСИИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ ВИ УСИГОРОВКИ, ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАТ ШАЙКАТА НА РАДЕВ.

Оценка:
-2 +5

Пенсионер
(гост)

Неутрално
48 Отговор
Гласувах с НЕ, защото не остана време на министъра за такъв разпит, ако въобще е могло вътрешен министър да го проведе. А се съмнявам и в резултатите от разпита, доколкото много от чутите от нас гласове в изобличителните записи вече са замлъкнали завинаги по неоспорвани причини, авъзможните за изслушване така не се оказаха достатъчно виновни.

Оценка:
-3 +1

Хахаха
(гост)

Неутрално
49 Отговор
Анкета: "Ще успее ли някой психиатър, психолог, медиатор или дори Господ, да помогне на Бойко Рашков?"

Оценка:
-0 +9

Хората осъзнават вече
(гост)

Неутрално
50 Отговор
Разликата между ефективност и ефикасност! Разпит не означава, ОБВИНЕНИЕ! Според мен, това е един театър..нямам второ мнение на този етап!

Оценка:
-1 +6

Комунистите имат дарбата
(гост)

Неутрално
51 Отговор

До коментар #40 от "реалист":


Да се организират много бързо. Да реваншират и да спестяват информация! Не съм Гербаджия и ме съм доволен! Направиха подмяна с привкус на промяна. А реално кучето си лае и керванът си върви! НЕ на стстуквото Герб Бсп и Дпс! Усеща се и, че Радев има амбиции за премиер! Лошо няма естествено. Важното е да работи за хората, а ме за стстуквото!

Оценка:
-0 +4

А Бе
(гост)

Неутрално
52 Отговор
Как ще го разпитва,ами ако утре се обърне палачинката ,нали ще разпитват него .От къде и как има тези имоти и пари

Оценка:
-1 +4

Нали
(гост)

Неутрално
53 Отговор
Мутрите с бели якички са по страшни от другите мутри

Оценка:
-0 +1

УЖАС
(гост)

Неутрално
54 Отговор
МЕДИИТЕ ЗАЩО МЪЛЧЪТ ЗА РАЗКРИТИЯТА ЗА ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА РАШКОВ, ГОЛЯМ ЛАПАЧ СЕ ОКАЗА КОМУНЯГАТА.

Оценка:
-1 +9

ОТ НАРОДА
(гост)

Неутрално
55 Отговор
ОСТАВКА НА РАШКОВ, СЪД И ЗАТВОР. КРА, КРАЛ И СЕ ЗАБРАВИЛ.

Оценка:
-4 +6

БъБъ член на червената партия до 96г
(гост)

Неутрално
56 Отговор
Технически Рашков няма да успее, защото Боко хвана гората, като партизанин пазен от отряд самоотвержени гербопитеци "младежи герб"! Боко си е шумкар знае, как да се крие!

Оценка:
-5 +3

ТтТ
(гост)

Неутрално
57 Отговор
Тоя е психопат!

Оценка:
-1 +3

Алфа Вълкът
(гост)

Неутрално
58 Отговор
Ще разпита баба си тоя най-много! Да вземе да разпита Костов за приватизацията.

Оценка:
-1 +10

Шляхтиц
(гост)

Неутрално
59 Отговор
Всякакви безсмислени приказки за разпити са меко казано несъстоятелни. Всеки обвиняем има право да мълчи. Работа на обвинението е да представи на съда неопровержими доказателства за извършено престъпно деяние от обвиняемия. Всичко друго е пушилка, прах в очите на народа, предизборна агитация, клевети, изсмукани от пръстите компромати и т.н........

Коментиран от #68


Оценка:
-1 +8

ЗАДКУЛИСНА
(гост)

Неутрално
60 Отговор
ДЪРТА КРАДЛИВА НОМЕНКЛАТУРА.

Оценка:
-0 +7

61
Този коментар е премахнат от модератор
62
Този коментар е премахнат от модератор
леле мале
(гост)

Неутрално
63 Отговор

До коментар #16 от "оня с коня":


Много си предан на Борисов и ГЕРБ.Има ли полза от файдата?

Оценка:
-2 +2

БОКО ЗАТВОР
(гост)

Неутрално
64 Отговор
Европейския съд за правата на човека (ЕСПЧ) в Страсбург осъди България с безпрецедентно решение за нарушаване на правото на живот.

Правителството ще трябва да плати 50 хил. евро на вдовицата на Тодор Тодоров-Чакъра за това, че е допусната смъртта му при ръководена от тогавашния секретар на МВР Бойко Борисов полицейска операция. При двудневната акция през декември 2003 г., по заповед на главния секретар, с гранатомет е обстрелвана къщата на Чакъра в Харманли.

Коментиран от #66


Оценка:
-3 +4

Направи го
(гост)

Неутрално
65 Отговор
Рашков,
ако искаш да останеш с добро в историята на България!
НАПРАВИ ГО!
Разпитай го и за пачките в спалнята!
Борисов фактически направи самопризнание,
като обвини Президента че заснимайки с дрон спящият Борисов,
навлизал в личното му пространство.

Коментиран от #79


Оценка:
-3 +2

Данъкоплатец
(гост)

Неутрално
66 Отговор

До коментар #64 от "БОКО ЗАТВОР":


Но Борисов няма да ги плати от джоба си, нали?

Братя българи!
Стига сме плащали вересиите на комуниста Борисов!

Оценка:
-3 +1

Помнещ
(гост)

Неутрално
67 Отговор

До коментар #5 от "Е а честито":


Тогава Борисов беше мутра-
СИК застраховател с бухалка!

Оценка:
-2 +1

Данъкоплатец
(гост)

Неутрално
68 Отговор

До коментар #59 от "Шляхтиц":


Ами нека си мълчи Борисов, докато го разпитват!
Но и мълчешком ще напълни гащите, докато го разпитват, нали?
Какъвто е бъзльо.
Цяла година от страх не стъпи в центъра на София!
Нито в МС, нито в НС, нали?

Оценка:
-3 +1

Бат Венци
(гост)

Неутрално
69 Отговор
Генералът никога няма да ви се даде, вие сте хунтата! Вън от управлението, властта е наша и винаги ще е! Ние диктуваме какво да се случи, само ГЕРБ и напред за печеливши избори!

Оценка:
-0 +4

Мазньо
(гост)

Неутрално
70 Отговор

До коментар #36 от "оня с коня":


Кацата с мед сигурно е болното ти въображение и когато в нея попадне зрънце истина всичко се обърква!Няма да коментирам и използването на думи ,на които явно не знаеш значението!

Оценка:
-2 +0

Ха ха ха
(гост)

Неутрално
71 Отговор
За първи път чувам, министър да води следствие!

Оценка:
-0 +6

Гост
(гост)

Неутрално
72 Отговор
А кой ще разпита Рашков?

Оценка:
-1 +6

Димов
(гост)

Неутрално
73 Отговор
Тази снимка казва: "Come to the dark side!"

Оценка:
-0 +1

Николай
(гост)

Неутрално
74 Отговор
Бойко Рашков направо да вкарва Баце при Бай Ставри, какво му се обяснява по телевизията, да го прибира в панделата без право на обжалване.

Оценка:
-2 +1

Николай
(гост)

Неутрално
75 Отговор

До коментар #35 от "коментатор":


Първо трябва да се покаже и докаже, че Бойко Борисов има офшорни сметки. До сега само празни приказки и внушения, никакви доказателства. Чух по новините, един човек ми каза, че слушал двама като си говорят, Бойко играел карти и някой му показал видео снимано някъде.

Оценка:
-1 +5

Да се чуди човек
(гост)

Неутрално
76 Отговор
Откъде на БСП им хрумна че народа ги е припознал за спасители ? Той че Борисов не е стока е ясно ама кой ги излъга тях че ги харесват

Оценка:
-1 +6

СУВЕРЕН
(гост)

Неутрално
77 Отговор
АМИ МОЖЕ АКО РАШКОВ ГО РАЗПИТВА ЛИЧНО И В ЕФИР /ПУБЛИЧНО/ ЗА ДА СЕ ВИДИ КОЛКО ТЪПИ СА МУ ВЪПРОСИТЕ И ТОГАВА И И БОРИСОВ ЩЕ МОЖЕ ДА ГО РАЗПИТА И СУВЕРЕНА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЩЕ ОТСЪДИ

Оценка:
-1 +4

АКО ТУЛУПА БОРИСОВ
(гост)

Неутрално
78 Отговор
И КАСКЕТА ГЕШЕФФФ НЕ СА В ЗАТВОРА, ТО НИКОЙ НИЩО НЕ Е СВЪРШИЛ!!!

Оценка:
-3 +1

79
Този коментар е премахнат от модератор
Язе
(гост)

Неутрално
80 Отговор
Тъмночервения комунист Рашков, който разпитваше и първите дисиденти срещу Тато ще разпитва най успешния премиер на БГ след 10.11.1989 г. Това българина се оказа много просто парче, една мотика я настъпва по 10 пъти преди да разбере защо го цепи главата.

Оценка:
-1 +0

Язе
(гост)

Неутрално
81 Отговор
Успехите на новите политици. Тия дни обиколих БГ и съм втрещен. По принцип често пътувам. Всички строежи и ремонти на пътища са на стоп. техниката е прибрана а на места изобщо не е там. Строежа на новата инфраструктура е забатачена. Ваксинацията на населението е пред провал, докато новия щам е на прага ни. Обновяването на ЖП е на стоп. Катастрофите по пътищата скочиха драстично, всеки ден верижни катастрофи с жертви. По границите е пълен хаос, задръствания с камиони. На Видин околовръсното е кошмар, за Кулата да не говорим. На Русе е същото. Администрацията се е покрила от страх и никой не смее да шавне. Новите политици въпреки мъжкарското си репчене се гласят да подпишат за преговори с РСМ за да си спечелят благословия от САЩ и ЕС. Днес разбрах и, че увеличение на пенсиите ще има само за някои пенсионери. Това как ще го оправдаят нямам си идея. Но пък пенсионерите са им най верните фенове и ще се жертват за каузата нали и те са комунисти по душа и ги тресе носталгията. И всичко това е за да се докопат до последните траншове от ЕС и да си го върнат на ББ за дето ги държа 10 г. на хляб и зъби. Осъзнайте се бе хора, не виждате ли, че новите политици, новите лица са всъщност тъмночервени комунисти и коунистическа номенклатура гарнирана с политици и слугинаж от прехода. Къде е новото, няма такова. Тези ли ще ни оправят, та нали половината от тях ни оправяха вече при Виденов, при Костов и при Царя. Докога ще се връзвате на тая въдица бе идиотиии.

Оценка:
-0 +1

Господа политици,
(гост)

Неутрално
82 Отговор
88% или 5444 участници в анкетата са категорично против това болниците да бъдат търговски дружества. Този резултат може да се приеме като представителна извадка за това, че българинът е отвратен и не ска повече тази т.н. здравна системе да го подлага на геноцид.едва ли ще се намери обаче правителство, което да проведе референдум за премахване на тази дълбоко нехуманна здравна система.

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.
ТОП 5