5 Март, 2022

Имате ли проблем с работата от вкъщи, заради шумни ремонти на съседите?


Имате ли проблем с работата от вкъщи, заради шумни ремонти на съседите?
С подкрепата на
imot.bg
Да, постоянно
34% (718)
Да, но бързо приключи
12% (254)
Не
54% (1130)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 00014

    12 0 Отговор
    Най-неприятно е да живееш със селяни. Ново блокче в София(Толстой, бл.6) и всички са от села и паланки. Не са лоши хора, но никога не са живели в блок. Тряскат врати през нощта, работят от 14 до 16 часа, етажните площадки са кочини от строителни материали.
  • 2 Религиоузен

    11 0 Отговор
    Отново непълна анкета, не обхваща всичките хипотези, а именно "Не работя от вкъщи", "Живея в къща/Нямам съседи наблизо"
  • 3 Продължаваме Кражбата

    10 3 Отговор
    Проблем имам само със Кирчо и Кокорчо болните мозъци...
  • 4 КОЗинЯК

    14 0 Отговор
    Работещите бедни все по-малко ремонти правят!
  • 5 Нема ремонт

    6 1 Отговор
    Работя нищо от вкъщи. Двор голям, природа, абе идилия! Обаче двама съседи ( и те като мен по идилията), сложиха камери на всяко кьоше, та котката като кихне се задейства сот, мот и др. под. и хвърчат "буркани" на поразия. Остави това– на тия с бурканите давам устни и писмени обяснения, като да съм от някоя груп ировка. Горката мачка получи стрес и вече по ТВ–то като чуе подобен сигнал, се крие у миша дупка. Абе...с комшиите проблем никакъв, ама с камери и охранители– ужас!
  • 6 Жоро

    7 1 Отговор
    Нито правят вече ремонти нито имаме вече съседи.Половината блокове в София отдавна не светят в тях не живее никой,защото са изкупени от мафиоти с крадените народни пари и чакат цените да избушат тавана,за да продават и изперат откраднатото.В съседен блок един ман.ал е собственик на около 10 апартамента,така говорят хората там.Осъзнавате ли,че приличаме яко на Украйна и потъваме още надолу без война.Никой не проверява престъпниците от къде са им парите и имотите,защото корупцията е огромна достигнала космически размери за толкова малка държава.Положението ни е по-трагично от колкото изглежда отстрани направо е страшно
  • 7 Дамаджони Уокър

    9 0 Отговор
    От къде пари за ремонти??????
  • 8 един от многото

    11 0 Отговор
    Българина постоянно нещо ремонтира , бута стени (независимо дали са носещи или не) , прегражда , гради терасите , остъклява. Стреми се да разшири апартамента. Няма как да стане като в квадратурата му влизат и гнездата на врабчетата и лястовичките.
  • 9 Така е

    9 0 Отговор
    Вече никой не се съобразява с някого !
    Егоизма и наглостта са масово явление !
    Някога поне между 14ч.-16ч. се пазеше тишина ,но вече не е така !
  • 10 Без... домен

    6 1 Отговор
    Нямам проблеми... нямам работа вкъщи, а съседите ми нямат пари за ремонти. Чиста работа. Ай, честита събота!
  • 11 Майстор Тричко

    5 3 Отговор
    Не ми пречи шума, защото аз ремонтирам;)
  • 12 Баш Майстора

    4 1 Отговор
    Стените омекват след 12 през ноща и тогаз е най правилният момент за старт на най грандиозния проект усвояване на тераса и извеждането на кухня там за да проимам резко още една спалня за тъщата от село.
Назад към анкетата