Last news in Fakti

6 Ноември, 2021 15:50 1 949 4

Младежки национал на България вкара превъзходен гол във ФА Къп (ВИДЕО)

  • силвестър джаспър-
  • колчестър-
  • фа къп-
  • младежки национал

Крилото се разписа в 71-ата минута, след като получи топката от корнер и с чудесен удар в далечния ъгъл матира противниковия вратар

Новоизлюпеният младежки национал на България – Силвестър Джаспър, вкара страхотен гол за своя Колчестър при победата с 4:0 като гост над Съдбъри с мач от квалификациите за ФА Къп.

Крилото се разписа в 71-ата минута, след като получи топката от корнер и с чудесен удар в далечния ъгъл матира противниковия вратар.

Точни за успеха на Колчестър бяха още Виреду, Сиърс и Маккълски.

Джаспър получи повиквателна от селекционера на младежкия национален отбор Александър Димитров за квалификациите срещу Молдова и Нидерландия. Офанзивният футболист е собственост на Фулъм, но играе под наем в Колчестър. Силвестър е роден в Лондон, но майка му е от Дупница.

ВИДЕО:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обесен Язовец

    11 3 Отговор
    Свиквайте. Кой, как си възпитава децата и какви са крайните резултати. В Алхимията кръвта е нещо много важно! Тя е, като ДНКто. Живо и здраво да е момчето и успех му желая. Все пак наша кръв тече във вените му!
  • 2 Бай Георги

    5 0 Отговор
    Абе и той не ми мяза на Българин. Колкото Погба е Французин и колкото Балотели е италианец. Ужас. Но нека да е живо и здраво момчето и неговото семейство също.
  • 3 Джон

    7 1 Отговор
    Много е добар. Гледах му интервю, знае и български.
  • 4 Значи

    2 3 Отговор
    вече в България си имаме развъдник на... по-мургавички? Не че ги нямахме досега, се...