24 Март, 2022

Трябва ли Путин да бъде свален от власт?


Трябва ли Путин да бъде свален от власт?
Да, това ще спаси Русия от санкциите и изолацията
39% (3457)
Не, Русия има нужда точно от такъв лидер
54% (4763)
Нямам мнение
6% (541)

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ААА

    44 8 Отговор
    Трябва ли Бай Дрън да последва Мадлин Олбрайт?

    Коментиран от #3, #7

  • 2 КОЗинЯК

    24 8 Отговор
    Не,много добре си играе ролята.
  • 3 Грульо

    35 2 Отговор

    До коментар #1 от "ААА":

    Тъкмо гледах изказване на таз чума от 1996, в което казва че си струвала цената 500 хиляди деца в Ирак да умрат.
  • 4 dogan

    29 3 Отговор
    запомнете това гласуване. След година ще е ясно кой крив и кой прав.

    Коментиран от #6

  • 5 Не къса памет

    29 9 Отговор
    Путин е личност с всичките си преимущества и недостатъци , но ЛИЧНОСТ, а не пешка, пионка, или елемент от Л.го. Проблемът, или по– скоро многото, са не в ВП, а в едни интереси и едни хора, на които не им пука за народите и страните, а само за лична облага и собствени приоритети. Косово, Ирак, Сирия и много други...?
  • 6 До два месеца

    10 33 Отговор

    До коментар #4 от "dogan":

    и всичко ще е решено. Навлизането във водовъртежа става плавно но сигурно. Да залагаме как ще свърши сатрапа? Новичок, инфаркт от отровна съчма или съд заедно с генералите като в Нюрнберг ? Той е гордо джудже. Може и да си пререже вените в басейна на банята в двореца.

    Коментиран от #62

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сър Пичук

    9 26 Отговор
    Русия може да заслужи обратно мястото си в световното семейство ако бързо свали психопата с ядрено куфарче от власт и озапти съучастниците му в Кремъл, които сънуват света в краката на имперска Русия.
    Нормалните хора имат съвсем други представи за света и живота.

    Коментиран от #17

  • 12 Ццц

    29 4 Отговор
    Не става въпрос дали харесваме Путин и действията му. Става въпрос, че "евроатлантическите ценности" са добра, но много компрометирана идея, реализирана основно от две нации (всъщност една), които нямат нищо ценно в тях - англосаксоните. Това племе има една единствена ценност - парите. Тази ценност ги е движила повече от 400 години по морета и океани и те са грабили, убивали, грабили, убивали и много, много грабили. Това е причината един забравен от бога остров, управляван от един рошав бозайник, днес да има все още самочувствие на велика сила. Лицемерието е отличителна черта на тези атлантици, поради което са ми крайно противни и ги ненавиждам. Те водеха войните си под предтекст, че някои държави имат терористични (нацистки) правителства, че разработват биологични оръжия и, че те са длъжни да освободят тези народи. Тоест единствената разлика със сегашната война е, че техните се водеха далеч от границите им, без никаква заплаха за народите им. Сега са сърдити, метафорично казано, че им бутат незаконно построената лафка за печалба. И единствената ценност, която отново защитават е гоненето на нови печалби. Всеки, който вярва, че се интересуват от страданията на украинския народ просто е от друга планета. Та така, може да не харесвам Путин, но англосаксоните направо ги мразя! В действията на първия поне виждам повече смисъл от гоненето на просто печалба - мислене, което съсипа земята!

    Коментиран от #16

  • 13 00014

    26 4 Отговор
    Мечтата на САЩ - всеки чужд премиер марионетка. Който не слуша - куршума. Който държавата си не продава, в гроба заминава. Демокрация, мир, справедливост - по американски.
  • 14 пиши го бегал

    5 21 Отговор
    путин е пътмик.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Сър Пичук

    7 19 Отговор

    До коментар #12 от "Ццц":

    Кой каквото и да говори, винаги става въпрос за пари. За добро или лошо, те са в основата на днешния свят и поне за момента нямат алтернатива. Не че не са правени опити, В момента конфликта е за това, КАК да се правят парите.
    Западният свят мина през робовладелчеството, феодализма, колониализма и сега е в епохата на глобализма.
    Русия, както винаги е назад и все още е във времето на колониализма. Тя владее огромни територии, чиито природни богатства експлоатира и ламти за още.
    Военната машина е нужна за да се постигат целите - Запада да поставя удобни на него правителства, а Русия - да брани колониите си и да завладява нови.
    Разните приказки за идеали, и бла-бла са прах в очите на тълпата, защото никой няма да си трае, още по-малко ще отиде да се бие, ако знае, че го прави за парите на на онези няколко процента притежаващи 95% от парите или за олигарсите на Путин или неговото лично богатство. Държавата е инструмент на богатите да управляват тълпата и затова я поставят най-отгоре с приказки за национални идеали, достойнство и т.н.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Бурдалезов

    25 2 Отговор
    Това е целта- смяна на обществено- политическия модел с нов, демократичен, в услуга на западните общества с "демократични ценности и традиции". Процеса започна с Украйна, направи се неуспешен опит с Беларус и в Казахстан. А всичко започна с една инвазия в Ирак, привнесена революция в Бенгази, опит за преврат в Турция, демократична поява на ИДИЛ в Сирия и повсеместна Арабска пролет- Тунис, Иемен, Йордания, Ливан, Египет с мюсулмански братя и 50 годишната рана- Палестина за начало и край. Слепи ли сме или сме със заврени глави в.... пясъка!?

    Коментиран от #19

  • 19 Сър Пичук

    3 13 Отговор

    До коментар #18 от "Бурдалезов":

    Какъв е сегашният обществено-икономически модел, който се опитват да сменят с "демократичен" и какъв трябва да бъде?!?!!?

    Коментиран от #22

  • 20 мечо

    1 17 Отговор
    единствено това щте спре воината и щте има внос на пшеница на горива всякакви животат щте се варне нормално за русия сащо щте е добре щте имат пари
  • 21 Така е

    4 23 Отговор
    Путин за нас е военнопрестъпник!
    Името му ще се споменава с омраза ,заедно с това на Хитлер !
  • 22 Стефан

    22 2 Отговор

    До коментар #19 от "Сър Пичук":

    Ако не бяхме политически коректни, отдавна щяхме да имаме и Южен поток и АЕЦ Белене.
    Каквито и средства да идват от Запада (60 % откраднати ), това са стотинки с сравнение със спрените блокове на Козлодуй и липсата на национално отговорна политика.
    Какъв е този съюз между богати и бедни?
    (Справка минимална заплата в България и Люксембург)

    Коментиран от #27

  • 23 Лъжат ни всеки ден

    19 0 Отговор
    Какъв е този нов световен ред ? Вируси,войни !
    Много държави се управляваха и управляват от бивши и настоящи престъпници !?
  • 24 Дамаджони Уокър

    25 1 Отговор
    Тук нестава въпрос за Путин или Байдн, а за власт.Незнам колко са му превели на психопата Зеленски, за да предизвка войната, но целта е една Русия да бъде унищожена и САЩда властвар над целия свят.Нали така със убийства и агресия са си създали измислената си държава.За тях всичко е територия.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Сандо

    15 2 Отговор
    Това си е проблем на Русия,те да си го решават както намерят за добре.Ние къде се врем в живота на другите?По-добре за нас ще е да се отървем от нашия политически елит,забравил,че трябва да работи за благото на България,а не за този,който го е купил за шепа центове.
  • 27 Сър Пичук

    7 16 Отговор

    До коментар #22 от "Стефан":

    Не става въпрос за политическа коректност а за национално предателство и антибългарски политики. И всичко това започва преди повече от 100г. Антибългарската БКП непрекъснато и целенасочено провеждаше и провежда про-кремълска политика още оттогава. След окупацията ни от СССР през 1944г комунягите систематично и целенасочено унищожават интелектуалния и икономически елит на България. Отказваме да се включим в План Маршал, който вдигна икономиките на разрушените от войната европейски държави, превръщаме се в най-верния съветски сателит, докато други държави се опитват да се измъкнат изпод московския ботуш - Унгария 1956 и Чехословакия 1968, Полша и Солидарност, Тито директно му казва на Сталин да си гледа работата, Чаушеску се сдушва с китайците. А ние дори предлагаме да станем задунайска република. И то три пъти. А след 1989г не извършихме преход, а перестройка по руски модел и всичко премина в ръцете на кръгове от БКП и Държавна сигурност. Другите държави се отърваха от комунистите си във властта и не допуснаха зависимост от Русия в икономиките си, докато ние още си избираме БСК/БКП и страната ни е под фактически енергиен и икономически руски контрол. Да не говорим за пипалата на руския октопод във всички сфери на живота ни. Няма държава, която да е контролирана в някаква степен от Русия и която да е добре. И ние на правим изключение. А ЕС те гърби колкото му позволиш. Ако имахме силна икономика, независими и национално отговорни политици, нямаше да приеме

    Коментиран от #31, #44

  • 28 един от многото

    17 4 Отговор
    На много джендърчета им се иска , ама няма как да стане!
  • 29 РусоРоба

    5 17 Отговор
    свален и екзекутиран
  • 30 кир Ливанчо

    10 7 Отговор
    Байдън и шайката на сина му, заедно с ЦРУ трябва да се изметат от Украйна и Европа и либералния европейски елит също да си ходи. Путин, Зеленски и останалите трябва да бъдат съдени на трибунал.
  • 31 Бурдалезов

    16 2 Отговор

    До коментар #27 от "Сър Пичук":

    От селско- буржоазна бедна държава с две национални катастрофи се превръщаме в индустриална без нито лев инвестиция от наша страна. От цървулите в обувките, от каруцата на камиона, от свещи на ел. крушки, задължително основно и в последствие средно образование, безплатно здравеопазване, трудова заетост, ред и дисциплина, национално самочувствие, спортни успехи, туризъм и култура. Да разгледаме ли към ден- днешен обстановката и положението на България в международен план?

    Коментиран от #33

  • 32 Путинофил

    5 17 Отговор
    " Русофил" - такова понятие има само в тази територия. Ние сме „братски“ народи, защото страдаме в еднаква степен от дебилизъм!
  • 33 Сър Пичук

    5 17 Отговор

    До коментар #31 от "Бурдалезов":

    Държави, с които сме се мерили преди войната се изстрелват на десетки години пред нас и без "братска помощ". Мръсното, неефективно, енергоемко и некачествено производство с остарели технологии не е особен успех. Голяма част от индустриалните ни гиганти, включително Кремиковци, бяха на дотации, докато в цял свят тези производства са печеливши. Не ми се задълбава в конкретика. Достатъчно е да се сравнят резултатите за да се набият в очите изводите. По-възрастните помнят разликите между ГДР и ФРГ, сега се виждат между С. Корея и Ю. Корея, може да се види разликата в икономиката и стандарта на Венецуела преди да тръгне по "социалистическия път" и да се сдружи с Русия и сега. Може да се каже, че ако сме имали някакви успехи те са били въпреки СССР, а не благодарение на него.

    Коментиран от #68

  • 34 Aлфа Вълкът

    4 15 Отговор
    Путин е агент вербуван от ЦРУ чрез Борис Елцин, сега вече си върши работата и засилва енергийната зависимост на ЕС от САЩ и постави Русия в изолация!

    Коментиран от #42

  • 35 Aлфа Вълкът

    4 14 Отговор
    Путин е агент вербуван от ЦРУ чрез Борис Елцин, сега вече си върши работата и засилва енергийната зависимост на ЕС от САЩ и постави Русия в изолация!
  • 36 Ку Ку

    10 6 Отговор
    По тъп въпрос може ли да пуснете?
  • 37 XYZ

    8 16 Отговор
    Анкетата е опорочена от тролската путинска фабрика!
  • 38 Морски

    5 13 Отговор
    Не виждам как може да се подкрепя човек, който дава заповеди за избиване на хора, а да не говорим, че ни определя за врагове, през една година откакто е дошъл на власт, а на всичкото отгоре заплашва и с ядрено оръжие.

    Коментиран от #46

  • 39 Ккс

    8 11 Отговор
    Той е новия Хитлер ?! Долу

    Коментиран от #67

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ke da

    6 7 Отговор

    До коментар #34 от "Aлфа Вълкът":

    То тоя бивш крепостен народ не става за нищо друго освен за силови изпълнения типични за простака силовак!
  • 43 Егати

    5 12 Отговор
    Добре, че това не е реалната картина освен фалшивите профили, обаче има дебили, които наистина харесват чучелото в кремъл. О плачи сърце!

    Коментиран от #70

  • 44 Сократ

    15 6 Отговор

    До коментар #27 от "Сър Пичук":

    По времето на соца, нашите не тичаха по 3 пъти седмично за инструкции в Москва. Виж ги сегашните смешници. Повече време прекарват в Брюксел отколкото в България.

    Коментиран от #51

  • 45 Продължаваме Кражбата

    13 7 Отговор
    Кирчо свалете първо!!!! Просто кирчо
  • 46 Сократ

    9 5 Отговор

    До коментар #38 от "Морски":

    Ама подкрепях Зеления и чадата му от Азов, Торнадо, Правый сектор и подобни фашисти, нали?

    Коментиран от #49

  • 47 DEXTER

    7 16 Отговор
    По коментарите разбирам, колко много боклук има в тази наша държава - чалгария. Въпреки непосилна и трудна задача, все пак бих платил еднопосочните билети на всички, които толкова много подкрепят "руския мир" на вожда им путлер. Срам ме е от вас, чебуРАШКИ

    Коментиран от #66

  • 48 ЯКО ГЛУПАВ ВЪПРОС КЪМ БЪЛГАРИТЕ!

    18 7 Отговор
    МИСИРКИ, КОИ СМЕ НИЕ ,ЧЕ ДА ОПРЕДЕЛЯМЕ НЕЩАТА ЗА ПУТИН???? НИТО СМЕ РУСНАЦИ,НИТО ЖИВЕЕМ В РУСИЯ. НАШЕТО МНЕНИЕ НЕ Е МИРОДАВНО ЗА НИКОГО В РУСИЯ. МАЙ ПЕЧЕЛИТЕ ОТ ТРАФИК!!!!

    Коментиран от #61

  • 49 Морски

    7 15 Отговор

    До коментар #46 от "Сократ":

    Уважаеми нещо забравяш! - Руснаците анексираха Крим и окупираха Донбас защото не им хареса смяната на правителството. - Ако утре Турция реши да провокира създаването на Кърджалийска република, издаде автоматично паспорти на населението там и пусне неофициално военни части там... - Ти ще ходиш ли да стреляш там и да се опиташ да си върнеш територията? - А помисли върху въпроса!
    Руснаите влязоха на чужда територия, анексираха части от нея защото не им пасвала политиката на една чужда държава! - Това е истината! - Всичко останало са глупости!
    Няма доводи, които могат да бъдат оправдани! - Путин влезе в чужда държава и избива хора! - Край! Всичко останало са празни приказки!

    Коментиран от #50, #65, #71

  • 50 Сър Пичук

    4 10 Отговор

    До коментар #49 от "Морски":

    За някои историята започва някъде през средата на 2014...
  • 51 Сър Пичук

    5 12 Отговор

    До коментар #44 от "Сократ":

    Ами в управлението имаше достатъчно съветски граждани и следящи за "правилната линия", а и бяхме кандидат-член на СССР, така, че не се налагаше.

    Коментиран от #69

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Сталинчо

    8 9 Отговор
    Свален и съд заедно със своите лакеи
  • 54 Българин

    6 9 Отговор
    По принцип, такива като Путин не ги съдят. Най-често ни напускат скоропостижно.
  • 55 Свобода

    10 15 Отговор
    Българите, които са подкрепили Путин нямат място в България и в Европейския съюз. Заедно със семействата си да се махат в Сибир.

    Коментиран от #64, #72, #82

  • 56 ФАКТ Е

    9 12 Отговор
    Путин е фашист!

    Коментиран от #83

  • 57 Свобода за България

    12 4 Отговор
    Да живее Путин!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Биг дик

    4 9 Отговор
    Точно от такъв лидер има нужда раша,който ще я унищожи ,готов ие.

    Коментиран от #63

  • 60 Всяка

    5 1 Отговор
    Държава има нужда от лидер патриот като Путин, но ги има в единица страни, в България няма за съжаление
  • 61 Стоманени магнолии

    0 6 Отговор

    До коментар #48 от "ЯКО ГЛУПАВ ВЪПРОС КЪМ БЪЛГАРИТЕ!":

    Въпросът е : Кой си ти , и отговорът е, господин НИКОЙ .
  • 62 Любопитко

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "До два месеца":

    Мен ми е по-интересно ТИ къде ще си се покрил около светлата дата 24 май😏...
  • 63 Бай изДън

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Биг дик":

    Блажени са верующите...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Натовец

    1 1 Отговор

    До коментар #49 от "Морски":

    Ти, под лого московска с НАТО ли се пидпичкваш? България е член на НАТО, както и Турция, и това "ами ако утре Турция" може да се присъни само на някой лакей на ПУтин.

    Коментиран от #74, #80

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Приятно разсеян

    1 0 Отговор

    До коментар #33 от "Сър Пичук":

    Алкаш, защо приятно-разсеяно забрави да сравни онази България с днешната?
  • 69 Е, ама сега

    1 1 Отговор

    До коментар #51 от "Сър Пичук":

    начело на управлението си имаме канадски гражданин, ако отново приятно-разсеяно не си забелязал😏...
  • 70 По добре

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Егати":

    Чучилото от колкото оня посарич бай Байдан
  • 71 11112222333

    2 0 Отговор

    До коментар #49 от "Морски":

    Защо референдума в Косово е законен, а този в Крим не?
    Защо националистите в Украйна са добри, а тези в България не?
    Защо бомбите в Белград са хумани, а управляемите ракети, взривяващи военни складове са нещо лошо ?
    И последно Украйна и Македония имат един и същ родител - Коминтерна.
    И двете са изкуствени държави.

    Коментиран от #77, #79

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Свободен човек

    1 1 Отговор
    Тези , които са писали не имат някакви проблеми, кой с главата, кой с парата, кой си е роб по рождение.
  • 74 1,1112222

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Натовец":

    Гърците не биха те подкрепили. Справка Кипър.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Xxx

    3 1 Отговор
    Преди да осъдите Путин осъдете всички американски президенти. Тогава ще има правда и справедливост
  • 77 Морски

    0 2 Отговор

    До коментар #71 от "11112222333":

    Никога те оправдавам нечие действие с действията на някой друг! - Сиреч няма как да оправдая действията на Путин с действията на САЩ. Нито Турция по Кипърският Въпрос и т.н. и т.н.
    - Колкото повече такива примери позволяваме без наказание, толкова по- често ще виждаме подобни събития!
  • 78 Невксиниран

    4 1 Отговор
    Русия и без Путин и със Путин от края на ВСВ е подложена на санкции,защото за САЩ нейното съществуване е най голямата заплаха.След като не може да излезне с армията си, САЩ се опитва да настрои света срещу Русия,като използва нахлуването и в Украйна и....тук е най голямата наглост...Държавата,която нападна 81 път различни държави в света,от които някои от тях бяха трайно окупирани с години и все още имат окупирани и окупационни войски по цял свят,да обвинява някой друг в военна агресия е пълнаолигофрения.Путин е най доброто както за Русия,така и за света.Ако не е Русия и такива като Путин,сега щяхте напълно да разберете,какво е да си роб на англосаксонскатаизмет.Не че сега не сте роби,но още не сте го осъзнали.Яжте банани и пийте демокрация и скоро,няма да има нужда и да ви ваксинират.
  • 79 Малка корекция

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "11112222333":

    В Косово дори не е имало референдум.Направи си справка.Те с помоща на САЩ отнеха изконна територия.В случая с Украйна нещата са съвсем други.Украйна е създадена от Русия и може да бъде разтурена от Русия,а в момента това се налага,заради зараждащия се фашизъм и заради биолабораториите,които масово са произвеждали Ковид 19.Това е престъпление към цялото човечество.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Мнение

    1 2 Отговор
    Не само свален от власт, но и предаден на съда за военопрестъпници в Хага. Може и да го убият, но така ще се отърве лесно.
  • 82 а краварите

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "Свобода":

    като теб да ходят в Тексас да пасят говедата на краварите....пожелавам т го нали искаш Сащ ето ти пожелание !

    Коментиран от #86

  • 83 имаш предвид

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "ФАКТ Е":

    наркомана зельонси ? той е фашиста и дрогаджията , пороби народа си за някакви свои бели мисли !
  • 84 оня

    2 3 Отговор
    твърдо да путин е заплаха за източна европа и требва да бъде унищожен за да могат да спят спокойно източно европейците нема гаранция че утре нема да реши да нахлуе в некоя страна от източна европа путин трбва да разбере че източна европа не е негова собственост
  • 85 Стефан

    2 0 Отговор
    Скоро всичко ще си дойде на мястото
  • 86 Факт

    0 2 Отговор

    До коментар #82 от "а краварите":

    Кадърните българи в САЩ имат собствен дом и две коли. А такива като теб са неудачници навсякъде.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ktm

    2 0 Отговор
    Военнопрестъпника е Байдън!
Назад към анкетата