Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 11:15 2 653 13

Загорчич ще смени Дерменджиев в националния отбор на България?

  • златомир загорчич-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • георги дерменджиев

Самият Загорчич не отрече информациите, че ще поеме България

Загорчич ще смени Дерменджиев в националния отбор на България? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич, е вариант за селекционер на националния отбор на България. Специалисът в последно време усилено се спряга за заместник на Георги Дерменджиев. Договорът на настоящия треньор изтича в края на годината.

Самият Загорчич не отрече информациите, че ще поеме България.

Той заяви, че не е спрял да следи и живо се интересува от българския футбол.

"Предстои конгрес, ще видим какво ще се случи", отговори лаконочно Заги на въпрос "той ли ще бъде новият селекционер на България".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фрг

    8 0 Отговор
    Да опитаме и това чудо,макар че матриала е слаб.
  • 2 Кой68

    6 1 Отговор
    Ха сега да видя "курифея" във футболните дебри В.Стефанов дали ще миряса......Все пак негов човек ще поеме ку_ци...те маг_ар....ета.
  • 3 Бай Стою касапина

    5 1 Отговор
    Няма какво да чакат. Заги да ги поема още от сега. А Дерменджиев да върви да си гледа пенсията. Видя се, че е далеч от истината.
  • 4 Peci kupona

    3 0 Отговор
    И Хосеп Гуардиола да поеме състава, нищо не може да се направи! В България футболът бавно и системно се съспива от години!
  • 5 А БЕ

    2 3 Отговор
    СЪЩАТА ЯХНИЯ, САМО ЧЕ, В ДРУГА ЧИНИЯ! МАТЕРИАЛ НЯМАААА МАТРИАЛ, КОЛКОТО И ДА ПЛЮЕМ БОРИСОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ, 10% ИМА КАЧЕСТВЕНИ ХОРА В ДЪРЖАВАТА, ВСИЧКО ОСТАНАЛО ГЛЕДА ДА ПРЕЦАКА ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ДЪРЖАВАТА, А КАТО И ИМ ДОПРЕ ДО ЗАДНИТЕ ЧАСТИ РЕВАТ ЗА ПОМОЩ ОТ ДЪРЖАВАТА, ПАДНАЛА МАСА СМЕ И ТОВА Е!

    Коментиран от #11

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 То други тренери

    0 0 Отговор
    няма да щат. Всички знаят, че са за малко, колко да оберат пешкира и хайде чао. Само този ще се съгласи, едно че ще има повече време за семейството като не е клубен, друго че ще вземе предимно хлапетата на боса си, за да ги рекламират и да ги продадат. Но може би е за добро.
  • 8 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    .... ВИТЛАЧИЛ НИ ТРЯБВА - ВИТЛАЧИЛ ....ТЪРСЕТЕ ТРЕНЬОРА ВИТЛАЧИЛ !!! С ВИТЛАЧИЛ- И ФК"ЛЕВСКИ" МОЖЕ ДА ОТЦЕЛЕЕ !!! А НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ОТБОР С ТРЕНЬОР ВИТЛАЧИЛ /МАДЖАР / БЕШЕ ВЕЛИК НА СП -В МЕКСИКО - НО ЛЕКАРИТЕ НИ ГО ИЗСУШИХА -БЕЗ ВОДА- И ГУНДИ КАЗА : "НЯМАХ СИЛИ ДА СЕ ВЪРНА В ЗАЩИТА " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #12

  • 9 Hиколай

    2 1 Отговор
    С този материал не играхме ли срещу Холандия,Португалия,Швеция,Чехия.Не това е причината.Просто трябва да има основни играчи а не всеки мач различни вратари и не само.Там вече като че ли няма желание за игра.Като ги слушам и не се разбират правят се кой по-голям и тн.Защо младежите са толкова силни може би там няма грандомания.Слушах Н Михайлов много точни думи.Но точно той се подиграваше на име като Матеус и рушеше дисплината която се опитваше да наложи.Не мисля че Загорчич ще реши трудната задача той няма да решава сам и ще стане по голяма каша.Тези стари пръчове в ръководството на БФС трябва да отстъпят.Там трябват хора които са ритали топката на зелената трева.Мартин Петров,Стилиян Петров, и още няколко читави имена са необходими и може да има резултат.Поне да опитаме иначе все в този лабиринт и винаги треньора ще е виновен.Колко треньора още сменим без резултат.Хубчев също има място в ръководството.Рибата се вмирисва от главата.Там проблема Боби си тръгна но всички други са там.Нови хора.Ново вино нови бъчви.Важна е промяната но това няма да стане като гледам.

    Коментиран от #10

  • 10 Ама те нали

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Hиколай":

    непрекъснато се оправдават с умора от мача с Унгария, не чете ли им интервютата
  • 11 Сред тези

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "А БЕ":

    10% безспорно са Цвета Караянчева, Деница Сачева... и , разбира се, еманацията на всеобхватното всеможене Бойко Борисов!
  • 12 Витлачил

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ПЕНКО":

    беше чех, какъв маджар ре е патил?

    Коментиран от #13

  • 13 Бай Стою касапина

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Витлачил":

    Обаче е роден в Австрия.