Last news in Fakti

5 Декември, 2020 19:19 1 925 11

Разочарованият Славиша Стоянович: Наивно получихме втория гол

  • ''левски''-
  • арда-
  • 1:2-
  • efbet лига

''Втората част бе по-добра за нас, но има още много работа'', заяви наставникът на ''Левски'' след загубата от Арда, дошла след късна драма

Разочарованият Славиша Стоянович: Наивно получихме втория гол - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на 'Левски'' Славиша Стоянович остана разочарован от драматичната загуба на „сините'' от Арда с 1:2 на „Герена“.

„Всяка загуба на ''Левски'' е тежка, особено когато загубиш по този начин. Но футбол се играе 90 минути, а не 45 минути. Трябва да се играе до последния съдийски сигнал. Първото полувреме не играхме на ниво. Липсваше ни самочувствие, комбинации и контрол'', започна коментара си Стоянович.

''Втората част бе по-добра за нас, но има още много работа. За съжаление, положихме много труд през второто полувреме, заиграхме с трима нападатели, но в края получихме втори гол. Наивно получихме втория гол, веднага след като бяхме вкарали нашия. Това беше голяма грешка“, добави наставникът на ''сините''.

„Знаете в каква ситуация сме. Нямам много алтернативи на някои позиции. Но няма да се оправдавам. Нямаме много време, защото на всеки три дни имаме мач. Трябва да бъдем умни. Сега ще играем срещу труден съперник и дано да побеждаваме до края на сезона“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анджело

    8 3 Отговор
    Кво наивно бе некадърници? Добре че има черно тото че да оцелявате. Публична тайна
  • 2 Никито

    5 2 Отговор
    То щот първия шиши не изби как требва

    Коментиран от #6

  • 3 Анджело

    9 1 Отговор
    Къде е оня Тити Папазов да удари малко ре и после лакърдии? а
  • 4 В името на ВИМЕТО

    4 4 Отговор
    Чудесна вест ! Отборът на властта , на Тиквето И на Делян получава заслуженото !

    Коментиран от #8

  • 5 Bai nudals

    2 1 Отговор
    Жалко.
  • 6 Порно

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Никито":

    То при тия коефициенти , и законното тото им върши работа.
  • 7 Мимч

    7 1 Отговор
    От наивен по наивен гол.Толкова труд да изравните,а в случая от пуснат център и гол ви вкараха.Къде блееха тия ритнитопковци,за кой път им е това,много такива глупави грешки от глупави играчи,които не са за Левски,може би за Каспичан да стават пък,що не. .
  • 8 ЛЕВСКИ 1914

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "В името на ВИМЕТО":

    Отбора на властта е ТИРЕТО ново име нова лига но във ФИФА ви съдят до дупка Литекс не е Цска.

    Коментиран от #10

  • 9 Славиша нещо издиша

    3 1 Отговор
    И какви промени направи ? Състава на Тодоров. Махай го дебелия и тоя Моабед. Научи ги да си пазят зоните. И като играха тази седмица повечето защо не ги смени от началото?
  • 10 Бай Стою касапина

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Само да те питам как игра ЛеФски, добре ли се справи? Някакъв коментар? А? Щот тук ЦСКА не участват.
  • 11 Диамантената ръка

    1 1 Отговор
    На село навремето, ако отбора паднеше така, местните апапи често ги спукваха от бой футболерите. Да видиш следващите мачове как изяждаха тревата, ама биеха. След няколко мача забравяха и процедурата пак се повтаряше... Днес черно тото и некви лигльовци...