Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 11:43 1 597 0

Български баскетболист прави фурор в Италия

  • ерик димитров-
  • серия ц

26-годишният стрелец е прескочил границата от 20 отбелязани точки в първите четири мача на тима си

Български баскетболист прави фурор в Италия - 1

Българинът Ерик Димитров прави фурор с екипа на Олимпия Москиано в италианската Серия “C”. 201-сантиметровият баскетболист води отбора си към безупречен старт на сезона с 4 победи от първите 4 двубоя в местния шампионат, като в момента момчетата на Марко Ди’Антонио са лидери в класирането.

Освен отборния успех, Димитров може да се похвали и с индивидуален такъв. 26-годишният стрелец е прескочил границата от 20 отбелязани точки в първите четири мача на тима си, като до момента е топреализатор на шампионата със средни показатели от 24.8 точки.

След няколко дни Йорданов и Олимпия Москиано ще търсят пета поредна победа от началото на сезона. Българинът и съотборниците му се изправят срещу Терамо в събота в среща от програмата на петия кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА