Last news in Fakti

3 Май, 2022 19:02 661 2

Григор загря с победа на двойки срещу опонента си на сингъл в Мадрид

  • григор димитров-
  • феликс оже-алиасим-
  • диего шварцман-
  • максим гонзалез

Диего Шварцман едва ли е доволен от резултата

Григор загря с победа на двойки срещу опонента си на сингъл в Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров постигна успех на двойки в партньорство с Феликс Оже-Алиасим в Мадрид, побеждавайки с 6:3, 7:6(8) двойката Диего Шварцман и Максим Гонзалез.

Срещата продължи почти два часа на корта в испанската столица, което надали се хареса на участниците в мача с оглед предстоящите им ангажименти в надпреварата на сингъл.

Именно там Гришо ще мери сили с Шварцман на 4 май във фазата на 1/16-финалите на „Мастърс“ турнира.

Димитров и Оже-Алиасим сега очакват победителя от мача между Хуан Себастиан-Кабал/Роберт Фарах и Рейвън Класен/Бен Бен Маклаклан.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Локо Сф1956

    2 0 Отговор
    Не случайно Григор е най добрия български тенесист прославил името на България. За да постигне в кариерата 3-то място в класациите на АТП турнирите се изискда не само талант, то и много, много труд, дисциплина и лишения. Като малък баща му събра 12 момчета да тренират тенис, След 1,5-2 тодини останаха само двама.Естествено единия беше Григор. Това показва воля, желание и отдаване на сили, време и голяма любов към дадения спорт. Не всеки може да издържи.това напрежение и ограничения . Слава и известност не се постигат лесно.
  • 2 От Швеция

    0 0 Отговор
    Успеха идва с жертвите,
    които трябва да дадем!
    На теб Грегоре, ти се полага !
    Успех и мачкай до победа!