Last news in Fakti

30 Април, 2018 11:03 1 470 4

Домусчиев: Честито, шампиони!

  • лудогорец-
  • титла-
  • домусчиев-
  • обръщение

"Целта пред отбора е една - да сме по-силни следващия сезон", написа собственикът на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев поздрави тима и феновете за седмата поредна шампионска титла на „орлите“. Той направи това със специално обръщение на профила си във „Фейсбук“. Разградчани си гарантираха титлата след вчерашната загуба на ЦСКА с 1:2 като гост на Ботев (Пловдив). След това от клуба поздравиха привържениците си с успеха.

„Честито, шампиони!!! Честито на всички хора в Лудогорец, които работиха неуморно за постигането на целта! Честито на нашите верни привърженици, които дори и в трудните моменти не паднаха духом! Вярваха ни и бяха неотлъчно до отбора. Имаме слабости, които трябва да изчистим. Продължаваме смело напред, без оправдания. Учим се да се радваме на успехите и да преодоляваме загубите. Но сега ще празнуваме! Целта пред Лудогорец е една - да бъдем по-силни през следващия сезон“, написа Домусчиев в социалната мрежа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хъво

    12 8 Отговор
    Марш в кочината
  • 2 Бай Благой

    10 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: След това от клуба поздравиха привържениците си с успеха.

    200-те привърженика дето ги ранат с кренвриши "леки" на всеки мач.
    Много ми е смешно като получават купата и показват 100-200 фена има няма дето подскачат и се радват.
    Хубав проект...ама без традиции.
    Описанието за "Лудогорец" е както каза Гриша Ганчев - "Разрушаваме кули за да строим колиби."
    Честито все пак на шампионите! Успех в евротурнирите!
  • 3 медиум

    15 1 Отговор
    ако нещата в Левски и ЦСКА-София продължават по същият начин имам кофтито чувство ,че отборчето от Разград ще подобри рекорда на
    ЦСКА от 9 поредни шампионски титли!

    Коментиран от #4

  • 4 Реалист

    5 3 Отговор

    До коментар #3 от "медиум":

    В Левски полека-лека се оправят но в ЦСКА голготата тепърва предстои. Ганчев се захвана с отбора само като политически чадър.