7 Юни, 2022 12:54 734 0

Барселона с конкретна оферта към Челси за защитник

  • челси сесар-
  • аспиликуета-
  • барселона-
  • футбол-
  • трансфер-
  • ла лига-
  • висша лига

Каталунците са предложили да платят 5 милиона евро за услугите на 32-годишния играч

Барселона с конкретна оферта към Челси за защитник - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона предложи конкретна оферта за защитника на Челси Сесар Аспиликуета. Не е тайна, че каталунците искат да вземат този футболист в редиците си и вече са се свързали с шефовете на "Стамфорд Бридж", като са предложили да платят 5 милиона евро за услугите на 32-годишния играч, съобщава "Кадена СЕР".

На "Камп Ноу" се надяваха да вземат Аспиликуета без пари, но от Челси автоматично удължиха договора му с още една година, след като той записа повече от 30 мача през сезона. Това обаче не е отблъснало интереса на испанците, които са се примирили, че ще трябва все пак да платят някаква трансферна сума.

Последните информации от Англия твърдяха, че от Челси няма да правят спънки на Аспиликуета, ако получат оферта от страна на Барса, а тя вече е факт. Самият футболист не крие, че желанието му е да премине на "Камп Ноу". Очаква се в близките дни лондончани да дадат отговор дали приемат офертата на каталунците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА