Last news in Fakti

24 Юни, 2020 09:45 1 669 4

Джокович: Съжалявам за вредата, която причиних!

  • джокович-
  • вреда-
  • зараза-
  • коронавирус-
  • мерки-
  • демонстративен турнир-
  • димиторв-
  • извинение

"Всичко, което ние с организаторите направихме в последния месец, го направихме с чисто сърце и искрени намерения", оправда се световният номер 1

Джокович: Съжалявам за вредата, която причиних! - 1
Снимка: БГНЕС

Световният №1 в мъжкия тенис Новак Джокович се разкая, след като той, Григор Димитров и други тенисисти, участвали на неговите демонстративни турнири "Адриа Къп" в Белград и Задар, дадоха положителни проби за COVID-19. Джокера написа на страницата си в Туитър, че съжалява, че е причинил вреда, и че останалите турнири от веригата са отменени.

"Здравейте всички - ние се прибрахме в Белград. Аз и Йелена дадохме положителни проби за COVID-19. Децата са с отрицателни проби. Ще останем в изолация в следващите 14 дни и ще повторим тестовете след 5 дни.

Дълбоко съжалявам, че нашият турнир причини вреда. Всичко, което ние с организаторите направихме в последния месец, го направихме с чисто сърце и искрени намерения. Вярвахме, че турнирът отговаря на всички медицински протоколи, а освен това положението в нашия регион изглеждаше, че се подобрява, което позволява на хората да могат да се събират по филантропски причини. Оказа се, че сме сгрешили и е било твърде рано. Не мога да изразя колко много съжалявам за всички, които са се заразили.

Ако сте посетили "Адриа Тур" или сте били в контакт с хора, които са били там, най-добре се тествайте и спазвайте социална дистанция. За хората в Белград и Задар ще осигурим нужните медицински ресурси в най-скоро време. Останалите турнири са отменени, като ще съсредоточим вниманието си да помогнем на всички засегнати. Моля се всички да се възстановят напълно", написа Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И този съжалява

    8 5 Отговор
    Като организираш толкова мащабно нещо трябваше да се тестват играчи, треньори и целия екип тогава да играете! Но едно съжалявам или извинявай не оправят нещата!
  • 2 Джока, евала, сега ще стане ясно, че

    7 3 Отговор
    Всички зарази ли се ще се оправят за нула време. Нека светът да види, че този вирус не е толкова опасен, колкото им се иска на крадливите геополитически мутри

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Прост гербер

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джока, евала, сега ще стане ясно, че":

    Щом казваш хаха