Last news in Fakti

23 Август, 2021 14:02 2 666 9

Tesla може да позволи на други марки да използват интелигентния ѝ автопилот

  • tesla-
  • model s-
  • автопилот

Мъск разкри, че няма нищо против останалите производители да се възползват от технологията

Tesla може да позволи на други марки да използват интелигентния ѝ автопилот - 1
Снимка: Tesla

Седмица след като от Tesla официално обявиха, че от следващата година зарядните станции, по-известни като Supercharger ще бъдат отворени за всички марки, сега наред е поредно споделяне на технологии.

По време на събитието AI Day, стана ясно, че от марката нямат нищо против други автомобилни производители да лицензират интелигентния автопилот и да го използват при своите автомобили.

На въпрос от журналист на Autocar, дали автономната технология би била достъпна за всички безплатно, Мъск отговори, че разработването на системата е изключително скъпа и ако хората не се съгласят да работят безплатно, то това няма как да стане.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DrivingPleasure

    9 9 Отговор
    Кой интелигентен автопилот? Тоя дето го разследват за убийствата ли :)
  • 2 Сатъра на Хана

    6 9 Отговор
    Тва всичко се прави, понеже нашия Чалгар Илонк Мъск усеща че леко по леко умира в хватката на питоните от ГМ, Форд и Тойота. ...

    Коментиран от #3

  • 3 гост

    6 5 Отговор

    До коментар #2 от "Сатъра на Хана":

    Абе не знам кой в чия хватка умира , хахаха !! Не знам клиенти на Тесла да си откриват акаунти в сайтове на "питоните" дето си ги изброил или да им плащат някакви пари , докато обратното вече е в ход !! Всеки който желае да ползва мрежата Суперчарджър , а това са всички клиенти на последните , трябва да си открие акаунт в Тесла и да привърже към него платежно средство (кредитна карта ) с достатъчен лимит и разрешение за автоматично теглене !! Бонус личните данни на същите , явно бъдещи клиенти на Тесла , хахах !!

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Гост

    7 6 Отговор
    Е няма само Тесла да имат катастрофи по вина на софтуера де.
  • 5 Гост

    6 5 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Това е много хитър ход на американците. Така войната по пътищата става още по-опасна. Хвърляш автопилоти на другите нации и те се самоизтрепват. Също както едно време са хвърляли играчки-бомби от самолетите.

    Коментиран от #8, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гостттт

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Рязсъжденията ти са на 15 годишен умствено ограничен пубер.
  • 9 Име

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Автопилотът служи за такива некадърници и неможачи като тебе да не се блъскат по пътищата и както ясно се вижда автопилотът р много по надежден 😉😉