15 Март, 2022

Ще се включи ли Китай в руското нашествие в Украйна?


Ще се включи ли Китай в руското нашествие в Украйна?
Не, Пекин ще загуби твърде много при подобно свое решение
46% (2612)
Въпрос на време е, Китай ще има нужда от руска подкрепа при атака срещу Тайван
29% (1664)
Рано е да се каже, ситуацията се променя непрекъснато
21% (1165)
Не се интересувам от случващото се в Украйна
4% (232)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Hoho Boho

    9 16 Отговор
    Китай с "интерес" наблюдава провала на Путин
    и скоро ще превърне Русия в свой суровинен придарък.
  • 2 Контрата

    14 3 Отговор
    Утре паник атаките за тоалетна хартия ли ще бъдат или за захар?
  • 3 Батьтко Махно

    5 14 Отговор
    От Алтай до Владивосток е все бивши китайски територии! По добре да изчакат оризите москалската круша да падне и после да си я поделят с янките,простите умряха преди девети септември!

    Коментиран от #33

  • 4 Какво

    14 4 Отговор
    значи да се включи? Войната няма да я подкрепи, но и санкции няма да наложи и няма да застане срещу Русия! И разбира се, ще си търгуват! Дори е възможно и да ползват по света китайският заместител на суифта! Отговорите ви не са коректни!
  • 5 кир Ливанчо

    12 2 Отговор
    Глупав въпрос. Китай няма да тръгне на война с Европа. Те изкупуват цели държави в Африка и Близкия изток, чрез строежа на инфраструктура и инвестиции. Дори евентуален конфликт и "анексиране" на Тайван е нереален. Те имат други механизми за контрол там.
  • 6 Шерлок

    16 4 Отговор
    Кво ше загуби Китай бе Европа и САЩ в изолация от стоки от Китай и суровини, и енергия от Русия. Салдитска Арабия също ще се включи в плана за изолацият на Европа и САЩ заради нарушените доставки на зърно от Руската Федерация.

    Коментиран от #8

  • 7 TFFW

    11 4 Отговор
    ОПЕК, Руската Федерация, Китай ще свалят соросите на колене за 1 месец! Интригите на ЕС и САЩ ще им излязат през носа.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Село

    3 3 Отговор
    Никогаш няма да стане туй.
  • 10 Възможно е

    3 6 Отговор
    Ако и китайския президент е с мания за власт и величие!
  • 11 Продължаваме Кражбата

    7 3 Отговор
    И Кирчо и Кокорчо искат война... Пращат оръжие интехника на Украйна
  • 12 Киро лъжата и Асен Офшорката

    15 1 Отговор
    Двама се бият... Накрая България ще я нашамарят... Гарантирано от промяната
  • 13 Дамаджони Уокър

    11 3 Отговор
    Престанете с провокативните и неточни въпроси.Не,,няма да се включи колкото да им се иска на соросоидите.И това не е нашествие , а защита на русите живеещи в Украйна.
  • 14 аналогично

    11 1 Отговор
    Пекин нищо няма да загуби а САЩ са в полята на врабчето (първо трябва да премери ореха на изхода преди да се реши да го глътне) . На 2 фронта трудно работа а да не говорим че фронтовете могат да се увеличат (Индия , Бразилия )
  • 15 Лошо Седларов

    3 1 Отговор
    Всичко е възможно !
    Това са болни мозъци !
  • 16 Тъй е тъй

    8 0 Отговор
    От всичко това страдат европейците и най вече обикновения човек !

    Коментиран от #29

  • 17 де юре

    11 2 Отговор
    В Китай чувството за справедливост ,достойнство са на различно ниво от България , за съжаление . Аз лично не очаквам Китай да подкрепи Русия , а тя няма нужда и от подкрепа (нея винаги я подкрепят когато се получи прелом в военните действия ) защото след падането на Мариупол изхода е с предизвестен край .Подкрепата в ВСВ война от САЩ, Англия и България знаем кога дойде !!! Китай може да не помага но няма да пречи а освен това е прекалено голяма хапка за САЩ та да се опитат да повлияят
  • 18 Предсказание

    7 0 Отговор
    Не се ли говореше много ,че жълтата раса един ден ще владее света ?!
  • 19 един от многото

    6 2 Отговор
    Китай са изложени пред сложна дилема , ако сега подкрепят Русия , губят голяма част от пазарите си с Европа и САЩ. Ако не я подкрепят , след време те ще са в положението на Русия. Сега е момента да се издърпа килимчето под краката на Байдън!
  • 20 мдаа

    8 1 Отговор
    Пишете,.че китайците яко се изгавриха със сащисаните на тия преговори.На Русия помощ срещу джендърска Европа не и трябва.Китайците ще орат на друга нива като му дойде времето.
  • 21 Русия няма нужда от помощ!

    7 2 Отговор
    Това че Русия искала помощ от някой, е поредния фейк.Китай не е необходимо да се включва,защото Русияв няма нужда от това.Китай недвусмислено доказа че е на страната на Русия и то с аргументи .Не случайно точно Китай публикува над 81 нападения на чужди държави от страна на САЩ за периода от ВСВ до сега и не случайно,точно Китай публикува всички биолаборатории на Пентагона в 31 държави от третия свят,които в самата САЩ са забранени.Тази гнусна пропаганда която се води от САЩ и колониална Европа вече си има отражение и не руснаците ще демонстрират срещу Путин а европейците и американците срещу своите правителства.Има масови демонстрации в подкрепа на Русия в цял свят,дори и в близките до нас държави като Гърция и Италия,но това няма как да го разберете от продажните телевизии като НОВА,БТВ и БНТ.Всичко побликувано от Украйна е фейк и всичките уж бежанци,които ни лъжат най безочливо по нашите телевизии са предварително инструктирани какво и как да лъжат.Скоро Китай ще си вземе Таиван,която си е изконна китайска територия а САЩ и колониална Европа могат само да вият на умряло.
  • 22 Западноевропеец

    10 2 Отговор
    Чета някои коментари и ме напушва лек смях.Всичко,което си купувам от западна Европа,а аз живея там е произведено в Китай.Примерно ако поръчате нещо в Амазон,то там на 100% всичко е от Китай,няма значение дали е уред или дреха от някоя прочута марка.Като се почне от най малките електрони детски играчки и се стигне до електрониката на всички машини,които се произвеждат в света.Всичко до което се докосваме или ползваме в нашия бит е свързано с Китай..Не Китай е зависим от Европа,както се опитват някакви псевдоексперти на заплата при САЩ а Европа е зависима от Китай.Всъшност,ако Русия и Китай затворят пазарите си за Европа,то колониалните държави от ЕС ще се превърнат в канибали от каменната ера.Европа в момента е пред разпад.Демокрацията си показа истинското лице а то вече е открира диктатура,налагане на мнение и забрана на различното такова.Да ви е честира американската демокрация в която и теоретично няма нищо истинско.

    Коментиран от #34

  • 23 Fury

    7 1 Отговор
    Има един тънък момент , че както сега е спорно кой го яде по голям с тези санкции дали европа дали русия така и е почти сигурно че ако европа и сащ наложат подобни санкции на китай то е сигурно едно "мощният ес и нато и сащ" ще се самоизолират разбирай ще ни изолират от света. Китай заедно сРусия Индия ОАЕ и т.н. ще си живеят както си знаят а ние ..... Не знам за нас
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Декомунизация

    1 2 Отговор
    Китай ще се включи в китайското нашествие в богатите на ресурси Сибир и Централна Азия, които в момента са част от Русия
  • 27 Посетител

    4 1 Отговор
    Поредната манипулативна анкета.
  • 28 11112222

    0 0 Отговор
    Защо е необходимо да помага на великана срещу джуджето?
  • 29 Европеец

    0 3 Отговор

    До коментар #16 от "Тъй е тъй":

    Никой на запад не страда Страда само и единствено тъпия руснак ето кой страда Путин ги изпрати в Украйна без оборудване и храна ,руснаците се предават от глад и плачат за ядене Вижте колко документални кадри имама в ютуб

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 няма да има вече русия

    1 3 Отговор
    само санкции после репарации, путин я затри за десетилетия напред. в пълна изолация от света ще е. новото азиатско гето ще е.
  • 32 ivan

    1 0 Отговор
    хахха Китай и ККП са налазили цял свят със свои агенти на влияние и големи подкупи на политици,могат да си позволят да подкрепят Русия,цяла Европа и Сащ раз4итат изцяло на китайски стоки,фарма индустрията и други отрасли,няма как да наложат санкции едновременно на Китай и Русия събудете се от този сън,4е Запада е в позиция да определя играта,филма свър6и,в момента върви медиен балон съ6тия както с Ковида много бързо го забравихте,особено ваксинираните
  • 33 Niknay

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Батьтко Махно":

    Незнам за круши , ама така се събират атомни гъби ....
  • 34 Каскетя

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Западноевропеец":

    Ти що живееш в западна Европа а не в Китай или Русия ?!!! Та преди много години белите хора са яли храна произведена само от роби ....направи си изводите с "мейд ин чайна" . Доколкото Русия .... ами само мога да съжалявам крепостните селяни. С две думи :и в Русия и в Китай са роби.
Назад към анкетата