Last news in Fakti

22 Декември, 2015 20:07 2 081 1

Габриела Петрова бе избрана за спортист на годината

  • габриела петрова-
  • спортист на годината-
  • церемония-
  • лека атлетика-
  • троен скок-
  • волейбол

Пламен Константинов грабна приза за треньор на годината

Габриела Петрова бе избрана за спортист на годината - 1
Снимка: БТА

Лекоатлетката Габриела Петрова бе избрана за спортист на годината в България за изминаваща 2015 година.

Състезателката в тройния скок изпраща изключително успешна година, в която финишира на четвърто място на световното първенство в Пекин. Освен това тя спечели и сребро на европейското в зала в Прага.

Габриела Петрова изпревари в класацията Станилия Стаменова (кану-каяк) и капитана на националния отбор по волейбол Владимир Николов.

За отбор на годината бяха избрани именно волейболистите ни, които играха полуфинал на европейското първенство в София и бяха отстранени от бъдещия шампион Франция.

Очаквано Пламен Константинов грабна приза за треньор на годината заради успешните изяви на волейболистите.

Стела Енева беше определена за най-добър спортист с увреждания. Джудистът Ивайло Иванов спечели наградата за най-добър млад спортист.

Церемонията в зала 3 на НДК бе водена от актьора Захари Бахаров и момичетата от националния ансамбъл по художествена гимнастика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нашия

    0 0 Отговор
    всичко хубаво,но не можем да не оплескаме нещата,ако някой чуе на награждаването на Испанския спортист на годината да се пее на немски да се обади.Или на която и да било държава да се пее на друг език.