Last news in Fakti

7 Юни, 2022 10:21 1 958 21

Херо: Не е виновен Ясен Петров, нашият футбол е тотално объркан вече години наред!

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • национален отбор

Не очаквах да загубим, още по-малко с такъв резултат

Херо: Не е виновен Ясен Петров, нашият футбол е тотално объркан вече години наред! - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Димитров – Херо е сред спряганите имена за нов селекционер на България. Бургазлията коментира поражението на „лъвовете“ от Грузия с 5:2 и заяви, че от дълго време не е изпитвал удоволствие да наблюдава мачове на националите.

„Не очаквах да загубим, още по-малко с такъв резултат. С оглед състоянието, в което се намира нашият футбол, не е чак толкова голяма изненада. Не вярвам да се стигне до изненади срещу Гибралтар. Самите резултати показват, че нашият футбол върви надолу и най-вече играта. Тя е далеч по-важна от резултатите. В един мач може да си стигнал до добър резултат, но това може да е в следствие на късмет и доза шанс, а не на добра игра“, започна той пред "Мач Телеграф".

„Не мисля, че вината за слабото представяне е на Ясен Петров, защото нещата не вървят от много години, не от сега. Не е виновен той, нещата в нашия футбол са тотално объркани вече години наред. Изход има от всяка една ситуация, но за да се стигне до него трябва единомислие. Трябва да има помощ от страна на държавата и да има кардинални промени във футболния съюз, от които да има ефект. Най-вече в школите на клубовете трябва да има развитие и в базите. Там се изграждат играчите. Ние драстично отстъпваме на европейските модели. Това е много дълга тема, която може да се обсъжда. Не мога да кажа кога за последно съм изпитвал наслада от това да наблюдавам националния отбор. Дори не съм се замислял. Това е било преди доста време със сигурност. Като резултати имаше такива, когато Петър Хубчев беше начело, но мен повече ме впечатлява игровото поведение на един отбор на терена."

„Никой не се е свързвал с мен, ако има нещо сериозно тогава бих коментирал, но към момента няма“, завърши Херо.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    8 7 Отговор
    Бе не бил виновен. Като няма резултати, обикновено го отнася треньорът, а тоя Ясен е разпасал яко командата с тия гривнички, пръстенчета и модни цайса. Бийте му дузпата и се молете да няма някакви клаузи за нови дрънкулки в договора.
  • 2 БФС...ОСТАВКА

    12 0 Отговор
    ВСИЧКИ ТАМ
  • 3 Тупето

    11 0 Отговор
    Каква криза бе, посредствени футболисти от цял свят се натискат да играят у нас.
  • 4 Коко

    7 1 Отговор
    Този Херо е другият Херо, не онази Херо. Много ни станаха херовците.
  • 5 ДА БЕ

    6 2 Отговор
    Нямал вина .един отбор не може да нареди .Не разбрах поне имаше ли някакви идеи за тактиката на отбора
  • 6 Милен

    7 3 Отговор
    И Клоп да стане треньор на националите ни резултатите едва ли ще са много по различни, за което трябва да "благодарим" на собствениците на футболните ни клубове, които неглижират развитието на школите си и пълнят отборите си с бездарни чужденци.

    Коментиран от #7, #9

  • 7 Нспп

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Милен":

    Не споменавай напразно името Господно!
  • 8 кУмУнист

    9 1 Отговор
    Да бе ясенчо въобще не е виновен, че 90% от повиканите футболисти търкат пейките в 3то дивизионни отборчета в Европа, а ние тука ги слагаме титуляри в националния отбор,чр дори на Константинов отбора му вече не съществува а той национал, с децата пред блока ли играе, или врутката е мениджърска. Всичко е само да може да се препродават пак на вън или да им се подновят сегашните договори и ясенчо, боби и меринджеите да си разделят едни пари

    Коментиран от #11

  • 9 кУмУнист

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Милен":

    Прав си, но тези които играха при ясенчо 90% не играят в България, а търкат пейки по Европа, тези са много по зле от тези които играят тук, но за едни пари става въпрос.

    Коментиран от #12, #16

  • 10 и да и не

    5 0 Отговор
    Първо - не е виновен Ясен е е виновен назначилият го за селекционер.
    Ясен няма опита нужен за национален селекционер.
    Второ - да основната вина е във футболните президенти, които превърнаха отборите в имигтантски бюра и го удариха на черно тото и прочее далавери.
    В подобна обстановка няма как да се възпитат победители. Въпитават се корумпета, меки кинти и продажници.
  • 11 Компоти

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "кУмУнист":

    ти футбол ли си гледал или фасул? Кои 90 процента търкат пейката? Михайлов, Турицов, Недялков, Чочев, Миланив, Неделев, Кръстев, Стефанов? Само братята ЦЗ са резерви, но то там няма българи просто.
  • 12 Милен

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "кУмУнист":

    Ами те над 90% от "професионалните" ни футболисти са технически и тактически неграмотни а това е нещо което се учи още в юношеските формации, няма как треньорът на националния отбор да ги научи на това, така че според мен вина за състоянието на националния отбор едва ли има само треньорът. С неграмотни футболисти който и да се опита да направи нещо ще претърпи провал.
  • 13 Бибитко

    4 0 Отговор
    Голямата Перука и Лечков няма да се откажат от зловредната практика да въртят на треньорския пост на националния отбор по футбол едни и същи имена, които вече са доказали, че не стават за треньори. Вместо да поканят на този отговорен пост специалист с международен опит и авторитет, давайки му пълна свобода да изгради изцяло нов отбор, те пак хвърлят прах в очите на разочарованите почитатели на най-масовия спорт у нас. Вече е отчайващо ясно, че тези ръководители от 15 години само спъват развитието му и не могат да предложат нищо по-ефикасно и по-успешно. Затова единственият и верен изход е: ОСТАВКА!!!
  • 14 АТ Мен

    3 0 Отговор
    Всичко е за пари,събрал едни некадърници в националния,които не се знае в кои отбори ритат и изобщо дали ритат
  • 15 за проба

    0 0 Отговор
    Здравейте, гауроши!
    Многу ва убичам и затуй построих стотици военни бази на Еуропата.

    Да ви признавам, идите ни далячко, но кат сми са зафанали, щи ва пазим и советоваме. На нашийо континент не остана кого да советваме, откак напраяхзме на трупове индиенецо дет са прайше на коренний населенец и сме дошли на Еуропата да ва советваме как да са спрайте с руската агресия дет витай во воздуха.

    Аку си мислите че сме ва ОКОПИРАЛИ, така ви са струва. Сминете си училата и питайте тея дет им плащаме да ви думат, колку сте СУВЕРЕННИ и ДЕМОКРАТИЧНИ, уткак сме дошли.

    Вие в Булгарии, когда бехте у Вършавския договор, немахге руски военни бази на вашта тиритория, но кат ва натикахме у НАТО, са потрудихме да си напраяме 4 наши убави вуенни бази в Булгарско и ут тугава идвам удържаме да ва опазваме от руската агресия.

    Многу сакаме, от Булгарско, да хвърлим няколко ОТБРАНИТЕЛНИ бомби над Мусква, но най страх да ни ни утговорят на по здрав а, на нашийо континент, Вий тук сте печени и мойте да удържите всичку.

    Аку на питате, дали не сакаме да съ върнем на нашийо континент, ши требе да ви кежем Цъ. Немойте си платите, за толкуз удоволствие дани видите гръбо.

    Само един патрон на изрита навремето от дръжавата си. Де Гол ли беше, или облечен.
    Ма ний са справихме димократично с него.

    Зафанали сме са с вас, щи ви помагаме с оружие как на усраинците, но требе да изчакате докат ва сбийми с руснаците, да мойте са ОТБРАНЯВА ду посленийо булгар.

    Дотугас чекайте
  • 16 Хаха

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "кУмУнист":

    Така е, но защо търкат пейките според теб? Ако не знаеш да ти кажа - щото са поколението на татковците плащачи и връзкари, които са ги дотикали до професионалния футбол за сметка на кадърни деца без "правилните" татковци! Кой от тях не се провали на запад
    -Десподов, Минчев, Антов, Неделев, Недялков, Кръстев, перуци, Краев... все големи "звезди" и "надежди" в България преди да заминат! Я вземи ги сравни с чичовците им преди 30 - 35 г., дори с банковците от поколението на Бербатов? Та нещата са сбъркани изначало!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.