Last news in Fakti

6 Юни, 2018 14:34 888 0

Де Бройне защити Гуардиола

  • де бройне-
  • защита-
  • обвинение-
  • туре-
  • туре

"Когато не играеш, търсиш някаква причина, за която да се хванеш", заяви белгиецът по адрес на Яя Туре

Халфът на Манчестър Сити Кевин де Бройне коментира острите обвинения на своя бивш съотборник Туре Яя по адрес на мениджъра Джосеп Гуардиола. Котдивоарецът се усъмни, че Пеп се е отнасял зле с него, защото е тъмнокож, но Де Бройне не е съгласен.

“Би било странно Гуардиола да е расист, при положение, че имаме толкова тъмнокожи момчета в отбора. Не знам какво точно е казал Яя - дали думите му са били преувеличени или грешно предадени. Когато не играеш, обикновено търсиш някаква причина, за която да се хванеш”, заяви Де Бройне.

“Направихме най-добрия сезон в историята на клуба, а това означава, че треньорът е взел правилните решения. Може би Гуардиола е преценил, че Яя не е в оптимална форма. Никога не съм ставал на расистки прояви в Манчестър Сити”, добави белгийският национал.

Агентът на Туре Яя - Дмитрий Селюк, пък продължи атаката срещу Пеп. Освен че заплаши каталунския специалист със заклинания на африкански шамани, които да му попречат да постига успехи, Селюк каза още: “Яя има много оферти за големи пари от различни държави, но решихме да посветим следващия сезон на Гуардиола. Клиентът ми е готов да премине във всеки отбор от топ 6 в Англия срещу седмична заплата от един паунд".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА