Last news in Fakti

1 Октомври, 2019 14:59 2 690 0

Осем мача от Шампионската лига днес

  • шампионска лига

Погледите са насочени към Лондон

Осем мача от Шампионската лига днес - 1
Снимка: БГНЕС

Вторият кръг от груповата фаза на Шампионската лига започва днес. Тази вечер ще се изиграят 8 мача. Определено най-очакваната среща е в Лондон, където Тотнъм приема Байерн Мюнхен в мач от група "В". Другият двубой в групата е между Цървена звезда и Олимпиакос.

В група "D" Ювентус среща Байер Леверкузен и ще гони първа победа. Атлетико Мадрид пък е другият фаворит, който ще търси успех при гостуването си на Локомотив (Москва).

След загубата с 0:3 от ПСЖ, испанският гранд Реал Мадрид приема белгийския Брюж в един от ранните мачове за деня. По-късно вечерта пък ПСЖ гостува на Галатасарай и със сигурност ще опитат да си тръгне с трите точки от Истанбул.

В група "С" Манчестър Сити има наглед лесно домакинство на Динамо (Загреб), но “Гражданите” ще трябва да подходят сериозно към този мач, ако не искат да се стигне до изненада на “Етихад”. В ранния двубой пък един срещу друг се изправят Аталанта и Шахтьор (Донецк), като и двата тима имат какво да доказват след тежките загуби, които допуснаха в първия кръг.

Шампионска лига, 2-ри кръг:

От 19:55 часа:
Реал Мадрид - Брюж
Аталанта - Шахтьор (Донецк)

От 22:00 часа:
Галатасарай- ПСЖ
Тотнъм - Байерн
Цървена звезда - Олимпиакос
Манчестър Сити - Динамо (Загреб)
Ювентус - Байер (Леверкузен)
Локомотив (Москва) - Атлетико Мадрид


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА