Last news in Fakti

9 Ноември, 2011 09:43 799 0

Бербатов отново в номинациите за най-популярен играч в света

  • бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • фарад маджиди-
  • уейн рууни-
  • лионел меси
Бербатов отново в номинациите за най-популярен играч в света - 1
©ЕРА/БГНЕС

Международната федерация за футболна история и статистика отново номинира Димитър Бербатов в класацията си за най-популярен футболист в света. През миналата година нападателят на Манчестър Юнайтед събра доста гласове и стана най-известен играч в Европа, изпреварвайки играчи като Кристиано Роналдо, Андрeй Шевченко и Алесандро Дел Пиеро. Тогава най-известен футболист в света изненадващо стана иранецът Фарад Маджиди, за когото наистина бе гласувано сериозно от феновете му.

В класацията се номинират по 10-20 играчи от всеки континент, а победителят се избира от гласовете на феновете на сайта на федерацията. Обичайни номинирани през тази година в класацията са Уейн Рууни, Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Шави Ернандес, Златан Ибрахимович, Уесли Снайдер и много други, съобщава БГНЕС. Бербатов не е титуляр в клубния си тим от доста време, но явно това не пречи на феновете на футбола да говорят за него и да обсъждат бъдещето му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА