Last news in Fakti

5 Декември, 2020 16:41 1 200 4

ЦСКА 1948 измъкна победата срещу Берое

  • цска 1948-
  • берое-
  • 1:0-
  • efbet лига

Васил Шопов донесе успеха на ''червените''

ЦСКА 1948 измъкна победата срещу Берое - 1
Снимка: ЦСКА 1948

Отборът на ФК ЦСКА 1948 победи с минималното 1:0 гостуващия Берое в мач игран на Националния стадион "Васил Левски" в София. Мачът се реши от едно заучено положение в началото на второто полувреме, когато Васил Шопов вкара победния гол. Иначе мачът беше напълно равностоен - слаб през първото полувреме и много интересен след почивката.

Мачът започна с по-активна игра на домакините. Те се настаниха трайно в полето на Берое, но дългите им атаки не водеха до нищо.

Заралии се хвърлиха също здраво в битката, но също бяха беззъби през първото полувреме. Те овладяха инициативата в последните минути на частта.

В крайна сметка полувремето не донесе никакви емоции и завърши закономерно без гол.

Втората част започна със ситуацията, която реши мача. В 47-ата минута беше отсъден фаул за домакините централно, но далече от вратата. Топката беше подадена късо към Серкан Юсеин, който центрира дълбоко. Васил Шопов я засече до лявата греда, като Ганев не можа да се намеси добре за 1:0.

Попадението коренно промени случващото се на терена. Гостите се активизираха много, но и разтвориха защитата си. Това доведе до серия от ситуации пред двете врати, но до нов гол така и не се стигна.

Наумов на два пъти спаси ситуации един на един срещу Еривалдо и Макута. От другата страна Мартин Камбуров направи страхотен пропуск с глава отблизо. Топката се удари във външната страна на дясната греда на Ганев.

Постепенно темпото започна да намалява. Балъков прибра отбора си назад, като извърши и нужните смени. Берое опита нещо като натиск, но безкрайните центрирания станаха лесна плячка а защитата на ФК ЦСКА 1948.

В последните минути заралии загубиха увереност и така и не можаха повече да застрашат стабилния Наумов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРСКИ

    6 0 Отговор
    Цека2016 година бие защото оня от ефбет лига купува мачовете!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ЛЕВСКИ 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГОРСКИ":

    А Литекс тире 2016 купува африканци .

    Коментиран от #3, #4

  • 3 ГОРСКИ

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Ами ще купуват като имат пари, вие като нямате пари не купувате???? Дай боже и на вашата улица да огрее слънце???
  • 4 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Купуват ги щото са по лев за килограм. А Сираков комарджията и Тити джигита и това не могат да купят. А сега бегай да пратиш някой лев на тия двамата по пощата, че голям глад ги пере. 😀😀😀