Last news in Fakti

2 Май, 2024 19:03 1 029 0

Юрген Клоп ще продължи работа в Германия?

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • работа-
  • германия-
  • борусия дортмунд-
  • футбол-
  • клоп

Според The Independent има голяма вероятност Клоп да се завърне в Борусия, но не като треньор

Юрген Клоп ще продължи работа в Германия?  - 1
Снимка: shutterstock.com

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп ще напусне клуба след края на сезона, а бъдещето му все още не е напълно избистрено. На няколко пъти германецът акцентира, че ще си вземе по-сериозна почивка след оттеглянето от поста на „Анфийлд“, но британската преса разкри, че Клоп бързо може да стартира нова работа, пише gong.bg.

Според The Independent 56-годишният специалист, роден в Щутгарт, има голяма вероятност да се завърне в Борусия Дортмунд.

Клубът от Вестфалия държи отново любимецът на феновете да заработи на „Сигнал Идуна Парк“, но правомощията му далеч няма да са свързани с треньорската работа. Ако той стартира работа отново при „жълто-черните“, то ангажиментите му ще бъдат свързани като директор по футболните въпроси, или иначе казано - спортен директор с далеч по-големи правомощия от обичайното.

Новината беше приета с огромен ентусиазъм от привържениците на Борусия, които изживяха магическа вечер преди броени часове, след като техният любим тим победи с 1:0 ПСЖ в първи полуфинален двубой в Шампионска лига. Юрген Клоп беше треньор на Дортмунд между 2008 и 2015-а година и остави изключително сериозна следа, печелейки две титли на Германия, една купа и две Суперкупи.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА