Last news in Fakti

10 Юли, 2014 18:49 908 1

ФИФА отхвърли жалбата на Суарес

  • фифа-
  • жалба-
  • луис суарес-
  • наказание

Следващата възможност пред Суарес е да обжалва в спортния арбитражен съд в Лозана

ФИФА отхвърли жалбата на Суарес - 1
Снимка: БТА/ XINHUA

ФИФА отхвърли жалбата на уругвайския нападател Луис Суарес за намаляване на 4-месечното му наказание.

Голмайсторът на „урусите“ ухапа бранителя Джорджо Киелини по време на мача между Уругвай и Италия в груповата фаза на световното първенство в Бразилия, завършил с победа на южноамериканците.

Световната футболна централа наложи наказание за 4 месеца на Суарес и глоба от 100 хиляди швейцарски франка. ФИФА отхвърли жалбата на играча, който се очаква да премине в Барселона в близките дни.

Следващата възможност пред Суарес е да обжалва в спортния арбитражен съд в Лозана.  Уругваецът се извини на Киелини, обещавайки повече да не хапе противникови играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    0 0 Отговор