Last news in Fakti
23 Декември, 2021

Съгласни ли сте НАТО да разположи повече войски в България?


Съгласни ли сте НАТО да разположи повече войски в България?
Да, особено на фона на руската заплаха в Източна Европа
16% (946)
Не, България няма нужда от чужди войски
82% (4875)
Нямам мнение
3% (160)

Коментари

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    50 9 Отговор
    НАТО ВЪН
  • 2 Реалност

    55 9 Отговор
    Руска заплаха няма! Но с провокации, може и да има! А интриганта САЩ се грижи за това!
  • 3 543

    40 9 Отговор
    Янки гоу хоум !
  • 4 Азз

    9 60 Отговор
    Стига с вашите простотии! Член сме на НАТО и това е. Като сме подписвали да сте ревали. Вече е късно!
    Който реве за Русия да заминава там

    Коментиран от #7, #20, #24, #33, #35, #36

  • 5 Баба ви

    49 4 Отговор
    Ни ме е питал некой да влезне ли България в НаТото, ни в ЮроПейския съюз. Нито едните, нито другите ни требват. Само командват, разполагат се и си гледат интересите. А ние– слуги на слугите да се кланяме. Козлодуйски, жив и здрав бъди!

    Коментиран от #73

  • 6 КОЗинЯК

    21 3 Отговор
    Не,защото докато чакат рейнджарите войната,могат да атакуват нас не ваксинираните заплаха за света,хибридна война!

  • 7 Пътувай

    43 7 Отговор

    До коментар #4 от "Азз":

    Тебе некой пита ли те на референдум, че останалите българи не са ни питали. Ако ти нещо си подписвал, сигурно си от делегацията на Мончо Пас. И ако ти се заминава някъде– прав ти път, крива ти пътека. Не намесвай Русия там, където не е намесена!
  • 8 Hoho Boho

    26 4 Отговор
    "СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ НАТО ДА РАЗПОЛОЖИ ПОВЕЧЕ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ?"
    НАТО има ли разположени войски в България?
  • 9 Pilot

    42 8 Отговор
    Каква им е работата на американците тук, нима не видяхме какво стана с Украйна !? Където американците са се намесили , само по-лошо е станало , а нашия народ исторически е свързан с руснаците , колкото и да се опитват да пренаписват история .

    Коментиран от #19

  • 10 Истината

    11 37 Отговор
    трябват ни модерни радари и противоракетни установки, най модерните !!! никакви компромиси !! след 2 СВ Щатите Възстановиха Германия и цяла Европа, а каво стана с източна Европа, тотално изостанали и бедни под съветско командване !!!
  • 11 Боримечков

    34 9 Отговор
    Yankee Go Home!!! Чиба!!! Чупка!!! Марш!!!....какво от казаното не ви е ясно ???? Изчезвайте с 200, защото ще ви стигне С-300, С -400 или С-500!!!

    Коментиран от #76

  • 12 Нато пази

    10 43 Отговор
    Русия краде и поробва
  • 13 НАТО е отбранителна международна войска

    7 50 Отговор
    защитаваща всички членки от евентуална агресия от страна не членка, терористична организация или религиозен фанатизъм. Русия от своя страна е агресор и налагащ със сила своята система на чужда територия. Това е проблема. Русия не иска Украйна да влиза в нато, не защото се страхува от нападение от НАТО(което е глупост, защото е международна организация и одобрение за инвазия няма как да бъде прието, защото го няма въобще като вариант), а защото ако Украйна стане член, Русия губи всякаква възможност да проведе каквато и да е инвазия там. Заради това са притиснати от времето. Знаят, че трябва да направят каквото са замислили преди този момент. После няма да могат.

    Коментиран от #53

  • 14 ха ха

    3 29 Отговор
    Без НАТО македонците да са в ЕС вече. За нула време щяха да си преместят правителството в София! А, на малоумниоците дето си мечтаят за батюшка или султан ще кажа, че паднат ли под ботуша на такъв няма измъкване и за внуците им.
  • 15 ха ха

    4 19 Отговор
    Като гледам с гласуването всичко е точно при почти 350 гласа - 78% против и 3% без мнение. Общо 81%... Покриват онези прословути 80 процента, че и конкуренция има... ;)
  • 16 Тодор Живков

    27 3 Отговор
    От такива нямаме нужда виждаме какво правят по света сеят раздор където стъпят само техният интерес е важен.
  • 17 Уса

    27 4 Отговор
    НАТО не могат да защитят себе си,какво остава за държавите на края на света.Всичко е перчене и всеки знае,че стигне ли се до военен конфликт няма да има победители а само победени
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор

  • 20 Гошо

    21 4 Отговор

    До коментар #4 от "Азз":

    А обратното не може ли ,Русия да дойде тук ,а пък ти да заминеш по НАТОвските земи да речем
  • 21 Гошо

    28 2 Отговор

    До коментар #19 от "Американец 🏈":

    В същата пиеса ,но с главен герой Германия вече сме участвали ,веднъж 1915 ,после 1941
    Мисля всички знаят сюжета и на първото действие, приключило на 27 ноември 1919 г. и на второто ,приключило 10 февруари 1947
    От трето нужда нямаме

    Коментиран от #22

  • 22 ха ха

    4 17 Отговор

    До коментар #21 от "Гошо":

    Абе, ние и в руската пиеса многократно сме участвали, а за турската да не говорим... Няма здрав разум да се навираме пак.
  • 23 Дедо ви

    24 2 Отговор
    Е, сетихте се най-после да ни питате. Не, че има значение какво ще отговорим. Щото за тия войски които вече ги има никой не ни е питал. Ама и да кажем "НЕ" какво от това?. Откакто е демокрацията си правят каквото си искат. Някой ако може да ме опровергае, че сме поробена държава, ще го изслушам.
  • 24 Смешен плач

    30 1 Отговор

    До коментар #4 от "Азз":

    Ние не ревахме, ама Пасито рева като влязохме. Целия народ го видя. И не ни питат защото знаят какъв ще е отговора и за НАТО и за ЕС. А тоя отговор не им харесва. Сега и за еврото няма да ни питат, щото не сме разбирали от икономика. Но за АЕЦ Белене пък имаше референдум и ни питаха, то нали всички сме ядрени специалисти. И ние казахме "ДА", а пък те ни показаха една комбинация от три пръста. Смяяях...смяяях...
  • 25 НАТО вън

    38 2 Отговор
    НАТО унищожи Българската армия,която по налична авиация,зенитна и бронетанкова техник и най вече ракетни войски до 90-т, години превъзхождаше турската и гръцката взети заедно.Нямаше аналог на армия в половин Европа,която да се противопостави на Българската а на балканите бяхме хегемон.По данни на ЦРУ тогава БНА е разполагала с 2 036 000 редовна и запасна армия въоръжена до зъби с руска съвременна техника.За пояснение на сополивите джендъри,ракетите които ние нарязахме заради продажните правителства,в момента са в наличност в Северна корея,като единствената разлика е че Ким Чун им е увеличил пробега с повече гориво,за да могат да стигнат до всички точки на САЩ,и за да могат краварите всеки път да пълнят памперсите,щом нещо го нервират.Референдум и излизане от НАТО е единственото решение да не влизаме във война с когото и да било и да не се използва територията ни за плацдарм на военни действия.На въпроса,защо САЩ унищожиха БНА,отговорът е,че не им трябва силна България а само българската територия.На афроамериканците им е ясно че нашата армия никога няма да воюва срещу Русия при наличието на 80% русофили.А на тези продажници,които искат войски на НАТО в България,мога да препоръчам да ходят да се запишат доброволци наемници в армията на САЩ,там приемат от всичките 32 пола и не се изисква нито опит нито мозък и да заминават да пълнят окопите на Украйна.
  • 26 Продължаваме Кражбата

    17 5 Отговор
    Новите се наведоха на НАТО
  • 27 Корги

    5 3 Отговор
    Кой е заплаха за нас? Не сме ли ние най-голямата заплаха за самите себе си? Не се ли тероризираме, изяждаме, унищожаваме сами? Гласувайки за д€били и комунисти като Банкьопитека, Корнела, Кирчо и Кокорчо, Мравояда и други животни от богата българска фауна. Все едно да тръгнеш да се самоубиваш и преди това да отидеш на зъболекар... да се натъпчеш с витамини или пък да си купиш нова кола... вероятно за да паднеш върху нея, като се мяташ от блока си... разсъждавам си.
  • 28 КОЕ Е ТЕРОРИСТ №1 В СВЕТА???? НЕ Е ИДИЛ

    26 3 Отговор
    Провокациите на НАТО в Черно море са продиктувани от "дивата алергия" на САЩ към „Северен поток 2. като ,че ли НАТО ГОТВЯТ ХИМИЧЕСКА ПРОВОКАЦИЯ В ОКРАИНА. ТЕ СА СПЕЦИАЛИСТИ В ЛЪЖЛИВИТЕ ПРОВОКАЦИИ. В ИРАК,СИРИЯ, КЮРДИСТАН
  • 29 САЩ И НАТО ДЕСТАБИЛИЗИРАТ СВЕТА

    24 2 Отговор
    20 ГОДИНИ БЯХА В АФГАНИСТАН И ИЗБЯГАХА НАЙ-ПОЗОРНО ОТ ТАМ, ПРОГОНЕНИ ОТ ЕДНИ ПАСТИРИ С АВТОМАТИ И НАРОДА НА АФГАНИСТАН. сенатори от САЩ също да се месят по темата е, че американският интерес на Балканите няма нищо общо с българския интерес.
    "Те искат да дестабилизират Балканите, за да започнат своята офанзива срещу Русия през Украйна. За техните интереси Македония трябва да е в ЕС, без значение как и защо.
  • 30 JEFF

    3 24 Отговор
    България е член на НАТО . Най-нормално е НАТО да опазва тези територии със съдействие то на България.

    Коментиран от #38

  • 31 Fate

    19 2 Отговор
    Всички пронатовски създания заедно със семействата им и родата на първа линия ! Да покажат как се воюва с руският агресор
  • 32 А нема нужда

    18 2 Отговор
    То на времето, когато първанката хариза безвъзмездно базите на ФАЩ, па ни лъжеха, че били натюфски бази, па се оказаха не такива. Условията за "ползване" са неконтролируеми от българска страна, като на окупирана държава. ПолЮтиците ни превърнаха в колония, харизана на ФАЩ. Сигурно разчитат при възникване на бунтове от страна на населението, в следствие на геноцидната политика, новите "партньори" да се намесят и ги потушат. Отделно тези окупационни, амерски бази автоматично ни правят мишена на РФ, срещу която са създадени. Стара традиция на ционистските щати е да се водят военни действия на чужда територия и друг да вади кестените от огъня. С такъв "партньор", враг не ти трябва. Да не забравяме изказва нето на амерският посланник от 1996г. , на семинар на Боровец : - Вие не ни трябвате повече от 4 милиона.
    Нищо добро не сме видели от тях.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор

  • 34 ттт

    17 2 Отговор
    Крайно време е властите в България да осъзнаят, че не са ни учители или възпитатели, а изпълнители на волята ни. А ако волята ни не им харесва, нека се оттеглят от политиката и правят нещо друго!
  • 35 ттт

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Азз":

    Ревем от още преди да влезем, ама узурпаторите на властта не искат да ни чуят.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

  • 37 Иван Асен

    7 7 Отговор
    Това българина е странно животно!Ако може да спечели войната ,ама без да изпраща синовете си,ако може да има къща на плажа ,ама наготово от някоя баба наследено,ако може да кара последен модел Мерцедес,ама ако може да не работи много за него ,ако може и тавана на пенсията да получава ,ама ей тъй на минимално да се осигурява!!!Е няма такава бира,да ви е ясно!Време е да станете реалисти и да се захванете сериозно с живота си.

    Коментиран от #46

  • 38 ттт

    17 2 Отговор

    До коментар #30 от "JEFF":

    Дупедавците, които управляват България последния четвърт век са в НАТО, България не е! Ще го разбереш, ако започне война. Да ти припомня - България беше член на Тройния съюз, но не воюва срещу Съветския съюз и воюва срещу Германия. Замени Тройния съюз с НАТО и ще получош днешната ситуация и бъдещото развитие на нещата.
  • 39 ттт

    12 5 Отговор
    Да добавя: България като член на Тройния съюз пропуска германски войски да окупират Югославия и Гърция. В резултат от това първо югославски и британски, а след това британски и американски самолети смилат с бомбардировки София, Враца, Карлово и някои по-малки населени места. Но това не е достатъчно, после до 1965-та изплащахме репарации на Гърция. Слава Богу, Тито прояви великодушие и репарациитее, които трябваше да изплатим на Югославия ни ги опрости.Така става с онези, които си подлагат Д-то, когато други си мерят Х-то.
  • 40 Русофил

    7 11 Отговор
    Ние сме русофили и предпочитаме руският ботуш.

    Коментиран от #45

  • 41 Време

    20 5 Отговор
    Сега е времето да изгоним американские бази от Родината! Те са ПРЯКА заплаха за националната ни сигурност!.
    Да живее България!

    Коментиран от #43

  • 42 099

    12 3 Отговор
    НЕ на чиито и са е войски в България! Особено на унизителните условия, без ангажимент и заплащане. Долу д у п е л и з ц и т е, които за собствена изгода не се борят за интересите на България и българите!

    Коментиран от #44

  • 43 Руска подлого

    5 16 Отговор

    До коментар #41 от "Време":

    Без НАТО руснаците ще те таковат без вазелин и ще твърдят, че е от обич.
  • 44 А бе

    1 4 Отговор

    До коментар #42 от "099":

    Ако дойде време НАТО да помага за защитата на България, пак срещу заплащане ли да бъде умник шиников?!
  • 45 ХА хахах

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Русофил":

    То да беше само ботуш, мазохисти ..
  • 46 Уточнение

    4 7 Отговор

    До коментар #37 от "Иван Асен":

    това българина, не е всеки българин..Има едни минимум 20%, какно почти навсякъде, който носят прогреса и водят стадото..
  • 47 Крум

    9 4 Отговор
    Тия чужди военни които в момента са тук в Б-я,даже те са много.Не ни трябват други.
  • 48 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    3 12 Отговор
    ТОВА Е ИСТИНАТА......СССР И ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР УМРЯХА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор

  • 50 Българин

    4 11 Отговор
    Идите домой совиетские собаки!Водки нет!
  • 51 ЕОЧ

    10 3 Отговор
    Недоумявам как е възможно толкова много хора да мразят руснаците и защо. А защо обичат американците? Ходили ли са в тези държави? Познават ли им културата? Следят ли геополитиката? Какво очакват от сегашните колонизатори? Някой от мразещите ще ми обясни ли? Но, ако обичате с логични аргументи, а не с елементарни дрънканици. (Няма да ги квалифицирам по точно, че ще обявят квалификациите за обидни, но се надявам да се сещате какво искам да кажа) Стига робска психика.

    Коментиран от #55, #58, #59

  • 52 Казуар

    4 6 Отговор
    При положение, че имаме слаба армия и нямаме съвременно оръжие трябва да има контингент на НАТО както в Балтийските републики.

    Коментиран от #57

  • 53 Поп Андрей

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "НАТО е отбранителна международна войска":

    Ваша милост у ред ли сте? Да не би нещо по рождение...........?
  • 54 WJB

    5 2 Отговор
    1. Чисто военно полза няма, допълнителни войски на НАТО не биха възпрели Русия от нахлуване на наша територия, но бих ме станали цел за ракетни и въздушни удари.
    2. Политическа полза евентуано биха имали само управляващите, не България като цяло.
    3. Икономически ползи от досегашното пребиваване на съюзническите войски не се наблюдават.
  • 55 Българин

    2 8 Отговор

    До коментар #51 от "ЕОЧ":

    На такива като теб, които недоумяват защо хората мразят Русия и руснаците колкото и да им се обяснява няма да разберат.

    Коментиран от #63

  • 56 Добре

    8 3 Отговор
    е,че евроатлантическите съединители у нас имат нищожно количество привърженици.
  • 57 НАТОвец

    3 7 Отговор

    До коментар #52 от "Казуар":

    абе тия русофили незнаят ли че сърбия я напълниха с руски ракетни установки, даже каракачан им даваше коридор, ние ко, да стоим със свалени гащи ли ???
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор

  • 59 Патриот

    14 1 Отговор

    До коментар #51 от "ЕОЧ":

    След ВСВ попадаме в зона на влияние на Русия,като останалите страни от соц лагера но ние сме в най добрата позиция след източно германците,където изкуствено се подържа показен стандарт.И докато ние имахме всичко и магазините ни бяха пълни,Руснаците нямаха какво да ядат,само и само да подържат както варшавския пакт така и икономиката на СИВ.До тук за Русия.Сега за САЩ.Най гнусната държава в света,която от края на ВСВ не е спирала да водио войни,главно за да краде ресурси от държавите които напада и да си изнася кирливата демокрация,която никой не иска.От както сме в ЕС и НАТО,американците непрекъснато ни се бъркат в политиката и икономиката с цел единствено да сме слаби и немощни.Унищожиха ни армията и се настаниха в България с 4 бази без и един българин да си е дал съгласието за това.За да мразиш някой трябва да имаш аргументи ,за да обичаш също а троловете които изразяват омраза към Русия са хора без ценносна суистема и се продават за центове.

    Коментиран от #60, #65, #67

  • 60 ЛъжеПатрЕот

    4 6 Отговор

    До коментар #59 от "Патриот":

    не смесвай хапчетата с алкохол !!
  • 61 Гай Турий

    11 4 Отговор
    Вън НАТО от България! Нямаме нужда агресорите империалисти да подклаждат война от нашата територия.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор

  • 63 Човек

    5 0 Отговор

    До коментар #55 от "Българин":

    Кои хора бе тези дето се чудят как да оцеляват ли?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор

  • 65 Казуар

    5 9 Отговор

    До коментар #59 от "Патриот":

    Много години от провинцията като пристигнат в София първата им работа беше да купят сух салам. И в окръжни градове се предлагаше само сирене кашкавал, консерви имамбаялда. Имаше и консерви с риба. Качествените плодове и зеленчуци се изнасяха, останалите на българския пазар. Няколко години преди да рухне СИВ започнаха да пускат месо и колбаси в магазините.
  • 66 ФАКТ Е

    6 8 Отговор
    Ако не беше НАТО, до сега зелените руски човечета, щяха да ни полазят, както в Крим!
    И да проведем референдум пот дулото на руските автомати, както беше след 9.9.1944г.
  • 67 Хаха хаха ха

    6 7 Отговор

    До коментар #59 от "Патриот":

    Ти си дървено желязо!
    Уж си патриот, а защитаваш позицията на Русия българо убийцата!
    След 9.9.1944г. избиха над 40 000 български патриоти!
    Какви "фашисти" са били избитите от комунистите синове на Райна Княгиня?
    Или фамилия Вазови?

    Русия превърна България-"Швейцария на Балканите" в 16-та ССР, в социалистически концлагер!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор

  • 70 Правете любов...........

    2 0 Отговор
    А не война
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор

  • 72 Нане

    6 2 Отговор
    85% от Народа има правилен избор

  • 73 Българин

    2 8 Отговор

    До коментар #5 от "Баба ви":

    Преди 40 г. никой не смееше да се обади, че не иска Варшавски договор. Ако тогава извикаш -" Вън СССР от България" влизаш директно в затвора!
  • 74 Това

    2 0 Отговор
    е лъжа!
  • 75 Димов

    5 0 Отговор
    Повечко такива анкети трябва да има.
  • 76 Раптора

    3 6 Отговор

    До коментар #11 от "Боримечков":

    Чиба в Русия. русофилче сплескано!
  • 77 онзи

    5 1 Отговор
    Натовците идват да окупират и да въвеждат новия фашистки ред. Нямат място в България.
  • 78 Реалист

    4 0 Отговор
    Всъщност Русия не е заплаха за България, както и за нито една друга държава !
  • 79 оня с коня

    0 0 Отговор
    Според Анкетата цели 81% от Присъстващите нещат НАТО.Каква е обаче Реалността:ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ в Парламента която е против членството ни в НАТО е "Възраждане" и тя има малко над 4% Тежест.Логично е да допуснем макар и по съвсем груби сметки,че Реалните Противници на НАТО между Българите съответства на тоя Процент.И се пита в Задачката:Как е възможно 4% Антинатовци от цялото Население на Държавата да викат толкова силно,все е дно че са НЕ 40,а 400 Процента?Ей Шущери,ще си дърпаме ушите май с Вас!:)
  • 80 Зариф

    0 0 Отговор
    Вы что, братушки, Я на Чавдаре в школу ездил! Кто Шипку освобождал, ИДИОТЫ?

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата