14 Март, 2022

ГЕРБ ли вся паниката за цените на горивата и олиото?


ГЕРБ ли вся паниката за цените на горивата и олиото?
Да
68% (5443)
Не
22% (1732)
Не мога да преценя
6% (473)
Не ме вълнува
4% (346)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 босилек

    20 15 Отговор
    голем страх ги тресе гербавите да не ги опандизят за престъпленията им и иизползват всички методи за саботаж на правителството на пп
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 3 Отговор
    герб от тях
  • 3 Продължаваме Кражбата

    15 22 Отговор
    Герб да нямат фабрика за олио...

    Коментиран от #33, #39, #67

  • 4 00014

    22 5 Отговор
    Долу ГЕРБ, но мисля, че ПП си търсят изкупителна жертва, за да оправдаят неспособността си да се справят със спекулантите - или имат изгода, или са част от спекулата, или имат интерес от отвличане на вниманието докато К. Петков изпълнява поръчките на шефката си .... или всичко накуп.
  • 5 Асен Василев Очко Кокорчев Офшорката

    26 9 Отговор
    Кирчо и Асенчо най им е изгодно да обвинят някой друг вместо да видят колко са некадърни
  • 6 Кирли Кирчо

    19 6 Отговор
    Видяха промяната, че са прости и сега всеки си прави каквото иска...
  • 7 Мунчо Радев

    21 12 Отговор
    Еййй тез Кирчо и Асен много прости бе... Как успяхте да ги вкарате в парламента още немога да повярвам

    Коментиран от #11

  • 8 Жорко

    14 22 Отговор
    Сигурно ГЕРБ са всяли паника и в другите държави за олиото и горивата?!?
  • 9 Hoho Boho

    19 10 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!
    ОПГ ГЕРБ
    ЗАЩО БОЙКО МЕТОДИЕФ БОРИСОФ НЕ Е В ЗАТВОРА?
  • 10 ФАКТ Е

    12 15 Отговор
    Докато не влязат в затвора Борисов, Гешев и Путин, светът няма да миряса!
  • 11 Хаха хаха ха

    14 11 Отговор

    До коментар #7 от "Мунчо Радев":

    Прости, прости, колко да са прости...не са по-прости от изкъпаният милиционер Борисов, нали?
  • 12 Българин

    16 9 Отговор
    ГеРберастите са тумор в нашата държава. Трябва да бъдат изстъргани до кокал от обществото ни.
  • 13 Румпелщилцхен

    16 7 Отговор
    Всички боклуци от Костов до Борисов се заседяха прекалено дълго време извън решетките.
  • 14 Патиланец

    19 1 Отговор
    Що да са герберите? Не съм им фен и като чуя за тях имам неотложни позиви за едно място с две нули. Но...масовата истерия се всява от медиите, обслужващи сегашните управници, от провокативните информации и дезинформации на куцо и сакато, което се добира до информационно средство. Хак да ни е, като сме Олиофрени и не виждаме по– далеч от бакалията и бензиностанцията. Утре може би ще станем тостерни филийки( по–тънички са) и пак ще седим на по ракийка и цигарка и ще псуваме яко( най–вече себе си).!
  • 15 оня с коня

    12 8 Отговор
    Има невероятно прост и ефективен начин да се провери дали ГЕРБ са всяли Паниката за Цените на Горивата и олиото,ИЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО със Безхаберието си и ДОПУСКАНЕТО ИМ.А тоя начин е ЛИЧНО МОЕ Творение и се състои в следното: Независимо дали са всявали или не Паника,ГЕРБ декларират че Паниката е тяхно дело и си я ВЗЕМАТ ОБРАТНО.НЕ ПАДНАТ ЛИ ОБАЧЕ моментално след това Цените на Горивата и Олиото,значи ГЕРБ нямат изобщо пръст в цялата работа и не Мнимата им "Паника" е причина за Цените.А като извадим от сметките ГЕРБ Кой остава?Ами Недъгавото Правителство от което дори и Радев се отвърна и ще бъде много скоро Пометено от УРАГАНА ГЕРБ!
  • 16 ГЕРБ

    9 8 Отговор
    Разбира се кой друг пак искаме да управляваме и да крадем яко не ,че сега не го правим ама и нашите приятели Турчелята и те искат този път официално да управляват.
  • 17 Не се правете на умрели лисици

    21 1 Отговор
    Кирчо и Кокорчо казаха че има достатъчно горива да не се плашим,Корнела пък каза че има олио да залее БГ.Обаче,мене не ме интересуват количествата а ЦЕНАТА!
  • 18 Мнение

    17 4 Отговор
    Сегашните са слаби и всеки, който ги побутне се разклащат яко. С тях и без тях все тая, така че незабавна оставка!
  • 19 Евтаназия

    9 6 Отговор
    Герб не герб,се тая цените си се вдигат,само си чешаме езиците
  • 20 Ко,не!

    3 13 Отговор
    За горивата не,но за олиото имат голяма вина.
  • 21 Мислещ

    9 7 Отговор
    Ама вие сериозно ли? Паниката не идва от това, че някой написал нещо си във фейса. Паниката идва от това, че:
    1. Цените НАИСТИНА се вдигат брутално и не му се вижда краят.
    2. Управляват ни некадърни подлоги (Също както и герберастите), от които може да се очаква всичко, и които ни вкараха във война, от която като следствие също може да се очаква всичко, поне за пряко замесените в нея като нас.

    В много западни страни бензинът гони 5 лв. И там ли тиквата им вдига цените?
  • 22 Filo

    9 9 Отговор
    Да Твърдиш, че ГЕРБ са всявали паника е повече от смешно. Паника всяха цените, които са факт.
  • 23 Българка

    8 9 Отговор
    Не е ГЕРБ, тука са замесени някои икономически кръгове + медии (Прокопиев има и от двете), като добавим и уклончивите отговори на някои политици и "твърдите" изказвания на зависимите анализатори, а да не забравим и 80% де би ли. Получава се онова което видяхме в събота. Извинявайте, но 6 бутилки олио на 3 лв ви спестяват 10-12лв по днешни цени и това разхвърляно на 3-4 месеца за колкото ще ви стигне, с колко ще ви повдигне статуса? Ами няма да си купувате вестник "трета възраст " няколко дни. Мислете малко , хора!
  • 24 Алооо

    7 7 Отговор
    Не само ГЕРБ и ДПС са в играта,барабар с Карадайя.
  • 25 Дамаджони Уокър

    12 5 Отговор
    На кривата ракета и космоса и е крив.....
  • 26 вчера олио в тмаркет по 3.30 и

    11 1 Отговор
    никой не го поглежда
  • 27 Нагли

    8 6 Отговор
    Тези престъпници от ГЕРБ срам нямат ! За наглостта им причина е,че новите за нищо не стават ! Само бърборене ,и става все по зле !
  • 28 Fury

    10 3 Отговор
    Защо не се стараети да бъдете обективни,какво значение има кой е качил снимките като се има в предвид, че това е реалноста герб ли ще мерб ли ще в случая е нормално да са герб тъй като са опозиция. Истината е че виждаме едно неадекватно управление виждаме неспособност за справяне с киризите дори напротив, толкова буквално се възпроизвеждат диктовкитекоито са зададени от сащ, че до голяма степен самите изказвания създават кризите защото определят бъдещи евентуални политики които са шокови за пазара. Но нищо най важното е на всяка зена да устоят на натиска за увеличаване на заплатите, как ви звучи. Аз лично се надявам час по скоро да има предсрочни избори. Мисля, че БСП се подкопават като партия като подкрепят това антинационално и антирационално правителство. Едно е сигурно и няма как да се отхвърли. За 30 години преход аз и семейството ми се чувствахме добре по времето на герб. Да подчертая те съм партийно обвързан. Другото което е има информация за целта на сащ тя е в ютюб там много добре обясняват каква им е целта, именно: да разделят Русия и Германия като между тях създадат пояс от държави които са пронато а това става като си назначат правителства в съответните държави. Мен лично като български гражданин меко казано ме е яд че народа ни се поддава на манипулации и избира спуснати от сащ вървящи против бългапските интереси представители. На следващите избори мисли народе, мисли, а немците трябва живи да ги оплачем това което пиша управляващите в Германи

    Коментиран от #35

  • 29 КОЗинЯК

    8 5 Отговор
    💰цар Киро👑или 💰крал Бойко💎 и двамата са страните на монета,а на канта и пише:нов световен ред!
  • 30 Лукреция

    4 2 Отговор
    Герберутите всяха паника сред свойте. Презапасяването е стара житейска тактика от времето на Студената война. И на финала вода гази- жаден ходи. За горивата ясно- световна тенденция, но за производителите на олио, Корнела кога ще наложи глоби за картелно споразумение и спекула на цените в търговските вериги?
  • 31 патриот

    9 4 Отговор
    Грабителската Егоистична Разбойническа Банда всячески саботират правителството на квартета.
  • 32 ivan

    4 0 Отговор
    Не търговците
  • 33 333

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "Продължаваме Кражбата":

    Иван Ангелов - Пилето е най-големия производител на олио в България. И е много близък до тиквата.
  • 34 Продавам

    6 1 Отговор
    Между другото в събота купих 10 стека олио, в неделя го продадох по 5 лева и за 1 ден спечелих 240 лева. А.к.а вече съм тарикат.

    Коментиран от #48, #52

  • 35 Браво

    8 4 Отговор

    До коментар #28 от "Fury":

    С един куршум уби цялото стадо! Баща ми (инженер, завършил математическа гимназия и т.н.) не можа един кирлив мерцедес за 5000 лева да си взема ( само лади - защото не беше корумпиран полковник, а беден и честен полковник, но го пенсионираха честни и велики началници, които му казваха "Направи нещо да се почустваме началници", е не го направи и с идването на власт на червените го пенсионираха на първата седмица). Само да кажа, че съм на 31 години и с честен труд ( без една стотинка скрит данък или незаконна дейност) по времето на ГЕРБ, които уж съсипаха държавата ( сегашните за 2 месеца ни такова.....мам....та) купих (изплатих)апартамент, и две коли за 30 хил. лева. и това за 8 години. В момента за две месеца ме върнаха в началото. Та да сме живи и здрави!

    Коментиран от #46

  • 36 смешници

    5 3 Отговор
    все герб са ви виновни за всичко жалкари кирчо ша ви оправи
  • 37 един от многото

    6 5 Отговор
    Най вероятно! Нали вчера си преизбраха кучето пазач , порода "коферданер" ( между тези които ровят по кофите и другата порода , цигански подкаручник ) И кучето каза , че ще вървят към предсрочни избори , а какво по доброза целта им от всяване на смутове и провокации! За това поне сме сигурни , че еша им няма!

    Коментиран от #66

  • 38 Абе

    1 2 Отговор
    Българският народ е умен и мъдър.. да добре.
  • 39 Гост

    5 4 Отговор

    До коментар #3 от "Продължаваме Кражбата":

    Не се праи на шантав бе! Напълно във вашия долен стил са тия ексцесии последните дни....
  • 40 Приятел,

    2 2 Отговор
    няма нужда да ги назовавате некадърниците, те си знаят кои са. И все пак от самия човек си зависи дали да се поддаде. Те точно това използват.
  • 41 кир Ливанчо

    9 1 Отговор
    Все едо цените не са се повишили неколкократно... Егати въпроса. Питайте има ли живот на Марс. Поне ще получите еднозначен отговор, защото учените досега мълчат по тази тема.
  • 42 Защото са червени

    11 1 Отговор
    Ако продължават да се оправдават с ГЕРБ на хората много бързо ще им стане ясно колко струват. ПП се оказаха лъжци и слугинаж, а правителството им с Корнела и ДБ, ИТН е по всякаква критика.
  • 43 Последния Софиянец

    8 2 Отговор
    Абсолютно! Даже от младежите на ГЕРБ дойдоха в заведението ми и пускаха слухове, че ще направя кафето 4 лева и се извиха цял ден опашки да поръчват кафе, не можах да смогна. Излишна паника. Имам кафе за 3 години напред. Даже мога да залея цялата страна с каге

    Коментиран от #51

  • 44 жжжжжж

    4 2 Отговор
    що така? путиновата пропаганда не ви ли предпазва от фалшиви новини? а уж сте железни....
  • 45 Факт

    3 6 Отговор
    Гербаджии ще "клатят лодката" колкото могат - докато се обърне! И те са като Путин - след като няма да командват те - за какво им е тая държава - да се събаря!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Тарикат си.

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Продавам":

    Сега си дай данните за да си платиш данъците и глобата за незаконната продажба!

    Коментиран от #50

  • 49 Истината е че............

    5 1 Отговор
    Новите са некадърници. Само да припомня на душманите на Бойко че БСП начело със Станишев въртяха номера на Борисов когато той беше кмет на София и през първият му мандат . Но той тогава не пискаше както сега правят Кирчо и Кокорчо под диригенството на Нинова .Бойко е тарикат момче и не писка
  • 50 Тарикат

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Тарикат си.":

    Кое да платя??? 40 години 1 стотинка не съм дал за данъци! Вие ми плащате здравните!!!
  • 51 Трол гаден

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Последния Софиянец":

    Имаш дръжки,като ти пламне заведението ше викаш ПОЖАРНИКАР N 1 да ти гаси
  • 52 кокорчо

    1 2 Отговор

    До коментар #34 от "Продавам":

    Продал си ама друг път,един като теб така го биха в неделя на Красно село пазара за такава далавера

    Коментиран от #54

  • 53 ТоЕЯсно

    3 8 Отговор
    БоковитеЧервенотиквеновиЧовечета - саботират правителството и парламента, хвърлят дъжавата в хаос и изпълняват Заказите на Митрофановна от Кремъл, руски подлоги, продажници за копеки !!!
  • 54 Тарикат

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "кокорчо":

    Каам ти! Тия в красно село ми го подариха после ;)
  • 55 Тредстоун

    7 0 Отговор
    На калпавия у...й вълната му пречи ... Какво да е направил ГЕРБ , той ли наслага цените по колонките на бензиностанциите .... , калпаво и неадекватно правителство , това е проблема , хората му нямат вяра , много са кухи ... и министри и премиер и вице премиер.... За олиото какво да кажа , прост човек и силен вятър нищо не ги спира ...
  • 56 90 ГОДИНА

    7 0 Отговор
    БСП КАТО РАЗГРАБИХА ДЪРЖАВАТА ПАК ЛИ ГЕРБ ИМ Е ВИНОВЕН, ЩО СЕ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ, КОМУНЯГИТЕ ВСИЧКИ СТАНАХА ДО ЕДИН МИЛИОНЕРИ.
  • 57 БСП КРАДЦИТЕ

    7 0 Отговор
    ВИКАТ ДРЪЩЕ КРАДЕЦА. НИНОВА Е НАЙ ГОЛЯМАТА КРАДЛА. ХОТЕЛ 30МЛНА ЕВРА, АПАРТАМЕНТ 6 МЛН ДОЛАРА. А БИЙТЕ СЕ МАЙМУНИ ЗА ОЛИОТО.
  • 58 Bulava

    5 4 Отговор
    Герб не са на власт от 1 година.Тук има много будали ми се струва
  • 59 КПСС БКП

    2 4 Отговор
    Когато Борисов влезне в затвора, цените на олиото и горивата ще се стабилизират !
  • 60 Биде

    4 1 Отговор
    Не че ГЕРБ са стока, но надали имат пръст в зародилата се истерия!Просто за пореден път се доказва че у нас няма държава и контрол, а който си иска може да спекулира на воля! Корнелия казва че в търговския обект олито идва на цена 4лв и след 5 минути на рафта е 6лв.Нямам думи!!!!
  • 61 анонимен

    3 3 Отговор
    ехеее , направихте Борисов всесилен, я не се излагайте
  • 62 Байрактар

    6 1 Отговор
    Мозъци, и в Турция, Унгария и Румъния ли ГЕРБ вся паниката ? Нещо главите ви на последък не работят както трябва, защото тия, дето си ги избрахте за нищо не стават. Кирчо и Кокорчо си търсят оправдания и буквално не знаят днес какво ще правят утре. Какво правителство са, след като една младежка организация може да изправи управляваната от тях държава на нокти ? Изобщо на ясно ли са що е то държава и как се управлява ? Борисов е готов да ги изрине и да им преподаде уроци - не безплатни разбира се.
  • 63 чичо

    3 1 Отговор
    Че кой друг освен ГЕРБ и лично Борисов имат власт над целия свят.Той Бойко имаше наглостта да ни осигури най-добрите 10год. от последните 80,та цял един свят ли няма да обърка.Хайде де...
  • 64 Мушкато

    2 0 Отговор
    Егати правителството,цената на един продукт не могат да контролират,какво работят освен да продават и предават България и да теглят кредити,така и баба знае и сигурно ще управлява по-добре от тия ...немам думи.
  • 65 ММММ

    3 0 Отговор
    Изберете пак кокорчо и мориц .Добре си припомнихте какво беше преди 27години.
  • 66 Е той

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "един от многото":

    поне оставка не е хвърлял като Корни, Пинко и Гнома, ха ха.
  • 67 НЕее

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Продължаваме Кражбата":

    герб имат фабрика за илюзии в които вярват такива като теб. Една тиква ръководи други тикви ))))))))
  • 68 Каскетя

    0 1 Отговор
    ...и ДПС
  • 69 Защото са червени

    1 0 Отговор
    К. П. , докарах държавата до там цената на човешкия живот да е бутилка промоционално олио. Това само Жан Виденов успя да го постигне досега.
  • 70 Хахаха

    0 0 Отговор
    Хахаха
Назад към анкетата