13 Март, 2022

Бихте ли си купили електромобил при тези цени на горивата?


Бихте ли си купили електромобил при тези цени на горивата?
С подкрепата на
mobile.bg
Не, ако цените на горивата се запазят със сегашните си стойности
10% (332)
Не, дори и при по-високи цени на горивата
58% (1964)
Да, бих си купил кола на ток
32% (1096)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешеходец

    10 5 Отговор
    ДА,друго си е да те пери тока,отколкото тези барутарници ДеВеГетата,смъртта им е неизбежна.

    Коментиран от #9, #17

  • 2 За здравето на един бг.

    21 3 Отговор
    Какъв електромобил ви гони? Хора се бият и мрат на опашки за олио. Онзи ден горива, вчера и днес олио, а утре? ...Маже би за филийка хляб( очаквам да се продава в разфасовка– 1филия, 1/2 филия, 100грама, съотв. 50 или пък 25гр). А за транспорта– дори магаре или кон да ди купи човек, пак са разходи, и то не по–малко, отколкото за автомобил. Пешачката и това е!...Ако не погинем на следващата опашка в магазина, разбира се. Бъдете здрави и не забравяйте " Ходенето е здраве!!!"
  • 3 Продължаваме Кражбата

    14 5 Отговор
    И да искаме неможем... Със какви пари...???
    Кирчо и Кокорчо не мислят заа народа си а само за Украйна и македония

    Коментиран от #4

  • 4 Кирли Кирчо

    16 2 Отговор

    До коментар #3 от "Продължаваме Кражбата":

    Със 550лв. Какво може да си вземе човек, освен олио за 3лв. От кауфланд... 😁😁😁 Честита промяна овцеее

    Коментиран от #5, #10

  • 5 Кирчо и Кокорчо

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кирли Кирчо":

    Радвайте се, това са хубавите ви дни... Чака ви мизерия и безпаричие... Ще си мечтаем да имаме коли
  • 6 Когато САЩ престане

    10 1 Отговор
    Да прави ядрени бомби с цел опазване на Природата и аз може да пробвам да пазят природата с такава кола!!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Напук

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Кирли Кирчо":

    Напук на масовата истерия не се наредих на опашката за олио в магазина. Защо ли? ...Защото една кутия цигари струва горе долу колкото един литър олио на спекулативна цена. На цигарите обаче има бандерол и пише примерно 5.20лв.А на бутилка (литър) олио от 3.50, та до 9.30лв.няма бандерол, – от производител, през търговци на едро , та до кварталният бакалин– всеки го"кръщава и надкръщава" по своя воля и усмотрение. Интересно беше в един средноголям магазин, където работи мой близък– с получаването на новата доставка и наличното и новото олийце минаха по новата цена. СПЕКУЛА за страх!!! Ето за това Няма да се бия по опашките, а ще го карам на пост, молитва да се осъзнаят тия от правителството и контролните органи, и тук там некоя цигарка (от кутията с бандерол и цена).
  • 11 АЛФА КЕНТАВЪР

    11 2 Отговор
    ХОРАТА нямат пари за най неотложни нужни
  • 12 ма недейте така ва другари

    13 0 Отговор
    не искам да хвърля една торба пари за електрокар приличащ на автомобил

    Коментиран от #26

  • 13 Тодор Живков

    9 0 Отговор
    По точно магаре и каруца ама и те много скъпи къде ви оставих къде отидохте със тази демокрация.
  • 14 оня с коня

    13 1 Отговор
    Не ме яд че Мисиркитите драскат Глупост,а че вземат Пари за това!Та завайкал се Авторът на Анкетата че цените на ТЕЧНИТЕ Горива са скочили драстично нагоре,но се прави че не забелязва Балтията която са приготвили Производителите на Ел.Енергия...И беше офиц. съобщено че цената на Тока ДО ДНИ ще бъде освободена,отделно че Токът за зареждане на Електромобили в Ел.Станциите е В ПЪТИ ПО-СКЪП от тоя за Населението.
  • 15 Мислещ

    13 2 Отговор
    Не. Токът скоро ще догони цените на бензина, а самите коли винаги ще са по-скъпи от бензиновите. Няма вариант, при който да не съм на още по-голям минус от такава "сделка", като имаме предвид и че ще трябва да си продам бензинката на старо.
  • 16 Мнение

    13 0 Отговор
    Еректромобилът все още е много пари на вятъра. Ще си карам дъртия дизел докато свърши петролът по света.
  • 17 АГЕНДА 2030

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "пешеходец":

    КЪВ ЕЛЕКТРОМОБИЛ С ПРОБЕГ 400КМ И 1 ЕВРО ЗА КИЛОВАТ ЧАС В ЕВРОПКАТА ВИ ВЕЧЕ 1000 ЕВРО ЗА МЕГАВАТ ЧАС Я СЕ СЪБУЖДАЙТЕ!
  • 18 един от многото

    12 0 Отговор
    Някой дава ли гаранция , че електричеството ще е по евтина алтернатива? В България се вдига най много това което най много се ползва като гориво. Справка с автомобилите на газ и дизелите!
  • 19 Лъжат ни

    10 1 Отговор
    Какви електромобилите !?
    Хората едвам свързват двата края !
    Да си купуват схемаджиите от ГЕРБ и ДПС !
  • 20 Дамаджони Уокър

    9 1 Отговор
    Никога!Ще се движа с кракомобил, евтино и екологичнои здравословно.Ще ми струва само 2чифта обувки, а и няма да пълня джобовете на монополистите....ха-ха-ха...
  • 21 кир Ливанчо

    7 0 Отговор
    Не, липсва отговор — "Не, не бих си купил никакво превозно средство".
  • 22 Край

    7 2 Отговор
    За опазване на атмосферата и климата е нужен обединено човечество, без войни, което само да си наложи да потребява по-малко енергии. Оказа се че САЩ Русия и Китай са готови да се замерат даже и с ядрени ракети.
    Никой няма да жертва икономиката си - респективно отбраната си като потребява по- скъпа и по-малко енергия. ТЕЦ овете ще пушат. ДВГ колите ще си вървят.
    Войната САЩ-Русия в Украйна сложи край на опазването на климата. Танк на ток няма и няма и да има. Колите на ток приключиха за дълги години напред. 40 литров резервоар има повече енергия от батерия от 1тон.
  • 23 Мъск

    6 2 Отговор
    Ще извадя теслата !
  • 24 Край

    6 0 Отговор
    Франция въведе субсидия от 15 евроцента на литър гориво. Т.Е ще дотира потребяването на дизел и бензин. При световната война която е в ход - атмосферата е последна грижа. Глета Тумберг само ще кара тесла.
  • 25 Българка

    5 0 Отговор
    Прочитайки анкетата , съвсем първосигнално отговорих с ДА. Прочетох , коментарите и се замислих върху тях. Вече отговора ми е твърдо НЕ. Ще си карам Полото. Непретенциозна кола, но за сега разхода ми по нея е само консумативи.
  • 26 АМИ

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "ма недейте така ва другари":

    Фърли ги през терасата на някой алоизмамник
  • 27 и аз така

    1 5 Отговор
    Там където живея цената на бензина е 90ст ,а на газта 56-59 ст така че тоя въпрос лично на мен ми е смешен , но ако живеех в Б-я може би бих се замислил за електричка .
  • 28 автомобилен инженер

    9 2 Отговор
    ако тези 32 процента, които са гласували, че ще си купят електромобил имаха дори елементарнни познания по въпроса, поне 90 процента от тях щяха да гласуват обратно...
    Електромобила не само не е рентабилен от към икономия , той ти ограничава свободата, той те прави модерен съвременен РОБ на системата. Той не само струва по-скъпо от аналогичен автомобил с двг, той има предизвестено гарантирано по-кратък срок на служба, дори при правилни грижи. А при погрешно използване и зареждане на батерията, се съкращава още повече. Този автомобил не само го плащате по-скъпо, не само го ползвате по-малко, ами и после е невъзможно да го продадете за каквато и да е цена след време, просто защото не подлежи на експлоатаия на старо след като е изминал предопределеното му време. И освен всичко дотук- такъв автомобил е с многократно по-сложно и скъпо рециклиране в края на живота си.... И накрая- необятни и неподозирани са проблемите, които ще ви създаде когато остане на сред път без ток, когато поостарее и се понижи и без това малкия капацитет на батерията и когато по неизвестни причини се явят условия за пожар при едно уж елементарно зареждане в домашни условия. Това е е дно голямо зло, което се натрапва на света умишлено, и колкото повече го отложим в живота си, ще е по-добре за всички..
  • 29 gostenin

    6 0 Отговор
    Стига с тези електромобили и зелени сделки ! Не виждате ли , че една война , която скоро може и да се окаже световна , ще изличи всички екологии ....?! Стига с екологии и Глобални затопляния !
  • 30 Тра-ла-ла

    5 0 Отговор
    Това питате понеже смятате, че българина има куп пари и само от настроението му зависи дали да си купи електрически автомобил ли? Колкото и да поскъпнат горивата, който няма пари (това са повечето хора) няма да си купи електромобил!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Тока

    4 0 Отговор
    Да не е без пари
  • 33 Работнико

    0 0 Отговор
    Парите стига само за тротинетка
Назад към анкетата