Last news in Fakti

16 Ноември, 2011 11:05 960 0

Шведски нападател примамва Бербатов

  • бербатов-
  • галатасарай-
  • елмандер-
  • трансфер-
  • луксозен живот

Според Йохан Елмандер Галатасарай ще е непобедим с Бербатов

Шведски нападател примамва Бербатов - 1
©ЕРА/БГНЕС

Нападателят на Галатасарай Йохан Елмандер похвали тима си пред шведските медии и покани колегата си в Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов също да премине в турския гранд. Ако Берба премине в Галатасарай, ще осъществи подобен трансфер като този на шведа. Той също дойде от Англия, а именно от Болтън.

"Имаме страхотен стадион и фенове. Мечтата на всеки футболист е да води луксозен живот", изказа се Елмандер, опитвайки се да примами Бербатов. За самия нападател на Манчестър Юнайтед, той заяви: "Много добър футболист. Това, че вече е в Манчестър Юнайтед го доказва. Ако го купим, никой няма да може да ни спре", добави шведският футболист.

През последния месец един куп отбори се съобщават като бъдещи дестинации за бившия капитан на националния ни тим. Освен вече споменатия Галатасарай, сред тях са ПСЖ, Лацио, Рома и Шалке 04. Бербатов има договор до края на този сезон, който все още не е подновен, съобщава БГНЕС. В момента той е четвърти избор за титулярно място в атаката на отбора си след Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА