5 Февруари, 2022

Как ще се отрази на пазара на недвижими имоти у нас отмяна на „златните паспорти“?


Как ще се отрази на пазара на недвижими имоти у нас отмяна на „златните паспорти“?
С подкрепата на
imot.bg
Чуждестранните инвестиции в сектора ще намалеят
10% (237)
Няма да се отрази на цените на имотите
49% (1174)
Цените на имотите ще спаднат
13% (315)
Не мога да преценя
6% (140)
Все ми е едно
21% (510)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тея от "Имоти"

    12 4 Отговор
    Много се активизираха с тея анкети нещо Да не би да не върви бизнеса нещо..
  • 2 Такаааа

    10 5 Отговор
    Щом взеха да задават такива въпроси, значи ще падат.
  • 3 Е много ясно

    13 3 Отговор
    Щом ще им вземат паспортите и трябва да кандидатстват всеки път за визи и като изтекат да се прибират, ще продават много ясно. Всичко излиза на пазара. Тотална разпродажба. Ще ходят да пазарят някъде другаде. И по добре. Отвратително са.
  • 4 Те така или иначе ще поевтинеят

    15 3 Отговор
    Инфлация, скъпи горива, високи цени на стоките. Как да вземеш борч за апартамент. Почнаха да вдигат лихвите в америка и европа. Нашите няма да останат назад. С тоя ток, ще има фалити и безработни. Много хора няма да могат да си плащат вноските. А и руснаците като пуснат всичко на пазара, съвсем ще се сринат.
  • 5 На мене ми е чудно

    13 3 Отговор
    с тези постоянно покачващи се цени на ток, горива и строителни материали, дали ще успеят да си достроят кооперациите които са продадени на зелено. Май ще се повтори 2008-ма. Фалити на строители и много изгорели души.
  • 6 НАРКОВАКСЪР

    8 7 Отговор
    Тези ЗНАТНИ ПАСПОРТИ не бяха ли за инвестиция на фирма с работни места,а не са покупка на скъп имот?
  • 7 Продължаваме Кражбата

    5 10 Отговор
    Кой нормален ще инвестира във България... Кирчо мисли само за Македония
  • 8 Киро лъжата и Асен Офшорката

    2 9 Отговор
    По зле става... Каква промяна настъпи само...
  • 9 МечоМечев

    4 4 Отговор
    ко е туй златен пашапорт ве
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Окога купуването на апартамент

    6 0 Отговор
    или къща за да можеш да се разхождаш свободно из европа, се води инвестиция? Това си е чиста измама и слабо място в европейският визов режим за чужденци
  • 15 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♻️

    5 1 Отговор
    Ще се СРИНАТ с десетки проценти 30%60%📊📉📉📉
  • 16 Илянчето до Фуражката

    1 1 Отговор
    Аз раздадох съвсем легално стотици БГ паспорти на руски шпиони. Затова паднах на колене и целувах...ръце на московският руски поп- Киро Милиционера от КГБ. Затова Фуражката каца, че Крим е руски.
  • 17 Уса

    1 1 Отговор
    Цените на имотите са балон по подобие на американския преди 12 години.Питате се защо тогава не се спуква?Защото се подържа изкуствено с крадените от народа милиарди.Когато търсех имот в България често попадах на един собственик с над 15 къщи и апартаменти извън София.В София е още по-трагично там видях с очите си,как един човек беше изкупил по половин панелен блок в кварталите Люлин и Западен Парк.Не беше особено умен да си признае и да се изфука,колко бил голем,но ми замириса на жестока корупция и се отказах въобще да купувам в България докато нещата не се кротнат откъм краденето
  • 18 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    0 0 Отговор
    Абе вие още ли не сте разбрали. „ЗЛАТНИТЕ ПАСПОРТИ“, се купуват не с купуване на имоти, акции ... А с пачки и кюлчета пълнещи чекмеджетата на полиници и партии.

    Мераклията за „ЗЛАТЕН ПАСПОРТ“ записва фиктивно някакви акции на свое име за няколко седмици, докато ву дадат „ЗЛАТЕН ПАСПОРТИ“. И след това веднага ги продава на следващият кандидат за „ЗЛАТЕН ПАСПОРТИ“, който му посочат нашите корумпирани политици, които раздават паспорти срещу пачки.
  • 19 Стефан Димитров Христов

    1 0 Отговор
    Ами , златните паспорти е един черна страница в българския обществен живот .Те са свързани със ДАБЧ ,която също е издавала паспорти на македонски и чужди граждани.Естествено ,че първо трябва да се закрие ДАБЧ ,която е основният причинител за издаването на български паспорти срещу заплащане.А ,оттам идва и издаването на златните паспорти.ДАПЧ от агенция се е превърнала в мафиотска структура за пране на пари и узаконяване на криминални групировки и граждани от различни страни.Издаването на паспорти да мине към вътрешното министерство и под контрола на българският съд.Тогава ще се отреже мафиотската структура ДАБЧ.
  • 20 Киртак

    1 0 Отговор
    Никой не си купува златен паспорт в хубавата ни татковина в покрайнините на Югоизточна Европа заради земята и имотите, където вносът на боклук се води инвестиция, а горенето на същите тези боклуци в Тецовете част от ниско емисийни квоти.
Назад към анкетата