Last news in Fakti

24 Февруари, 2022 21:15 2 122 4

Жуниор Мораеш от Донецк: Молете се за нас!

  • жуниор мораеш-
  • шахтьор донецк-
  • русия-
  • украйна

Любимецът на „Сектор Г“ е блокиран в Украйна след началото на военните действия от Русия

Жуниор Мораеш от Донецк: Молете се за нас! - 1
Снимка: БГНЕС

Един от вечните любимци на феновете на ЦСКА - Жуниор Мораеш, призова за помощ от профила си в социалните мрежи с оглед факта, че се намира в Донецк при началото на руската офанзива от ранните часове на днешния ден.

Бразилецът с украински паспорт публикува съобщение, в което алармира, че търси начин, за да се измъкне от войната и призова хората да се молят за него, семейството и съотборниците му.

34-годишният нападател е част от отбора на Шахтьор, където се превърна в един от водещите голмайстори на тима в последните години, но след краткия си престой в София остави дълбока следа в сърцата на „червената агитка“.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужасонн

    8 5 Отговор
    Нищо ти няма
  • 2 Алиен

    11 2 Отговор
    Православни Братя ! Молим се на Една Богородица в един храм с вас!
  • 3 МиДа

    12 0 Отговор
    Шахтьор отдавна не играят в Донецк и едва ли Мораеш е там, по скоро е в Киев!
  • 4 Стоян Александров

    6 1 Отговор
    Глупости. Пълни и то. Шахтьор от години не е в Донецк. Що за спортни журналисти сте. И руснаците им казаха : стойъе си в къщи и до няколко фена всичйо ще е свършило. Война няма да има като обикновено. Просто хващат американските лакей и готово.