17 Октомври, 2020 13:17 1 835 0

Рашфорд: Чакам с нетърпение да играя с Кавани

  • маркъс рашфорд-
  • единсон кавани-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Той ще е от огромно значение за нас през този сезон

Рашфорд: Чакам с нетърпение да играя с Кавани - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд прогнозира, че новото попълнение в атаката на тима Единсон Кавани ще помогне много на "червените дяволи" през този сезон.

Опитният уругваец дойде като свободен агент в последния ден от трансферния прозорец и няма да може да дебютира тази вечер срещу Нюкасъл заради задължителната двуседмична карантина, но ще може да стори това срещу бившия си клуб ПСЖ в Шампионската лига през седмицата.

"Чакам с нетърпение да играя с Кавани. Надявам се той да вкара много голове за нас, защото може да ни помогне да печелим мачове и точки. Той ще е от огромно значение за нас през този сезон. За да спечелиш два или три трофея в един сезон, имаш нужда от широк състав, няма как да го направиш без трима или четирима нападатели в тима. Юнайтед винаги са имали четирима или петима добри нападатели, които могат да вкарат гол във всеки един момент. Колкото по-близо сме до това, толкова по-силни ще бъдем", коментира Рашфорд.

Манчестър Юнайтед гостува на Нюкасъл тази вечер от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА