Last news in Fakti

21 Ноември, 2016 12:15 8 298 2

Маса за пикник с цената на нов Golf

  • bentley-
  • bentayga-
  • маса-
  • пикник-
  • mulliner
Маса за пикник с цената на нов Golf - 1

С Bentley Bentayga скоро ще може да се ходи не само за риба, а и на пикник. В списъка с опциите на британския всъдеход вече присъства ексклузивна масичка за пълноценни излети в природата.

Маса за пикник с цената на нов Golf

Както подобава на автомобил с подобна цена, новият аксесоар за Bentayga изобщо не е евтин. За $27 500 (50 717 лв.) може да се вземе новичък Volkswagen Golf, при това с доста богато оборудване.

Маса за пикник с цената на нов Golf

От Bentley естествено изобщо не си правят труда да оправдават безумната цена. Обяснението вероятно се корени в обстоятелството, че дизайнът на масичката е създаден от племенника на кралица Елизабет II Дайвид Линли, а с производството е натоварено придворното тунинг ателие Mulliner.

Маса за пикник с цената на нов Golf

Комплектът е тапициран със същата кожа, която се използва за интериора на Bentayga. Масичката може да се разгъва, а при нужда и да се изважда напълно от багажника.

Маса за пикник с цената на нов Golf

Срещу парите си купувачът получава уникален сервиз от порцеланови чинии, кристални чаши и сребърни прибори. Предвиден е и хладилен отсек, а специалната покривка от кашмир е комплимент от Bentley.

Маса за пикник с цената на нов Golf


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУДИ

    3 0 Отговор
    Луди...нека си я държат и масата и колата...предпочитам един нов Golf, отколкото такава скъпа маса...аз маса пак ще си купя за едни 50лв и всичко е ок!
  • 2 hshshs

    0 1 Отговор
    Cr-v oshte 95 si slojiha masa v bagajnika