20 Април, 2019 13:56 1 910 2

Дерменджиев: Любо не съм го чел, не искам да го слушам

  • бг футбол-
  • първа лига-
  • цска-
  • левски-
  • любослав пенев-
  • георги дерменджиев

Треньорът на сините бе категоричен, че отборът му не участва в заговори, както го обвинява наставникът на червените

Дерменджиев: Любо не съм го чел, не искам да го слушам - 1
Снимки: БГНЕС

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев не пожела да коментира съдиите преди днешното дерби за първенството с ЦСКА. За разлика от него обаче, Любослав Пенев не пропусна тази възможност.

Дерменджиев заяви, че е "несъвместимо клубът да бъде замесван в заговори", след като Пенев бе категоричен, че отбори от Топ 6 в Първа лига са сключили съюз срещу "червените".
Срещата се играе днес от 17:15 часа.

"Имаме проблеми с контузени и наказани играчи, но някои се връщат, така че ще има 11 човека на терена. В един такъв мач (бел. ред. — срещу ЦСКА) няма фаворити. Не мисля, че имаме предимство, защото отборите са добре тренирани. Мисля, че физически всички тимове са на добро ниво.

Отборът на ЦСКА ще бъде много концентриран. Мачът с Ботев за Купата няма нищо общо. Мисля, че дори малко го бяха подценили. Срещу нас ще е съвсем различно.

Мисля, че трябва да се концентрираме върху играта на отборите, върху това какво ще покажем на "зеления" терен и феновете да бъдат доволни. Любо е добър треньор, умее добре да въздейства психологически на играчите, а също така да им намери точните позиции. Качеството на игра на ЦСКА е значително подобрено. Трябва да направим добър и зрелищен мач.

Не съм го чел и не искам да го слушам (бел. ред. — твърденията на Любослав Пенев за "съюз на отбори от Топ 6 срещу ЦСКА"). Несъвместимо е за Левски да участва в заговори. Дори не говорим срещу съдиите защо не са наказани или защо не са ни свирили дузпа. Не настройвам отбора психологически на такава тема. Искам да излязат и да играят. Изиграхме добър мач срещу Лудогорец. Искам настройката да е по същия начин, но без да повтаряме индивидуалните грешки.

Като заряд приемам срещата с ЦСКА като всеки един друг мач. Искам играчите ми да бъдат концентрирани и да играят това, което могат. Искам да зарадваме феновете с добра игра. Искам да оставим съдиите да свирят нормално. Много ги коментираме преди и след мачовете. Нека ги оставим да си свирят нормално и това, което виждат", заяви Дерменджвиев на официалната пресконференция преди двубоя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Гошо

    2 6 Отговор
    Значи малко футболна класика четеш Чичка! Сверявах си компаса, сега всъщност пак си столичанин, а не декириманец с наронии кинти!
  • 2 запознат

    8 2 Отговор
    Кой пък слуша Пенев , един фалирал глупак треперещ дали ще му се плати!
    На документи взима 2000 лв заплата , а всичко останало отива да погасява милионите с които е загробен от глупост !
    Не глупости ще дрънка , а и ще се насере на терена , само да има кой да му плаща на некадърника !