Last news in Fakti
4 Май, 2022

Ще пратим ли в края на краищата оръжие на Украйна?


Ще пратим ли в края на краищата оръжие на Украйна?
Да
40% (2399)
Не
51% (3102)
Не мога да преценя
6% (341)
Все ми е едно
4% (225)

Коментари

  • 1 КОЗинЯК

    16 8 Отговор
    НЕ и официално,защото ще се разпадне коалицията и пак на предсрочни избори!
  • 2 Войно

    19 11 Отговор
    Военните специалисти казват,че ако пратим оръжие за Украйна,влизаме в състояние на война с Русия.Тогава....

    Коментиран от #4, #15, #16, #36

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор

  • 4 Тогава

    16 9 Отговор

    До коментар #2 от "Войно":

    тролчетета да му мислят като получат повиквателни от военните.

    Коментиран от #53

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор


  • 7 Разбира се, че ще пратим.

    10 17 Отговор
    То е ясно. Срамота е, че се забавихме обаче. Всички ни гледат с лошо око сега, заради шепа русофили.

    Коментиран от #51

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор

  • 9 оня с коня

    6 11 Отговор
    Ние и сега снабдяваме Украйна с Оръжие чрез Трети страни,но добре е да се разбере ПО-ВАЖНАТА страна на Въпроса,т.е. ВЪНШНО ПОЛИТИЧЕСКАТА:Може нашето Оръжие като Количество да е "капка в морето" в Сравнение с количествата които Европа и Америка изпращат,но тук става дума за МЕЖДУНАРОДНА СЪПРИЧАСТНОСТ на Страната ни към Западната Инициатива и красноречиво говори за Международната Българска позиция,която ще бъде гласувана в НС!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор

  • 11 Челен опит

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "абе грешка":

    Кметът на врачанското село Бели Извор предоставя оръдието изложено на селския мегдан ( реликва от Втората световна война), но заплатата си не дава. Справка – местни сайтове.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор

  • 13 Филип Георгиев

    11 4 Отговор
    ВСИЧКИ СМЕ ЗАБЛУДЕНИ. ИЛИ ПО ТОЧНО СЕ ООПИТВАТ ДА НИ ЗАБЛУДЯТ. ТЕЗИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ И ТЕЗИ КОИТО Я МРАЗЯТ, ВСЪЩНОСТ МИСЛЯТ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН. НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ЩЕ ВИ КАЖАТ ОТ ТЕЛЕВИЗОРА АГЕНТ ИВАЙЛО, АГЕНТ БОГДАН ИЛИ ПЕТЪР ВОЛГИН. В РУСИЯ ВЛАСТВА ЕДИН ОТ НАЙ ДИВИЯТ, КОРУМПИРАН И ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ. В УКРАЙНА Е СЪЩОТО. КИТАЙ МОЖЕ ДА СЕ ПИШАТ НАРОДНА РЕПУБЛИКА, НО КОЕ ИМ Е НАРОДНОТО? ЕКСПЛОАТАЦИЯ ДО ДУПКА. АМИ ЗАПАДНИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ ?! СВОБОДНО ДВИЖЕНИЕ НА ХОРА, СТОКИ И КАПИТАЛИ. И СВОБОДА НА СЛОВОТО. НИМА. ВИДЯХМЕ ГИ ПРЕЗ ПАНДЕМИЯТА. И ПЕЧАТАНЕТО НА БАНКНОТИ ЗА КОМПЕНСАЦИИ. КОМПЕНСАЦИИ ЗА КОГО, ЗА БИГ ФАРМА ЛИ ? ДНЕС ГОВОРЯТ ЗА МЕТ- ГРУП И НАВЛИЗАНЕТО И В БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА, НО ЧУХТЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ВИ КАЖЕ ЧИЯ СОБСТВЕНОСТ Е. НЯКОЙ ОБЯСНИ ЛИ ЗАЩО ЛУКОЙЛ Е НА ЗАГУБА И НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ В БГ. ПРОВЕРЕТЕ . НЕЩАТА СА СХОДНИ, ДА НЕ КАЖА ИДЕНТИЧНИ. КАПИТАЛИЗМА МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА САМО ЧРЕЗ СВРЪХ ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ХОРА И РЕСУРСИ. НА ПРОИЗВОДСТВО НА ОРЪЖИЯ, ВЪПРЕКИ ОБЩОЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ. КАКТО И ИЗНАСЯНЕ НА ВОЙНИ НАВЪН ЗА ЗАМАЗВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ ВЪТРЕ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ДОЛНОКАЧЕСТВЕН ГРИМ ЗА НАИВНИЦИ. СОЦИАЛИЗМА КОЙТО БЕШЕ ТУК И ЗА КОЙТО РЕВАТ ЧАКАЩИТЕ ПРЕД ПОРТИТЕ НА СВЕТИ ПЕТЪР ВСЪЩНОСТ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ. БЕШЕ ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ. ВИЖТЕ В РЪЦЕТЕ НА ЧИИ СИНОВЕ И ВНУЦИ СА СРЕДСТВАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО ДНЕС. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 99,9% ОТ НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО НЕ МИСЛИ ТАКА. ВГЛЕЖДА СЕ В ДЕТАЙЛИТЕ И ГУБИ ЦЯЛАТА КАРТИНА.

    Коментиран от #14

  • 14 Абсолютно си прав.

    7 3 Отговор

    До коментар #13 от "Филип Георгиев":

    Нямам какво да допълня. Ако направиш партия с членове хоpa които мислят като теб, ще гласувам за нея.

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор

  • 17 Филип Георгиев

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "Абсолютно си прав.":

    МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА. SORRY. ДИОГЕН ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 2500 ГОДИНИ Е ОБИКАЛЯЛ АТИНА СЪС ЗАПАЛЕНА СВЕЩ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН. КАТО ГО ПОПИТАЛИ ЗАЩО, ОТГОВОРИЛ : ТЪРСЯ ХОРА. НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ДА МИСЛИМ, ЧЕ ДНЕС СМЕ ПО РАЗЛИЧНИ?! ВКОПЧИЛИ СМЕ СЕ В БИТОВИЗМА СИ И НЯМА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ВОДОВЪРТЕЖА. ИЛИ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ КАК. ВСИЧКО Е ОТ АЛЧНОСТ И ГЛУПОСТ. ЗА МЕН ТЕ СА ЕДНО И СЪЩО, Т.Е. ФУНКЦИЯ НА ЖИВОТИНСКИ СТРАХ, НО СТАВА ДУМА ЗА ДРУГО. ВСЪЩНОСТ НЕ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ. ИСКАМЕ ОТ СЪЩОТО НО НЕ ГО РАЗБИРАМЕ. ПОЧИВКА НА ХАЛКИДИКИ, ПРИМЕРНО. ДРУГОТО ЛЯТО С ПОВЕЧЕ ФИНАНСИ НА САРДИНИЯ ИЛИ В ПАЛМА. ПО СКЪПА КОЛА, ПО МЛАДА ЖЕНА. ДОБРЕ, НО ТОВА Е ЗА ДА СЕ ИЗДИГНЕМ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ. ДОРИ С ФАЛШИВОТО ОБРАЗОВАНИЕ Е ТАКА. ДА ИМА РАЗЛИКА ОТ СТАНФОРД И КАСПИЧАНСКИЯ СВОБОДЕН, НО ПРАВИМ ЛИ ГО ЗА СЕБЕ СИ? АКО БЪДЕМ ЧЕСТНИ ПРЕД СЕБЕ СИ ОТГОВОРЪТ Е НЕ. АКО ИСКАМЕ НАИСТИНА ЗДРАВО ТЯЛО МЯСТОТО НЕ Е ВЪВ ФИТНЕСА С АНАБОЛИТЕ. ТАМ СМЕ ЗА ДА ВПЕЧАТЛИМ ДРУГИТЕ И ДА ПОЛУЧИМ ПАК ОТ СЪЩОТО. КОЙ Е ВИНОВЕН? ОБЩЕСТВОТО? СРЕДАТА? РОДИТЕЛИТЕ? УЧИТЕЛИТЕ? АМИ НЕ! ТЕСА САМО ОПРАВДАНИЯ И ПРЕПЯТСТВИЯ КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕОДОЛЕЕМ.

    Коментиран от #18, #58

  • 18 Все едно разсъждавам аз.

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Филип Георгиев":

    Просто не разбирам, защо го пишеш тук. Тук никой не иска да чете. Никой не иска да помисли върху прочетеното и да погледне обективно, дали тезата представена от опонента е логична и дали е възможно той самият да е заблуден. Никои не иска да намери истината. Иска съзнателно да накара другите да повярват в това с което осъзнато лъже себе си.

    Коментиран от #19, #20

  • 19 Точно така

    4 4 Отговор

    До коментар #18 от "Все едно разсъждавам аз.":

    Всеки тук иска да накара другите да повярват в това което той е избрал да вярва. Поради факта, че колкото повече усилия влагаш в едно нещо, толкова по-ценно ти става то, дори в един момент всички факти започнат да говорят за това, че не си прав и убежденията ти са грешни си в състояние да заставиш съзнанието ти да игнорира фактите, дори реалността, колкото и нелогично да звучи. Всеки един от нас го прави ежедневно в някаква степен. Но има индивиди, които стигат до крайности. Като Путин.
  • 20 Филип Георгиев

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Все едно разсъждавам аз.":

    ТОЧНО ТАКА Е. И НЕ САМО ТУК. ТАКАВА Е ЛИЧНАТА ДОКТРИНА НА HOMO SAPIENS VS BULGARICUS. ПОКРАЙ NU TECHNOLOGY ВСЕКИ ПИШЕ И НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ. ИМАШЕ ЕДИН ВИЦ НАВРЕМЕТО: ЧУКЧА ПИСАТЕЛ, НЕ ЧИТАТЕЛ. Т.Е. ДРУГОТО МНЕНИЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, ЗАЩОТО НЕ Е В МОЯ ПОЛЗА. ТОВА Е КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ ОБСЛУЖВАЩ ЕГОТО. ЗАТВОРЕНОТО ЕГО НИ ПРАВИ ЛЕСНИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ И УДОБНИ ЗА ЕКСПЛОАТИРАНЕ. ТОВА Е ПРИЧИНАТА ДА НЕ СИ ПОДНОВЯВАМ ПРОФИЛИТЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. БЯХ БЛОКИРАН ПО ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТИТЕ, СЕЩАЙ СЕ ЗАЩО. СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ СА НЕЩА КАТО ТКЗС. ПРЕВРЪЩАТ ЛИЧНОСТИТЕ В ТЪЛПА. А ТЪЛПАТА СЕ МАНИПУЛИРА МНОГО ЛЕСНО. ДЕСЕТ ЧОВЕКА СЕ ХИПНОТИЗИРАТ ПО ЛЕСНО ОТ ДВАМА. P.S. ,РАЗБЕРИ МЕ ПРАВИЛНО ЕГОТО НЕ СЕ ПРИПОКРИВА С ЛИЧНОСТТА. ЕГОТО Е АНТИПОД НА ЛИЧНОСТТА. Т
    АКО ЕГОТО Е СТРАХА, ЛИЧНОСТТА Е ДОСТОЙНСТВО
  • 21 Социалните медии са единствено

    3 4 Отговор
    средство за масова дезинформация ,манипулация и сегрегация. Могат и са използвани от всеки с користни или радикални намерения. Понеже хората са мързеливи и не желаят да се самообразоват от авторитетни институции, и литература, биват лесно мамени, като им се представя 20 процента лесно проверяема истина като аргумент, което ги кара да си свалят гарда и ги убеждава да им вярват, последвано от 80 процента непвъзможни за проверка становище, идея или "факт(доказателство)", най често обаче-откровена лъжа. В момента всяка страна (абсолютно безпристрастно казано) произвежда тонове фалшиви новини, видеа и провокации. За мен обаче, голямата картина погледната от птичи поглед е, че едни танкове се намират на чужда територия. Кой стреля по зградите е трудно доказуемо и може да се манипулира, но......ако чуждите танковеги нямаше там и азовците(ако тезата на русофилите е вярна) нямаше да могат да стрелят по тях, нито да убиват хора в Харков, Мариупол, Киев, Одеса и Лвов. Няма провокация, не може да има и манипулация на фактите. Защото тогава друг потенциален извършител не би имало.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор

  • 25 Механик

    17 2 Отговор
    Когато въопросите са формулирани неточно, тогава и отговорите са такива. Още повече, ако трябва да избираш от предварително формулирани отговори. Анкетата е писана от плоскоглавец или пък е с манипулативна цел.
    ДА ние ще пратим оръжие в Украйна, но НЕ защото искаме.
    Сложете отговори "Да, ще пратим, защото никой не ни пита, а ни нареждат от САЩ" и " НЕ, няма да пратим, защото сме суверенна държава и имаме право на свое мнение" и тогава може да ви е що-годе вярна анкетата.

    Коментиран от #47

  • 26 Тъй е тъй

    5 11 Отговор
    Ние сме част от ЕС ,а не част от Русия ! Коректност трябва !
  • 27 Сурати Муцунув

    11 3 Отговор
    В зелените сандъци натоварени на украинския Ан какво имаше? Може би консерви с далекобойност 22 км или консервирани домати калибър 7. 62 ?
  • 28 Архангел

    13 2 Отговор
    Е малко ли пратиха досега нашите ,,умници".Кой още не е разбрал за тайнствените товари, завити с брезент през нощта.Оставката им чакаме вече,за да пратим и тях при ГЕРБ на бунището.
  • 29 Българка

    11 0 Отговор
    А, ние спирали ли сме да пращаме, че е тази анкета???
  • 30 big

    12 0 Отговор
    Отговора е категорично ДА! Ние и без разрешение на НС и МС не сме спрели да го изнасяме. Решението на НС е една врътка с която евентуално БСП да не напусне коалицията, т.е. то не е наше решение, а на НС и ние трябва да го изпълним! БСП досега, ако имаше принципна позиция, трябваше да напусне тази коалиция. Позитивите за влизането в нея отдавна се превърнаха в непреодолими негативи за тях и ако искат да се запазят като партия, да не се крият като мишки зад някакви "договори"!
  • 31 ТИР

    7 3 Отговор
    Въпроса трябва да е,,Да пратим ли Оръжие, а не Ще пратим ли в края на краищата, ,,
  • 32 Centyrion

    12 3 Отговор
    Що за наглост и безочие, почти всеки ден пътуват украински самолети Ан 12 до летище Бургас.Обратният курс е през Румъния,минава над Ужгорот и каца в Полша близо до Украинската граница, срещу Лвов.Да не би да превозва сухи пасти,или компоти???Почти същото е и през София!
  • 33 Тодор Живков

    13 4 Отговор
    Те вече пращат сега ще стане официално толкова ли сте прости докога ще вярвате на политици.
  • 34 някой си

    9 3 Отговор
    Да, ще изпратим. В момента се наблюдава голямо целуване на д.пето на Херо Мустафа.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор

  • 38 ANIMAL

    7 3 Отговор
    Не "факти" ние обикновенните нормални хора няма да пратим,ще пратят малоумните ни политици,що за въпроси задавате напоследък, шо ли се учудвам........

    Коментиран от #64

  • 39 плевен

    7 1 Отговор
    Че ще пратят- ще пратят. Но когато страната ни се покрие с бомбени ями, там ще закопаем тези които са гласували за това. Веднъж вече се е случвало.
  • 40 предлагам на ородите в нс

    7 1 Отговор
    ако искаме и тус операция на русия изабрана на руския език , а после и на българския ТА БЕЛКИМ БОКО ДА НАУЧИ МАЛКО ОТ МАЛКО АНГЛИЙСКИ ПРЕДИ ДА СЕ БАТАЛЯСА !
  • 41 КОЛКОТО И ДА СЕ НАПЪВАТ В НС

    7 1 Отговор
    ДА ДЪРПАТ ПАМПЕРСА НА БАЙДЪН , НАРОДНИТЕ ИЗБРАНИЦИ , РУСИЯ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ КАКВОТО И ТРЯБВА И ЩЕ ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ ДА НАВЕСТИ БОЙКО С ЦЕЛ ДА ВЗЕМАТ КУЧЕТАТА НА БАКО ПОМИЯРА !
  • 42 SCH JVLIVS II

    6 1 Отговор
    Не подкрепям доставката на оръжие за Украйна това е най лицемерната и драматична война в историята до сега !
    Няма единство що се отнася до разрешаването на този конфликт.Никакво единство по ескалацията в която ни влачат лидерите на страните от НАТО които са васали на САЩ.
  • 43 ПИСНА НИ ОТ ВАШИТЕ ПОМОЩИ БЕ КРАДЦИ

    7 1 Отговор
    ПРАТЕТЕ НАПРАВО ПАРИТЕ НА ЗЕЛЕНСКИ ИЛИ НА БАЙДЪН ЩОТО ЗЕЛЕНСКИ ПРОДАВА ПОМОЩИТЕ НА ДРУГИ ЖЕЛАЕЩИ И С ПАРИТЕ КУПУВАТ С БРЕНДО ДРОГА ЗА ТЯХ И БЕЛИЯ ДОМ !
  • 44 КОМИСИОНИТЕ ОТ ОРЪЖИЯТА СА ГОЛЕМИ

    7 0 Отговор
    САМО ЗАТОВА ЩЕ ПРАТИТЕ ! А ПЪК И ПУТИН ЩЕ ГИ ПРИБЕРЕ , КВО СИ МИСЛИТЕ И ЩЕ БОМБИ ОЩЕ ТОЛКОВА !
  • 45 Алооо

    6 0 Отговор
    Не сме стадо, а Мъъъ....р.....шаааа...
  • 46 kkk

    4 1 Отговор
    Изобщо не схващате за какво става дума... Всички други ПРОДАВАТ по един или друг начин оръжие на Осраина, и то на петорни цени- ние обаче ще го даваме БЕЗВЪЗМЕЗДНО...

    Надявам се единствено да бъдат достатъчно разумни клоуните на Козяк и да кажат "нямаме излишно оръжие"... Дори на фона на това, че поддържам Путин, че имам руски паспорт, че се отказвам от БГ гражданството си и се местя в Русия за постоянно има едно условие при което бих подкрепил да пратим оръжие на Осраина:

    ФАЩ ни доставят ВЕДНАГА цяла ескадрила от 16 самолета Ф-16 (втора употреба) + цялото нужно въоръжение и оборудване и ние ги ползваме БЕЗПЛАТНО докато пристигнат онези рисунки дето сме си платили. В замяна изпращаме веднага всичките си МиГ-29 на Осраина.
  • 47 Грульо

    5 2 Отговор

    До коментар #25 от "Механик":

    Да, нарочно правят такива манипулативни анкети, но ефектът е противоположен на целите им.
  • 48 Оръжие???

    5 2 Отговор
    Получиха и получават достатъчно от целия свят, Бг
    трябва да мисли за българския народ.
  • 49 Такааааа

    5 1 Отговор
    Обвинявам медии, правителство и отделни втръснали ни личности, които ежеминутно ни занимават с темата Украйна, оръжия и тем подобни!!!Не са ли ни достатъчно проблемите, инфлацията която лети със скоростта на светлината,престъпността и какво ли още не???!!! Попитайте обикновенния българин, но произволно избран какво мисли за всичко това и да знаете няма да ви хареса това, което ще чуете!!!
  • 50 Лъжат ни

    2 4 Отговор
    Не си го обяснявам как се подкрепя престъпника Путилий ! Пари ,рушвети,злодеи !
  • 51 Явно не следиш статистиката

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Разбира се, че ще пратим.":

    Явно не са само “шепа”.
  • 52 майтаки

    3 3 Отговор
    Пращаме им Киро Умното, те го пускат в Моска и жална им майка на руснаците... Тоя кандски паразит унощожава цели държави за норматив.
  • 53 майтаки

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Тогава":

    Квичалниците първи ще бягат в посока запад с пълен памперс.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор

  • 55 СЛОНА

    3 5 Отговор
    ЖИВИ ДА НЕ СА КОЙТО ПРАЩА!!!
    РУСИЯ ВЕЧНА ДРУЖБА!!!

    Коментиран от #56

  • 56 Ние ще сме си живи, въпреки, че кълнеш

    6 4 Отговор

    До коментар #55 от "СЛОНА":

    като дърта циганка. А може и да си дърта циганка. Важното е че ще пратим и от тези оръжия ще умират руски окупатори, стрелящи и убиващи бесарабски БЪЛГАРИ биещи се срещу тяхната инвазия. Аз всече дарих 2000 лева в сметката за закупуване на оръжие. Всеки месец до края ще превежда по 500 лева. Това са 1000 патрона за калашник. Дано поне няколко руски гaдa наторят украинската земя, надупчени от тях.

    Коментиран от #65

  • 57 Z като запъртък

    2 3 Отговор
    Ние отдавна изпращаме, само дружинната ръководителка корнела не знае,но така и трябва да сме срещу злото племе от иzток.
  • 58 Кого

    2 2 Отговор

    До коментар #17 от "Филип Георгиев":

    го интересуват тези безмислени напъни за оригиналничене!? Спри там на каквото си и моля, изключи Caps Lock-а, защото главните букви с нищо не осмислят шльокавиците, дето ги ръсиш.

    Коментиран от #67

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор


  • 60 Въпрос на интелект

    2 3 Отговор
    Ако има много прост народ, ще пратим, ако е по малко, няма! Проста аритметика!
  • 61 Оставка

    1 3 Отговор
    Боклуциии

    Коментиран от #62

  • 62 Остави!

    3 0 Отговор

    До коментар #61 от "Оставка":

    Имаш желание.
    Ииии, дотам.
  • 63 Българин

    2 1 Отговор
    Русия е лъжлива и некоректна. Тя никога няма да спре, ако не бъде спряна. Не даването на оръжие, не само няма да ни предпази, а по лошо. Ще удължи войната. Единственият начин това да спре е Русия да загуби. Криейки се като мишки не само не си помагаме а си вредим.
    Същото е било и по време на Априлското възстание и Съединението. Народът е бил срещу тия, които са жертвали живота си, за тяхната (на мишоците) свобода.
    Всеки народ заслужава съдбата си
  • 64 Българин

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "ANIMAL":

    И защо да не пратим. Ако не пратим, ти лудия вова с какво ще го спреш. С бастуна ли. Цял свят праща, цял свят е срещу русия, само ние им ближем г..а. и защо? Най изостаналата държава, проядена от корупция, източваща нашия ресурс. България е най бедната в ЕС заради корупцията от Русия. И въпреки всичко пенсиите в България са 2 до 3 пъти по високи от изостаналите ватенки.
    Явно искате и вашите да станат като на руските пенсионери.
    Глупав и промит народ
  • 65 Българин

    0 1 Отговор

    До коментар #56 от "Ние ще сме си живи, въпреки, че кълнеш":

    Адмирации. Истински мислещ човек
  • 66 оня

    1 1 Отговор
    не мога да преценя докато имаме руски подводници в парламента невъзможно е да помогнем на украинците
  • 67 Филип Георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "Кого":

    ЗНАМ ЧЕ НЯМАШ ВИНА НО И АЗ НЯМАМ ЗА НАСИПНОТО ИНТЕЛЕКТУАЛНО И ФИЗИОЛОГЧНО СЪСТОЯНИЕ В КОЕТО ПРЕБИВАВАШ. ЩОМ СИ СИ САМОДОСТАТЪЧЕН, ТОВА Е ПРОСТО ПРЕКРАСНО ИЛИ ПРЕКРАСНО ПРОСТО.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.
Назад към анкетата