19 Октомври, 2020 12:51 5 753 0

Умар Нурмагомедов влезе в болница, пропадна дебюта му

  • умар нурмагомедов-
  • мма-
  • боец-
  • хабиб нурмагомедов

Това е трета битка за тази година, която пропада с участието на непобедения боец

Умар Нурмагомедов влезе в болница, пропадна дебюта му - 1

Непобеденият братовчед на Хабиб Нурмагомедов - Умар, влезе в болница в Дубай със симптоми на грип и отпадна от UFC 254, пише mma.bg. 24-годишния боец трябваше да дебютира този уикенд срещу Сергей Морозов в Абу Даби на UFC 254, но се оттегля от бойната карта. Това е трета битка за тази година, която пропада с участието на непобедения боец.

Умар беше част от тренировъчния лагер на своя братовчед и медиите веднага гръмнаха, че той може да има коронавирус, което застрашава битката между Хабиб и Джъстин Гейджи.

Непобедения шампион в лека категория реши да успокои всички и сподели в социалните мрежи, че неговият роднина е бил с температура заради стафилококова инфекция.

“Селям алейкум /мир на всички/. През последните няколко дни Умар беше в хотел с висока температура, причинена от стафилококова инфекция. Но въпреки това, той и целият ни екип бяхме решени, че ще се бие на 24 октомври. Тази сутрин, преди полета ни за Абу Даби, той се влоши и беше хоспитализиран в Дубай. Оздравявай братко, така е трябвало да стане”, написа Хабиб.

Умар е с рекорд 12-0 в ММА. В момента от UFC търсят нов съперник на Морозов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА