25 Ноември, 2011 12:09 793 0

Баждеков иска Левски да играят пролетта

  • левски-
  • баждеков-
  • купа на българия-
  • етър
Баждеков иска Левски да играят пролетта - 1
Снимка: БГНЕС
Финансовият директор на "Левски" Костантин Баждеков изяви желание, "сините" да играят мача си от 1/8-финалите за Купата на България през пролетта.

Той зяви това още преди започването на жребия, който прати Левски във Велико Търново и гостуване на местия Етър. По програма 1/8-финалите са на 3 декември, но "сините" и "виолетовите" ще играят през пролетта.

"Искам да изразя позицията на нашия клуб още преди да започне тегленето на жребия. Желаем да играем следващия си мач от турнира след Нова година, независимо кой отбор ще ни се падне", категоричен беше Баждеков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА