16 Ноември, 2011 15:14 814 0

Марди Фиш: Върху мен няма напрежение

  • марди фиш-
  • лондон-
  • надал-
  • федерер
Марди Фиш: Върху мен няма напрежение - 1
©ЕРА/БГНЕС

"Тук участват най-добрите тенисисти в света, всеки може да победи другия, така че не изпитвам никакво напрежение", обяви американецът Марди Фиш, който след няколко дни ще дебютира на финалите на Световния тур в Лондон. Фиш е единственият от осемте тенисист в Лондон, който ще участва за първи път на турнира, съобщава БГНЕС,  и признава, че за него това е страхотно изживяване.

"Вълнувам се, че ще участвам, всички считат този турнир за изключително престижен. Нямам търпение да започне. Тук са най-добрите в света. Имам добри резултати срещу топ 10, така че не е невъзможно да достигна полуфиналите или дори повече", сподели американецът.

Той попадна в една група с Рафаел Надал, Роджър Федерер и Жо-Вилфред Цонга. "Мисля, че срещу Рафа се представям по-добре, отколкото срещу Новак. Роджър може да отнесе всеки от корта, когато поиска. Той безспорно е в най-добра форма в момента. Харесвам и мачовете срещу Жо. На US Open направихме оспорван петсетов двубой", допълни Фиш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА